Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
10 hónapja
Mikey
18 753
A hétvégén újra NASCAR Cup Series verseny!Igaz, csak a nyomi Clash a még nyomibb LA Coliseumból, de akkor is.
10 hónapja
És Oliveira elvileg gyári géppel.Introducing our ‘24 colours pic.twitter.com/srKDRXOmNe
— Trackhouse MotoGP (@TrackhouseMoto) January 27, 2024
zacknorb
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
10 hónapja
Introducing our ‘24 colours pic.twitter.com/srKDRXOmNe
— Trackhouse MotoGP (@TrackhouseMoto) January 27, 2024
10 hónapja
Jughead
5 220
És valóban, csak nem az amire számítottunk, mert hosszabbított.Napi pletyka: Norris --> Ferrari, Leclerc melléMészáros Sanyi is írta, hogy Norris körül éppen zajlik valami, szóval figyeljünk oda a hírekre, mert már ma jöhet egy hivatalos bejelentés. Ritka, hogy minden alap nélkül ír ilyet.
dugo93
Jughead
10 hónapja
Duff
3 133
Most hosszabbított Norris a McLarennél, szóval szerintem ez offos.
10 hónapja
Napi pletyka: Norris --> Ferrari, Leclerc melléA két kedvenc pilótám a kedvenc csapatban. Még több idegösszeomlás garantálva yaaay! 😀
dugo93
10 hónapja
Jughead
5 220
Szintén Sanyi már lassan egy éve kb. tényként kezeli, hogy az apja miatt Sainz lesz az Audi húzóneve, akit az összeszokás érdekében már 2025-ben a Sauberhez visznek, így emiatt is lehet alapja a dolognak.Kemény lenne. Azért a Lec vs Nor csatának lehetne értéke, még akkor is ha a Ferka megint nem rak össze jó kocsit. Ha meg mégis, akkor jöhetne egy hasonló szezon, mint 2008-ban.Napi pletyka: Norris --> Ferrari, Leclerc melléMészáros Sanyi is írta, hogy Norris körül éppen zajlik valami, szóval figyeljünk oda a hírekre, mert már ma jöhet egy hivatalos bejelentés. Ritka, hogy minden alap nélkül ír ilyet.
dugo93
Jughead
dugo93
10 hónapja
dugo93
4 233
Kemény lenne. Azért a Lec vs Nor csatának lehetne értéke, még akkor is ha a Ferka megint nem rak össze jó kocsit. Ha meg mégis, akkor jöhetne egy hasonló szezon, mint 2008-ban.Napi pletyka: Norris --> Ferrari, Leclerc melléMészáros Sanyi is írta, hogy Norris körül éppen zajlik valami, szóval figyeljünk oda a hírekre, mert már ma jöhet egy hivatalos bejelentés. Ritka, hogy minden alap nélkül ír ilyet.
dugo93
Jughead
10 hónapja
Hétvégén Monte-Carlo rally.Például ajánlatos a 2024-es nevezési listát nézni, nem a 2023-asat (nem, még véletlenül sem velem fodult elő, á dehogy)
Lehet felvenni a fonalat.
🤘 gaben 🤘
10 hónapja
Hétvégén Monte-Carlo rally.Lehet felvenni a fonalat.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
10 hónapja
Elsősorban Szalay-ék miatt promózták itthon, aztán indultak más magyar csapatok is. Ez megszűnt. Az új helyszínek, meg az egyre sterilebb körülmények amúgy is unalmasabbá teszik.
Legalább közvetetten jól jártam, Balázs egyik autójának megvételével 😁
10 hónapja
Milyen méltóságát, presztízsét vesztette el, csak azért mert téged már nem érdekelt?😊Nincs média hype (mondjuk ez lehet amiatt van, mert nem volt magyar induló), nincsennek merchek a boltokban, gyári csapatok sem csinálnak belőle akkora presztízs kérdést ahogy látom, de ez a szaudi körbebohóckodás sem ad sokat a hangulathoz. Szóval elhiszem, hogy neked be van írva a naptárba, de gyanítom a nagyközönség inkább hozzám esik közel, mint hozzád a nézői skálán. De jövőre beírom, és megnézem, hátha visszaránt 😀
zavi27
10 hónapja
a dakar meg a wrc nálam is a teljes érdektelenségbe fulladt, pedig évekig néztem mindkettőt az eurosporton esténként. amúgy a dakarnál valszeg az nyom a latba sokat, hogy az rtl klub látványosan kifarolt mögüle. annó azért tolták az ember arcába rendesen, most meg kb semmi...szerk. a rally-t pedig a wrc-k beszántásával engedtem el annó...
