NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 448
44
Autó- és motorsportok
"A csúcskategóriában, az LMDh-ban a #24-es BMW zsebelte be a rajtelsőséget Dries Vanthoort 1:33,895-ös köre révén: ebben az egységben szerepel az F1-ből az előző évad végén távozott Kevin Magnussen is Philipp Eng és Raffaele Marciello mellett. A második helyen a Meyer Shank Racing #93-as Acurája, a harmadikon a #7-es Porsche végzett (utóbbiban is ül egy ex-F1-es Felipe Nasr révén, míg előbbiben a háromszoros IndyCar-bajnok Alex Palou a legismertebb név). A változatos márkafelhozatalt a negyedik pozíciót megkaparintó #31-es Action Racing Cadillac folytatja."
Az IMSA honlapján élőben lehet követni.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
NEWS: Welcome to The House, @RedBull!
— Trackhouse Racing (@TeamTrackhouse) January 23, 2025
Our official energy drink will serve as @shanevg97's primary partner for 5️⃣ races and for @ConnorZilisch's Cup Series debut at COTA.
DETAILS: https://t.co/6VZWK3Cwzi pic.twitter.com/YDmBU5vayI
I was once asked very early on what my dreams for this company in NASCAR were on the business side and right near the top of the list was bringing Red Bull back.
— Justin Marks (@JustinMarksTH) January 23, 2025
Going to be an amazing journey.@redbull @TeamTrackhouse pic.twitter.com/X3b45IkLRp
I never thought I’d get the opportunity to race in the @NASCAR Cup Series, let alone debut at 18 years old. I’m so fortunate to be surrounded by great companies like @redbull and @TeamTrackhouse. COTA is only 38 days away, let’s go!👊🏼 pic.twitter.com/CDeihIJIG8
— Connor Zilisch (@ConnorZilisch) January 23, 2025
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Remélem sikerül kvalifikálnia a 66-ost az 500-ra.
🚨 @CSmith_Racing has signed with Garage 66 to drive the #66 Quick Tie Ford for Speedweeks and shoot to make his first Daytona 500!#NASCAR #Daytona500 pic.twitter.com/3Eew0vJxAi
— Garage 66 & MBM Motorsports (@MBMMotorsports) January 22, 2025
Meg a határ melletti horvát is
Cardiff kakukk
🤘 gaben 🤘
Poloska vagyok.

Cardiff kakukk
Nem kicsit furcsa.És a sisak hozzá:
steelwolf
Poloska vagyok.
Nem kicsit furcsa.Kár, hogy a HP feliratot kétszer nyomtatták rá
steelwolf
Nem kicsit furcsa.Nyomorult AI kepek miatt mar szinte meg is untam mire ejutottunk a rendeshez.
steelwolf
Ready to Rush?@rushtruckcenter will be the primary sponsor for @NoahGragson and the No. 4 team for multiple Cup Series races in 2025. pic.twitter.com/z7O76lHXDV
— Front Row Motorsports (@Team_FRM) January 21, 2025
én sem magamtól voltam ilyen okos, olvastam 😊Ahh és tényleg, köszi 😀7 világbajnoki cím?Mit szimbolizál a 7 ablak?Továbbra sem tetszik ez a házasság, de valamiért egyből azt éreztem amikor megláttam, hogy ez a kép ikonikus lesz.Alapból nagyon komoly kép, de az teszi ikonikussá, hogy van 7 ablak, amiből 6 szürke és 1 fekete, valamint van egy 1 piros ajtó.
Hanni
Zseniális.
Jughead
ervinator
NB2
ervinator
Ahh és tényleg, köszi 😀7 világbajnoki cím?Mit szimbolizál a 7 ablak?Továbbra sem tetszik ez a házasság, de valamiért egyből azt éreztem amikor megláttam, hogy ez a kép ikonikus lesz.Alapból nagyon komoly kép, de az teszi ikonikussá, hogy van 7 ablak, amiből 6 szürke és 1 fekete, valamint van egy 1 piros ajtó.
Hanni
Zseniális.
Jughead
ervinator
NB2
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
7 világbajnoki cím?Mit szimbolizál a 7 ablak?Továbbra sem tetszik ez a házasság, de valamiért egyből azt éreztem amikor megláttam, hogy ez a kép ikonikus lesz.Alapból nagyon komoly kép, de az teszi ikonikussá, hogy van 7 ablak, amiből 6 szürke és 1 fekete, valamint van egy 1 piros ajtó.
Hanni
Zseniális.
Jughead
ervinator
Mit szimbolizál a 7 ablak?Továbbra sem tetszik ez a házasság, de valamiért egyből azt éreztem amikor megláttam, hogy ez a kép ikonikus lesz.Alapból nagyon komoly kép, de az teszi ikonikussá, hogy van 7 ablak, amiből 6 szürke és 1 fekete, valamint van egy 1 piros ajtó.
Hanni
Zseniális.
Jughead
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
Attól még csak odatettek egy F40-est, az minden mellett IS jól mutatTovábbra sem tetszik ez a házasság, de valamiért egyből azt éreztem amikor megláttam, hogy ez a kép ikonikus lesz.Méirt is?
Hanni
Ez a faszi nem tud nem nevetséges lenni! Komolytalanná teszi ezt a koncepciót is.
🤘 gaben 🤘
Továbbra sem tetszik ez a házasság, de valamiért egyből azt éreztem amikor megláttam, hogy ez a kép ikonikus lesz.Méirt is?
Hanni
Ez a faszi nem tud nem nevetséges lenni! Komolytalanná teszi ezt a koncepciót is.
Továbbra sem tetszik ez a házasság, de valamiért egyből azt éreztem amikor megláttam, hogy ez a kép ikonikus lesz.Alapból nagyon komoly kép, de az teszi ikonikussá, hogy van 7 ablak, amiből 6 szürke és 1 fekete, valamint van egy 1 piros ajtó.
Hanni
Zseniális.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
Appeals court upholds $31 million judgement against BK Racing’s Ron Devine
🏆 @KyleLarsonRacin is a three time Chili Bowl Champion!!!
— FloRacing (@FloRacing) January 19, 2025
He wins the 39th #ChiliBowl Nationals powered by @NosEnergyDrink! pic.twitter.com/YhR7wrAeQl
Ez a Verstappen megy az Aston Martinhoz pletyka mennyire valid?Azon múlik hogy megy a Red Bull / milyen a saját készítésű motor 26-ra. Imo 26-ban még marad, de ha nem lesz világbajnok és lesz jobb csapat kérő akkor 27-ben megy.
vpi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Yay!
We’re going beyond the limits of the Truck Series.
— TRICON (@TRICONGarage) January 16, 2025
TRICON will attempt the Daytona 500 in our @NASCAR Cup debut alongside @MartinTruex_Jr and @BassProShops ‼️ pic.twitter.com/FyevxKi2E0
Mikey
Poloska vagyok.