Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 1 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 853 — Amerikai sportok rajongója
Ez egy megérdemelt, szép győzelem volt Dillon-tól, bár Wallace is ott lett volna a végén, ha nincs a nagy pit baki.
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 690 — Cowboys fan
azért remélem Martin nem törte össze annyira magát, hogy jövő héten ne tudjon indulni, a kölök neki szurkol
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 572 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Idén Wrecky Wreckhouse nem szart bele a palacsintába és a domináns Austin Dillon Richomond Winbe.
És Ty Gibbs első körös kiesését és 15, helyát hozta volna akkor is Dillon.
Plusz még egy olyan pilóta, aki potenciálisan elősegítheti, hogy SVG (aki ma elég szépet ment) menjen egy kört, hogy aztán favorit legyen a Rovalon.
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 954 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Austin Dillon (és Tyler Reddick) - üdv a rájátszásban!

Epic Daytonára van kilátás - 1 kiadó hely van a még az idei Playoff mezőnyébe.

Byron meg megnyerte az alapszakaszt.

Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 954 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hocevar helyett Blaney lett Austin Dillon legnagyobb kihívója a győzelemért. Bowman és Boucher szerintem a 2023-as bajnoknak szurkol.
több mint 1 éve
Ekkora buta hibát Bubba Wallace pit csapatától.

Közben Austin Dillon legnagyobb riválisa a győzelemért kezd nem más lenni mint....Carson Hocevar.

Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
Austin Dillon megint teljes kontroll alatt tartja a versenyt Richmondban. Csak ne legyen olyan csúnya a vége, mint 1 éve ugyanitt.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 572 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Holnapi GP-re finom időjárást jelez előre.
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 992
És megvan a továbbjutás. Szép Bestia!

Csak kezd összeállni.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals Boise State Broncos 22 221
Elvileg jövő héten meglesz a jövő évi Cup Series menetrend, és alakul hogy egy utolsó perces ötlettől vezérelve Dover megkapja az All-Star versenyt, és North Wilkesboro újra pontszerző versenyt rendezhet. (A két pályának közös a tulajdonosa.)

Nagyon, nagyon tetszene.
több mint 1 éve
Jack Wood nem indul a hétvégi richmondi NCTS versenyen, köszönhetően a Watkins Glenben összeszedett sérülésének.

Az MHR nem ültet mást a #91-es Chevybe helyette.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 530 — "Montoya por favor!"
Nem gondoltam volna hogy az Indy 500-on kívül ilyen simán veri az F1 az IndyCart.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 350 — #NoStress

Mikey
Ha valakinek még kérdés miért lesz mindig monacoi F1 futam, akkor ez is egyfajta válasz rá.

több mint 1 éve
több mint 1 éve
Zseniális. 😀😀😀
több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 9 079 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Nagy kedvenc, még akkor is ha a vb-n valamiért nem jön ki neki a lépés .

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Hali,

Csak egy kérdés, ti már megkaptátok a MotoGP magyar jegyeket? Én még nem kaptam semmilyen email/levelet postai úton a jeggyel..
Coolearie
Én ma. C/ M szektor, de legalább egymás mellé ment a négy jegy.
több mint 1 éve
MotoGP-re megy valaki?
Látom hogy még szinte minden lelátóra van jegy, hova lenne érdemes venni?
Jan
Főtribün elég jó szerintem, meg a G lelátó a 11-es kanyarnál. Fateromék ott ültek a SBK-n és élték nagyon, csak sokat kellett sétálni a parkolóból 😅
shawnka
Mi a második hosszú egyenes utáni kanyarkombinációra néző tribünön leszünk (már ha megjön a jegy 😮)
slowmotion
Integetek majd a pálya hangosbemondóján keresztül 😀
shawnka
Szóval hallani lehet majd ahogy integetsz? Szép képzavar. 😀
több mint 1 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 472 — . . .
Hali,

Csak egy kérdés, ti már megkaptátok a MotoGP magyar jegyeket? Én még nem kaptam semmilyen email/levelet postai úton a jeggyel..
Coolearie
Megvan.

C szektor tali, Szombat és Vasárnap.
Aki van/lesz, szívesen pacsizok. 😊
több mint 1 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 472 — . . .
Hali,

több mint 1 éve
Az utolsó két futamon (Iowa és Watkins Glen) minden autó célba ért.

Ez az első alkalom a NASCAR Cup Series történetében, hogy két egymást követő futamon 0 kiesés történt.
több mint 1 éve
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 742 — Tyrone Creek
MotoGP-re megy valaki?
Jan
Főtribün elég jó szerintem, meg a G lelátó a 11-es kanyarnál. Fateromék ott ültek a SBK-n és élték nagyon, csak sokat kellett sétálni a parkolóból 😅
shawnka
Mi a második hosszú egyenes utáni kanyarkombinációra néző tribünön leszünk (már ha megjön a jegy 😮)
slowmotion
Integetek majd a pálya hangosbemondóján keresztül 😀
több mint 1 éve
MotoGP-re megy valaki?
Jan
shawnka
több mint 1 éve
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 742 — Tyrone Creek
MotoGP-re megy valaki?
Jan
több mint 1 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 792 — Steelers fan
MotoGP-re megy valaki?