Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
11 hónapja
És a WRX10 hónap, de csak 8 verseny. Amcsi, francia, benelux versenyek még igazán elférnének és szerintem kellenének is.
Január 23-25. - Kanada
Április 11-13. - Magyarország (Nyirád)
Május 2-4. - Portugália
Május 30-június 1. - Egyesült Királyság
Június 13-15. - Finnország
Július 4-6. - Svédország
Július 25-27. - Törökország
November 21-23. - Ausztrália
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
11 hónapja
Az FRM hivatalosan is bejelentette hogy Gragson a 4-es számú Fordot fogja vezetni, és marad vele Blickensderfer a crew chief.Ez az FRM hármas amúgy nagyon jól hangzik, fiatalok és tehetségesek, az FRM pedig Tier 1 csapat lesz a Fordnál, szóval a határ a csillagos ég!
Hogy kezdődne már a szezon...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
WRC menetrendJanuár 23-26. - Monte-Carlo Rali
Február 13-16. - Svéd Rali
Március 20-23. - Szafari Rali (Kenya)
Április 24-27. - Kanári-szigetek Rali (Spanyolország)
Május 15-18. - Portugál Rali
Június 5-8. - Szardínia Rali (Olaszország)
Június 26-29. - Akropolisz Rali (Görögország)
Július 17-20. - Észt Rali
Július 31-augusztus 3. - Finn Rali
Augusztus 28-31. - Paraguay Rali
Szeptember 11-14. - Chile Rali
Október 16-19. - Közép-Európa Rali
November 6-9. - Japán Rali
November 27-30. - Szaúd-arábiai Rali
11 hónapja
www.usaracing.hu/2025/01/02/65-eves-pilota-kiserli-meg-kvalifikalni-magat-a-daytona-500-ra/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0h40c47d_2tPtmkbSvEWMvWXuClzix6l6RhQJou2Pq5mNQ4RIHX6MGc90_aem_ZfOMNJHWo952Qsd8MmAmlAA NASCAR-ban mióta bír hírértékkel, hogy egy 65 éves versenyző is indul?
zacknorb
11 hónapja
Tavaly közel 10 óra volt.WEC versenynaptárKatarit mennyi idő alatt szokták befejezni?
Február 28. - Katari 1812 km-es (Katar)
Április 20. - Imolai 6 órás (Olaszország)
Május 10. - Spái 6 órás (Belgium)
Június 14-15. -- Le Mans-i 24 órás (Franciaország)
Július 13. - Sao Pauló-i 6 órás (Brazília)
Szeptember 7. - Lone Star Le Mans / Austini 6 órás (USA)
Szeptember 28. - Fuji 6 órás (Japán)
November 8. - Bahreini 8 órás (Bahrein)
🤘 gaben 🤘
Toca
Poloska vagyok.
11 hónapja
WEC versenynaptárKatarit mennyi idő alatt szokták befejezni?
Február 28. - Katari 1812 km-es (Katar)
🤘 gaben 🤘
11 hónapja
WEC versenynaptárFebruár 28. - Katari 1812 km-es (Katar)
11 hónapja
He's back in the No. 38! Zane Smith returns to Front Row Motorsports for Cup Series competition starting in 2025.
Poloska vagyok.
11 hónapja
www.eurosport.hu/wec/mercedes-baleset-1999-le-mans-24h-repules-elemzes-video_sto20066106/story.shtml
11 hónapja
Aki már járt ilyen versenyen, tudna tanácsot adni, hogy a motogp futamra, melyik lelátóra érdemes jegyet venni? Az F tribünre sajnos már nem lehet, pedig magamtól azt választottam volna.
12 hónapja
Öröm látni, hogy a WEC vezetése is képes pitiáner húzásokra:Pont mint a NASCAR baszki.
"A 2025-ös szabályok értelmében a csapatok már nem csak a BoP rendszerét, de a meghatározási folyamatot és a konkrét értékeket sem kritizálhatják a nyilvánosság előtt."' 😆
🤘 gaben 🤘
12 hónapja
Öröm látni, hogy a WEC vezetése is képes pitiáner húzásokra:"A 2025-ös szabályok értelmében a csapatok már nem csak a BoP rendszerét, de a meghatározási folyamatot és a konkrét értékeket sem kritizálhatják a nyilvánosság előtt."' 😆
Afrikában meg éheznek a gyerekek.
12 hónapja
Meg az én agyam is, mert nyilván őt akartam írni xddNa akkor itt is, Lawsonnal teljes az F1es rajtrácsHadjar miatt meg leállt az egész fórum 🙃
zacknorb
steelwolf
Poloska vagyok.
