Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 1 éve
Ideje volt!És North Wilkesboro All Star is hivatalos
NEWS: The Brickyard 400 is back! @IMS announces the NASCAR Cup Series will race on the 2.5-mile oval on July 21, 2024! pic.twitter.com/xvq3WDeGCp
— NASCAR (@NASCAR) September 28, 2023
Mikey
több mint 1 éve
Mikey
18 756
Hát IndyCarban most pont az a cél hogy több ovál legyen, abból is a rövid. Ezért is jön vissza a Milwaukee Mile. Azt nem tudom én sem hogy mennyire terv az hogy F1 pótlék legyenek (szerintem nem nagyon) de az hogy ne lenne elég alkalmas oválpálya, nekem elég fura indok. Lehetne még mondani short ovalokat, ahova mehetnének ha akarnak.Alapvetően egy laikus nézőként úgy gondolom, hogy az amerikai DTS Hype-ra felülve több nem ovál pálya lesz, valamint az európai nézőket is jobban be tudja vonzani ez. Az indycar tökéletes alternatíva a F1ből kiábrándult nézőnek, olyan nevekkel, akiket ismernek is. Mennyire van ilyen terv az indyben? Nem tudom, mindenesetre a kommentátoroknak lehet ez nem tetszik. A Nascar is próbálkozik olyanokkal mint Chicago.Bevallom, nem egészen értem ezt az indokot, hogy nem találnak elég ovál pályát. Az amcsi kommentátorok is ezt mondogatták egész szezon során, de vakuljak meg nem értem.Végre hivatalos a jövő évi IndyCar naptár, kikerült Texas és az egyik Indy road course verseny, és bekerült a Milwaukee Mile, két versennyel. Azaz eggyel kevesebb road course, és eggyel több ovál, én annyira nem rajongok ezért, de önmagában a Milwaukee Mile visszatérése pozitív. A naptár elég felemás, az első kilenc versenyből csak egy ovál (az Indy 500) viszont az utolsó nyolcból öt is az. Newgarden elismerően bólogat.Nekem a legnagyobb bajom, hogy nem találnak elég oval pályát, ezért duplázni kell
Mikey
Sehol nem akarok duplafutamot, nyilván hacsak nincs havária, mint pl: a covid volt
zacknorb
Mikey
Heisman nádor
több mint 1 éve
Mikey
18 756
Ideje volt!NEWS: The Brickyard 400 is back! @IMS announces the NASCAR Cup Series will race on the 2.5-mile oval on July 21, 2024! pic.twitter.com/xvq3WDeGCp
— NASCAR (@NASCAR) September 28, 2023
több mint 1 éve
Alapvetően egy laikus nézőként úgy gondolom, hogy az amerikai DTS Hype-ra felülve több nem ovál pálya lesz, valamint az európai nézőket is jobban be tudja vonzani ez. Az indycar tökéletes alternatíva a F1ből kiábrándult nézőnek, olyan nevekkel, akiket ismernek is. Mennyire van ilyen terv az indyben? Nem tudom, mindenesetre a kommentátoroknak lehet ez nem tetszik. A Nascar is próbálkozik olyanokkal mint Chicago.Bevallom, nem egészen értem ezt az indokot, hogy nem találnak elég ovál pályát. Az amcsi kommentátorok is ezt mondogatták egész szezon során, de vakuljak meg nem értem.Végre hivatalos a jövő évi IndyCar naptár, kikerült Texas és az egyik Indy road course verseny, és bekerült a Milwaukee Mile, két versennyel. Azaz eggyel kevesebb road course, és eggyel több ovál, én annyira nem rajongok ezért, de önmagában a Milwaukee Mile visszatérése pozitív. A naptár elég felemás, az első kilenc versenyből csak egy ovál (az Indy 500) viszont az utolsó nyolcból öt is az. Newgarden elismerően bólogat.Nekem a legnagyobb bajom, hogy nem találnak elég oval pályát, ezért duplázni kell
Mikey
Sehol nem akarok duplafutamot, nyilván hacsak nincs havária, mint pl: a covid volt
zacknorb
Mikey
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Mikey
18 756
Hát ha valamiben teljesen biztos voltam, akkor az az hogy a KBM örökké ott lesz a Truck Seriesben, nemrég még Kyle is arról beszélt hogy alig várja hogy a fiával osztozhasson az egyik autón...Be is jelentették hivatalosan, gyorsan ment. Jövőre nem lesz se a KBM, se a GMS a Truck Seriesben, kemény. Fura lesz nélkülük.
