NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 448
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
11 hónapja
Jah, alkalmasabb mint Mike Wallace. 😀Egyelőre ők azok, akik megpróbálnak majd kvalifikálni a Daytona 500-ra.TBA tavaly is hatalmasat ment. Remélem idén végre megnyeri!
Vagyis Castroneves helye biztos, így rajta kívül mindenképpen négyen jutnak be a(z eddigi) hétből.
Erős névsor, az biztos.
Beard Motorsports 62 Chevy Anthony Alfredo JR Motorsports 40 Chevy Justin Allgaier Legacy Motor Club 84 Toyota Jimmie Johnson Live Fast Motorsports 78 Chevy B. J. McLeod MBM Motorsports 66 Ford TBA NY Racing 44 Chevy J. J. Yeley Trackhouse Racing 91 Chevy Hélio Castroneves TRICON Garage 56 Toyota Martin Truex Jr.
Mikey
🤘 gaben 🤘
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
Egyelőre ők azok, akik megpróbálnak majd kvalifikálni a Daytona 500-ra.TBA tavaly is hatalmasat ment. Remélem idén végre megnyeri!
Vagyis Castroneves helye biztos, így rajta kívül mindenképpen négyen jutnak be a(z eddigi) hétből.
Erős névsor, az biztos.
Beard Motorsports 62 Chevy Anthony Alfredo JR Motorsports 40 Chevy Justin Allgaier Legacy Motor Club 84 Toyota Jimmie Johnson Live Fast Motorsports 78 Chevy B. J. McLeod MBM Motorsports 66 Ford TBA NY Racing 44 Chevy J. J. Yeley Trackhouse Racing 91 Chevy Hélio Castroneves TRICON Garage 56 Toyota Martin Truex Jr.
Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
11 hónapja
Egyelőre ők azok, akik megpróbálnak majd kvalifikálni a Daytona 500-ra.Vagyis Castroneves helye biztos, így rajta kívül mindenképpen négyen jutnak be a(z eddigi) hétből.
Erős névsor, az biztos.
| Beard Motorsports | 62 | Chevy | Anthony Alfredo |
| JR Motorsports | 40 | Chevy | Justin Allgaier |
| Legacy Motor Club | 84 | Toyota | Jimmie Johnson |
| Live Fast Motorsports | 78 | Chevy | B. J. McLeod |
| MBM Motorsports | 66 | Ford | TBA |
| NY Racing | 44 | Chevy | J. J. Yeley |
| Trackhouse Racing | 91 | Chevy | Hélio Castroneves |
| TRICON Garage | 56 | Toyota | Martin Truex Jr. |
11 hónapja
Yay!We’re going beyond the limits of the Truck Series.
— TRICON (@TRICONGarage) January 16, 2025
TRICON will attempt the Daytona 500 in our @NASCAR Cup debut alongside @MartinTruex_Jr and @BassProShops ‼️ pic.twitter.com/FyevxKi2E0
11 hónapja
Akkor én is hozok egy képet. Mondjuk ez inkább eu-s mint amcsi.Cadillac Hertz Team Jota
11 hónapja
Hihetetlen jól néz ki ez az autó, és nagyon örülök, hogy Earnhardt Jr. és Earnhardt-Miller végre összehozta azt, hogy el tudjanak indulni. Allgaier is megérdemli. Kevésbé népszerű hír, de az RWR is bejelentette, hogy Cody Ware újra full-time versenyzőjük lesz, ő fogja vezetni az #51-es Fordot az idén. Megjárta a poklot ő is tavaly, remélem az idén csak pozitív dolgok fogják érni.
Ezzel egyébként mind a 36 charterrel rendelkező autóban full-time versenyző fog ülni, ilyen nem volt még, mióta bevezették ezt a rendszert.
Szerkesztette: Mikey
11 hónapja
Earnhardt Jr. holnap sajtótájékoztatót tart a Daytona 500-zal kapcsolatban.
Elég sok insider írta mostanában, hogy lesznek még meglepő bejelentések, de erre nem számítottam, nagyon jegelték egy ideje a témát hogy a JRM indul a Cup Seriesben.
Mikey

Poloska vagyok.
11 hónapja
Will Power ezentúl az A14 management tagja. A név nem véletlen.
Poloska vagyok.
11 hónapja
Earnhardt Jr. holnap sajtótájékoztatót tart a Daytona 500-zal kapcsolatban.Elég sok insider írta mostanában, hogy lesznek még meglepő bejelentések, de erre nem számítottam, nagyon jegelték egy ideje a témát hogy a JRM indul a Cup Seriesben.
11 hónapja
MBM Motorsports can confirm that NASCAR has deemed Mike Wallace is not eligible to compete in the 2025 Daytona 500, despite eleven previous 500 starts and several superspeedway wins, due to lack of recent races in major professional motorsports.Hamar ráébredtek a NASCAR-nál...
11 hónapja
Welcome to the fastest racing on earth. March 2 on @FOXTV.@IndyCar | @josefnewgarden | #INDYCARonFOX pic.twitter.com/yWFIOlDVa3
— INDYCAR on FOX (@IndyCarOnFOX) January 12, 2025
Sírok xdd
Poloska vagyok.
11 hónapja
Jó látni, hogy vannak még hasonló versenyek!

Mekkora királyság 😊
11 hónapja
NASCAR releases Rule Book bulletin with several updates for 2025Módosítottak néhány szabályon az új szezon előtt, pl. eltörlik a DVP szabály azon részét, hogy ha hét perc alatt nem tudják versenyképes állapotba hozni az autót egy ütközés után, akkor az az autó kiesett a versenyből. Mostantól úgy lesz mint régen, akár 100 kör hátrányban is vissza lehet jönni.
Open Exemption Provisional - a más versenysorozatból érkező, jónevű versenyzőknek nem kell kvalifikálniuk a versenyre, hanem, ha a csapat 90 nappal a verseny előtt kérelmezi, akkor automatikus résztvevő lesz. Ilyenkor extra indulóként vesznek részt, tehát a Daytona 500-on is 41 induló lesz, mivel a Trackhouse kérte Castroneves miatt az OEP-t. Viszont pontok és pénzdíj sem jár az adott autónak. Ugyanakkor érthetetlen módon, ha mondjuk Hélio megnyerné a versenyt, akkor a második helyezett kapja az elsőnek járó pontokat, a harmadik a másodikét, és így tovább.
Mostantól ha valaki waivert kér a playoffra, mert kihagyott egy versenyt, akkor minden playoff pontját eltörlik az adott versenyzőnek, és mindenképp 2 000 pontról indul. Kivéve ha eü okból hagy ki versenyt, ide tartozik az is, ha gyereke születik, valamint ha a családtaggal történik valami, és amiatt kell kihagyni versenyt. Akkor nem veszik el a pontokat.
Mostantól az OEM-ek is büntethetők, ha megpróbálják manipulálni a versenyek eredményét.
Szerkesztette: Mikey
11 hónapja
Biztos tisztul majd a helyzet a szezonok előre haladtával de eddig nagyon király fejlemények évről évre.www.eurosport.hu/wec/ford-lmdh-auto-epites-imsa-endurance-vilagbajnoksag_sto20069679/story.shtml
11 hónapja
Chastain öt, míg van Gisbergen négy versenyen indul a JR Motorsports #9-esével az Xfinity Seriesben.Chastain a JRM-nél, imádom. Ha valaki nekem ezt mondja pár éve...
11 hónapja
Colapinto 🤝 Alpine /egyelőre tartalék/
11 hónapja
Mivel a (NASCAR-ban) nullkilométeres versenyzőknél feltétel a Daytona 500-on való induláshoz, így Castroneves is indul az azt megelőző ARCA versenyen.Trackhouse Racing and Pinnacle Racing Group announced today that four-time Indianapolis 500 winner Hélio Castroneves will drive the No. 82 Pinnacle Racing Group Chevrolet in the ARCA 200 at Daytona on Feb. 15 at Daytona (Fla.) International Speedway.
Pinnacle Racing Group fielded Chevrolets for Trackhouse Racing driver Connor Zilisch who won five races in the ARCA Menards Series races in 2024. The team also fielded an ARCA entry for Shane van Gisbergen at Daytona last year. - Jayski.com
11 hónapja
BREAKING: We've agreed a multi-year extension with the iconic Circuit de Spa-Francorchamps that will see the #BelgianGP on the calendar in 2026, 2027, 2029 and 2031! 🇧🇪Iden ugy nez ki kint leszek, kivancsi vagyok mennyiben mas a hangulat a ringhez kepest.
Ergo 2028-ban és 2030-ban nem lesz.
zacknorb
11 hónapja
BREAKING: We've agreed a multi-year extension with the iconic Circuit de Spa-Francorchamps that will see the #BelgianGP on the calendar in 2026, 2027, 2029 and 2031! 🇧🇪Ergo 2028-ban és 2030-ban nem lesz.
Poloska vagyok.
11 hónapja
Ma lett 40 Hamilton. Durva, bar tisztaban vagyok a koraval valahogy megis egy max 35 eves versenyzokent el a fejemben.Versenyzőként tényleg annyi volt. Csak azóta eltelt 5 év. Kijön a matek.
JéBé
11 hónapja
Ma lett 40 Hamilton. Durva, bar tisztaban vagyok a koraval valahogy megis egy max 35 eves versenyzokent el a fejemben.
11 hónapja
A jól értesültek szerint a négyszeres Indy 500 győztes Hélio Castroneves lesz az, aki megpróbál kvalifikálni a Daytona 500-ra.Igen.
Testing…1…2…3 🎤
— PROJECT91 (@THProject91) January 5, 2025
Mikey
NEWS: Spider-Man is taking on The Great American Race! 🕷️ Trackhouse Racing announces Helio Castroneves will attempt to qualify for the #DAYTONA500 in the No. 91.
Poloska vagyok.
11 hónapja
Austin Cindric beugrik a Daytona 24 órásra Ben Barker betegsége miatt.
Poloska vagyok.
11 hónapja
A jól értesültek szerint a négyszeres Indy 500 győztes Hélio Castroneves lesz az, aki megpróbál kvalifikálni a Daytona 500-ra.Testing…1…2…3 🎤
— PROJECT91 (@THProject91) January 5, 2025