12 hónapja
Na akkor itt is, Lawsonnal teljes az F1es rajtrácsHadjar miatt meg leállt az egész fórum 🙃
zacknorb
12 hónapja
Na akkor itt is, Lawsonnal teljes az F1es rajtrács
Poloska vagyok.
12 hónapja
Concerns of Monster Energy and Love’s Travel Stops factored into preliminary injunctionEzúton is gratulációm a 23XI és az FRM vezetőinek. Sose jó, ha a főszponzoraid "újragondolják" a kapcsolatotokat.
Szerkesztette: Mikey
több mint 1 éve
Durva, hogy Mészáros Sanyi Magyarországról milyen szintű insider lett, a Sao Paulo-i nagydíj után már mondta a podcastben, hogy nagyon úgy néz ki, hogy Perez távozik, Lawson megy a helyére.Pár hónapja fedeztem fel.
Most kedden pedig csak annyit írt egy Perez fotó kíséretében, hogy:
“Forrásaim jelentése szerint tegnapról mára elhárult az utolsó akadály, minden alku megköttetett a háttérben, így elméletileg mostantól bármelyik pillanatban megérkezhet a bejelentés. Annak tartalma pedig az lesz, amit műsorainkban, cikkeinkben már sokszor kiveséztünk - azzal a forgatókönyvvel, amit a Sao Pauló-i Nagydíj után ismertettem. Várunk és figyelünk!”
Mára már Lawson is confirmed.
Jughead
Baromi jó hallgatni mennyi mindenbe belelát. Rengeteg kis infó morzsát csepegtet.
több mint 1 éve
Ebbe semmi inside nincs, kb nyílt titok hogy Lawson RBR, Hadjar VCARBÉs azért nyílt titok, mert ők mint insiderek nyílt titokká tették, ezért írtam.
FIA accredited újságíró a paddockban.
Heisman nádor
több mint 1 éve
Ebbe semmi inside nincs, kb nyílt titok hogy Lawson RBR, Hadjar VCARBFIA accredited újságíró a paddockban.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
És akkor ki megy Tsunoda mellé, az már megvan?Korábban Sanyi Hadjart mondta, de először a Red Bull ülés intézése volt a feladat, így az kevésbé mondta biztosra.
zacknorb
több mint 1 éve
És akkor ki megy Tsunoda mellé, az már megvan?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Durva, hogy Mészáros Sanyi Magyarországról milyen szintű insider lett, a Sao Paulo-i nagydíj után már mondta a podcastben, hogy nagyon úgy néz ki, hogy Perez távozik, Lawson megy a helyére.Most kedden pedig csak annyit írt egy Perez fotó kíséretében, hogy:
“Forrásaim jelentése szerint tegnapról mára elhárult az utolsó akadály, minden alku megköttetett a háttérben, így elméletileg mostantól bármelyik pillanatban megérkezhet a bejelentés. Annak tartalma pedig az lesz, amit műsorainkban, cikkeinkben már sokszor kiveséztünk - azzal a forgatókönyvvel, amit a Sao Pauló-i Nagydíj után ismertettem. Várunk és figyelünk!”
Mára már Lawson is confirmed.
Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
Úgy hallom nagyon komoly színvonal van, biztos nagyok a versenyzőkkel szembeni elvárások. 😊 Izgalmas, változatos versenyek; na meg jövőre klíma is persze. 😆Kicsit durvan fogalmaztam valoban, utolso resszel egyetertek.Szerintem egyáltalán nem F1 legalja szint, de nyilván az kiderült, hogy nem contender csapathoz méltó szint.Canal+ lehozta, hogy Lawson váltja Perezt.Ideje volt, de elkésett döntés. Perez F1 legalja szint, csodálom h eddig engedték h Max csapattársaként tolja.
ervinator
Beki
Kis és középcsapatokban ő azért elég szépen teljesített.
ervinator
Beki
több mint 1 éve
Kicsit durvan fogalmaztam valoban, utolso resszel egyetertek.Szerintem egyáltalán nem F1 legalja szint, de nyilván az kiderült, hogy nem contender csapathoz méltó szint.Canal+ lehozta, hogy Lawson váltja Perezt.Ideje volt, de elkésett döntés. Perez F1 legalja szint, csodálom h eddig engedték h Max csapattársaként tolja.
ervinator
Beki
Kis és középcsapatokban ő azért elég szépen teljesített.
ervinator