NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
9 hónapja
Tisztán látszott hogy nem fognak négyen elférni egymás mellett...Na szép, már kezdtem megkedvelni Gragsont, mégiscsak Ford, meg mindig szépen visszaküzdi magát, erre most pont ő forgatja ki Blaneyt. Ejnye.
Mikey
9 hónapja
Tisztán látszott hogy nem fognak négyen elférni egymás mellett...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Szerintem inkább azzal van baj, hogy túlságosan sietnek. Hát milliószor elgyakorolják hétközben is.Bell bal első kerekét Briscoe szerelője teszi helyre, Aztán most Busch autójáról leesik a jobb hátsó. Mi van Las Vegasban?!Amatőrizmus
Mikey
Pedig azt a rögzítőt le is festhetnék valami feltünő színre
🤘 gaben 🤘
Közben Ware jól odacsapta a Fordot a falhoz. Ez is defektnek tűnik.
9 hónapja
Bell bal első kerekét Briscoe szerelője teszi helyre, Aztán most Busch autójáról leesik a jobb hátsó. Mi van Las Vegasban?!Amatőrizmus
Mikey
Pedig azt a rögzítőt le is festhetnék valami feltünő színre
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
9 hónapja
Hűha, GP témában ritkán látok olyan hsz-t, hogy a 80%-át máshogy gondolom 😀A gyári Ducati nagyon kilóg felfelé, de MM lenyomja eddig Pecco-t, mert neki nincs ritmusa.A kis Marquez mitől lett ilyen jó? Gondolom motor.Így. Ez a GP ebben a formában nálam kapufa. F1-el ellentétben itt nem a legjobbak vannak a legjobb motoron(MM-et leszámítva). Not cool..
bcsarli, Udvari Főkóstoló
esanders10
A Gresini továbbfejlődött tavalyhoz képest, simán második erő.
A VR46 nagyot fejlődött, Morbidelli kellemes meglepetés, de ő sztem a szezon második felére visszaesik, Diggia konzisztensebb.
A Honda lépeget előre, Zarco ott tud lenni top6-ban, ez jó.
A Yahama és az Aprilia baromi nagy csalódás a tesztekhez képest eddig.
A KTM meg hát csődhatáron, ott sztem Binder és Acosta zsenije miatt vannak csak eredmények.
A szoros versenyhez kellene, h Bagnaia kapja össze magát, a VR46 legyen közelebb a Gresinihez, a Honda maradjon szezonszinten ezen a helyen és legyenek jó Apriliák. Aztán ezekből lehet, h semmi nem lesz.
Willie Parker
Gresini ott van ahol tavaly, csak előlük eltűnt a Pramac, ezért lettek második erő.
VR46 is ugyanaz mint tavaly, a leggyengébb Ducatis csapat. Egyik sem lépett előre érdemben.
Az LRC Honda jó lett, a gyári HRC csapat is jobb mint a tavalyi tökutolsó hely, de ők olyan top 10 környéke, tehát középmezőny.
Aprilianál a legjobb versenyzőjük egyelőre nincs ott, így nehéz belőni hogy pontosan hol tartanak. Valszeg Martinnal be fognak nézegetni top5-be, Bez és/vagy Ogura is oda fog érni top10-be rendszeresen.
Yamaha valóban nettó csalódás- eddig. De mivel egyrészt a legnagyobb költségvetésű GP csapat, másrészt lett nekik a Pramac, az idő nekik dolgozik, Ha ők nem lesznek a szezon végére stabil középcsapat, akkor onnan ki kell rugdalni mindenkit.
KTM, hát ott lefőtt a kávé, ne is beszéljünk róla.
A Suzukinak mennyivel több esze volt, full versenyképes motorjuk volt, de amikor látták hogy nem lesz jó a matek, simán kiszálltak a GP-ből.
MM vs Pecco témába mélyebben még nem érdemes belemenni. MM van teljesítmény kényszerben: sokszoros bajnok a legjobb motoron. Ha nem nyeri meg, neki egyértelmű kudarc.
9 hónapja
Mert a Gresini a tavalyi gyári Duc, ami úgy néz ki kb az eddigi legjobb motor amit valaha építettekA gyári Ducati nagyon kilóg felfelé, de MM lenyomja eddig Pecco-t, mert neki nincs ritmusa.A kis Marquez mitől lett ilyen jó? Gondolom motor.Így. Ez a GP ebben a formában nálam kapufa. F1-el ellentétben itt nem a legjobbak vannak a legjobb motoron(MM-et leszámítva). Not cool..
esanders10
A VR46 nagyot fejlődött, Morbidelli kellemes meglepetés, de ő sztem a szezon második felére visszaesik, Diggia konzisztensebb.
A KTM meg hát csődhatáron, ott sztem Binder és Acosta zsenije miatt vannak csak eredmények.
A szoros versenyhez kellene, h Bagnaia kapja össze magát, a VR46 legyen közelebb a Gresinihez, a Honda maradjon szezonszinten ezen a helyen és legyenek jó Apriliák. Aztán ezekből lehet, h semmi nem lesz.
