NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
366
44
18:30-tól, ARENA4
Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 1 éve
Ferrari mit talált egy körön?Leclerc pole-ból Verstappen győzelem ha jól emlékszem 10. rész? 😀
ThundersNFL a Jobbágy
bobi0092
több mint 1 éve
ferka első sor, mi van itt 😊A versenyt nagy eséllyel mindig elkúrják valamivel....
NB2
De az a fura,hogy az utolsó próbára igazi fost mentek....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
bobi0092
4 356
Ferrari mit talált egy körön?Leclerc pole-ból Verstappen győzelem ha jól emlékszem 10. rész? 😀
ThundersNFL a Jobbágy
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 1 éve
ferka első sor, mi van itt 😊
több mint 1 éve
Ferrari mit talált egy körön?
Draft
több mint 1 éve
Feltartásért vizsgáljak Rásszelt, Álonnzót és Versztáppentegyszer kéne már egy normális büntetést kiosztani, mert hónapok óta vicces amit csinál mindenki
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Amennyi vizsgálat lesz, holnap reggel egy durván módosult rajtrácsra kelünkAmi a rajtig ismét változni fog
több mint 1 éve
Feltartásért vizsgáljak Rásszelt, Álonnzót és Versztáppent
Draft
több mint 1 éve
Norris hogy lehet ekkora pancser???Nem kicsit
NB2
Draft
több mint 1 éve
Norris hogy lehet ekkora pancser???
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Layne Riggs a harmadik versenyén már vezet is. 😁
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Az első 18 körben több előzés volt a külső íven, mint ahányat láttam '15 óta összesen.
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Na kezdődjön az NXS verseny Martinsville-ben, ma eldől ki lehet Mayer mellett ott Phoenixben bajnoki címre esélyesként. Sammy Smith és Allgaier indul az első sorból.Let's goo no.2 and no.25!
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Almirola visszavonulása már hivatalos.Csak annyit erősített meg, hogy nem tér vissza az SHR-hoz.
zacknorb
A pletykák szerint lehet hogy megy a JGR-hoz részidősként az NXS-be.
több mint 1 éve
Almirola visszavonulása már hivatalos.
több mint 1 éve
Csak aztán futamon eldobja meg rossz taktika (legalább is amióta igazán ott van az esély)holnap jobban tetszene egy ilyen befutó 😊Egy kibaszott robot a spanyol… beszarás ahogy most nyomja.
NB2
Cowboykarcsi90
több mint 1 éve
holnap jobban tetszene egy ilyen befutó 😊Egy kibaszott robot a spanyol… beszarás ahogy most nyomja.
NB2
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
holnap jobban tetszene egy ilyen befutó 😊
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Egyre biztosabb források írják hogy Gragson megy az SHR-hoz Almirola helyére. Ez több szempontból is fura nekem. Anno Larsonra nemet mondott a Ford, pedig Stewart nagyon akarta, meglep hogy most Gragsonra azt mondják hogy oké. Emellett Stewarték egy újabb olyan versenyzőt igazolnak le, aki nem hoz jelentős szponzort magával. Ha valaki mondjuk négy éve azt mondja nekem, hogy Briscoe, Preece, Berry és Gragson csapattársak lesznek az NCS-ben, azt biztos megkértem volna hogy adja oda a jósgömbjét.
több mint 1 éve
Én úgy hallottam tőlük, hogy január-februárban kezdik átépiteni a pályát (bukóterek stb), hogy megfeleljenek a Superbike licensznek, de csak akkor ha átépítés esetén tuti meg is kapják a futamot.Én azt olvastam hogy a MotoGP-hez nincs meg a licensz. Azt nyilván nem tudom, annak a feltételei mennyivel másabbak.Mondjuk én ezt nem értem, mert úgy olvastam hogy a BPCnek sincs meg a WSBKhoz szükséges licensze, akkor ez már egy kész megállapodás a Dorna és a pálya között, hogy ez jövő augusztusig meglesz?Közben a Superbike vb naptárában a Balatonring 2024-benBalaton Park Circuit, a Balatonring soha nem készült el.
A Moto GP-hez pedig ugyebár az kell, hogy a kazah komák ne tudjanak versenyt rendezni
zacknorb
törölt kristof
Cowboykarcsi90
Mikey
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Ilott távozik a JuncostólFigyelembe véve, hogy a csapat hogyan reagálta le kétszer is amikor szurkolók megfenyegették Ilottot, jobb így az angolnak.
zacknorb
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Én azt olvastam hogy a MotoGP-hez nincs meg a licensz. Azt nyilván nem tudom, annak a feltételei mennyivel másabbak.Mondjuk én ezt nem értem, mert úgy olvastam hogy a BPCnek sincs meg a WSBKhoz szükséges licensze, akkor ez már egy kész megállapodás a Dorna és a pálya között, hogy ez jövő augusztusig meglesz?Közben a Superbike vb naptárában a Balatonring 2024-benBalaton Park Circuit, a Balatonring soha nem készült el.
A Moto GP-hez pedig ugyebár az kell, hogy a kazah komák ne tudjanak versenyt rendezni
zacknorb
törölt kristof
Cowboykarcsi90
több mint 1 éve
ez csak a tervezett naptár egyébként, nem a végleges.Mondjuk én ezt nem értem, mert úgy olvastam hogy a BPCnek sincs meg a WSBKhoz szükséges licensze, akkor ez már egy kész megállapodás a Dorna és a pálya között, hogy ez jövő augusztusig meglesz?Közben a Superbike vb naptárában a Balatonring 2024-benBalaton Park Circuit, a Balatonring soha nem készült el.
zacknorb
törölt kristof
Cowboykarcsi90
de nyilván ha végleges lenne, akkor is elmaradhatna az egész, szóval én majd csak akkor hiszem el, ha tényleg lezajlott az egész versenyhétvége. 😀
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.