NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 430
44
Autó- és motorsportok
Este kvali, ami dönt az 500 első soráról, valamint a két holnapi Duel verseny rajtsorrendjéről.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Buriram teszt első napja.Úgy, hogy a gyári csapat visszatért a 24-es vázhoz, aero-hoz, blokkhoz.
Szokásos Ducati fölény, Marc alázta a népet majdnem 0.500ad előnnyel.
Coolearie
Csak igaz, h a GP24 mennyivel jobb volt mint a 23 és így már érthető mit látott a Ducati MM-ben. Elképesztő, hogy tavaly is sokszor fel tudta venni a versenyt MM
a GP24-esek ellen. Illetve a rajtjaik nagyon gyengék voltak, úgyhogy van még munka bőven.
Szokásos Ducati fölény, Marc alázta a népet majdnem 0.500ad előnnyel.

Tegnapi kép. Ahogy mai kölykök mondanák: élném!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
Márpedig agyonveri.ha MM agyonveri, akkor a büdös életben nem mossa le magáról, hogy csak a motor miatt lett vbNem tudok most motorversenyzőt akin nagyobb a nyomás mint Peccon.Én nem hiszem, h ekkora különbség lenne köztük. MM-et óriási tehetségnek tartom, de Pecco-t gondolom a VB esélyesének, mivel már régóta van a gyári csapatnál, a nyomás sem akkora rajta. Szerintem itt a keverék v a pálya közti különbség volt az oka.Az abroncs keveréket nem tudom, de a pálya az adott volt. Persze lehet hogy van különbség egy délelőtti meg egy délutáni pálya állapot között de nem hiszem, hogy ekkora.azonos keverékeken , ugyanolyan pályaviszonyok mellett volt ez?Egy kis side note. Volt ma egy sprint szimuláció a vörösöknél. MM átlagban(!) adott 3 tizedet Pecconak…Pont olvastam crash.net-en én is. A 3 tizednél beszédesebb, h mind a 10 körben elmaradt Pecco, nem egy erős kezdés és a végén szaladt el a különbség, hanem konstans elmaradt.
Cowboykarcsi90
Both Pecco Bagnaia and Marc Marquez completed Sprint race simulations today 🏃 Pecco averaged 1:58.243 and Marc was 1:57.930 🔴⏱️#MotoGP #SepangTest pic.twitter.com/x8dab9V05T
— Crash MotoGP (@crash_motogp) February 7, 2025
dawyd728
Pep71
Pecco fanként mondom, azzal együtt tudok élni, ha idén kikap Marqueztől de azért abban eddig bíztam, hogy ez egy szoros csatában csúcsosodna ki.
Persze meglátjuk mi lesz de ez most nem nézett ki jól. És ezek a mentális strigulák egy idő után összegyülhetnek.
Cowboykarcsi90
Pep71
Tavaly 11 győzelemmel lett csak második. Idén jött mellé MM akit pont amit írsz is meg kellene vernie.
Toca
NB2
ha MM agyonveri, akkor a büdös életben nem mossa le magáról, hogy csak a motor miatt lett vbNem tudok most motorversenyzőt akin nagyobb a nyomás mint Peccon.Én nem hiszem, h ekkora különbség lenne köztük. MM-et óriási tehetségnek tartom, de Pecco-t gondolom a VB esélyesének, mivel már régóta van a gyári csapatnál, a nyomás sem akkora rajta. Szerintem itt a keverék v a pálya közti különbség volt az oka.Az abroncs keveréket nem tudom, de a pálya az adott volt. Persze lehet hogy van különbség egy délelőtti meg egy délutáni pálya állapot között de nem hiszem, hogy ekkora.azonos keverékeken , ugyanolyan pályaviszonyok mellett volt ez?Egy kis side note. Volt ma egy sprint szimuláció a vörösöknél. MM átlagban(!) adott 3 tizedet Pecconak…Pont olvastam crash.net-en én is. A 3 tizednél beszédesebb, h mind a 10 körben elmaradt Pecco, nem egy erős kezdés és a végén szaladt el a különbség, hanem konstans elmaradt.
Cowboykarcsi90
Both Pecco Bagnaia and Marc Marquez completed Sprint race simulations today 🏃 Pecco averaged 1:58.243 and Marc was 1:57.930 🔴⏱️#MotoGP #SepangTest pic.twitter.com/x8dab9V05T
dawyd728
Pep71
Pecco fanként mondom, azzal együtt tudok élni, ha idén kikap Marqueztől de azért abban eddig bíztam, hogy ez egy szoros csatában csúcsosodna ki.
