NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
201
31
18:30-tól, ARENA4
Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 1 éve
Most nézem a műsort, lesz fél órás felvezetés a döntő előtt?
több mint 1 éve
Én is mondom. Nézzetek MotoGPt. Az első körtől az utolsóig farpofa összehúzó.Tudom nem leszek népszerű, de régen mondtam, hogy az amerikai autóversenyeknél az utolsó 10 kőrt érdemes nézni, hát ez a 2 utolsó döntő futam pont igazat adott nekem 😊Lehet ez sem lesz
NB2
De az F1ben az első 10 kört érdemes nézni
Mondom úgy hogy nézem mindet (USA és F1 is)
zacknorb
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
Tudom nem leszek népszerű, de régen mondtam, hogy az amerikai autóversenyeknél az utolsó 10 kőrt érdemes nézni, hát ez a 2 utolsó döntő futam pont igazat adott nekem 😊Lehet ez sem lesz
NB2
De az F1ben az első 10 kört érdemes nézni
Mondom úgy hogy nézem mindet (USA és F1 is)
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Tudom nem leszek népszerű, de régen mondtam, hogy az amerikai autóversenyeknél az utolsó 10 kőrt érdemes nézni, hát ez a 2 utolsó döntő futam pont igazat adott nekem 😊Én sem leszek népszerű, de régen mondtam: ez baromság. 😊
NB2
több mint 1 éve
Tudom nem leszek népszerű, de régen mondtam, hogy az amerikai autóversenyeknél az utolsó 10 kőrt érdemes nézni, hát ez a 2 utolsó döntő futam pont igazat adott nekem 😊Íme az Xfinity sorozat idei utolsó 2 köre magyarul!
NB2
Hajnalban véget ért az Xfinity sorozatának idei szezonja, méghozzá egy rendkívül izgalmas futamon, hosszabbításban! 🤩🏎️
— Network4 TV (@Network4TV) November 5, 2023
Reméljük ma este a Cup Series fináléja is hasonló izgalmakat tartogat, tarts velünk 21:00-tól a MATCH4-en és a NET4+ oldalán! 📺#nascar #xfinity #cupseries pic.twitter.com/8XnZ7TvMUy
több mint 1 éve
Tudom nem leszek népszerű, de régen mondtam, hogy az amerikai autóversenyeknél az utolsó 10 kőrt érdemes nézni, hát ez a 2 utolsó döntő futam pont igazat adott nekem 😊
több mint 1 éve
A Truckban a 4., az Xfinity-ben a 3. legesélyesebb lett a bajnok.Cupban az oddsok hétvége előtt a Larson, Blaney, Byron, Bell sorrendet hozták
több mint 1 éve
Innen rajtol a 4 bajnokesélyes vasárnap.több mint 1 éve
Stroll amekkora faszkalap simán benne vanVégre megvolt az Astonnál a tempó, holnap erős dupla pontszerzésben reménykedem, talántalán Öreg dobogóAlonso nagyon szerencsétlen általában, szóval ez se hagyd ki, simán lehet, hogy Strollal öszzeütköznek az elején és mindenki kiesik...
zacknorb
NB2
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Végre megvolt az Astonnál a tempó, holnap erős dupla pontszerzésben reménykedem, talántalán Öreg dobogóAlonso nagyon szerencsétlen általában, szóval ez se hagyd ki, simán lehet, hogy Strollal öszzeütköznek az elején és mindenki kiesik...
zacknorb
több mint 1 éve
Végre megvolt az Astonnál a tempó, holnap erős dupla pontszerzésben reménykedem, talántalán Öreg dobogó
több mint 1 éve
Na ez a sprint nagyon király volt, Verstappen és Norris mondjuk más ligában játszott.Holnap remélem meglesz a Leclerc dobogó!
Egyébként Katar óta Piastri is Perez szintű verést kap a csapattársától.
Jughead
Kb a tempó azonos a Mercivel, Norris gondolom feljön a 2. helyig, Perez choker, Alonsoval vívhat a 3.helyért-reményeim szerint.
több mint 1 éve
Jughead
5 229
Na ez a sprint nagyon király volt, Verstappen és Norris mondjuk más ligában játszott.Egyébként Katar óta Piastri is Perez szintű verést kap a csapattársától.
több mint 1 éve
Amíg ennyire tiszteli Norris Verstappent, soha nem fogja legyőzni!
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Ha már NCS “érdemek”, akkor érdekességként:Ez nekem azért nem tetszik, mert playoff rendszer nélkül teljesen máshogy versenyezne mindenki, kiváltképp az utolsó 10 versenyen.
Ha minden igaz akkor a PO rendszer nélkül jelenleg így állna a top 10:
1. Byron 1.163
2. Hamlin 1.148
3. Bell 1.122
4. Truex 1.076
5. Larson 1.068
6. Blaney 1.033
7. Reddick 1.013
8. Keselowski 1.009
9. Buescher 977
10. Chastain 948
És ugye Byrontól 60 pontot levontak.
Jughead
több mint 1 éve
Jughead
5 229
Ha már NCS “érdemek”, akkor érdekességként: Ha minden igaz akkor a PO rendszer nélkül jelenleg így állna a top 10:
1. Byron 1.163
2. Hamlin 1.148
3. Bell 1.122
4. Truex 1.076
5. Larson 1.068
6. Blaney 1.033
7. Reddick 1.013
8. Keselowski 1.009
9. Buescher 977
10. Chastain 948
És ugye Byrontól 60 pontot levontak.
több mint 1 éve
+1Mikiegérnél nincs unszimpatikusabb pöcs perpillanat a mezőnyben.Biztos véletlenül utálja mindenki ezt a csigazabáló faszt…nyilván itt semmi gond ha több a hely, de szépen összefosta magát…Inkább én is Ocont tartom a hunyónak....
Eazzy
ThundersNFL a Jobbágy
Vitézlő Titoknok tomz
több mint 1 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 356
Mikiegérnél nincs unszimpatikusabb pöcs perpillanat a mezőnyben.Biztos véletlenül utálja mindenki ezt a csigazabáló faszt…nyilván itt semmi gond ha több a hely, de szépen összefosta magát…Inkább én is Ocont tartom a hunyónak....
Eazzy
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Szerintem Byron és Larson egyformán megérdemelné. Pro és kontra lehetne sorolni az érveket egyik vagy másik mellett, de összességében köztük nem tudnék dönteni.Remélem a mai NXS és a holnapi NCS verseny már sportszerű lesz és tényleg az lesz a bajnok, aki a legjobban megérdemli.Nehogy később ebből vita legyen: az NCS-ben ki érdemli meg szerinted a legjobban, és ki a legkevésbbé?
Mikey
Mi a megérdemlési sorrend Larson, Byron, Blaney és Bell között?
Szerintem az első három simán meg is érdemli, bajnokmatéria is, de lehet, hogy Bell is, ő valahogy idén nekem nem tűnt fel, hogy dominálna, nem emlékszem tőle semmire, de a másik három simán érdemes rá.
Őszentsége Sobri Jóska
Blaney és Bell szintén egy szint, de nálam egyértelműen elmaradnak a két hendrickestől.
több mint 1 éve
Remélem a mai NXS és a holnapi NCS verseny már sportszerű lesz és tényleg az lesz a bajnok, aki a legjobban megérdemli.Nehogy később ebből vita legyen: az NCS-ben ki érdemli meg szerinted a legjobban, és ki a legkevésbbé?
Mikey
Mi a megérdemlési sorrend Larson, Byron, Blaney és Bell között?
Szerintem az első három simán meg is érdemli, bajnokmatéria is, de lehet, hogy Bell is, ő valahogy idén nekem nem tűnt fel, hogy dominálna, nem emlékszem tőle semmire, de a másik három simán érdemes rá.
több mint 1 éve
Biztos véletlenül utálja mindenki ezt a csigazabáló faszt…nyilván itt semmi gond ha több a hely, de szépen összefosta magát…Inkább én is Ocont tartom a hunyónak....
Eazzy
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Biztos véletlenül utálja mindenki ezt a csigazabáló faszt…nyilván itt semmi gond ha több a hely, de szépen összefosta magát…
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Összefut a két gyirmóti
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Az a meglepő hogy a legjobb versenyzők és legnagyobb nevű szakírók egy emberként kritizálják nagyon szókimondóan a tegnapi NCTS versenyt és a körülményeket. Ilyen egyöntetű negatív reakcióra nem emlékszem verseny kapcsán az elmúlt kilenc évből. Szívesen mondanám hogy hátha ez valamit elindít majd, de sajnos nem fog. Remélem a mai NXS és a holnapi NCS verseny már sportszerű lesz és tényleg az lesz a bajnok, aki a legjobban megérdemli.
több mint 1 éve
Az eleje bármi is lehetne, a hátulja meg egyszerre unalmas és ronda.Jövőre gyakorlatilag teljesen új formája lesz a Mustangnek a Cup Seriesben, ma mutatták be az új autót. Ráfér a Fordra, idén nagyon le voltak/vannak maradva.Az eleje bejövős, a hátsót szokni kell majd.
Mikey
The legendary Mustang will have a new look in the NASCAR Cup Series!
— NASCAR (@NASCAR) November 1, 2023
Introducing the @FordPerformance Mustang Dark Horse, coming in 2024. pic.twitter.com/SCysFc8MgH
iktriad
Szokásos 12 egy tucat Mustang.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "