Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
21:15 beidézték a Russel feltartás miatt....hát amennyire szeretik tuti elmeszelikMeg is történt.
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
21:15 beidézték a Russel feltartás miatt....hát amennyire szeretik tuti elmeszelik
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Gyakorlatilag inkább Spa.Hmm, mikor volt az utolsó Max pole?Ausztria....
zacknorb
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Tuttututruuu Max Verstaaaappenyoutu.be/jG2AciJ3zHY?si=eu5CwrnbuyNj8WwU
Eazzy
Draft

több mint 1 éve
Hmm, mikor volt az utolsó Max pole?Ausztria....
zacknorb
Draft

több mint 1 éve
Tuttututruuu Max Verstaaaappen
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
időmérő izgalmasabb volt mint maga a futam lesz 😊
több mint 1 éve
Hmm, mikor volt az utolsó Max pole?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Szerződéshosszabbítást, azonnal!Perez Q3!Aztakurva
zacknorb
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Perez Q3!Aztakurva
zacknorb
Draft

több mint 1 éve
Ez a katari pálya is egy nagy vonatozós fostalicska.....MotoGP pálya
ThundersNFL a Paraszt
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Gasly komoly őszi szünet utáni részt rak össze
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
jujjj de izgalmas volt... jah bocs nem ide...Én elszunyáltam kb a felénél....
NB2
Draft

több mint 1 éve
jujjj de izgalmas volt... jah bocs nem ide...
több mint 1 éve
Ez a katari pálya is egy nagy vonatozós fostalicska.....
Draft

több mint 1 éve
ez már nem is meglepetés, hogy Perez kiesik? 😊
több mint 1 éve
Diggi nyilatkozott közbe egy olyat, hogy jövőre az lesz a cél, hogy Peccoval és Marquezzel harcoljon a VB címért.Pecco-nak jó hír ez, utálja MM-et , amikor majd oda tud érni a közelükbe akkor biztos megpróbálja MM-et letolni az útról 😀
Oké, a gyári duón kívül egyedül neki lesz még GP25öse, meg a magabiztosság félsiker, de azért na 😀
Aztán cáfoljon rám, én bírom amúgy Fabiot nagyon.
Cowboykarcsi90
Azért egy Martin-t még mindig szívesebben néznék azon a GP25ön.
több mint 1 éve
Diggi nyilatkozott közbe egy olyat, hogy jövőre az lesz a cél, hogy Peccoval és Marquezzel harcoljon a VB címért. Oké, a gyári duón kívül egyedül neki lesz még GP25öse, meg a magabiztosság félsiker, de azért na 😀
Aztán cáfoljon rám, én bírom amúgy Fabiot nagyon.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
KTM az offroad szakágakban is nagyon komolyan jelen van. Lehet hogy komolyabban mint a gyorsaságiban. Szóval van honnan visszavágni ha nagyon muszáj.Hát nem hogy ott is, hanem ha tényleg baj lesz, kb. szerintem azzal fogják kezdeni, hogy a moto3-moto2-es projekt megy a levesbe, próbálva menteni a GP-s pozíciót.És egyébként most jut eszembe, a Moto2 Moto3 pilótákkal mi lesz? Ott is indulhat egy cunamiAmúgy tényleg, a Red Bull nem tudna segíteni rajtuk?Ktm közben gyakorlatilag csődöt jelentett, szóval hacsak vki/vkik fel nem vásárolják a komplett csoportot szerintem jövőre nem lesznek a rajtracson.Az komoly lenne, mert Acosta prime FA lehet, de Binder, Bestia és Vinales is találna kérőt.
rob3r7o
Heisman nádor
Cowboykarcsi90
Heisman nádor
Ha az sem elég, akkor búcsút intenek a Tech3-nek is. Ez amúgy egy érdekes helyzetet teremtene.
És akkor maradna a gyári MotoGP csapatuk a két gyári motorosukkal. Reménykedjünk, hogy ennél tovább nem kell menjenek…
Cowboykarcsi90
több mint 1 éve
Ahhoz képest, hogy évekig folyamatosan terjeszkedtek. Amúgy egy ilyen komoly szinten versenyző csapat simán önfenntartó kellene, hogy legyen.Hát nem hogy ott is, hanem ha tényleg baj lesz, kb. szerintem azzal fogják kezdeni, hogy a moto3-moto2-es projekt megy a levesbe, próbálva menteni a GP-s pozíciót.És egyébként most jut eszembe, a Moto2 Moto3 pilótákkal mi lesz? Ott is indulhat egy cunamiAmúgy tényleg, a Red Bull nem tudna segíteni rajtuk?Ktm közben gyakorlatilag csődöt jelentett, szóval hacsak vki/vkik fel nem vásárolják a komplett csoportot szerintem jövőre nem lesznek a rajtracson.Az komoly lenne, mert Acosta prime FA lehet, de Binder, Bestia és Vinales is találna kérőt.
rob3r7o
Heisman nádor
Cowboykarcsi90
Heisman nádor
Ha az sem elég, akkor búcsút intenek a Tech3-nek is. Ez amúgy egy érdekes helyzetet teremtene.
És akkor maradna a gyári MotoGP csapatuk a két gyári motorosukkal. Reménykedjünk, hogy ennél tovább nem kell menjenek…
Cowboykarcsi90
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Hát nem hogy ott is, hanem ha tényleg baj lesz, kb. szerintem azzal fogják kezdeni, hogy a moto3-moto2-es projekt megy a levesbe, próbálva menteni a GP-s pozíciót.És egyébként most jut eszembe, a Moto2 Moto3 pilótákkal mi lesz? Ott is indulhat egy cunamiAmúgy tényleg, a Red Bull nem tudna segíteni rajtuk?Ktm közben gyakorlatilag csődöt jelentett, szóval hacsak vki/vkik fel nem vásárolják a komplett csoportot szerintem jövőre nem lesznek a rajtracson.Az komoly lenne, mert Acosta prime FA lehet, de Binder, Bestia és Vinales is találna kérőt.
rob3r7o
Heisman nádor
Cowboykarcsi90
Heisman nádor
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
Elvileg felmerült, h felvásárolják őket, de nem tudom lesz-e belőle vmi.Amúgy tényleg, a Red Bull nem tudna segíteni rajtuk?Ktm közben gyakorlatilag csődöt jelentett, szóval hacsak vki/vkik fel nem vásárolják a komplett csoportot szerintem jövőre nem lesznek a rajtracson.Az komoly lenne, mert Acosta prime FA lehet, de Binder, Bestia és Vinales is találna kérőt.
rob3r7o
Heisman nádor
Cowboykarcsi90
Mindenesetre nem néz ki jól a dolog most.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
BREAKING: Formula 1 to continue to race in Monza until at least 2031
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
És egyébként most jut eszembe, a Moto2 Moto3 pilótákkal mi lesz? Ott is indulhat egy cunamiAmúgy tényleg, a Red Bull nem tudna segíteni rajtuk?Ktm közben gyakorlatilag csődöt jelentett, szóval hacsak vki/vkik fel nem vásárolják a komplett csoportot szerintem jövőre nem lesznek a rajtracson.Az komoly lenne, mert Acosta prime FA lehet, de Binder, Bestia és Vinales is találna kérőt.
rob3r7o
Heisman nádor
Cowboykarcsi90
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz