NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Zilisch vezet oválon! ☺️
Mikey
Nem tudom mi ebben az extra, a NASCARban általában oválon kell vezetni🤣
(Sorry)

Poloska vagyok.
9 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Zilisch vezet oválon! ☺️

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Ty Dillon ül már bent Thug Life Josh Williams autójában

Poloska vagyok.
9 hónapja
Chastain, Wallace, Byron, Larson a négy leggyorsabb az edzésen Las Vegasban, Gragson P6. Sikerülhetne már végre egyszer átmentenie ezt a sebességet a kvalira, és hiba nélkül lehoznia a gyors körét.
Mikey
Mindig úgy rálelkesedsz Gragsonra -már én is szoktam nézni, hogy hol áll a verseny során- aztán összetettben nincs top30-ban, érdemben még egyszer nem szólt bele a végeredménybe, hogy gondoltam megkérdezem: nem egy szar autóval/csapatnál versenyez, ahol kb. semmi sansz a PO-ra, futamgyőzelemre?
Őszentsége Sobri Jóska
Nem.
Egy erős közepes csapatnál megy, ahol a jobb napjain a Top 10-re, átlagos napjain a Top 20-ra lehetne esélye.
Az eddigi négy versenyen mind a négyszer a Top 10-ért ment, ebből háromszor is mások balesetébe keveredett. Amikor egyszer nem, akkor meg 8. lett.

9 hónapja
Chastain, Wallace, Byron, Larson a négy leggyorsabb az edzésen Las Vegasban, Gragson P6. Sikerülhetne már végre egyszer átmentenie ezt a sebességet a kvalira, és hiba nélkül lehoznia a gyors körét.
Mikey
Mindig úgy rálelkesedsz Gragsonra -már én is szoktam nézni, hogy hol áll a verseny során- aztán összetettben nincs top30-ban, érdemben még egyszer nem szólt bele a végeredménybe, hogy gondoltam megkérdezem: nem egy szar autóval/csapatnál versenyez, ahol kb. semmi sansz a PO-ra, futamgyőzelemre?
Őszentsége Sobri Jóska
A Front Row annyira nem rossz szerintem, egy győzelem simán bennük lehet.
Szimplán Gragson nem az a szint szerintem ezzel a kupaautóval, de még ő is odakeveredhet (mondjuk hogy hol az jó kérdés)

Poloska vagyok.
9 hónapja
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
az nemechek nagy bánatomra

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
9 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 143 — #NoStress
Mikey

9 hónapja
Jan Pittsburgh Steelers 5 412 — Steelers fan
GP-ben már látszik, hogy a japánok kezdenek magukhoz térni. Zarco és Mir elég látványosan jobbak mint tavaly.
9 hónapja

9 hónapja
Viszont Aldeguert felviszik jövőre, a 22 GP+sprintnek minimum a felén esni fog (hot take)
zacknorb
Első megvan (én vártam már az idénnyitón is)

Poloska vagyok.
9 hónapja
Csak a szokásos, Heim Time in Las Vegas!

Riggs P5, Honeycutt P12, szolid nap a kedvenceknek.

9 hónapja
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
ugyanezt akartam írni, hogy folytatódik 2024
9 hónapja
JéBé Green Bay Packers 7 720
Na hat ujoncok helyukre kerultek, nagyon eros most a mag es ez kijott. Erosorrendben az latszik amit varni lehetett, nem sok upside van mar ezekben a konstrukciokban szoval kvazi folytatodott a tavalyi szezon. Ami nem baj mert az ritka izgalmas volt. De mindegy mert holnap es i fog szoval Max winre mehet a haz.

Szerkesztette: JéBé
9 hónapja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 896
Még nagyon offseason formában van a topic, nincs kommentcunami.
Perez Lawson Q1 kiesése engem kevésbé lepett meg, Antonellié annál inkább. Tsunoda pedig berúgta az ajtót.

Ha holnap eső lesz, akkor Max úgyis verhetetlen lesz, kár érte korán kelni 😀

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
9 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Hát ez 💩 kezdődik. P7 😏
9 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Antonelli, Lawson, Bearman q3-as kiesők, ahogy mindenki számított rá!
9 hónapja
törölt kristof New York Giants Miami Hurricanes 1 259 — Browns GM
MM93-al felesleges foglalkozni, de a második helyért még érdekes csata alakulhat ki a MotoGP-ben, remélem Bezzecchi bele tud szólni a dologba.

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
9 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 441
Cruyffista
Ez valós?
🤘 gaben 🤘
Igen, pár éve bevásárolta magát résztulajnak.
9 hónapja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 821 — Deion Sanders for president!
Cruyffista
Ez valós?

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
9 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 441
9 hónapja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 821 — Deion Sanders for president!
Milyen hülye egy mánia lett, hogy a stadionok köré kell pályát építeni...
Mikey
Mintha nem lenne elég Amerika szerte

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
9 hónapja
Milyen hülye egy mánia lett, hogy a stadionok köré kell pályát építeni...

9 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
 telex.hu/belfold/2025/03/14/matolcsy-adam-szerepel-a-netflix-forma-1-es-sorozataban-egy-monacoi-szalloda-erkelyen-pezsgozott

mik vannak ... 😀

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Egy közel 500 versenyt teljesítő pilóta megérdemli, hogy megemlítsük a visszatérését, még akkor is, ha jó eredményre semmi esélye nem lesz.
Még Paul Menard ugorhatna be egy versenyre.

9 hónapja
Ez a formula.hu-s tipper elég jó cucc

Poloska vagyok.