Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

12 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 888 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
,Bezzeg az őskorban mindenki tudott menni a zuhogó esőben'
steelwolf
Mint Niki Lauda. (aki VB címet bukott azon, hogy nem akart esőben menni)?
12 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 247 — #NoStress
És mi lesz ha elkezd zuhogni...
Őszentsége Sobri Jóska
Akkor 4-en érnek célba, mint 1996-ban Monacóban. 😀 (Olivier Panis egyetlen futamgyőzelme volt karrierje alatt. Annyira váratlan volt a sikere, hogy kölcsönzakót kellett szereznie a szokásos futam utáni gálavacsorára. 😀)
iktriad
Hárman. 😊
És az volt Panis egyetlen győzelme.

12 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 629 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
,Bezzeg az őskorban mindenki tudott menni a zuhogó esőben'
12 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 888 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Őszentsége Sobri Jóska
Akkor 4-en érnek célba, mint 1996-ban Monacóban. 😀 (Olivier Panis egyetlen futamgyőzelme volt karrierje alatt. Annyira váratlan volt a sikere, hogy kölcsönzakót kellett szereznie a szokásos futam utáni gálavacsorára. 😀)

Szerkesztette: iktriad
12 hónapja

12 hónapja
Sainz is belerakta a falba (a safety car mögött), csak hogy ne csak a rookiek szívjanak. 😀

12 hónapja
Nem az újoncok napja ez a mai.
12 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 629 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Remélem kilöki az első 2 sor egymást 🤣
12 hónapja
Csóri Hadjar.
iktriad
Nézd a jó oldalát. Újoncként lehozta úgy az első versenyét, hogy senki sem előzte meg.
Őszentsége Sobri Jóska
Ahogy nézem, a srác vagy sír, vagy a sírás kerülgeti a bukósisak alatt. Érthetően.
iktriad
Igen, sajnálatos, de remélem ismeri a sakkos mondást, hogy "vagy nyerünk, vagy tanulunk belőle".

12 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 695 — "Montoya por favor!"
A Red Bull már üzen az FIA-nak hogy Lindbladnak legyen szuperlicensze

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
12 hónapja
Hamilton faterja nagyon jó arc. Ez nagyon szép gesztus volt tőle.

12 hónapja
Csóri Hadjar.
iktriad
Nézd a jó oldalát. Újoncként lehozta úgy az első versenyét, hogy senki sem előzte meg.
Őszentsége Sobri Jóska
Ahogy nézem, a srác vagy sír, vagy a sírás kerülgeti a bukósisak alatt. Érthetően.
12 hónapja
Csóri Hadjar.
iktriad

12 hónapja
Csóri Hadjar.
12 hónapja
Nem tűnik annyira 💩 a helyzet.
Közben Hadjar a falban.
12 hónapja
Toto21 Chicago Bears 8 049
Hú de jó(?) verseny(?) lesz(?) ebből...

iktriad
Hurra lesz kis Drama. 😊
12 hónapja
Az idei F1 mezőny (amíg Briatore le nem váltja Doohan-t Colapintora).
több mint 1 éve
Hú de jó(?) verseny(?) lesz(?) ebből...
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 217
Zilisch vezet oválon! ☺️
Mikey
Nem tudom mi ebben az extra, a NASCARban általában oválon kell vezetni🤣
(Sorry)
zacknorb
Olvass utána az eddigi karrierjének, és megtudod.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Zilisch vezet oválon! ☺️
Mikey
(Sorry)
zacknorb
Ez olyan, mintha tavaly SVG vezetett volna oválon. 😀
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 930 — Kinek mit intézett a kormánya
Zilisch vezet oválon! ☺️
Mikey
(Sorry)

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Zilisch vezet oválon! ☺️

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 930 — Kinek mit intézett a kormánya
Ty Dillon ül már bent Thug Life Josh Williams autójában

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Chastain, Wallace, Byron, Larson a négy leggyorsabb az edzésen Las Vegasban, Gragson P6. Sikerülhetne már végre egyszer átmentenie ezt a sebességet a kvalira, és hiba nélkül lehoznia a gyors körét.
Mikey
Mindig úgy rálelkesedsz Gragsonra -már én is szoktam nézni, hogy hol áll a verseny során- aztán összetettben nincs top30-ban, érdemben még egyszer nem szólt bele a végeredménybe, hogy gondoltam megkérdezem: nem egy szar autóval/csapatnál versenyez, ahol kb. semmi sansz a PO-ra, futamgyőzelemre?
Őszentsége Sobri Jóska
Nem.
Egy erős közepes csapatnál megy, ahol a jobb napjain a Top 10-re, átlagos napjain a Top 20-ra lehetne esélye.
Az eddigi négy versenyen mind a négyszer a Top 10-ért ment, ebből háromszor is mások balesetébe keveredett. Amikor egyszer nem, akkor meg 8. lett.

több mint 1 éve
Chastain, Wallace, Byron, Larson a négy leggyorsabb az edzésen Las Vegasban, Gragson P6. Sikerülhetne már végre egyszer átmentenie ezt a sebességet a kvalira, és hiba nélkül lehoznia a gyors körét.
Mikey
Mindig úgy rálelkesedsz Gragsonra -már én is szoktam nézni, hogy hol áll a verseny során- aztán összetettben nincs top30-ban, érdemben még egyszer nem szólt bele a végeredménybe, hogy gondoltam megkérdezem: nem egy szar autóval/csapatnál versenyez, ahol kb. semmi sansz a PO-ra, futamgyőzelemre?
Őszentsége Sobri Jóska
A Front Row annyira nem rossz szerintem, egy győzelem simán bennük lehet.
Szimplán Gragson nem az a szint szerintem ezzel a kupaautóval, de még ő is odakeveredhet (mondjuk hogy hol az jó kérdés)

Poloska vagyok.