Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
Ez egy megérdemelt, szép győzelem volt Dillon-tól, bár Wallace is ott lett volna a végén, ha nincs a nagy pit baki.
több mint 1 éve
azért remélem Martin nem törte össze annyira magát, hogy jövő héten ne tudjon indulni, a kölök neki szurkol
több mint 1 éve
Idén Wrecky Wreckhouse nem szart bele a palacsintába és a domináns Austin Dillon Richomond Winbe.És Ty Gibbs első körös kiesését és 15, helyát hozta volna akkor is Dillon.
Plusz még egy olyan pilóta, aki potenciálisan elősegítheti, hogy SVG (aki ma elég szépet ment) menjen egy kört, hogy aztán favorit legyen a Rovalon.
több mint 1 éve
Hocevar helyett Blaney lett Austin Dillon legnagyobb kihívója a győzelemért. Bowman és Boucher szerintem a 2023-as bajnoknak szurkol.
több mint 1 éve
Austin Dillon megint teljes kontroll alatt tartja a versenyt Richmondban. Csak ne legyen olyan csúnya a vége, mint 1 éve ugyanitt.
több mint 1 éve
Holnapi GP-re finom időjárást jelez előre.
több mint 1 éve
És megvan a továbbjutás. Szép Bestia! Csak kezd összeállni.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 1 éve
Elvileg jövő héten meglesz a jövő évi Cup Series menetrend, és alakul hogy egy utolsó perces ötlettől vezérelve Dover megkapja az All-Star versenyt, és North Wilkesboro újra pontszerző versenyt rendezhet. (A két pályának közös a tulajdonosa.)Nagyon, nagyon tetszene.
több mint 1 éve
Jack Wood nem indul a hétvégi richmondi NCTS versenyen, köszönhetően a Watkins Glenben összeszedett sérülésének.Az MHR nem ültet mást a #91-es Chevybe helyette.
több mint 1 éve
Nem gondoltam volna hogy az Indy 500-on kívül ilyen simán veri az F1 az IndyCart.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Ha valakinek még kérdés miért lesz mindig monacoi F1 futam, akkor ez is egyfajta válasz rá.US Television average number of viewers for auto racing events so far in 2025
— nascarman (@nascarman_rr) August 12, 2025
The Indianapolis 500, Daytona 500, and Ambetter Health 400 from Atlanta lead the list. pic.twitter.com/TXxtjpOHxl
Mikey
több mint 1 éve
US Television average number of viewers for auto racing events so far in 2025
— nascarman (@nascarman_rr) August 12, 2025
The Indianapolis 500, Daytona 500, and Ambetter Health 400 from Atlanta lead the list. pic.twitter.com/TXxtjpOHxl
több mint 1 éve
Zseniális. 😀😀😀The bracelet I got in the hospital this morning bc of anesthesia. Can’t make this stuff up😂 pic.twitter.com/FEUo2wTYea
— Connor Zilisch (@ConnorZilisch) August 12, 2025
több mint 1 éve
Nagy kedvenc, még akkor is ha a vb-n valamiért nem jön ki neki a lépés .
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Hali,Én ma. C/ M szektor, de legalább egymás mellé ment a négy jegy.
Csak egy kérdés, ti már megkaptátok a MotoGP magyar jegyeket? Én még nem kaptam semmilyen email/levelet postai úton a jeggyel..
Coolearie
több mint 1 éve
Szóval hallani lehet majd ahogy integetsz? Szép képzavar. 😀Integetek majd a pálya hangosbemondóján keresztül 😀Mi a második hosszú egyenes utáni kanyarkombinációra néző tribünön leszünk (már ha megjön a jegy 😮)MotoGP-re megy valaki?Főtribün elég jó szerintem, meg a G lelátó a 11-es kanyarnál. Fateromék ott ültek a SBK-n és élték nagyon, csak sokat kellett sétálni a parkolóból 😅
Látom hogy még szinte minden lelátóra van jegy, hova lenne érdemes venni?
Jan
shawnka
slowmotion
shawnka
több mint 1 éve
Hali,Megvan.
Csak egy kérdés, ti már megkaptátok a MotoGP magyar jegyeket? Én még nem kaptam semmilyen email/levelet postai úton a jeggyel..
Coolearie
C szektor tali, Szombat és Vasárnap.
Aki van/lesz, szívesen pacsizok. 😊
több mint 1 éve
Hali,Csak egy kérdés, ti már megkaptátok a MotoGP magyar jegyeket? Én még nem kaptam semmilyen email/levelet postai úton a jeggyel..
több mint 1 éve
Az utolsó két futamon (Iowa és Watkins Glen) minden autó célba ért.Ez az első alkalom a NASCAR Cup Series történetében, hogy két egymást követő futamon 0 kiesés történt.
több mint 1 éve
Integetek majd a pálya hangosbemondóján keresztül 😀Mi a második hosszú egyenes utáni kanyarkombinációra néző tribünön leszünk (már ha megjön a jegy 😮)MotoGP-re megy valaki?Főtribün elég jó szerintem, meg a G lelátó a 11-es kanyarnál. Fateromék ott ültek a SBK-n és élték nagyon, csak sokat kellett sétálni a parkolóból 😅
Jan
shawnka
slowmotion
több mint 1 éve
Mi a második hosszú egyenes utáni kanyarkombinációra néző tribünön leszünk (már ha megjön a jegy 😮)MotoGP-re megy valaki?Főtribün elég jó szerintem, meg a G lelátó a 11-es kanyarnál. Fateromék ott ültek a SBK-n és élték nagyon, csak sokat kellett sétálni a parkolóból 😅
Jan
shawnka
több mint 1 éve
MotoGP-re megy valaki?Főtribün elég jó szerintem, meg a G lelátó a 11-es kanyarnál. Fateromék ott ültek a SBK-n és élték nagyon, csak sokat kellett sétálni a parkolóból 😅
Jan
több mint 1 éve
MotoGP-re megy valaki? Látom hogy még szinte minden lelátóra van jegy, hova lenne érdemes venni?