Persze meglátjuk mi lesz de ez most nem nézett ki jól. És ezek a mentális strigulák egy idő után összegyülhetnek.
Cowboykarcsi90
Pep71
Tavaly 11 győzelemmel lett csak második. Idén jött mellé MM akit pont amit írsz is meg kellene vernie.
Toca
Nem tudok most motorversenyzőt akin nagyobb a nyomás mint Peccon.Én nem hiszem, h ekkora különbség lenne köztük. MM-et óriási tehetségnek tartom, de Pecco-t gondolom a VB esélyesének, mivel már régóta van a gyári csapatnál, a nyomás sem akkora rajta. Szerintem itt a keverék v a pálya közti különbség volt az oka.Az abroncs keveréket nem tudom, de a pálya az adott volt. Persze lehet hogy van különbség egy délelőtti meg egy délutáni pálya állapot között de nem hiszem, hogy ekkora.azonos keverékeken , ugyanolyan pályaviszonyok mellett volt ez?Egy kis side note. Volt ma egy sprint szimuláció a vörösöknél. MM átlagban(!) adott 3 tizedet Pecconak…Pont olvastam crash.net-en én is. A 3 tizednél beszédesebb, h mind a 10 körben elmaradt Pecco, nem egy erős kezdés és a végén szaladt el a különbség, hanem konstans elmaradt.
Cowboykarcsi90
dawyd728
Pep71
Cowboykarcsi90
Pep71
A Honda-Nissan egyesülés meghiúsulása még elő is segítheti a döntést.
Az Aston pedig....
Dolgoznak a 11 ezret forgó V12 hangján mert vissza kellett fogni, hogy beférjen a 680 lóerős összteljesítmény plafon alá. 😊
Meg persze a hibrid rendszert is kihajították, úgyis csak plusz teher volt!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
A legend cherished by us all. pic.twitter.com/7KvOhyXl9f
— NASCAR (@NASCAR) February 6, 2025
Poloska vagyok.
AMarquez
Pecco
Fabio
Frankie
MM
Acosta
Zarco
Mir
Bez
Rins
Ez az első tíz. Sok újdonság nem derült ki az előző két naphoz képest. Az eggyel lentebb említett, Ducati házi erőviszony glimpseet leszámítva.
A Ducatik a bikes to beat továbbra is. A Yamaha Quartararoval érdekes lehet. De ugye egykörös tempó ami itt most ennyire kijön, a sprint meg a verseny táv más lesz. Bár emlékeim szerint tavaly se a versenytempóban volt a fő lemaradásuk, hanem pont hogy a time attackban.
Jövő héten Burriramban kiderül ez is. Utána meg már szezon rajt!
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
Én nem hiszem, h ekkora különbség lenne köztük. MM-et óriási tehetségnek tartom, de Pecco-t gondolom a VB esélyesének, mivel már régóta van a gyári csapatnál, a nyomás sem akkora rajta. Szerintem itt a keverék v a pálya közti különbség volt az oka.Az abroncs keveréket nem tudom, de a pálya az adott volt. Persze lehet hogy van különbség egy délelőtti meg egy délutáni pálya állapot között de nem hiszem, hogy ekkora.azonos keverékeken , ugyanolyan pályaviszonyok mellett volt ez?Egy kis side note. Volt ma egy sprint szimuláció a vörösöknél. MM átlagban(!) adott 3 tizedet Pecconak…Pont olvastam crash.net-en én is. A 3 tizednél beszédesebb, h mind a 10 körben elmaradt Pecco, nem egy erős kezdés és a végén szaladt el a különbség, hanem konstans elmaradt.
Cowboykarcsi90
dawyd728
Pep71
Cowboykarcsi90
Az abroncs keveréket nem tudom, de a pálya az adott volt. Persze lehet hogy van különbség egy délelőtti meg egy délutáni pálya állapot között de nem hiszem, hogy ekkora.azonos keverékeken , ugyanolyan pályaviszonyok mellett volt ez?Egy kis side note. Volt ma egy sprint szimuláció a vörösöknél. MM átlagban(!) adott 3 tizedet Pecconak…Pont olvastam crash.net-en én is. A 3 tizednél beszédesebb, h mind a 10 körben elmaradt Pecco, nem egy erős kezdés és a végén szaladt el a különbség, hanem konstans elmaradt.
