Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Perezzel mi lett???
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Perez nagy máker 😊
NB2
Első top5 lehet Miami óta xdd
zacknorb
És nem, lol

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Gasly még jön,nem?
több mint 1 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 636
Most kaptam a hírt, Verstappent megbünteti az FIA mert nagyon lelassított a sárga zászlónál és emiatt nem tudott méggyorsabban menni ott a britt kedvenc.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Perez nagy máker 😊
NB2
Első top5 lehet Miami óta xdd

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Perez nagy máker 😊
több mint 1 éve
Itt a dráma, FIA mikor fog ésszerűen SC-t küldeni?

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Gondolom most nem lesz annyira szigorú a FIA, mikor Norris szart a sárga zászlóra és ment át full gázon a sárgás szakaszon.
több mint 1 éve
csóri RUS-nak a csapata jól elintézte a versenyt
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ferrarinál kihűl a gumi,már másodszor viszik ki 🤣
több mint 1 éve
Mr.Breaker 1 933
Ennyire rossz versenygumi az a kemény keverék? Senki sem akarja lecserélni azokat a közepeseket, pedig már bőven végig tudnának menni velük. 😀
több mint 1 éve
Leclerc az utolsó pillanatban szólt, hogy nem működik az itatórendszer, de már nem volt idő a cserére. Valószínűleg a csutora mehetett tönkre 😳

Hatalmas kihívás lesz ital nélkül végigvinni egy ilyen fizikális futamot.
zacknorb
Tipik Leclerc 😔
Egyszer lekerülhetne az átok.

Baromi unalmas ez a katari nagydíj.
több mint 1 éve
Akkor most ez a vonat lesz végig?
ThundersNFL a Paraszt
Igen, a boxkiállásokkor meg esetleg a futam legvégén lehet majd némi akció
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Akkor most ez a vonat lesz végig?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Leclerc az utolsó pillanatban szólt, hogy nem működik az itatórendszer, de már nem volt idő a cserére. Valószínűleg a csutora mehetett tönkre 😳

Hatalmas kihívás lesz ital nélkül végigvinni egy ilyen fizikális futamot.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mainit most rúgnám ki a picsába
több mint 1 éve
F2-ben is van őrület.
Korlát szerelés miatt csúszás. Boxutcai veszélyes kiengedés miatt Antonelli kormányösszekötője beszart, Bortoletot meg kell büntetni (lex Hamilton Hockenheim 2018 és 2019)

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
21:15 beidézték a Russel feltartás miatt....hát amennyire szeretik tuti elmeszelik
ThundersNFL a Paraszt
Meg is történt.
steelwolf
1 rajthelyes büntetés, komoly.
zacknorb
Vicc......
ThundersNFL a Paraszt
3-at kellett volna kapnia amúgy, szóval érdekes döntés.
Jughead
Számomra érthetetlen, hogy nem gyors körön lévőt feltartasz ezért megbüntetnek. Kérdem én, mivan akkor mikor egyszerre jönnek ki a boxból és gyakorlatilag megállnak egymás előtt. Remélem innentől akkor az összes ilyennél is büntetnek...
Tarsi
Nem a feltartásért kapta a büntetést, hanem mert lassabban ment, mint a megengedett leglassabb tempó. Amiért amúgy 3 hely járna, szóval ezért írom, hogy több szempontból is érthetetlen a döntés.
Jughead
Egyrészt a legnagyobb baromság egy időmérőn ez. Jönnek mögötted ha nem engeded el akkor azért büntetnek, ha elengeded és ezért túl lassú leszel azért büntetnek. Mármint ha Verstappen vagy, mert az egész szezonban senkit nem büntettek ezért csak figyelmeztetést szoktak kapni.
több mint 1 éve
valaki írta Bereznay Dani videója alatt, hogy állítólag 24x nem tartották be a delta időt
ha ez igaz, akkor tényleg vicces a holland büntije
rákerült a rosszabbik rajt helyre...
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 212
21:15 beidézték a Russel feltartás miatt....hát amennyire szeretik tuti elmeszelik
ThundersNFL a Paraszt
Meg is történt.
steelwolf
zacknorb
Vicc......
ThundersNFL a Paraszt
Jughead
Számomra érthetetlen, hogy nem gyors körön lévőt feltartasz ezért megbüntetnek. Kérdem én, mivan akkor mikor egyszerre jönnek ki a boxból és gyakorlatilag megállnak egymás előtt. Remélem innentől akkor az összes ilyennél is büntetnek...
Tarsi
Nem a feltartásért kapta a büntetést, hanem mert lassabban ment, mint a megengedett leglassabb tempó. Amiért amúgy 3 hely járna, szóval ezért írom, hogy több szempontból is érthetetlen a döntés.
több mint 1 éve
ThundersNFL a Paraszt
Meg is történt.
steelwolf
zacknorb
Vicc......
ThundersNFL a Paraszt
Jughead
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bakker 26 ève nem nyertük meg a konstruktőrit.....Senna elmenetelènek 30 èves èvfordulóján pont ideje lesz 😔🥺
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 212
ThundersNFL a Paraszt
Meg is történt.
steelwolf
zacknorb
Vicc......
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
ThundersNFL a Paraszt
Meg is történt.
steelwolf
zacknorb
Vicc......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
ThundersNFL a Paraszt
Meg is történt.
steelwolf

Poloska vagyok.