Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
Perezzel mi lett???
több mint 1 éve
És nem, lolPerez nagy máker 😊Első top5 lehet Miami óta xdd
NB2
zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Gasly még jön,nem?
több mint 1 éve
Most kaptam a hírt, Verstappent megbünteti az FIA mert nagyon lelassított a sárga zászlónál és emiatt nem tudott méggyorsabban menni ott a britt kedvenc.
több mint 1 éve
Perez nagy máker 😊Első top5 lehet Miami óta xdd
NB2
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Perez nagy máker 😊
több mint 1 éve
Itt a dráma, FIA mikor fog ésszerűen SC-t küldeni?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Gondolom most nem lesz annyira szigorú a FIA, mikor Norris szart a sárga zászlóra és ment át full gázon a sárgás szakaszon.
több mint 1 éve
csóri RUS-nak a csapata jól elintézte a versenyt
több mint 1 éve
Ferrarinál kihűl a gumi,már másodszor viszik ki 🤣
több mint 1 éve
Mr.Breaker
1 933
Ennyire rossz versenygumi az a kemény keverék? Senki sem akarja lecserélni azokat a közepeseket, pedig már bőven végig tudnának menni velük. 😀
több mint 1 éve
Leclerc az utolsó pillanatban szólt, hogy nem működik az itatórendszer, de már nem volt idő a cserére. Valószínűleg a csutora mehetett tönkre 😳Tipik Leclerc 😔
Hatalmas kihívás lesz ital nélkül végigvinni egy ilyen fizikális futamot.
zacknorb
Egyszer lekerülhetne az átok.
Baromi unalmas ez a katari nagydíj.
több mint 1 éve
Akkor most ez a vonat lesz végig?Igen, a boxkiállásokkor meg esetleg a futam legvégén lehet majd némi akció
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Akkor most ez a vonat lesz végig?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Leclerc az utolsó pillanatban szólt, hogy nem működik az itatórendszer, de már nem volt idő a cserére. Valószínűleg a csutora mehetett tönkre 😳Hatalmas kihívás lesz ital nélkül végigvinni egy ilyen fizikális futamot.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mainit most rúgnám ki a picsába
több mint 1 éve
F2-ben is van őrület.Korlát szerelés miatt csúszás. Boxutcai veszélyes kiengedés miatt Antonelli kormányösszekötője beszart, Bortoletot meg kell büntetni (lex Hamilton Hockenheim 2018 és 2019)
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Egyrészt a legnagyobb baromság egy időmérőn ez. Jönnek mögötted ha nem engeded el akkor azért büntetnek, ha elengeded és ezért túl lassú leszel azért büntetnek. Mármint ha Verstappen vagy, mert az egész szezonban senkit nem büntettek ezért csak figyelmeztetést szoktak kapni.Nem a feltartásért kapta a büntetést, hanem mert lassabban ment, mint a megengedett leglassabb tempó. Amiért amúgy 3 hely járna, szóval ezért írom, hogy több szempontból is érthetetlen a döntés.Számomra érthetetlen, hogy nem gyors körön lévőt feltartasz ezért megbüntetnek. Kérdem én, mivan akkor mikor egyszerre jönnek ki a boxból és gyakorlatilag megállnak egymás előtt. Remélem innentől akkor az összes ilyennél is büntetnek...3-at kellett volna kapnia amúgy, szóval érdekes döntés.Vicc......1 rajthelyes büntetés, komoly.21:15 beidézték a Russel feltartás miatt....hát amennyire szeretik tuti elmeszelikMeg is történt.
ThundersNFL a Paraszt
steelwolf
zacknorb
ThundersNFL a Paraszt
Jughead
Tarsi
Jughead
több mint 1 éve
valaki írta Bereznay Dani videója alatt, hogy állítólag 24x nem tartották be a delta időtha ez igaz, akkor tényleg vicces a holland büntije
rákerült a rosszabbik rajt helyre...
több mint 1 éve
Nem a feltartásért kapta a büntetést, hanem mert lassabban ment, mint a megengedett leglassabb tempó. Amiért amúgy 3 hely járna, szóval ezért írom, hogy több szempontból is érthetetlen a döntés.Számomra érthetetlen, hogy nem gyors körön lévőt feltartasz ezért megbüntetnek. Kérdem én, mivan akkor mikor egyszerre jönnek ki a boxból és gyakorlatilag megállnak egymás előtt. Remélem innentől akkor az összes ilyennél is büntetnek...3-at kellett volna kapnia amúgy, szóval érdekes döntés.Vicc......1 rajthelyes büntetés, komoly.21:15 beidézték a Russel feltartás miatt....hát amennyire szeretik tuti elmeszelikMeg is történt.
ThundersNFL a Paraszt
steelwolf
zacknorb
ThundersNFL a Paraszt
Jughead
Tarsi
több mint 1 éve
Számomra érthetetlen, hogy nem gyors körön lévőt feltartasz ezért megbüntetnek. Kérdem én, mivan akkor mikor egyszerre jönnek ki a boxból és gyakorlatilag megállnak egymás előtt. Remélem innentől akkor az összes ilyennél is büntetnek...3-at kellett volna kapnia amúgy, szóval érdekes döntés.Vicc......1 rajthelyes büntetés, komoly.21:15 beidézték a Russel feltartás miatt....hát amennyire szeretik tuti elmeszelikMeg is történt.
ThundersNFL a Paraszt
steelwolf
zacknorb
ThundersNFL a Paraszt
Jughead
több mint 1 éve
Bakker 26 ève nem nyertük meg a konstruktőrit.....Senna elmenetelènek 30 èves èvfordulóján pont ideje lesz 😔🥺
több mint 1 éve
3-at kellett volna kapnia amúgy, szóval érdekes döntés.Vicc......1 rajthelyes büntetés, komoly.21:15 beidézték a Russel feltartás miatt....hát amennyire szeretik tuti elmeszelikMeg is történt.
ThundersNFL a Paraszt
steelwolf
zacknorb
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Vicc......1 rajthelyes büntetés, komoly.21:15 beidézték a Russel feltartás miatt....hát amennyire szeretik tuti elmeszelikMeg is történt.
ThundersNFL a Paraszt
steelwolf
zacknorb
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
1 rajthelyes büntetés, komoly.21:15 beidézték a Russel feltartás miatt....hát amennyire szeretik tuti elmeszelikMeg is történt.
ThundersNFL a Paraszt
steelwolf
Poloska vagyok.