Szerkesztette: peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
10 hónapja
Hogyan veszítheti el egy sorozat ennyire a méltóságát és presztízsét?Én ma is ugyanolyan lelkesedéssel várom és követem minden évben, ugyanúgy az Eurosport esti összefoglalójával. Szerintem idén is nagyon hangulatos volt, valszeg neked nem annyira érdekes, fontos már. Milyen méltóságát, presztízsét vesztette el, csak azért mert téged már nem érdekelt?😊
Tegnap realizálódott bennem, hogy lement az idei "Dakar" rally, amiből konkrétan egy másodpercet nem láttam, és nem is tudtam, hogy megy. Emlékszem gyerek/fiatalabb koromban rajongva szerettem ezt a sorozatot. Minden este alig vártam a fókuszban az összefoglalót Palikékkal, aztán később a Eurosport esti 23:00-ás napi összefoglalójáig maradtam fent minden nap. Találkoztam élőben Jutta Kleinschmidt-tel a brüsszeli autószalonon, meg is érinthettem a 2001-es győztes Pajerot, ültem Palikék autójában, tucatnyi fotóm van különböző dakarhoz köthető járgánnyal pózolva. Közben bejött az internet, egyre több lehetőség nyílt követni a versenyt, de valahogy érezhetővé vált, hogy kopik a régi fénye. Már a dél-amerikába helyezés is verte a szögeket a koporsóba, de vajon ez a szaudi sztori ölte meg véglegesen? Azért is furcsállom, hogy nem volt nagyobb médiavisszhang, mert sajnos idén is történt rajta halálos baleset, amin mindig szeret csámcsogni (okoskodni) mindenki. Long story short, kicsit fáj most ez a lelkemnek.
Hanni
10 hónapja
Én a WRC vel vagyok így. Egy versenyzőt nem tudnék megnevezni…mondjuk azt meg a Citroen nyírta ki Loeb segítségével, aztán Ogier folytatta
Cowboykarcsi90
10 hónapja
Hogyan veszítheti el egy sorozat ennyire a méltóságát és presztízsét?valószínűleg azért ebben az is szerepet játszik, hogy a Dakar mindenhol is van, csak nem Dakar környékén.
Tegnap realizálódott bennem, hogy lement az idei "Dakar" rally, amiből konkrétan egy másodpercet nem láttam, és nem is tudtam, hogy megy. Emlékszem gyerek/fiatalabb koromban rajongva szerettem ezt a sorozatot. Minden este alig vártam a fókuszban az összefoglalót Palikékkal, aztán később a Eurosport esti 23:00-ás napi összefoglalójáig maradtam fent minden nap. Találkoztam élőben Jutta Kleinschmidt-tel a brüsszeli autószalonon, meg is érinthettem a 2001-es győztes Pajerot, ültem Palikék autójában, tucatnyi fotóm van különböző dakarhoz köthető járgánnyal pózolva. Közben bejött az internet, egyre több lehetőség nyílt követni a versenyt, de valahogy érezhetővé vált, hogy kopik a régi fénye. Már a dél-amerikába helyezés is verte a szögeket a koporsóba, de vajon ez a szaudi sztori ölte meg véglegesen? Azért is furcsállom, hogy nem volt nagyobb médiavisszhang, mert sajnos idén is történt rajta halálos baleset, amin mindig szeret csámcsogni (okoskodni) mindenki. Long story short, kicsit fáj most ez a lelkemnek.
Hanni
Európai a fő célközönség, de Dél-Amerikában a világ másik végén volt, Szaúd-Arábiában meg... szóval sivatagnak sivatag, de már vergődik a sorozat.
10 hónapja
Én a WRC vel vagyok így. Egy versenyzőt nem tudnék megnevezni…
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
10 hónapja
Hogyan veszítheti el egy sorozat ennyire a méltóságát és presztízsét?Számomra is érdektelenné vált az egész.
Hanni
10 hónapja
Hogyan veszítheti el egy sorozat ennyire a méltóságát és presztízsét?Tegnap realizálódott bennem, hogy lement az idei "Dakar" rally, amiből konkrétan egy másodpercet nem láttam, és nem is tudtam, hogy megy. Emlékszem gyerek/fiatalabb koromban rajongva szerettem ezt a sorozatot. Minden este alig vártam a fókuszban az összefoglalót Palikékkal, aztán később a Eurosport esti 23:00-ás napi összefoglalójáig maradtam fent minden nap. Találkoztam élőben Jutta Kleinschmidt-tel a brüsszeli autószalonon, meg is érinthettem a 2001-es győztes Pajerot, ültem Palikék autójában, tucatnyi fotóm van különböző dakarhoz köthető járgánnyal pózolva. Közben bejött az internet, egyre több lehetőség nyílt követni a versenyt, de valahogy érezhetővé vált, hogy kopik a régi fénye. Már a dél-amerikába helyezés is verte a szögeket a koporsóba, de vajon ez a szaudi sztori ölte meg véglegesen? Azért is furcsállom, hogy nem volt nagyobb médiavisszhang, mert sajnos idén is történt rajta halálos baleset, amin mindig szeret csámcsogni (okoskodni) mindenki. Long story short, kicsit fáj most ez a lelkemnek.
10 hónapja
www.usaracing.hu/2024/01/21/szenzacios-palyacsucs-es-cadillac-pole-a-daytona-24-idomerojen/
10 hónapja