NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 448
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
10 hónapja
www.foxsports.com/stories/nascar/nascar-wont-change-playoff-format-2025?s=09
Poloska vagyok.
10 hónapja
Te hol jártál az elmúlt években?Lehet ha a győzelmeket hozná nem az okoskodást, többre menne.DENNY HAMLIN, No. 11 Sport Clips Haircuts Toyota Camry XSE, Joe Gibbs RacingAzért az elég beszédes, hogy mostanában mennyi régi szponzor hagyta ott a sorozatot. Az pedig a legalja, hogy egy Hamlin szintű top-top versenyző is kvázi főszponzor nélkül marad.
What did you think when you saw your hauler, and do you have any concern?
“I mean it is tough out there. Sponsorship is hard to come by, and certainly, while it is such an important time in our sport to recognize that sponsorship dollars are not flowing like they used to for sure. Everyone has had to adjust quite a bit, and there are certain aspects that JGR (Joe Gibbs Racing) has to price into their pricing as well that is probably tough. I don’t know. It is part of it. Certainly, having one sponsor for 20 years, made things pretty easy and now it is all catching up. Is it concerning from my end? Maybe a little bit, but it is probably more concerning from JGR’s standpoint.”Jayski.com
Mikey
🤘 gaben 🤘
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Lehet ha a győzelmeket hozná nem az okoskodást, többre menne.DENNY HAMLIN, No. 11 Sport Clips Haircuts Toyota Camry XSE, Joe Gibbs RacingAzért az elég beszédes, hogy mostanában mennyi régi szponzor hagyta ott a sorozatot. Az pedig a legalja, hogy egy Hamlin szintű top-top versenyző is kvázi főszponzor nélkül marad.
“I mean it is tough out there. Sponsorship is hard to come by, and certainly, while it is such an important time in our sport to recognize that sponsorship dollars are not flowing like they used to for sure. Everyone has had to adjust quite a bit, and there are certain aspects that JGR (Joe Gibbs Racing) has to price into their pricing as well that is probably tough. I don’t know. It is part of it. Certainly, having one sponsor for 20 years, made things pretty easy and now it is all catching up. Is it concerning from my end? Maybe a little bit, but it is probably more concerning from JGR’s standpoint.”Jayski.com
Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
10 hónapja
DENNY HAMLIN, No. 11 Sport Clips Haircuts Toyota Camry XSE, Joe Gibbs RacingAzért az elég beszédes, hogy mostanában mennyi régi szponzor hagyta ott a sorozatot. Az pedig a legalja, hogy egy Hamlin szintű top-top versenyző is kvázi főszponzor nélkül marad.
10 hónapja
Ma végre újra NCS autók a versenypályán, edzés és három heat race a Bowman Gray Stadiumben.Na megnéztem a négy kvali versenyt, mondanom sem kell, Gragson csinálta a legnagyobb műsort. 😛 Az a three-wide előzés külső íven nagyon komoly volt.
Mondjuk jó későn, mert magyar idő szerint éjféltől, de erre szerintem megpróbálok fent maradni, nagyon hiányzik már az egész.
Mikey
Mondjuk a 200 kör a main eventre baromi sok lesz, szerintem 100 bőven elég lett volna.
10 hónapja
Komoly erődemonstrációt tartott a BMW. feküdt nekik most a pálya.
10 hónapja
www.eurosport.hu/wec-le-mans/bathurst-12h-menetrend-kozvetites-indulok-valentino-rossi_sto20076906/story.shtml
10 hónapja
Ma végre újra NCS autók a versenypályán, edzés és három heat race a Bowman Gray Stadiumben.Mondjuk jó későn, mert magyar idő szerint éjféltől, de erre szerintem megpróbálok fent maradni, nagyon hiányzik már az egész.
10 hónapja
www.eurosport.hu/wec-le-mans/ford-visszateres-bejelentes-ferrari-ford-csata-ujratoltve_sto20076714/story.shtml?fbclid=IwY2xjawIJb3tleHRuA2FlbQIxMQABHX8o8bS5UjwDJzeNOKbElx7n4B9z0FtdbcuifLI6m8hsDCatfbXY0L4Lsg_aem_MtTf8vZV4HMkUsp5gjRlnwÜdvözlöm a döntést és jobban kedvelem a Ford-okat mint a Ferrari-kat, még ha tömeggyártó is; viszont:
zacknorb
Viccesnek találom, hogy a Ford 1965-ös Le Mans indulását és csúfos leszereplését mintha teljesen ki akarnák törölni a motorsport történelemből. Hat autóval indultak többféle kasztnival és többféle motorral, mind elvérzett. Bár abban az időben ez nem volt ritka. Porsche hasonlóan járt és Ferrari is indult vagy 10, hogy meglegyen valakinek a győzelem.
10 hónapja
Vasárnap este Bathurst 12 órás, gt-kel.Előtte még délután Sports Sedans Series!
Egy kis ízelítő:
www.sportssedansnational.com.au/gallery
Mókás lesz ismét na.
10 hónapja
Hamilton második TPC tesztjeNFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Közben Jimmie Johnson többségi tulajdonos lett a Legacy MC-nél, miután a Knighthead Capital Management bevásárolta magát, és az eddigi többségi tulajdonos Maury Gallagher a háttérbe vonul.Elkezdek gyűjteni a '43' charterre.
Corey LaJoie pedig indul az 500-on, az RWR #01-es Fordjával, a tervek szerint utána is el fog indulni néhány versenyen velük.
Ezzel 45-re emelkedett az indulók létszáma (pedzegetik hogy lehet még egy 46. is, de nem biztos), azt hiszem nagyon jó lesz a két Duel verseny, régen volt már ennyi induló.
A hétvégén végre kezdődik a szezon, igaz "csak" a Clash lesz még, de a legendás Bowman Gray Stadiumban, szóval a téli szünet után várós ez is.
Mikey
10 hónapja
Közben Jimmie Johnson többségi tulajdonos lett a Legacy MC-nél, miután a Knighthead Capital Management bevásárolta magát, és az eddigi többségi tulajdonos Maury Gallagher a háttérbe vonul.Corey LaJoie pedig indul az 500-on, az RWR #01-es Fordjával, a tervek szerint utána is el fog indulni néhány versenyen velük.
Ezzel 45-re emelkedett az indulók létszáma (pedzegetik hogy lehet még egy 46. is, de nem biztos), azt hiszem nagyon jó lesz a két Duel verseny, régen volt már ennyi induló.
A hétvégén végre kezdődik a szezon, igaz "csak" a Clash lesz még, de a legendás Bowman Gray Stadiumban, szóval a téli szünet után várós ez is.
10 hónapja
Meanwhile in Daytona.... 😊
10 hónapja
Kíváncsi lennék rájuk a WEC-benHajoljunk meg virtuálisan Roger Penske előtt, akinek így nézett ki az elmúlt két éve:A két Penske Porsche dominálta a versenyt. Még bizonyos fokig csalódás is lehet hogy a másik autó 3. lett, mert végig 1-2-ben mentek, az utolsó pár percben jött be közéjük a Honda. (Acura, persze)
- 2 Indy 500 győzelem (2023, 2024)🏆
- Coca-Cola 600 győzelem (2023)🏆
- Battle on the Bricks győzelem (2023)🏆
- WEC Hypercar bajnoki cím - egyéni (2024) 🏆
- IMSA GTP bajnoki cím - egyéni és csapat (2024) 🏆
- IMSA GTP Michelin Endurance Cup bajnoki cím (2024) 🏆
- 2 NASCAR Cup Series bajnoki cím (2023, 2024) 🏆
- És most már 2 Daytona 24 győzelem (2023, 2024)
zacknorb
De összességében is jó verseny volt, 3 perccel a vége előtt minden kategóriában 2mp-en belül volt az első három, azért az durva.
Jan
Ha már a pályát rég kinőtte a mezőny, legalább voltak igzalmak
10 hónapja
Hajoljunk meg virtuálisan Roger Penske előtt, akinek így nézett ki az elmúlt két éve:A két Penske Porsche dominálta a versenyt. Még bizonyos fokig csalódás is lehet hogy a másik autó 3. lett, mert végig 1-2-ben mentek, az utolsó pár percben jött be közéjük a Honda. (Acura, persze)
zacknorb
De összességében is jó verseny volt, 3 perccel a vége előtt minden kategóriában 2mp-en belül volt az első három, azért az durva.
10 hónapja
Hajoljunk meg virtuálisan Roger Penske előtt, akinek így nézett ki az elmúlt két éve:Az IndyCar bajnoki címeket miért hagytad le? 😛
zacknorb
10 hónapja
Hajoljunk meg virtuálisan Roger Penske előtt, akinek így nézett ki az elmúlt két éve:Nick Tandy-nek pedig bejött egy grand slam: Le Mans, Nürburgring, Spa és Daytona 24 órás győzelem képében
zacknorb
10 hónapja
Hajoljunk meg virtuálisan Roger Penske előtt, akinek így nézett ki az elmúlt két éve:- 2 Indy 500 győzelem (2023, 2024)🏆
Poloska vagyok.
10 hónapja
Ogier nyerte a Montet, az ég pedig kék
Poloska vagyok.
10 hónapja
Megy a Daytona 24h, YouTubeon követhetőwww.youtube.com/watch?v=58CZxDrMniI
Poloska vagyok.
10 hónapja
Richard Childress Racing announced today that veteran driver Kasey Kahne will pilot a third entry for the storied organization in the NASCAR Xfinity Series event at Rockingham Speedway on Saturday, April 19. Kahne will drive the No. 33 HendrickCars.com Chevrolet when NASCAR returns to ‘The Rock’ for the first time in over a decade. - Jayski.comAz anyám, mi van itt kérem szépen?! A következő az lesz hogy minden nyilatkozat ellenére Carl Edwards is beugrik egy versenyre?!
10 hónapja
Tegnap a Monetval elkezdődött az idei WRC.Szerencsére egyből kibaszták a debil tavalyi pontozást, idén normálisabb van. A vasárnapi napra, és a powestagere jár pluszpont. Mondjuk a vasárnapra sem kellene, nyugodtan vissza lehetne térni a 2023-ashoz.
Poloska vagyok.