Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
10 hónapja
#46 második hely Imola-ban és Rossi nagyon szépen vezetettViszont ez a pálya alkalmatlan WEC versenyzésre
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
10 hónapja
Lehet a legjobb autó a McLaren, de mindkét pilótájuk max átlagos felett egy kicsivel....Piastri idén profi
ThundersNFL a Paraszt
vpi
Továbbra is tartom - Piastri a VB legfőbb esélyese nálam az idén.Ha Norris továbbra ennyit fog mellé balfaszkodni akkor meg pláne...
iktriad
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Lehet a legjobb autó a McLaren, de mindkét pilótájuk max átlagos felett egy kicsivel....Piastri idén profi
ThundersNFL a Paraszt
10 hónapja
Továbbra is tartom - Piastri a VB legfőbb esélyese nálam az idén.
10 hónapja
Miami sima McLaren 1-2 lesz..
Mit mondtam a Szaúdi nagydíj után....
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

10 hónapja
csóri Hadjar taktikából simán 8. lehetett volna, de a Williams DRS kiszúrt vele
10 hónapja
Dobogó és 10 mp belül a győzteshez képest. Ennek örülni kell! 👏
10 hónapja
Lehet a legjobb autó a McLaren, de mindkét pilótájuk max átlagos felett egy kicsivel....
Draft

10 hónapja
Még az SC előtt....de akkor lehet arra veszett volna rajta mint Piastri,hogy kinyírja hamarabb a gumikatHa Max visszaadja és nem büntetik meg akkor mi lenne a stájsz most?Nem tudta visszaadni az sc alatt eleve.
ThundersNFL a Paraszt
Tarsi
Draft

10 hónapja
Ha Max visszaadja és nem büntetik meg akkor mi lenne a stájsz most?Nem tudta visszaadni az sc alatt eleve.
ThundersNFL a Paraszt
10 hónapja
Gyerünk Lec!
Draft

10 hónapja
Ha Max visszaadja és nem büntetik meg akkor mi lenne a stájsz most?
Draft

10 hónapja
Már csak 1.8 😬Remélem meglesz a dobogó, nagyott megy ma #16!Meg is érdemli😊
steelwolf
ThundersNFL a Paraszt
10 hónapja
Amúgy ez a Williams taktika egyszerű, de zseni.
10 hónapja
Azért arra az indoklásra kíváncsi leszek ezt, hogy magyarázzák meg, hogy nem bünti.
10 hónapja
Remélem meglesz a dobogó, nagyott megy ma #16!Meg is érdemli😊
steelwolf
Draft

10 hónapja
Remélem meglesz a dobogó, nagyott megy ma #16!
10 hónapja
Nincs bünti Norrisnak....jól van FIA köpjél és állj alá.....
Draft

10 hónapja
Imádom ezeket a gumiszabályokat. Most szabad, vagy nem? Vagy ha Norris akkor nincs bünti?Norris te idióta again again again 🤦🤦🤦🤦😡Nincs még kész a VB-re....de ha idén megnyerné akkor egyik leggyengébb VB győztesnek tartanám....
dande2
ThundersNFL a Paraszt
10 hónapja
Norris te idióta again again again 🤦🤦🤦🤦😡megúszta, de 5mp-et is kiautózott már
dande2
10 hónapja
A kilencvenes evek Forma-1-en nottem fel, szamomra sok ideje kevesbe izgalmas. Ez autoverseny, megis barmikor elkezd rendesen versenyezni ket pilota, egybol elkezd panaszkodni egyik a masikra, majd jon a FIFA-szintu korrupt FIA, ami neha elfelejti a szabalyokat es pofara donti el, ki legyen a hibas, amugy meg eldont bajnoki cimet ugy, hogy elfelejti jol alkalmazni a sajat szabalyait.Úgy sejtem, a F1-et nem neked találták ki. De én jókat szoktam aludni a délutáni futamok zajára.Ezen a palyan sem most, sem tavaly nem tortent semmi.De oszinten, azt sem tudom, mi a fcomnak kell eroltetni ezeket a palyakat, amiken a kialakitasukbol fakadoan tizbol nyolcszor semmi sem tortenik. Hat nem lehet elozni sem szinte, mindezt egy autoversenyre epitett csikon. Oke, hogy gomboljunk le csilliardokat a szervezo orszagokrol, de bameg, ha futamot akarsz rendezni, epits mar normalis palyat...?????
Stez
ezen a pályán sokat lehet előzni, jó nem az egész pályán, de a célegyenes DRS-sel szinte garantált előzés
NB2
Stez
szaba
Mindemellett meg egyre tobb a futam, tele olyan palyaval, amik teljesen erdektelenek es kb leri roluk, hogy ha le nem esik az eso vagy lesz valami hirtelen kaosz, elalszol majd nezokent. Husz eve megy a cirkusz Monaco miatt is, csak annak multja van legalabb, azert nem rakjak ki, mas orszagok meg fogjak es felepitenek hasonloan izgalomra kb eselytelen palyakat annak a mintajara.
Szoval mondjuk ugy, hogy nekem talaltak ki anno, de a modern F1 viszont mar kevesbe kepes a szekhez szegezni. Munka miatt viszont igy is nezek eleget, ha meg epp nem dolgozom, akkor szivesen alszom en is egy-egy versenyen.
10 hónapja
Norris te idióta again again again 🤦🤦🤦🤦😡Nincs még kész a VB-re....de ha idén megnyerné akkor egyik leggyengébb VB győztesnek tartanám....
dande2
Draft

10 hónapja
Norris te idióta again again again 🤦🤦🤦🤦😡
10 hónapja
Úgy sejtem, a F1-et nem neked találták ki. De én jókat szoktam aludni a délutáni futamok zajára.Ezen a palyan sem most, sem tavaly nem tortent semmi.De oszinten, azt sem tudom, mi a fcomnak kell eroltetni ezeket a palyakat, amiken a kialakitasukbol fakadoan tizbol nyolcszor semmi sem tortenik. Hat nem lehet elozni sem szinte, mindezt egy autoversenyre epitett csikon. Oke, hogy gomboljunk le csilliardokat a szervezo orszagokrol, de bameg, ha futamot akarsz rendezni, epits mar normalis palyat...?????
Stez
ezen a pályán sokat lehet előzni, jó nem az egész pályán, de a célegyenes DRS-sel szinte garantált előzés
NB2
Stez