NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 1 éve
Le is írtad helyettem. Thx 😀Minimum érdekes.Mi az érdekes ebben?
Az meg még inkább, hogy egyik szériában sincs külföldi helyszín.
🤘 gaben 🤘
Nem magamra vettem - 😛 - hanem tényleg érdekel mit gondolsz erről.
A külföldi helyszín hiánya szomorú, évek óta pofázza mindkét sorozat vezetése, hogy akarnak külföldi versenyeket, egészen elképesztő hogy 5-10 év alatt sem voltak képesek összehozni egyet sem. Mármint oké, IndyCarban ott van Toronto, de ennyi. Ha messzebb érthető okokból nem is, de Kanadába és Mexikóba simán lehetne versenyt vinni, lennének megfelelő pályák (oválok is), szóval ez teljesen érthetetlen. IndyCar esetében Dél-Amerika sem lenne ördögtől való a brazil/argentin versenyzők miatt.
A NASCAR is kurva nagy öngólt rúgott a '24-es menetrenddel, ahhoz képest hogy minden korábbinál nagyobb változatosságot ígértek, lett egy új helyszín (az is azért, mert a beharangozott kanadai helyszín nem jött össze, ráadásul a beugró Iowa Speedway a NASCAR saját tulajdona), és néhány elcseszett változtatás (pl. két superspeedway kezdésnek, aztán egy újabb superspeedway a rájátszásba, tovább értéktelenítve a már így is kétes presztízsű bajnoki címet), ellenben kikerült pl. Road America teljesen, már az Xfinity Seriesből is, amit a szurkolók és a versenyzők is imádnak...
Az IndyCar is behozott plusz egy All-Star versenyt a gazdagok háza elé és a szezonzárót is elviszi a totál jellemtelen és szar nashville-i pályára, csak mert abban van a pénz. Ja meg egy short oval dupla versenyt, ami aztán mindenről szól, csak az izgalomról nem.
Aztán picsog mindkettő hogy külföldön nem népszerűek a sorozataik.
Mikey
Egy Hawaii-i all-star például érdekes és látványos lehetne.
Nascar terén tartom magam a road és superspeedway pályák számának emeléséhez. Az egyre inkább konformizált (ami nettó faszság) kocsikkal ezek bírnak érdekelni. A bajnoki cím meg amúgy is lutri vagy 15 éve.
Indycar-t nem nagyon nézek az egyen kasztnival meg 2 motor gyártóval (a nascar legalább még kitart a V8 mellett), a road és superspeedway versenyekbe bele szoktam nézni.
Érdekes pályák lennének tucatjával az egész amerikai kontinensen, de amíg a haszon a fő szempont és nem a látvány addig nem változik semmi.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Minimum érdekes.Mi az érdekes ebben?
🤘 gaben 🤘
Nem magamra vettem - 😛 - hanem tényleg érdekel mit gondolsz erről.
A külföldi helyszín hiánya szomorú, évek óta pofázza mindkét sorozat vezetése, hogy akarnak külföldi versenyeket, egészen elképesztő hogy 5-10 év alatt sem voltak képesek összehozni egyet sem. Mármint oké, IndyCarban ott van Toronto, de ennyi. Ha messzebb érthető okokból nem is, de Kanadába és Mexikóba simán lehetne versenyt vinni, lennének megfelelő pályák (oválok is), szóval ez teljesen érthetetlen. IndyCar esetében Dél-Amerika sem lenne ördögtől való a brazil/argentin versenyzők miatt.
A NASCAR is kurva nagy öngólt rúgott a '24-es menetrenddel, ahhoz képest hogy minden korábbinál nagyobb változatosságot ígértek, lett egy új helyszín (az is azért, mert a beharangozott kanadai helyszín nem jött össze, ráadásul a beugró Iowa Speedway a NASCAR saját tulajdona), és néhány elcseszett változtatás (pl. két superspeedway kezdésnek, aztán egy újabb superspeedway a rájátszásba, tovább értéktelenítve a már így is kétes presztízsű bajnoki címet), ellenben kikerült pl. Road America teljesen, már az Xfinity Seriesből is, amit a szurkolók és a versenyzők is imádnak...
Az IndyCar is behozott plusz egy All-Star versenyt a gazdagok háza elé és a szezonzárót is elviszi a totál jellemtelen és szar nashville-i pályára, csak mert abban van a pénz. Ja meg egy short oval dupla versenyt, ami aztán mindenről szól, csak az izgalomról nem.
Aztán picsog mindkettő hogy külföldön nem népszerűek a sorozataik.
több mint 1 éve
Minimum érdekes.NASCAR belátta, hogy amcsi piacon kívül felesleges hajtani a petákokért?
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Minimum érdekes. Az meg még inkább, hogy egyik szériában sincs külföldi helyszín.
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
És kész is a gumiszabály. Már nem a Pirellis.Ha nyer vele, akkor el kell venni, ha bukik rajta akkor nem kell. Nem olyan bonyolult ez, ezért ülnek ott ex versenyzők, meg szakértők a döntéshozó székben, hogy ez tudják mérlegelni.Ez amúgy egy hülye szabály, hogy elvesszük a kört akkor is, ha amúgy veszített vele a versenyző.Nem az, csak a teljes szigor a megoldás.
Teljesen egyértelmű volt Norris két elhagyása között a különbség, az elsőnél előnyt szerzett azzal, hogy lement, a másodiknál megcsúszott és mentett azzal, hogy nem szállt el teljesen, de bukott rajta 1.5 tizedet, erre még a körét is elvenni, szerintem baromság.
Jughead
Mennyit lehet bukni rajta? Vagy javítani? Nincs matekozás, csak a fehér vonal.
csipkelli
Jughead
Azért ezt egy szélesítős hétvégén (például Ausztria) a kvalin minden pályaelhagyást megnézni, hogy az szopó vagy nyerő volt, nem életszerű. Ott is mehetett volna gyorsabban is. Meg ma is. Először a centizgetés, tényleg széles volt-e. Aztán hozott vagy vitt. És a végén mehet pofára az egész.
több mint 1 éve
Jughead
5 229
Ha nyer vele, akkor el kell venni, ha bukik rajta akkor nem kell. Nem olyan bonyolult ez, ezért ülnek ott ex versenyzők, meg szakértők a döntéshozó székben, hogy ez tudják mérlegelni.Ez amúgy egy hülye szabály, hogy elvesszük a kört akkor is, ha amúgy veszített vele a versenyző.Nem az, csak a teljes szigor a megoldás.
Teljesen egyértelmű volt Norris két elhagyása között a különbség, az elsőnél előnyt szerzett azzal, hogy lement, a másodiknál megcsúszott és mentett azzal, hogy nem szállt el teljesen, de bukott rajta 1.5 tizedet, erre még a körét is elvenni, szerintem baromság.
Jughead
csipkelli
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Ez amúgy egy hülye szabály, hogy elvesszük a kört akkor is, ha amúgy veszített vele a versenyző.Nem az, csak a teljes szigor a megoldás.
Jughead
több mint 1 éve
Jughead
5 229
Ez amúgy egy hülye szabály, hogy elvesszük a kört akkor is, ha amúgy veszített vele a versenyző. Teljesen egyértelmű volt Norris két elhagyása között a különbség, az elsőnél előnyt szerzett azzal, hogy lement, a másodiknál megcsúszott és mentett azzal, hogy nem szállt el teljesen, de bukott rajta 1.5 tizedet, erre még a körét is elvenni, szerintem baromság.
több mint 1 éve
Perez te meg akkor leszel világbajnok amikor én
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Stroll baszd már ki a kókler fiadat....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
www.motogp.com/en/news/2023/10/06/fernandez-and-acosta-set-to-get-on-the-gas-for-2024-motogp/479609Na akkor ezek szerint észhez tértek. Ez a helyes döntés.
zacknorb
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
Hivatalos: "Az Aston Martin 2025-ben tényleg ott lesz a WEC rajtvonalnál a Valkyrie-vel. Teljesen új GT3 és GT4 kategóriás versenyautókat is terveznek a Vantage alapjaira, melyek már 2024-ben debütálnak."
Boldogság.
