NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

10 hónapja
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Hat szerintem a koridokbol meg a helyezesekbol kar kiindulni meg. De tényleg úgy tűnik, h a Yamaha szintet lépett (legalábbis Quartaval), viszont a ktm, ahogy várható volt, a szezon elején sehol nem lesz, max Acosta zsenije kihoz belőle vmit, de szerintem ok az elején a top5 körül sem lesznek tenyezezok. Persze ne legyen igazam, de ebben a helyzetben az is csoda, h rajthoz tudnak állni.

A Honda meg nekem kérdőjel. Meglepődnek, ha masszívan fejlodnenek, főleg a versenyzők miatt. Marini teljesen el van veszve, de nekem Mir is kérdőjeles egyelőre. Az aprilia jó lehet, de így, h Martin kitudja mennyi időre kiesett az elején ok is kicsit hátrébb lehetnek. Meglátjuk.

Nekem csak 1 keresem van, legyen szorosabb a mezőny, nem akarok megint folyamatosan Ducati 1-2-3at nézni.
rob3r7o
Persze nem ilyenkor koronáznak senkit világbajnokká, de egy általános erősorrendet le lehet szűrni. Az hogy Fabio ennyire az elején van, száraz normál körülmények között, egyelőre nagyon bíztató. Jövő héten ha Buriramban is tud felmutatni valami hasonlót, az már egy jel lesz, hogy nem csak a sepangi pálya fekszik nekik az átlagosnál jobban.

Mirre is nagyon ráférne egy normális(abb) szezon, mert szerencsétlennek az elmúlt éveket egy borzasztó motoron kellett lehúzni, plusz nagyon balszerencsés is volt. Az apriliáért most nagy kár. Martin szerintem versenyképes lehetne velük, így most ez a sérülés ki tudja mennyire nyomja rá a bélyegét az egész szezonra. A többiektől meg én nem várok sokat.

Ha az VB harcért egyébként szoros csata megy, engem nem zavar ha közbe Ducati 1-2-3 van 😜.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
10 hónapja
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
az ugyanekkori teszteredmények hogy voltak? abból ki lehetett indulni?
10 hónapja
rob3r7o Denver Broncos 4 745
Hat szerintem a koridokbol meg a helyezesekbol kar kiindulni meg. De tényleg úgy tűnik, h a Yamaha szintet lépett (legalábbis Quartaval), viszont a ktm, ahogy várható volt, a szezon elején sehol nem lesz, max Acosta zsenije kihoz belőle vmit, de szerintem ok az elején a top5 körül sem lesznek tenyezezok. Persze ne legyen igazam, de ebben a helyzetben az is csoda, h rajthoz tudnak állni.

A Honda meg nekem kérdőjel. Meglepődnek, ha masszívan fejlodnenek, főleg a versenyzők miatt. Marini teljesen el van veszve, de nekem Mir is kérdőjeles egyelőre. Az aprilia jó lehet, de így, h Martin kitudja mennyi időre kiesett az elején ok is kicsit hátrébb lehetnek. Meglátjuk.

Nekem csak 1 keresem van, legyen szorosabb a mezőny, nem akarok megint folyamatosan Ducati 1-2-3at nézni.

„History is a set of lies agreed upon.”
10 hónapja
Pep71 Green Bay Packers 3 352
Na akkor day two finished.

Frankie
Fabio
AMarquez
Aldeguer
Pecco

Van már KTM is a top 10-ben, Acosta a hetedik. Oliveira Bez is tízen belül. Mir is megint bíztató a Hondával.

MM eldobta a gépet a végén a time attacknál, úgyhogy ma csak a 14.-ik.

Komoly borulás, ne adj isten sérülés ma nem volt.

Holnap jön az utolsó nap.
Cowboykarcsi90
GP24-el a tavalyi bohóc Morbidelli az élen. Brutális Ducati fölény lesz megint 😁 Quarta-t nagyon megnézném egy Ducatin
10 hónapja
Na akkor day two finished.

Frankie
Fabio
AMarquez
Aldeguer
Pecco

Van már KTM is a top 10-ben, Acosta a hetedik. Oliveira Bez is tízen belül. Mir is megint bíztató a Hondával.

MM eldobta a gépet a végén a time attacknál, úgyhogy ma csak a 14.-ik.

Komoly borulás, ne adj isten sérülés ma nem volt.

Holnap jön az utolsó nap.