A Spire-nél a Gainbridge nagyban játszik. Három charterre bővítenek a nagyok között, egy évre megszerzik Zane Smith versenyjogát, most megveszik az egyik legjobb NCTS csapatot.
NEWS: Spire Motorsports finalizing deal to purchase Kyle Busch Motorsports, sources tell @TheAthletic, with an announcement expected "soon."https://t.co/ZvyFUz8Z9l
— Jordan Bianchi (@Jordan_Bianchi) September 27, 2023
Mikey
több mint 1 éve
A hétvégén Motegi. A VB harc is gyakorlatilag nullárol indul szépen ujra. Én nagyon várom, szerintem nagyon parázs kis utolsó felvonásunk lesz.Vagy legalábbis remélem hogy a befutós trióbol egyik se követ el olyan komoly hibát, amivel kiírja magát a végső harcból | Pecconak is meg van az 5 DNF-je idénre, most már leállhat | . Nagyon baszó lenne, ha mondjuk még az utolsó 1-2 hétvégére is úgy fordulnánk rá, hogy három motorosnak is van reális esélye.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
Mikey
18 756
Hát ha valamiben teljesen biztos voltam, akkor az az hogy a KBM örökké ott lesz a Truck Seriesben, nemrég még Kyle is arról beszélt hogy alig várja hogy a fiával osztozhasson az egyik autón...A Spire-nél a Gainbridge nagyban játszik. Három charterre bővítenek a nagyok között, egy évre megszerzik Zane Smith versenyjogát, most megveszik az egyik legjobb NCTS csapatot.
NEWS: Spire Motorsports finalizing deal to purchase Kyle Busch Motorsports, sources tell @TheAthletic, with an announcement expected "soon."https://t.co/ZvyFUz8Z9l
— Jordan Bianchi (@Jordan_Bianchi) September 27, 2023
több mint 1 éve
Mikey
18 756
Kyle Kirkwood viszont hosszabbított az Andretti Autosporttal, így az idei kétszeres futamgyőztes marad a #27-esben.
több mint 1 éve
Mikey
18 756
Sammy Smith a JGR #18-asából jövőre átül a JRM #8-asába. Különös érzéke van Gibbsnek a fiatal tehetségek elengedéséhez.
több mint 1 éve
Jughead
5 230
Azért szerencsétlen Wallace a 267 körös versenyt végig csinálta úgy, hogy 111 kört ő vezetett, de tovább sincs egyetlen egy PO bónusz pontja se.Ő vezetett 4 körrel az első szakasz vége előtt, 23 körrel a második szakasz vége előtt és 5 körrel a vége előtt is.
(Mármint nyilván nem egyedi eset ez, csak ugye neki nincs még egy se és szurkoltam, hogy végre legyen, aztán nyilván jobban járt a 37 ponttal, de nem ártana pár PO bónusz pont se)
Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
Mikey
18 756
Bevallom, nem egészen értem ezt az indokot, hogy nem találnak elég ovál pályát. Az amcsi kommentátorok is ezt mondogatták egész szezon során, de vakuljak meg nem értem.Végre hivatalos a jövő évi IndyCar naptár, kikerült Texas és az egyik Indy road course verseny, és bekerült a Milwaukee Mile, két versennyel. Azaz eggyel kevesebb road course, és eggyel több ovál, én annyira nem rajongok ezért, de önmagában a Milwaukee Mile visszatérése pozitív. A naptár elég felemás, az első kilenc versenyből csak egy ovál (az Indy 500) viszont az utolsó nyolcból öt is az. Newgarden elismerően bólogat.Nekem a legnagyobb bajom, hogy nem találnak elég oval pályát, ezért duplázni kell
Mikey
zacknorb
több mint 1 éve
Végre hivatalos a jövő évi IndyCar naptár, kikerült Texas és az egyik Indy road course verseny, és bekerült a Milwaukee Mile, két versennyel. Azaz eggyel kevesebb road course, és eggyel több ovál, én annyira nem rajongok ezért, de önmagában a Milwaukee Mile visszatérése pozitív. A naptár elég felemás, az első kilenc versenyből csak egy ovál (az Indy 500) viszont az utolsó nyolcból öt is az. Newgarden elismerően bólogat.Nekem a legnagyobb bajom, hogy nem találnak elég oval pályát, ezért duplázni kell
Mikey
több mint 1 éve
Mikey
18 756
Blaney is még nyolcba juthat?11 pont a hátránya csak, szóval simán. Talladegán ő baromi jó szokott lenni (kétszer nyert már, és a legutóbbi két versenyen egyaránt 2. lett, és tán a legjobb plate racer a mezőnyben) és a charlotte-i rovalon is nyert már, szóval minden esélye megvan.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Jóvanna.Ja, és sajnálom, hogy Blaney off, de Larson legalább továbbjutott a 8-ba.Ezt így két versennyel a kör vége előtt? 😊
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
Nekem ügy jött le, hogy ez volt ahol eldől. Snawnka megtévesztett.
Blaney is még nyolcba juthat?
több mint 1 éve
Mikey
18 756
Végre hivatalos a jövő évi IndyCar naptár, kikerült Texas és az egyik Indy road course verseny, és bekerült a Milwaukee Mile, két versennyel. Azaz eggyel kevesebb road course, és eggyel több ovál, én annyira nem rajongok ezért, de önmagában a Milwaukee Mile visszatérése pozitív. A naptár elég felemás, az első kilenc versenyből csak egy ovál (az Indy 500) viszont az utolsó nyolcból öt is az. Newgarden elismerően bólogat.
több mint 1 éve
Mikey
18 756
Ja, és sajnálom, hogy Blaney off, de Larson legalább továbbjutott a 8-ba.Ezt így két versennyel a kör vége előtt? 😊
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Ott a 300. Hendrick winSzerintem ő lesz a végső győztes.
William Byron nyeri Texast
Ez a kocsi idén nagyon durván esélyes, főleg Truex szenvedésével
zacknorb
Amikor nézem mindig nagyon pengén nyomja, még ha nem is villog, de nagyon megbízható, stabil vesenyzőnek tűnik.
Ja, és sajnálom, hogy Blaney off, de Larson legalább továbbjutott a 8-ba.
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Ott a 300. Hendrick winÉs Chastain a 2.! 😊
William Byron nyeri Texast
zacknorb
több mint 1 éve
Ott a 300. Hendrick winWilliam Byron nyeri Texast
több mint 1 éve
Mikey
18 756
Végre egyszer saját hibájából nem nyer Larson. Persze ettől még fasz kivan.
több mint 1 éve
Larson dobja el!!!A történelmi 16os kör után
több mint 1 éve
Mikey
18 756
Hocevar megint elég jóDurva hogy mennyire érzi a NextGen autót.
zacknorb
több mint 1 éve
Hocevar megint elég jó
több mint 1 éve
Mikey
18 756
Gibbs nekimegy Hamlinnek a pit lane-en, nem hiszed el. Mi a francot keresett ennyire bal oldalt Ty?!
több mint 1 éve
Mikey
18 756
Kiesett a másik RCR autó is valami kerékkel kapcsolatos probléma miatt, és a három Penske autóval is van valami, mert mindhárman 20-on kívül mennek.Busch betolat a boxba a backstretchről, impresszív. 😂