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Hát igen. 😀Hailie Deegan vezeti jövőre (és utána) a #15-ös AM Racing Fordot az Xfinity Seriesben.Rosszabb ugye nem igen tud lenni.
Szeretnék Brett Moffittot is megtartani, de szponzorokat kellene találnia. (A múlt hétvégi győzelme utáni szavai alapján Brett valószínűleg megy a #34-es Front Row Motorsports Fordba a Truck Seriesbe.)
Na erre nagyon kíváncsi leszek. Két éve mondja egyöntetűen minden hozzáértő, hogy Deegannek sokkal jobban feküdne az NXS, mint az NCTS. Egyébként szerintem is. Ez most kiderül majd.
Szurkolni fogok neki.
Mikey
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Hailie Deegan vezeti jövőre (és utána) a #15-ös AM Racing Fordot az Xfinity Seriesben.Rosszabb ugye nem igen tud lenni.
Szeretnék Brett Moffittot is megtartani, de szponzorokat kellene találnia. (A múlt hétvégi győzelme utáni szavai alapján Brett valószínűleg megy a #34-es Front Row Motorsports Fordba a Truck Seriesbe.)
Na erre nagyon kíváncsi leszek. Két éve mondja egyöntetűen minden hozzáértő, hogy Deegannek sokkal jobban feküdne az NXS, mint az NCTS. Egyébként szerintem is. Ez most kiderül majd.
Szurkolni fogok neki.
Mikey
több mint 1 éve
Érdekes lesz, az biztos.Szerintem ez most full dupla vagy semmi Markeztol. Viszont arra tényleg jó lesz, h kiderüljön mennyi van meg a tankban.Marc Marquez lelép a HondátólAmi számomra meglepő, hogy a hírek szerint egyetlen szerelőt sem vihet magával. Egyet sem. Santi Hernandez is marad.
Heisman nádor
Azért ez így nagyon kemény, emlékezzünk vissza például, hogy anno Rossi is vitte a komplett stábját a Hondától a Yamahához meg utána a Ducatihoz is.
Egyrészt ez mutatja, hogy MM mennyire el akart jönni a HRCtől, ha még ezt is bevállata, másrészt azért ez visszaüthet még egy akkora talentnek is mint Marquez.
Cowboykarcsi90
Én kb most bármit el tudok képzelni. Azt is, h hiába az egy éves gép simán behuzza a VB-t, meg azt is, h csúnya bukás lesz belőle. És persze a kettő között is lehet belőle vmi.
Mindenesetre nagyon érdekes lesz.
rob3r7o
De MM-nek nem lesz egyszerű, egy teljesen új csapat, új munkamódszer, más "vállalati kultúra", ismeretlen szerelők, mérnökök, és a motor is gyökeresen más, mint amivel eddig ment. Én ebbe nem látom bele hogy ő végig az elejében lesz.
A technika biztosan versenyképesebb lesz mint a Honda (na, ez nem egy nagy mondás, bármi versenyképesebb...) de egyrészt hogy ő ebből a teljesen más karakterisztikájú motorból mit tud kihozni, másrészt amíg a Hondánál ő volt a no1 versenyző, a Ducatinál messze nem ő lesz. Ha jól tudom a Pramac is full gyári támogatással megy, a Gresini viszont nem, akkor ő sokadik lesz a fontossági sorrendben, a 3. vagy 4. számú csapatnak lesz a pilótája.
Bár én tegnap újra néztem az indiai és japán futamot, azt a kóválygást amit a Hondák csináltak féktávon meg kigyorsításnál (főleg Mir motorja) azt rossz volt nézni. Ennyire labilis motorokat ezen a szinten már nagyon rég láttam. Innen csak felfelé vezet út, az is biztos.
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Hailie Deegan vezeti jövőre (és utána) a #15-ös AM Racing Fordot az Xfinity Seriesben. Szeretnék Brett Moffittot is megtartani, de szponzorokat kellene találnia. (A múlt hétvégi győzelme utáni szavai alapján Brett valószínűleg megy a #34-es Front Row Motorsports Fordba a Truck Seriesbe.)
