Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
Leclercnek annyi ...McLaren a VB győztes ha nem esik ki mindkét autójuk
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Tipikus, szerencsétlenkedés³. Gyönyörű utolsó QF 😔
Majd jövőre.
több mint 1 éve
Bottas....ezt honnan szedte elő 😊😊😊😊
Draft

több mint 1 éve
Most neztem vegig a Russel interjut, kemeny 😀 Tul nagy kepzeloero nem kell hozza hogy ezt mind elhigyjem Maxrol. Jo lesz ez a kovi szezon.Ma meg már egymás mellett pózoltak.
JéBé
m4sport.hu/forma-1/cikk/2024/12/07/bekere-birtak-a-versenyzotarsak-russellt-es-verstappent-nagy-taps-kovetkezett/?fbclid=IwY2xjawHBPS5leHRuA2FlbQIxMQABHX6if6n5oeiYNYUBemD-Ti9A63GshE1TyY1S1eFtiZNpGTfMM0U_J-e24A_aem_yAwTc98fmiYa68al4mhqWg
több mint 1 éve
drága merci nem kellett volna kicentizni, már a célegyenes ráfordító sem volt ideális
több mint 1 éve
Hamilton.....elPerezezte
Draft

több mint 1 éve
Bottas 😮Beletette vagy 3000 pockot a gépbe vagy mi a fasz?
zacknorb
Draft

több mint 1 éve
Most neztem vegig a Russel interjut, kemeny 😀 Tul nagy kepzeloero nem kell hozza hogy ezt mind elhigyjem Maxrol. Jo lesz ez a kovi szezon.
több mint 1 éve
Na jön Max és Piquet baba😊😊😊😊
Draft

több mint 1 éve
Azért Verstappennek más baja van, nem egy Menczer 😀
steelwolf
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Végre egy Russell akit lehet hagyni főzni 😀x.com/skysportsf1/status/1864758209128304661?s=46&t=weL0JgB1AidXpZ0aNWDt7g
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Nagyon jó ez a Verstappen 19, Russell egy híján 20 Qatar után 😀
több mint 1 éve
Larson egy interjúban spoilerezett egyet, miszerint jövőre új "championship format" jön a NASCAR-ba.Nagyon remélem hogy visszaállnak a régi jó módszerre.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
A telemetrián látszik, illetve majdnem 6 tizedet hozott is ott Lando.Egyébként Lando belső kamerájából nem tűnt úgy, hogy hiába nem vette el, akár csak közelített volna Verstappenhez, szóval akkor ki tudja, lehet Max se vette el.Az hogy Max kurva jó volt egy tény, de az is tény, hogy zölden világítanak a panelek, mert a gyökér versenyirányítás pont akkor vonta vissza a sárgát mikor Lando és Max is elment ott, így csak a zászlós ember volt ott, minden más jel szerint zöld zászló alatt mentek.Ha Max látta akkor Lando mi a facért nem?Most láttam a sárga zászlót Lando esetéven…hát 3 kilónál azt nemtom hogy kellett volna látni…Ahogy Verstappen látta előtte
Eazzy
Tarsi
ThundersNFL a Paraszt
Ettől még Lando is észrevehette volna, de hogy ezért adnak egy 10 másodperces Stop&Go-t az megmosolyogtató azért.
Jughead
Brotesz
több mint 1 éve
Egyébként Lando belső kamerájából nem tűnt úgy, hogy hiába nem vette el, akár csak közelített volna Verstappenhez, szóval akkor ki tudja, lehet Max se vette el.Az hogy Max kurva jó volt egy tény, de az is tény, hogy zölden világítanak a panelek, mert a gyökér versenyirányítás pont akkor vonta vissza a sárgát mikor Lando és Max is elment ott, így csak a zászlós ember volt ott, minden más jel szerint zöld zászló alatt mentek.Ha Max látta akkor Lando mi a facért nem?Most láttam a sárga zászlót Lando esetéven…hát 3 kilónál azt nemtom hogy kellett volna látni…Ahogy Verstappen látta előtte
Eazzy
Tarsi
ThundersNFL a Paraszt
Ettől még Lando is észrevehette volna, de hogy ezért adnak egy 10 másodperces Stop&Go-t az megmosolyogtató azért.
Jughead
több mint 1 éve
Jack Doohan will race for Alpine in place of Esteban Ocon at the final round of the season in Abu Dhabi#F1 #AbuDhabiGPhttps://t.co/VQAVwNK9KB
— Formula 1 (@F1) December 2, 2024
Ennél szerintem az éppen hallgatott MC Isti-Kilogram gram című számának is több értelme van.
Bár szerintem Ocon egy kretén fasz, azért nemár.
zacknorb
Ocon téma: Elvileg csak ezzel a feltétellel engedte el az Alpine az év végi tesztre a Haashoz, cserébe ők kipróbálhatják élesben Doohant, szóval igazából ez win-win.Elvileg Ocon önálló döntése volt a buli. Szóval így tudom elképzelni.
esanders10
EO: El akarok menni a Haashoz tesztelni.
Briatore: De ők a riválisaink most, rendben, de akkor így ne indulj Abu Dhabiban.
EO: Átgondolom.
...
EO: Oké.
Majd meg is ragadta az alkalmat a korai kiesés után és elment elköszönni.
több mint 1 éve
Ocon téma: Elvileg csak ezzel a feltétellel engedte el az Alpine az év végi tesztre a Haashoz, cserébe ők kipróbálhatják élesben Doohant, szóval igazából ez win-win.Norris téma: Nekem nem is az bassza a csőröm, hogy büntették. Elsősorban a súlyossága, és legfőképpen a döntés meghozatalának időpontja. Eltelt 30 kör, az a SC-al együtt majdnem 1 óra. Ennyi idő kell megszülni? Megvárják még össze ér a mezőny, pár körrel a vége előtt, és utána repül, ennyi erővel fekete zászlót is kaphatott volna.
Nekem ne magyarázza senki azzal hogy nincs elég ember figyelni. Alkalmazzanak többet akkor és úgy 5 kör után meglehet hozni döntéseket. Ne ezen akarjanak már spórolni.
több mint 1 éve
Az hogy Max kurva jó volt egy tény, de az is tény, hogy zölden világítanak a panelek, mert a gyökér versenyirányítás pont akkor vonta vissza a sárgát mikor Lando és Max is elment ott, így csak a zászlós ember volt ott, minden más jel szerint zöld zászló alatt mentek.Ha Max látta akkor Lando mi a facért nem?Most láttam a sárga zászlót Lando esetéven…hát 3 kilónál azt nemtom hogy kellett volna látni…Ahogy Verstappen látta előtte
Eazzy
Tarsi
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Jack Doohan will race for Alpine in place of Esteban Ocon at the final round of the season in Abu Dhabi#F1 #AbuDhabiGPhttps://t.co/VQAVwNK9KB
— Formula 1 (@F1) December 2, 2024
Ennél szerintem az éppen hallgatott MC Isti-Kilogram gram című számának is több értelme van.
Bár szerintem Ocon egy kretén fasz, azért nemár.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ha Max látta akkor Lando mi a facért nem?Most láttam a sárga zászlót Lando esetéven…hát 3 kilónál azt nemtom hogy kellett volna látni…Ahogy Verstappen látta előtte
Eazzy
Tarsi
Draft

több mint 1 éve
Most láttam a sárga zászlót Lando esetéven…hát 3 kilónál azt nemtom hogy kellett volna látni…Ahogy Verstappen látta előtte
Eazzy