10 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
A JGR-nál vajon direkt választanak unalmasabbnál unalmasabb festéseket az autóikhoz? Kimelten a 11-esnél... ez is micsoda? Hogy a Daytona 500-ra sem találtak "jobb" szponzort, abba már bele sem megyek inkább.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
ez biztos fájt nekije...
 x.com/MotoGP/status/1887029121185669580
NB2
nem nézek túl sok motort, az inkább régen volt, de olyat még nem láttam, hogy valaki így szemből lefejelje az aszfaltot
slowmotion
Ha a fejének nem lett semmi baja, ez a legjobb Alpinestars sisak reklám.
Jan
Nem tört be a feje, de agyrázkódás szerintem tuti
10 hónapja
Jan Pittsburgh Steelers 5 412 — Steelers fan
ez biztos fájt nekije...
NB2
nem nézek túl sok motort, az inkább régen volt, de olyat még nem láttam, hogy valaki így szemből lefejelje az aszfaltot
slowmotion
Ha a fejének nem lett semmi baja, ez a legjobb Alpinestars sisak reklám.
10 hónapja
Jan Pittsburgh Steelers 5 412 — Steelers fan
Holnap kezdődik a Sepangi teszt, ezzel formailag is elindul a 25’-ös szezon.

Pont jó egy kis felvezetésnek a nem rég youtubera felkerült There can be only one 2024-es évadja. Ajánlom mindenkinek, mielőtt kedden már a teljes grid a pályára gurul Sepangban.
Cowboykarcsi90
És Raul Fernandez már össze is törte magát
zacknorb
Martin is.
rob3r7o
ez biztos fájt nekije...
NB2
slowmotion
Pedig Marqueznek már fénykorában is egész sok ilyen faceplantje volt. Rögtön beugrik innen egy, ugyanebből a kanyarból gyakorlatilag ugyanígy. Talán 2019ből. Thai földről, 2018 környékén. Meg asszem Indonéziában is volt egy neki, valamelyik utolsó Hondás évében. Sokkoló, hogy ezeket mindet megúszta komoly sérülés nélkül.

Szóval a lényegi dolgok az első napról.
- Martin el is törte a jobb kezét és a bal lábát…zseniális, de várjál
- Diggi a teszt végén, egykerekezés közben(!) esett el, és törte el ugyanazt a bal kulcscsontját amit az előző szezon végen megműtetett és a mostani offseasont az abból való rehabilitálással töltötte. Ilyen nincs…
- persze, persze csak egy teszt első napja de Quartararo első! És maga az idő is combos amivel az élen végzett
- MM szorosan mögötte
- Pecco viszont hátul, bár az Ő elmondása szerint ma beáldozták a köridőket a helyes base-ért
- nincs se Aprilia se KTM az első tízben.
- Honda viszont kettő is Mir és Zarco révén

Egyelőre Fabio első helyét és Pecco gyengélkedéset(?), meg talán a Honda értelmezhető teljesítményét leszámítva papírforma.

Holnap folytköv.

Érkezik is a fact check, hogy Quartararo utoljára a 2021-es előszezonban zárt tesztnapot az élen. Pont pont pont
Cowboykarcsi90
Az talán várható volt, hogy a Yamaha javulni fog. Gyakorlatilag a legnagyobb költségvetésű GP csapat, plusz lesz szatelit csapatuk is, dupla adatmennyiség tavalyhoz képest. Top versenyzőjük is megvan, muszáj hogy jobbak legyenek.

Mirnek szurkolok bizonyos mértékben. Tök szerencsétlen a srác, hogy világbajnok létére használhatatlan f.stalicska gépek jutnak neki. A tudása alapján stabil top5-ben kellene lennie, meg igazából a versenynek is jót tenne, ha a HRC feltámadna. Szerettem azokat az éveket, mikor a dobogón 3 különböző gyártó motorjai voltak.
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Diggia bazdmeg

Poloska vagyok.
10 hónapja

Pont jó egy kis felvezetésnek a nem rég youtubera felkerült There can be only one 2024-es évadja. Ajánlom mindenkinek, mielőtt kedden már a teljes grid a pályára gurul Sepangban.
Cowboykarcsi90
zacknorb
Martin is.
rob3r7o
ez biztos fájt nekije...
NB2
slowmotion
Pedig Marqueznek már fénykorában is egész sok ilyen faceplantje volt. Rögtön beugrik innen egy, ugyanebből a kanyarból gyakorlatilag ugyanígy. Talán 2019ből. Thai földről, 2018 környékén. Meg asszem Indonéziában is volt egy neki, valamelyik utolsó Hondás évében. Sokkoló, hogy ezeket mindet megúszta komoly sérülés nélkül.

Szóval a lényegi dolgok az első napról.
- Martin el is törte a jobb kezét és a bal lábát…zseniális, de várjál
- Diggi a teszt végén, egykerekezés közben(!) esett el, és törte el ugyanazt a bal kulcscsontját amit az előző szezon végen megműtetett és a mostani offseasont az abból való rehabilitálással töltötte. Ilyen nincs…
- persze, persze csak egy teszt első napja de Quartararo első! És maga az idő is combos amivel az élen végzett
- MM szorosan mögötte
- Pecco viszont hátul, bár az Ő elmondása szerint ma beáldozták a köridőket a helyes base-ért
- nincs se Aprilia se KTM az első tízben.
- Honda viszont kettő is Mir és Zarco révén

Egyelőre Fabio első helyét és Pecco gyengélkedéset(?), meg talán a Honda értelmezhető teljesítményét leszámítva papírforma.

Holnap folytköv.

Érkezik is a fact check, hogy Quartararo utoljára a 2021-es előszezonban zárt tesztnapot az élen. Pont pont pont

Szerkesztette: Cowboykarcsi90

10 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan

Cowboykarcsi90
zacknorb
Martin is.
rob3r7o
ez biztos fájt nekije...
NB2
10 hónapja
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com

Cowboykarcsi90
zacknorb
Martin is.
rob3r7o
ez biztos fájt nekije...
10 hónapja
rob3r7o Denver Broncos 4 745

Cowboykarcsi90
zacknorb
Martin is.

„History is a set of lies agreed upon.”
10 hónapja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 821 — Deion Sanders for president!
 www.eurosport.hu/wec-le-mans/aston-martin-valkyrie-v12-festes-bemutato-pilotak-bejelentes-2025_sto20078216/story.shtml

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya

Cowboykarcsi90

Poloska vagyok.
10 hónapja
Ez nagyon kiábrándító teljesítmény volt Gragsontól, nem tudom mi lehetett a baj.
Legalább Hamlin és Blaney nagyot mentek.
Mikey
Ez egy nagyon nézhetetlen verseny volt. Klausztrofóbiám lett tőle. Mintha egy teremben, kispályán focizna 2x15 nagydarab ember. Mi ennek a versenynek a sztorija, létjogosultsága?
Őszentsége Sobri Jóska
Kedvcsináló a Daytona 500 előtt, igazából semmi több. A csapatok is annyira komolyan veszik, hogy általában az előző évi autóikból raknak össze versenyképeseket rá.
Manapság kezd átmenni abba hogy olyan helyeken legyen egy-egy bemutatóverseny, ahova pontszerző versenyt amúgy nem vinnének.
De már mennek a pletykák arról, hogy jövőre külföldre vihetik a Clasht, a legerősebb pletyka vendéglátónak Brazília, de természetesen Japán és Európa is felmerült, mint lehetséges helyszín.

10 hónapja
Újra jár max plusz egy pont a leggyorsabb versenykörért mindhárom nemzeti NASCAR szériában.
Alapból nem értettem, miért kellett eltörölni.
Még visszahozhatnák azt is hogy a legtöbb vezetett körért is járjon minden versenyen.

10 hónapja
🇭🇺 Farkas Kevin szabadkártyával elindulhat a 2025-ös magyar Moto3 futamon! 🏁🔥

Farkas Kevin a HUMDA támogatásával a Seventytwo Artbox Racing csapatával indul a 2025-ös FIM JuniorGP Moto3 világbajnokságban, amely az utolsó lépcsőfok a Road to MotoGP programban. A csapat vezetője a korábbi világbajnok Emilio Alzamora, aki több MotoGP-sztár, köztük Marc és Alex Márquez, Joan Mir és Alex Rins pályafutását is egyengette.

🏍️ Kevin szabadkártyával rajthoz állhat a Magyar MotoGP versenyhétvégén is, így augusztusban hazai közönség előtt bizonyíthat a világ legjobbjai között a Moto3-as futamon!

💬 „Magyar versenyzőként hatalmas megtiszteltetés és felelősség lenne hazai közönség előtt rajthoz állni a több mint három évtized után visszatérő MotoGP versenyhétvégéjén, hiszen ez nemcsak a saját pályafutásom szempontjából mérföldkő, hanem az egész magyar motorsport számára egy történelmi pillanat lehet” – mondta Farkas Kevin.

Poloska vagyok.
10 hónapja

10 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
Ez nagyon kiábrándító teljesítmény volt Gragsontól, nem tudom mi lehetett a baj.
Mikey
Ez egy nagyon nézhetetlen verseny volt. Klausztrofóbiám lett tőle. Mintha egy teremben, kispályán focizna 2x15 nagydarab ember. Mi ennek a versenynek a sztorija, létjogosultsága?

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska

10 hónapja

10 hónapja
Akkor idén először: let's go racin' boys!!

Kíváncsi vagyok, hány óra alatt lesz vége. 😂
Mikey
Ez milyen verseny?!
Rendes NASCAR futam, aki nyeri, az PO résztvevő?
Olyan, mintha egy focipálya körüli köröznének, még egy rendes egyenes sincs.
Őszentsége Sobri Jóska
Azért olyan mert konkrétan egy focipálya körül köröznek.

Ez csak egy "gálaverseny", nem számít bele semmibe, a győztes egyetlen jutalma a dicsőség.

10 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress

Mikey
Ez milyen verseny?!
Rendes NASCAR futam, aki nyeri, az PO résztvevő?
Olyan, mintha egy focipálya körüli köröznének, még egy rendes egyenes sincs.

10 hónapja