Szurkolni fogok neki.
több mint 1 éve
A 3 NASCAR nemzeti széria 2024-es naptára képkénttöbb mint 1 éve
Szoval akkor a 2024es Ducati line up.Team Lenovo Ducati
Bagnaia
Bastianini
Pramac Ducati
Martin
Morbidelli
VR46 eBay Ducati
Bezzecchi
Marini
Gresini Ducati
Alex Marquez
Marc Marquez
Aranyos névsor. A bolognai maffia bérgyilkos osztaga.
több mint 1 éve
A VB cím nálam talán még kérdőjeles, de azon komolyan meglepődnék, ha nem tudna folyamatosan a top5ben lenni és mondjuk 1-2 futamot megnyerni.Szerintem ez most full dupla vagy semmi Markeztol. Viszont arra tényleg jó lesz, h kiderüljön mennyi van meg a tankban.Marc Marquez lelép a HondátólAmi számomra meglepő, hogy a hírek szerint egyetlen szerelőt sem vihet magával. Egyet sem. Santi Hernandez is marad.
Heisman nádor
Azért ez így nagyon kemény, emlékezzünk vissza például, hogy anno Rossi is vitte a komplett stábját a Hondától a Yamahához meg utána a Ducatihoz is.
Egyrészt ez mutatja, hogy MM mennyire el akart jönni a HRCtől, ha még ezt is bevállata, másrészt azért ez visszaüthet még egy akkora talentnek is mint Marquez.
Cowboykarcsi90
Én kb most bármit el tudok képzelni. Azt is, h hiába az egy éves gép simán behuzza a VB-t, meg azt is, h csúnya bukás lesz belőle. És persze a kettő között is lehet belőle vmi.
rob3r7o
Ugye ez egy 1 éves szerződés. Most hirtelen nincs előttem a másik 7 Ducatis szerződése de gyanús, hogy nem egynek meg kettőnek fog lejárni. A Bagnaia - Martin párosnak pl. szerintem 24’-ig van szerződése. Ki tudja, ha MM még jól is teljesít, nem lesz e olyan helyzetben a Ducati hogy egyszerűen nem lesz szabad helye a spanyolra?
Nagyon várom én is 😀
több mint 1 éve
Ennek az évnek a vége se lesz semmi, de a következő szezont is nagyon várom. Qrvajó lesz szerintem 😊Szerintem ez most full dupla vagy semmi Markeztol. Viszont arra tényleg jó lesz, h kiderüljön mennyi van meg a tankban.Marc Marquez lelép a HondátólAmi számomra meglepő, hogy a hírek szerint egyetlen szerelőt sem vihet magával. Egyet sem. Santi Hernandez is marad.
Heisman nádor
Cowboykarcsi90
rob3r7o
több mint 1 éve
Szerintem ez most full dupla vagy semmi Markeztol. Viszont arra tényleg jó lesz, h kiderüljön mennyi van meg a tankban.Marc Marquez lelép a HondátólAmi számomra meglepő, hogy a hírek szerint egyetlen szerelőt sem vihet magával. Egyet sem. Santi Hernandez is marad.
Heisman nádor
Cowboykarcsi90
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Marc Marquez lelép a HondátólAmi számomra meglepő, hogy a hírek szerint egyetlen szerelőt sem vihet magával. Egyet sem. Santi Hernandez is marad.
Heisman nádor
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Ahhoz képest hogy mennyire be lett harangozva hogy a '24-es versenynaptár minden korábbinál agresszívabb lesz, hát olyan agresszív lett mint egy párnapos kis kölyök labrador.Atlanta mint PO nyitány, édes istenem. Most már nem csak a második kör lesz teljes lutri Talladega miatt, hanem az első is.
A szezonnyitány is két superspeedwayjel indul, Daytona után egyből Atlanta, zseniális.
Bristol I újra betonon, Indy újra oválon, ezek jók, Texas átkerült áprilisra, Watkins Glen pedig a rájátszás első körére. Az olimpia miatt kéthetes szünet lesz július végén, augusztus elején. Darlington lesz az alapszakasz záróversenye emiatt, nem Daytona, ez mondjuk jó.
Ez így összességében elég ehh.
több mint 1 éve
Marc Marquez lelép a Hondától
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz