Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 930 — Kinek mit intézett a kormánya
Uramisten 😀

Poloska vagyok.
11 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 371
Szkeptikus vagyok azt illetően, hogy ezt a Red Bull-t tudni fogja-e érdemben jobban vezetni, mint Lawson, hiszen egyelőre annyit látunk, amit Albon is mondott, hogy ezt a kocsit csak Verstappen tudja vezetni (és nem pl. Perez tudása kopott el miután odaigazolt)
11 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 629 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Yuki szurkolók, hol vagytok? 😊
Heisman nádor
Most olvastam Meszaros FB oldalan, h szinte fix a csere. Hat, mar az elobb is irtam, h a leheto legkevesbe idealis allapotban kapja meg Yuki az ulest, de szerintem meg kell probalni, kulonben ev vegen a Visatol eleresztik, ulese meg nem lesz.

Ha nem seggutolso, mint Lawson, hanem legalabb pontokat szerez, az mar jo, tekintettel arra, hogy miket lehet hallani az idei redbull vezethetosegerol.
Duff
Igen, ez full dupla vagy semmi neki. Ha bejön akar a Red Bull-nal is megragadhat, de ha Lawsonhoz hasonlóan megy akkor valszeg év végén annyi az f1 neki.

De szerintem jó lesz.
rob3r7o
Jónak kell lennie 😉
11 hónapja
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 935
Heisman nádor
Most olvastam Meszaros FB oldalan, h szinte fix a csere. Hat, mar az elobb is irtam, h a leheto legkevesbe idealis allapotban kapja meg Yuki az ulest, de szerintem meg kell probalni, kulonben ev vegen a Visatol eleresztik, ulese meg nem lesz.

Ha nem seggutolso, mint Lawson, hanem legalabb pontokat szerez, az mar jo, tekintettel arra, hogy miket lehet hallani az idei redbull vezethetosegerol.
Duff
Igen, ez full dupla vagy semmi neki. Ha bejön akar a Red Bull-nal is megragadhat, de ha Lawsonhoz hasonlóan megy akkor valszeg év végén annyi az f1 neki.

De szerintem jó lesz.

„History is a set of lies agreed upon.”

“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
11 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 445
Heisman nádor

11 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 695 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 886 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A legszebb mégis az, hogy egy több helyen is kilyukasztott autóval nyert Larson. Nesze neked aerodinamika.

Egyébként ez volt a 30. győzelme, ezzel ő a 30., aki elérte ezt a számot a Cup Seriesben.
Mikey
Jöhet a 30 for 30 ESPN doksi. 😀

Szerkesztette: iktriad
11 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 358 — Cowboys fan
Kyle Larson sikerével az is eldőlt, hogy jövő héttől nem Danny Bamlin, Joey Bogano vagy Chase Belliott névvel állnak rajthoz Martinsvilleben egyesek. 😀
iktriad
milyen Larson? én Barsont láttam az autójára írva
11 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 215
A legszebb mégis az, hogy egy több helyen is kilyukasztott autóval nyert Larson. Nesze neked aerodinamika.

Egyébként ez volt a 30. győzelme, ezzel ő a 30., aki elérte ezt a számot a Cup Seriesben.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 886 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kyle Larson sikerével az is eldőlt, hogy jövő héttől nem Danny Bamlin, Joey Bogano vagy Chase Belliott névvel állnak rajthoz Martinsvilleben egyesek. 😀
11 hónapja
Na mindjárt jön a szezon egyik, ha nem a legjobb versenye Homesteadből.
Mikey
Idén miért Cindric kapja a szép, neonos festéseket, és Blaneynek maradnak az unalmas retrok?
Őszentsége Sobri Jóska
Blaney is kb. minden második versenyen neonban megy. 🙂
Mikey
Idén még nem igazán láttam, de min múlik ez, hogy ki melyik festést kapja?
Őszentsége Sobri Jóska
Daytonában, Austinban, és a múlt héten Las Vegasban is a Menards szponzorálta Blaneyt. Igaz, a Pennzoil miatt nem a klasszikus neon színű volt a 12-es múlt héten.
A szerződésen múlik, hogy kinek melyik versenyre van lekötve a Menards mint szponzor. Mivel Blaneynek több más szponzora van, így emiatt láthatod Cindricet valamivel többször neonban.

11 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 246 — #NoStress
Mikey
Idén miért Cindric kapja a szép, neonos festéseket, és Blaneynek maradnak az unalmas retrok?
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
Idén még nem igazán láttam, de min múlik ez, hogy ki melyik festést kapja?

11 hónapja
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska

11 hónapja
Reddick festése viszont remek.
Toca
Igen, az gyönyörű.

11 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 312 — Vikings fan
Reddick festése viszont remek.
11 hónapja
Mikey

11 hónapja

11 hónapja
Horner nyilatkozata alapján nincs kizárva, hogy már Japánban Tsunoda ül be a Red Bull-ba.

Mondjuk nem tudom a japán mennyire ezzel jól, de ott lehet nem lőn lábon nonstop a saját csapata.
rob3r7o
Most, hogy végre versenyképes a Visa, a RedBull meg még Verstappen szerint is a rakás fos (mindkét autó önmagához mérve), semennyire. Igazából most mindenhogy szarul jár, mert ha marad, akkor továbbra is szar stratégák lesznek mögötte, ha meg megy, akkor az elmúlt évek messze legszarabb RedBulljába ül be, ráadásul menet közben, tesztelés nélkül.
Duff
Ja, ez igaz. Bár nyerhet is vele, ha esetleg közel(ebb) lenne Verstappenhez, mint Lawson vagy akar Perez. Meglátjuk.

Mindenesetre amit a Red bull a pilótákat művel az elmúlt években az kriminális. Nem vagyok egy Lawson fan, és szerintem eleve egy baromság ot betenni, de hogy máris felmerül h 2 futam után lehet kibasszak…

“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
11 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 445
Horner nyilatkozata alapján nincs kizárva, hogy már Japánban Tsunoda ül be a Red Bull-ba.

Mondjuk nem tudom a japán mennyire ezzel jól, de ott lehet nem lőn lábon nonstop a saját csapata.
rob3r7o
Most, hogy végre versenyképes a Visa, a RedBull meg még Verstappen szerint is a rakás fos (mindkét autó önmagához mérve), semennyire. Igazából most mindenhogy szarul jár, mert ha marad, akkor továbbra is szar stratégák lesznek mögötte, ha meg megy, akkor az elmúlt évek messze legszarabb RedBulljába ül be, ráadásul menet közben, tesztelés nélkül.
11 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 695 — "Montoya por favor!"
Újabb Ferrari masterclass, mindkettő autó DSQ
Heisman nádor
?
zacknorb
X-en FIA document bot 😉

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja

Mondjuk nem tudom a japán mennyire járna ezzel jól, de ott lehet nem lőné lábon nonstop a saját csapata.

Szerkesztette: rob3r7o

11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 930 — Kinek mit intézett a kormánya
Külön vicces hogy ezzel Sainz lett pontszerző

Poloska vagyok.
11 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 265 — Csodabogár
Heisman nádor
?
zacknorb
Hamilton padlólemeze túl vékony lett, Leclerc autója még nem érte el a minimum súlyt....
ThundersNFL a Paraszt
+ Gasly

11 hónapja
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 654 — Tyrone Creek
Heisman nádor
?
zacknorb
Hamilton padlólemeze túl vékony lett, Leclerc autója még nem érte el a minimum súlyt....
ThundersNFL a Paraszt
11 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 684 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Heisman nádor
?
zacknorb

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018