Willie Parker
9 hónapja
Bell bal első kerekét Briscoe szerelője teszi helyre, Aztán most Busch autójáról leesik a jobb hátsó. Mi van Las Vegasban?!
9 hónapja
Most kapcsoltam be. Blaneyvel mi történt, hogy körhátrányban van?A bal első kerekével volt valami, ami miatt sokáig volt a boxban. Egy kört már visszahozott.
Őszentsége Sobri Jóska
9 hónapja
Most kapcsoltam be. Blaneyvel mi történt, hogy körhátrányban van?
9 hónapja
Azta milyen reflexek kellettek Gragsontól hogy ne kapja telibe Bowmant... 🫣
9 hónapja
JGR-nál nagyon félrement ma valami. Gibbs erőből kört kapott és 32., Hamlin szintén körhátrányban 35., Briscoe meg három kerékkel próbált meg autóversenyezni, így négy kör hátrányban 36. helyen.
9 hónapja
Közben úgy tűnik Szujó díszmadárkodása a végéhez közeledik.Megfelelő vezetőt viszont úgy sem fognak a helyére ültetni.
9 hónapja
Ezt a szezont sem lesz érdemes komolyan venni.Kapott motoron azért nagy csodát nem tudnak tenni a csapatok.A gyári Ducati nagyon kilóg felfelé, de MM lenyomja eddig Pecco-t, mert neki nincs ritmusa.A kis Marquez mitől lett ilyen jó? Gondolom motor.Így. Ez a GP ebben a formában nálam kapufa. F1-el ellentétben itt nem a legjobbak vannak a legjobb motoron(MM-et leszámítva). Not cool..
esanders10
Willie Parker
dugo93
9 hónapja
Kapott motoron azért nagy csodát nem tudnak tenni a csapatok.A gyári Ducati nagyon kilóg felfelé, de MM lenyomja eddig Pecco-t, mert neki nincs ritmusa.A kis Marquez mitől lett ilyen jó? Gondolom motor.Így. Ez a GP ebben a formában nálam kapufa. F1-el ellentétben itt nem a legjobbak vannak a legjobb motoron(MM-et leszámítva). Not cool..
esanders10
Willie Parker
9 hónapja
Érdemes lesz a Toyotákat figyelni ma, hárman is -- Bell, Herbst, Nemechek -- a mezőny végéről kényszerülnek indulni, mert cserélni kellett a Camryjükben a gázpedált és mindent ami hozzá tartozik.Mivel három különböző csapat autójával volt gond, így ez biztosan Toyota probléma, ami felveti a probléma lehetőségét a többinél is. We'll see.
Szerkesztette: Mikey
9 hónapja
Gec, a Kupa megint 20:30, majdnem megint elbasztamÉn tegnap az NXS versenyt néztem be. 😊
zacknorb
9 hónapja
A gyári Ducati nagyon kilóg felfelé, de MM lenyomja eddig Pecco-t, mert neki nincs ritmusa.A kis Marquez mitől lett ilyen jó? Gondolom motor.Így. Ez a GP ebben a formában nálam kapufa. F1-el ellentétben itt nem a legjobbak vannak a legjobb motoron(MM-et leszámítva). Not cool..
esanders10
9 hónapja
Pecco nem bírja túl jól a nyomást…
9 hónapja
A kis Marquez mitől lett ilyen jó? Gondolom motor.Így. Ez a GP ebben a formában nálam kapufa. F1-el ellentétben itt nem a legjobbak vannak a legjobb motoron(MM-et leszámítva). Not cool..
Szerkesztette: esanders10
9 hónapja
Gec, a Kupa megint 20:30, majdnem megint elbasztam
Poloska vagyok.
9 hónapja
Ez mondjuk elég értékelhetetlen év lesz ha nem csak az első de a 2. és 3/4. helyek is előre tudhatóak lesznek mindig.
9 hónapja
A kis Marquez mitől lett ilyen jó? Gondolom motor.
9 hónapja
Marquez tesók aprítanak.
9 hónapja
Valóban nem könnyű felvenni, ott van a legnagyobb átmenet. Azonban azért volt rá precedens hogy valakinek egész jól sikerült belerázódni. Acosta újoncként 5., Mir újoncként 6. volt.David Alonso eddig nagyon nem találja a tempót a moto2-ben. Mondtam én tavaly, h nagyon korai lett vna neki egyből a gp.moto2-ben senki nem találja a tempot aki moto3-as volt előző évben 😊 olyan emberek akik utcahosszal nyertek VB-t, sehol nincsenek
rob3r7o
NB2
9 hónapja
David Alonso eddig nagyon nem találja a tempót a moto2-ben. Mondtam én tavaly, h nagyon korai lett vna neki egyből a gp.moto2-ben senki nem találja a tempot aki moto3-as volt előző évben 😊 olyan emberek akik utcahosszal nyertek VB-t, sehol nincsenek
rob3r7o