Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 1 éve
RemélemÉn arra vagyok kiváncsi, hogy ki megy a helyéreKözben Marini hIvatalos Repsol HondaNagyon kíváncsi vagyok, mi fog ebből kisülni.
zacknorb
Mert az alapján amit jelenleg tudunk, ez egy olyan move, hogy a legjobb motort hagyja ott a rajtrácson, a legrosszabbért.
Lesz(?) két éve, hogy ránk cáfoljon.
Cowboykarcsi90
Diggia?
zacknorb
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
Én arra vagyok kiváncsi, hogy ki megy a helyéreKözben Marini hIvatalos Repsol HondaNagyon kíváncsi vagyok, mi fog ebből kisülni.
zacknorb
Mert az alapján amit jelenleg tudunk, ez egy olyan move, hogy a legjobb motort hagyja ott a rajtrácson, a legrosszabbért.
Cowboykarcsi90
Diggia?
több mint 1 éve
Közben Marini hIvatalos Repsol HondaNagyon kíváncsi vagyok, mi fog ebből kisülni.
zacknorb
több mint 1 éve
Közben Marini hIvatalos Repsol Honda
több mint 1 éve
Na szóval basszus, milyen hosszú szezon volt ez te jó ég…Nekem is akinek más dolga nem volt ugye, csak leülni a tv/tablet elé.
Bagnaia most már akkor, így hogy szépen bemutatta, lassú szezon kezdet után is képes bajnoki címeket nyerni, végre igazán leszokhatna erről.
2022ben egyszerűen rossz irányba mentek az előszezonban. Ennek itták a levét és valamikor az ötödik verseny környéken érkeztek meg érdemben is a bajnokságra. Plusz a Zil platónyi nullázás nagy része is az év első felében jött.
Idén a tempó megvolt rögtön és Barcelonáig, ha Pecco motoron maradt, vasárnaponként nem nagyon volt ellenfele. Csak ezek a brainfartok Argentínában, Texasban vagy pl. az utolsó Indiában… ezeken a versenyeken 65 pontot dobott a kukába.
Volt egy kijelentése még valamikor a Thai hétvége után. A híres “its a pleasure to have that pressure” nagyot ment a médiában akkor. Nekem is nagyon tetszett, mert szerintem nagyon jól elkapja Pecco személyiségét és mentális beállítottságát.
Az, hogy pl. bevállalta az 1-es rajtszámot. Persze, sok motorosnak brand meg a személyisége egy része a saját rajtszáma. De biztos vagyok benne hogy azért is kerülik általában, mert valamelyest plusz céltábla csak a saját hátadra. Amúgy is mindenki az aktuális világbajnokot akarja elverni - a gyári Ducatis Bagnaiat idén méginkább mindenki el akarta kapni - amikor még fel is teszed nekik a nagy egyest a motorodra, kvázi csak méginkább felhívod őket a keringőre. Biztos vagyok benne hogy Pecconál ez tudatos “pressure” generálás, amivel méginkább az élesre tudta magát hangolni. A legtöbb versenyző minél inkább próbálja “kizárni” a nyomást maga körül, Bagnaianak viszont szerintem egyenesen szüksége van rá, hogy a csúcson teljesítsen.
Mert idén is ez volt a legfontosabb tulajdonsága, a legnagyobb fegyvere Martin ellen. Amikor igazán kellett, amikor a legnagyobb volt a pressure, Pecco akkor villantott a leginkább.
Ennek köszönhetően tudott úgy bajnoki címet nyerni, hogy a riválisa az év második szakaszában gyorsabb volt nála, és folyamatosan nyomást helyezett rá. Voltak időszakok, amikor nagyon nem úgy nézett ki, hogy összejön. Megmondom őszintén, kétszer én is azt gondoltam egy - egy sprint verseny után, hogy Martin innentől fogja bedarálni Bagnaiat. Aztán az olasznak mindig volt válasza.
Kedvenc fun factom a szezonról. Barcelonatól, ahonnan egyértelműen Martin vette át a kezdeményezést, Pecco két versenyt tudott megnyerni. Azt a kettőt amin a spanyol nullázott.
több mint 1 éve
Martin, milyen szezont hozott össze, gyakorlatilag a semmiből.A tavalyi szezonja borzasztóan kiábrándító volt. Az első évében, amikor mindenki a bajnoki címért vívott harcban való aktív részvételt várta tőle, nagyon csúnyán a földbe állt. Mondhatni köze nem volt a VB harchoz, még a szezon egy egy szakaszában sem.
Amikor kiderült, hogy - teljesen jogosan - Bastianini kerül Pecco mellé, nekem akkor is úgy tűnt, hogy kimondottan rosszul reagálja le a helyzetet a fiatal spanyol. Sértődött volt és arrogáns, több megnyilvánulásában is.
Az hogy hogy tudta magát egy offseason alatt mentálisan így átkábelezni magát és szintet lépni, számomra ledöbbentő. Utoljára Qartararotól láttam ilyet, 2020ról 21’-re fordulva.
Hogy mégis min mehetett el a bajnoki cím? Szerintem az év elején. A megbízhatóság megvolt rögtön a legelejétől, de a tempó egy kicsit később érkezett meg Martinnak. Le Mansban nyerte az első sprint versenyét, az a negyedik GP volt a szezonban. Az első vasárnapi győzelméig pedig egészen Sachsenringig várni kellett. Az egy sima egy fordított sorminta megint beütött Pecconál az év elején de neki a tempója megvolt - főleg akkor volt meg - rögtön Portugáliától.
Ha a szezon legelejétől a Barcelona utáni Martin láttuk volna, ez a világbajnokság nagyon másképp is alakulhatott volna.
Ne felejtsük, Pecconak is javára vált, a 2021es keserédes lecsúszás a bajnoki címről.
több mint 1 éve
Szingapúr, Sainz tudja az unortodox módszert és nyer, Wéberék értékelik, a Ferrari nem érti Abu Dzabi, Leclerc tudja az unortodox módszert de túl késő, Wéberék értékelik, a Ferrari nem érti
200IQ
több mint 1 éve
Hat Pecco ma higgadtan, megfontoltan behúzta. Fejben sokkal erősebb volt a végén azt meg kell hagyni. Binder meg iszonyat balfasz volt ma sajnos. Ezt be kellett vna húzni. Egyszerűen nem hiszem el, h évek óta képtelen futamot nyerni.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Az a Raul Fernandez 5. hely se kutya
több mint 1 éve
Gyerünk Diggia, húzd be ezt is
több mint 1 éve
Az idegek harcában Martin még gyenge. Jó szezon volt, nagyon kíváncsi vagyok a következőre.
több mint 1 éve
Binder amúgy rohadtul nem megy idén jól. Mostmár elég sok dobogot/gyozelmet dobott el magától. Jövőre muszáj lesz osszeszednie magát, mert ez így nagyon nem jo lesz.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Mikor volt ilyen, hogy a MotoGP szezon később ér véget mint az F1es?
több mint 1 éve
Wéber okosabb mint a Ferrari stratégák? 😊
több mint 1 éve
Istenem Binder….. ezt nem hiszem el.
több mint 1 éve
esanders10
539
Hogy egy klasszikust idézzek Martinra. "Gyuszi há' széthullott"Totál szétesett, nem is értem hova sietett. szépen megelőzte volna nyugisan pár kör alatt, aztán jöhetett volna a Rosberg módi feltartósdi.
Lett is volna esély itt, hogy 5-6 körül legyen Pecco, mert veszélyes emberkék jöttek(ktmek, zarco, marky mark, maverick) mindenki támadta volna peccot.
Picsába, olyan szar ez a tétnélküli körözgetés, akartam hogy végig legyen meg a feszültség.
Jövőre ha kérhetek egy baszó KTM-et és egy feljavuló Yamahat, köszönöm.
több mint 1 éve
Ezért nagy kar volt. Martin túlerőltette és jól kibaszott Markezzel is.Nem bírta idegekkel. Ahogy elkezdett menni, kb csak idő kérdése volt hogy ilyesmi legyen a vége...
rob3r7o
több mint 1 éve
És Marquez így búcsúzik a Hondatól
több mint 1 éve
Ezért nagy kar volt. Martin túlerőltette és jól kibaszott Markezzel is.
több mint 1 éve
Megmondom őszintén, ezt a forgatókönyvet tartottam a legvalószínűtlenebbnek. Kicsit sokkba vagyok én is.
több mint 1 éve
Hát ez hamar eldőlt
több mint 1 éve
Elbaszta Martin, Marc nem hülye simán elengedte volna, erre bement egy olyan helyre ahol kicsapta
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz