NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
9 hónapja
Zilisch vezet oválon! ☺️Nem tudom mi ebben az extra, a NASCARban általában oválon kell vezetni🤣
Mikey
(Sorry)
Poloska vagyok.
9 hónapja
Zilisch vezet oválon! ☺️
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Ty Dillon ül már bent Thug Life Josh Williams autójában
Poloska vagyok.
9 hónapja
Nem.Chastain, Wallace, Byron, Larson a négy leggyorsabb az edzésen Las Vegasban, Gragson P6. Sikerülhetne már végre egyszer átmentenie ezt a sebességet a kvalira, és hiba nélkül lehoznia a gyors körét.Mindig úgy rálelkesedsz Gragsonra -már én is szoktam nézni, hogy hol áll a verseny során- aztán összetettben nincs top30-ban, érdemben még egyszer nem szólt bele a végeredménybe, hogy gondoltam megkérdezem: nem egy szar autóval/csapatnál versenyez, ahol kb. semmi sansz a PO-ra, futamgyőzelemre?
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
Egy erős közepes csapatnál megy, ahol a jobb napjain a Top 10-re, átlagos napjain a Top 20-ra lehetne esélye.
Az eddigi négy versenyen mind a négyszer a Top 10-ért ment, ebből háromszor is mások balesetébe keveredett. Amikor egyszer nem, akkor meg 8. lett.
9 hónapja
A Front Row annyira nem rossz szerintem, egy győzelem simán bennük lehet.Chastain, Wallace, Byron, Larson a négy leggyorsabb az edzésen Las Vegasban, Gragson P6. Sikerülhetne már végre egyszer átmentenie ezt a sebességet a kvalira, és hiba nélkül lehoznia a gyors körét.Mindig úgy rálelkesedsz Gragsonra -már én is szoktam nézni, hogy hol áll a verseny során- aztán összetettben nincs top30-ban, érdemben még egyszer nem szólt bele a végeredménybe, hogy gondoltam megkérdezem: nem egy szar autóval/csapatnál versenyez, ahol kb. semmi sansz a PO-ra, futamgyőzelemre?
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
Szimplán Gragson nem az a szint szerintem ezzel a kupaautóval, de még ő is odakeveredhet (mondjuk hogy hol az jó kérdés)
Poloska vagyok.
9 hónapja
az nemechek nagy bánatomraChastain, Wallace, Byron, Larson a négy leggyorsabb az edzésen Las Vegasban, Gragson P6. Sikerülhetne már végre egyszer átmentenie ezt a sebességet a kvalira, és hiba nélkül lehoznia a gyors körét.Mindig úgy rálelkesedsz Gragsonra -már én is szoktam nézni, hogy hol áll a verseny során- aztán összetettben nincs top30-ban, érdemben még egyszer nem szólt bele a végeredménybe, hogy gondoltam megkérdezem: nem egy szar autóval/csapatnál versenyez, ahol kb. semmi sansz a PO-ra, futamgyőzelemre?
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
9 hónapja
Chastain, Wallace, Byron, Larson a négy leggyorsabb az edzésen Las Vegasban, Gragson P6. Sikerülhetne már végre egyszer átmentenie ezt a sebességet a kvalira, és hiba nélkül lehoznia a gyors körét.Mindig úgy rálelkesedsz Gragsonra -már én is szoktam nézni, hogy hol áll a verseny során- aztán összetettben nincs top30-ban, érdemben még egyszer nem szólt bele a végeredménybe, hogy gondoltam megkérdezem: nem egy szar autóval/csapatnál versenyez, ahol kb. semmi sansz a PO-ra, futamgyőzelemre?
Mikey
9 hónapja
GP-ben már látszik, hogy a japánok kezdenek magukhoz térni. Zarco és Mir elég látványosan jobbak mint tavaly.
9 hónapja
Chastain, Wallace, Byron, Larson a négy leggyorsabb az edzésen Las Vegasban, Gragson P6. Sikerülhetne már végre egyszer átmentenie ezt a sebességet a kvalira, és hiba nélkül lehoznia a gyors körét.
9 hónapja
Viszont Aldeguert felviszik jövőre, a 22 GP+sprintnek minimum a felén esni fog (hot take)Első megvan (én vártam már az idénnyitón is)
zacknorb
Poloska vagyok.
9 hónapja
Csak a szokásos, Heim Time in Las Vegas!This burnout >>> pic.twitter.com/ZwrZLTCB14
— NASCAR CRAFTSMAN Trucks (@NASCAR_Trucks) March 15, 2025
Riggs P5, Honeycutt P12, szolid nap a kedvenceknek.
9 hónapja
ugyanezt akartam írni, hogy folytatódik 2024
9 hónapja
Na hat ujoncok helyukre kerultek, nagyon eros most a mag es ez kijott. Erosorrendben az latszik amit varni lehetett, nem sok upside van mar ezekben a konstrukciokban szoval kvazi folytatodott a tavalyi szezon. Ami nem baj mert az ritka izgalmas volt. De mindegy mert holnap es i fog szoval Max winre mehet a haz.
Szerkesztette: JéBé
9 hónapja
Még nagyon offseason formában van a topic, nincs kommentcunami.Ha holnap eső lesz, akkor Max úgyis verhetetlen lesz, kár érte korán kelni 😀
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
9 hónapja
Hát ez 💩 kezdődik. P7 😏
9 hónapja
Antonelli, Lawson, Bearman q3-as kiesők, ahogy mindenki számított rá!
9 hónapja
MM93-al felesleges foglalkozni, de a második helyért még érdekes csata alakulhat ki a MotoGP-ben, remélem Bezzecchi bele tud szólni a dologba.
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
9 hónapja
Igen, pár éve bevásárolta magát résztulajnak.CruyffistaEz valós?
🤘 gaben 🤘
9 hónapja
CruyffistaEz valós?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
9 hónapja
.@F1 is BACK! 🏎
— Denver Broncos (@Broncos) March 14, 2025
Best of luck to #Broncos Owner @LewisHamilton as he returns to the grid! pic.twitter.com/QDV6K51Nj0
9 hónapja
Milyen hülye egy mánia lett, hogy a stadionok köré kell pályát építeni...Mintha nem lenne elég Amerika szerte
Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
9 hónapja
Milyen hülye egy mánia lett, hogy a stadionok köré kell pályát építeni...KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
9 hónapja
telex.hu/belfold/2025/03/14/matolcsy-adam-szerepel-a-netflix-forma-1-es-sorozataban-egy-monacoi-szalloda-erkelyen-pezsgozottmik vannak ... 😀
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Egy közel 500 versenyt teljesítő pilóta megérdemli, hogy megemlítsük a visszatérését, még akkor is, ha jó eredményre semmi esélye nem lesz.Még Paul Menard ugorhatna be egy versenyre.
🚨 NEWS: @CJMearsGang is returning to @NASCAR!
— Garage 66 & MBM Motorsports (@MBMMotorsports) March 13, 2025
Casey will start his 490th premier series race in the @GoHitchGO #66 @MartinsvilleSwy on March 30 as he chases a major milestone: 500 career NASCAR Cup starts.
READ: https://t.co/EDPS9SIySX#NASCAR #CookOut400
🎨 @SMD_racing pic.twitter.com/cuhWz5A9r4
9 hónapja
Ez a formula.hu-s tipper elég jó cucc
Poloska vagyok.