Cowboykarcsi90
dawyd728
Pep71
azonos keverékeken , ugyanolyan pályaviszonyok mellett volt ez?Egy kis side note. Volt ma egy sprint szimuláció a vörösöknél. MM átlagban(!) adott 3 tizedet Pecconak…Pont olvastam crash.net-en én is. A 3 tizednél beszédesebb, h mind a 10 körben elmaradt Pecco, nem egy erős kezdés és a végén szaladt el a különbség, hanem konstans elmaradt.
Cowboykarcsi90
dawyd728
Egy kis side note. Volt ma egy sprint szimuláció a vörösöknél. MM átlagban(!) adott 3 tizedet Pecconak…Pont olvastam crash.net-en én is. A 3 tizednél beszédesebb, h mind a 10 körben elmaradt Pecco, nem egy erős kezdés és a végén szaladt el a különbség, hanem konstans elmaradt.
Cowboykarcsi90
Szerkesztette: dawyd728
Egy kis side note. Volt ma egy sprint szimuláció a vörösöknél. MM átlagban(!) adott 3 tizedet Pecconak…elég unalmas szezon lenne akkor..
Cowboykarcsi90
Mondjuk az szinte biztos, h a gyári ducatisok 1-2be fognak beérni, hacsak valamelyik nem bukik, viszont a többi érdekes lehet. Ha jól tudom rajtuk kívül egyedül Diggia fog idei géppel menni, szóval érdekes lesz, h ő mennyire fog odaerni a másik kettőre.Hat szerintem a koridokbol meg a helyezesekbol kar kiindulni meg. De tényleg úgy tűnik, h a Yamaha szintet lépett (legalábbis Quartaval), viszont a ktm, ahogy várható volt, a szezon elején sehol nem lesz, max Acosta zsenije kihoz belőle vmit, de szerintem ok az elején a top5 körül sem lesznek tenyezezok. Persze ne legyen igazam, de ebben a helyzetben az is csoda, h rajthoz tudnak állni.Persze nem ilyenkor koronáznak senkit világbajnokká, de egy általános erősorrendet le lehet szűrni. Az hogy Fabio ennyire az elején van, száraz normál körülmények között, egyelőre nagyon bíztató. Jövő héten ha Buriramban is tud felmutatni valami hasonlót, az már egy jel lesz, hogy nem csak a sepangi pálya fekszik nekik az átlagosnál jobban.
A Honda meg nekem kérdőjel. Meglepődnek, ha masszívan fejlodnenek, főleg a versenyzők miatt. Marini teljesen el van veszve, de nekem Mir is kérdőjeles egyelőre. Az aprilia jó lehet, de így, h Martin kitudja mennyi időre kiesett az elején ok is kicsit hátrébb lehetnek. Meglátjuk.
Nekem csak 1 keresem van, legyen szorosabb a mezőny, nem akarok megint folyamatosan Ducati 1-2-3at nézni.
rob3r7o
Mirre is nagyon ráférne egy normális(abb) szezon, mert szerencsétlennek az elmúlt éveket egy borzasztó motoron kellett lehúzni, plusz nagyon balszerencsés is volt. Az apriliáért most nagy kár. Martin szerintem versenyképes lehetne velük, így most ez a sérülés ki tudja mennyire nyomja rá a bélyegét az egész szezonra. A többiektől meg én nem várok sokat.
Ha az VB harcért egyébként szoros csata megy, engem nem zavar ha közbe Ducati 1-2-3 van 😜.
Cowboykarcsi90
Amúgy h csak kicsit a kedvencemrol is beszéljek, Bestia tegnap elég lassan vette fel a fonalat, viszont mára 1 másodpercet javult, és 8 ezredre volt csak Vinalestol, szoval kettejük (meg Binder) házon belüli csatája izgalmasnak ígérkezik. Acosta nyilván bőven előttük lesz, de a másik három jó kis meccset vivhat. Persze az is lehet, h Binder bőven előttük lesz, legalábbis a szezon elején.
„History is a set of lies agreed upon.”
az ugyanekkori teszteredmények hogy voltak? abból ki lehetett indulni?Kb. ugyanez volt a helyzet. Talán mintha Pecco a 24-es Ducatival hamarabb ráérzett volna, mintha már itt sepangban űridőt motorozott volna de nem vagyok biztos benne.
NB2
Nagy változás egyelőre úgy tűnik nem lesz. Ahogy itt beszéltük is, eddig a Yamaha/Quartararo páros tűnik pozitív meglepetésnek meg mintha a Honda már nem lenne fényévekre az elejétől, csak szimplán kúrva messze 😀. De egyébkent most is az látszik alapvetően, hogy van a három Ducatis csapat, aztán a többiek mögöttük püfölik egymást.