Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
21:15 beidézték a Russel feltartás miatt....hát amennyire szeretik tuti elmeszelik
ThundersNFL a Paraszt
Meg is történt.
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
21:15 beidézték a Russel feltartás miatt....hát amennyire szeretik tuti elmeszelik

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 212
Hmm, mikor volt az utolsó Max pole?
zacknorb
Ausztria....
ThundersNFL a Paraszt
Gyakorlatilag inkább Spa.
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Tuttututruuu Max Verstaaaappen
Eazzy
 youtu.be/jG2AciJ3zHY?si=eu5CwrnbuyNj8WwU

Draft

több mint 1 éve
zacknorb
Ausztria....

Draft

több mint 1 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
Tuttututruuu Max Verstaaaappen

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
időmérő izgalmasabb volt mint maga a futam lesz 😊
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
xrace77 Denver Broncos 4 624
Perez Q3!
zacknorb
Aztakurva
ThundersNFL a Paraszt
Szerződéshosszabbítást, azonnal!
több mint 1 éve
Perez Q3!
zacknorb
Aztakurva

Draft

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Perez Q3!

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ez a katari pálya is egy nagy vonatozós fostalicska.....
ThundersNFL a Paraszt
MotoGP pálya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Gasly komoly őszi szünet utáni részt rak össze

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
jujjj de izgalmas volt... jah bocs nem ide...
NB2
Én elszunyáltam kb a felénél....

Draft

több mint 1 éve
jujjj de izgalmas volt... jah bocs nem ide...
több mint 1 éve
Ez a katari pálya is egy nagy vonatozós fostalicska.....

Draft

több mint 1 éve
ez már nem is meglepetés, hogy Perez kiesik? 😊
több mint 1 éve
Pep71 Green Bay Packers 3 353
Diggi nyilatkozott közbe egy olyat, hogy jövőre az lesz a cél, hogy Peccoval és Marquezzel harcoljon a VB címért.

Oké, a gyári duón kívül egyedül neki lesz még GP25öse, meg a magabiztosság félsiker, de azért na 😀

Aztán cáfoljon rám, én bírom amúgy Fabiot nagyon.
Cowboykarcsi90
Pecco-nak jó hír ez, utálja MM-et , amikor majd oda tud érni a közelükbe akkor biztos megpróbálja MM-et letolni az útról 😀
Azért egy Martin-t még mindig szívesebben néznék azon a GP25ön.
több mint 1 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Diggi nyilatkozott közbe egy olyat, hogy jövőre az lesz a cél, hogy Peccoval és Marquezzel harcoljon a VB címért.

Oké, a gyári duón kívül egyedül neki lesz még GP25öse, meg a magabiztosság félsiker, de azért na 😀

Aztán cáfoljon rám, én bírom amúgy Fabiot nagyon.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 412 — Steelers fan
Ktm közben gyakorlatilag csődöt jelentett, szóval hacsak vki/vkik fel nem vásárolják a komplett csoportot szerintem jövőre nem lesznek a rajtracson.
rob3r7o
Az komoly lenne, mert Acosta prime FA lehet, de Binder, Bestia és Vinales is találna kérőt.
Heisman nádor
Amúgy tényleg, a Red Bull nem tudna segíteni rajtuk?
Cowboykarcsi90
És egyébként most jut eszembe, a Moto2 Moto3 pilótákkal mi lesz? Ott is indulhat egy cunami
Heisman nádor
Hát nem hogy ott is, hanem ha tényleg baj lesz, kb. szerintem azzal fogják kezdeni, hogy a moto3-moto2-es projekt megy a levesbe, próbálva menteni a GP-s pozíciót.

Ha az sem elég, akkor búcsút intenek a Tech3-nek is. Ez amúgy egy érdekes helyzetet teremtene.

És akkor maradna a gyári MotoGP csapatuk a két gyári motorosukkal. Reménykedjünk, hogy ennél tovább nem kell menjenek…
Cowboykarcsi90
KTM az offroad szakágakban is nagyon komolyan jelen van. Lehet hogy komolyabban mint a gyorsaságiban. Szóval van honnan visszavágni ha nagyon muszáj.
több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 821 — Deion Sanders for president!
Ktm közben gyakorlatilag csődöt jelentett, szóval hacsak vki/vkik fel nem vásárolják a komplett csoportot szerintem jövőre nem lesznek a rajtracson.
rob3r7o
Az komoly lenne, mert Acosta prime FA lehet, de Binder, Bestia és Vinales is találna kérőt.
Heisman nádor
Cowboykarcsi90
És egyébként most jut eszembe, a Moto2 Moto3 pilótákkal mi lesz? Ott is indulhat egy cunami
Heisman nádor
Hát nem hogy ott is, hanem ha tényleg baj lesz, kb. szerintem azzal fogják kezdeni, hogy a moto3-moto2-es projekt megy a levesbe, próbálva menteni a GP-s pozíciót.

Ha az sem elég, akkor búcsút intenek a Tech3-nek is. Ez amúgy egy érdekes helyzetet teremtene.

És akkor maradna a gyári MotoGP csapatuk a két gyári motorosukkal. Reménykedjünk, hogy ennél tovább nem kell menjenek…
Cowboykarcsi90
Ahhoz képest, hogy évekig folyamatosan terjeszkedtek. Amúgy egy ilyen komoly szinten versenyző csapat simán önfenntartó kellene, hogy legyen.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
rob3r7o
Heisman nádor
Cowboykarcsi90
Heisman nádor

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 745
rob3r7o
Heisman nádor
Cowboykarcsi90
Elvileg felmerült, h felvásárolják őket, de nem tudom lesz-e belőle vmi.

Mindenesetre nem néz ki jól a dolog most.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
BREAKING: Formula 1 to continue to race in Monza until at least 2031

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
rob3r7o
Heisman nádor
Cowboykarcsi90

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz