Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 1 éve
Most egy Ford hagyta el a kerekét, Gilliland és az #51-es RWR autó.eljinxeltem
Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Mikey
18 756
Most egy Ford hagyta el a kerekét, Gilliland és az #51-es RWR autó.
több mint 1 éve
Mikey
18 756
Szimpatikus hozzáállás.Na nézzük az NCS versenyt Texasból, a Round of 12 első versenyét.A toyotáknak meg törjön ki az összes kereke 😀
Let's go no.5!
Mikey
🤘 gaben 🤘
Helyette egy Chevyé esett le, meg sem lepődöm hogy A. Dilloné. Botrányosan fos szezonja van.
több mint 1 éve
Na nézzük az NCS versenyt Texasból, a Round of 12 első versenyét.A toyotáknak meg törjön ki az összes kereke 😀
Let's go no.5!
Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Mikey
18 756
Na nézzük az NCS versenyt Texasból, a Round of 12 első versenyét.Let's go no.5!
több mint 1 éve
Bezzecchi is baszki tud időzíteni… mind a három győzelmét úgy szerezte amúgy eddig, hogy Pecco közben nullázott…
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
én konkrétan a HP6 jelenetre gondoltam és PitonraArról nem is beszélve, hogy Sainz ezt be is mondta a rádióba 😀
Nézem az ismétlést és nekem is egyből ez ötlik az eszembe
zacknorb
Heisman nádor
több mint 1 éve
Arról nem is beszélve, hogy Sainz ezt be is mondta a rádióba 😀
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Kiss Norbert 5x Európa Bajnok! 🏆🏆🏆🏆🏆
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
Piastrinál nem az első eset, hogy visszaesik a futamon. Kb most az volt a szerencséje, hogy VSC alatt jött ki, lehet akkor még 2-en megelőzik.Sztem nem esett vissza,aki mögötte volt, az mögötte is végzett kb ugyanannyival.
NB2
Az igaz h a megszerzett vsc időt bukta.
Inkább Verstappen és Norris versenytempója emelkedett ki.
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Plusz ugye az Alpinetól nyúlták le ha jó emlékszem....Igen, őszintén nem figyeltem ennyire a végén a távot, igazad van!Körönként majdnem 1 mp-vel volt lassabb, mint Norris, ha nem csapattársak, Norris akkor is könnyedén megelőzi, csak felesleges csatába nem kezdett bele.Azért a Piastri Driver of the Day-en jót mosolyogtam. 😀Mondjuk Russel nagyon messze volt es Norris jol beszivatta hogy adja at a helyét, harcolhatott volna jobban ugye…
Jughead
Eazzy
17 másodperccel kapott ki úgy, hogy Norrison a VSC alatt hozott 15-16 másodpercet, a boxban és Perez bénázása miatt. Egyébként még ő is elmondta, hogy ma gyenge versenye volt.
Jughead
Btw ennek ellenére, és annak is, hogy mennyire sótlan ember, rég láttam (Alonso-n kívül 😛) ilyen fasza rookie-t!
Eazzy
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Azért nagy szerencse a Moto GP-nek, hogy a Bagnaia a gyári Ducati fő versenyzője, tavaly és idén is unalmas szezon lett volna, ha nem ő van ott.A motogp Eli Manningje…
Jughead
több mint 1 éve
Igen, őszintén nem figyeltem ennyire a végén a távot, igazad van!Körönként majdnem 1 mp-vel volt lassabb, mint Norris, ha nem csapattársak, Norris akkor is könnyedén megelőzi, csak felesleges csatába nem kezdett bele.Azért a Piastri Driver of the Day-en jót mosolyogtam. 😀Mondjuk Russel nagyon messze volt es Norris jol beszivatta hogy adja at a helyét, harcolhatott volna jobban ugye…
Jughead
Eazzy
17 másodperccel kapott ki úgy, hogy Norrison a VSC alatt hozott 15-16 másodpercet, a boxban és Perez bénázása miatt. Egyébként még ő is elmondta, hogy ma gyenge versenye volt.
Jughead
Btw ennek ellenére, és annak is, hogy mennyire sótlan ember, rég láttam (Alonso-n kívül 😛) ilyen fasza rookie-t!
Szerkesztette: Eazzy
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Jughead
5 230
Azért nagy szerencse a Moto GP-nek, hogy a Bagnaia a gyári Ducati fő versenyzője, tavaly és idén is unalmas szezon lett volna, ha nem ő van ott.
több mint 1 éve
Pecco baszd meg…
több mint 1 éve
rezgett a léc 😊és ott az olasz DNF, amit tegnap megjósoltamMartinnak most csak végig kell menni.
NB2
Coolearie
a Hondákat amúgy nem vágom, egész jók voltak versenytempóban, MM meg kár, hogy eldobta, lehet egy ezüstöt bukott így
több mint 1 éve
és ott az olasz DNF, amit tegnap megjósoltamMartinnak most csak végig kell menni.
NB2
több mint 1 éve
és ott az olasz DNF, amit tegnap megjósoltam
több mint 1 éve
Piastrinál nem az első eset, hogy visszaesik a futamon. Kb most az volt a szerencséje, hogy VSC alatt jött ki, lehet akkor még 2-en megelőzik.
több mint 1 éve
Jughead
5 230
Körönként majdnem 1 mp-vel volt lassabb, mint Norris, ha nem csapattársak, Norris akkor is könnyedén megelőzi, csak felesleges csatába nem kezdett bele.Azért a Piastri Driver of the Day-en jót mosolyogtam. 😀Mondjuk Russel nagyon messze volt es Norris jol beszivatta hogy adja at a helyét, harcolhatott volna jobban ugye…
Jughead
Eazzy
Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
Értem én, hogy a szabályokba belefér, meg hogy biztos kurva brilliáns move-nak gondolják most a RB-nál, de nekem ez a "nem vette le a sisakot, ezért 28 körrel később kimehet 1 körre és kerékcserére, csak hogy letöltsön és így következő versenyről megússzon egy jogos büntetést" dolog undorító, a sport eszményeinek teljes szemenköpése, ráadásul nem ezt várnám egy VB-t épp toronymagasan megnyerő csapattól, még ha matematikai esélye lehetne is Perez-nek, hogy bebukja a második helyet a VB-n. Mondjuk lehet segítene, ha nem lenne egy kretén, de ez már csak magánvélemény, lehet érte utálni nyugodtan...Perez megint totál vakon volt, mint 9/10 versenyen, simán tönkretehette volna Magnussen versenyét, most meg azon kívül, hogy kicsit ücsörögnie kellett a kocsiban, megússza mindenféle hátrány nélkül...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Azért a Piastri Driver of the Day-en jót mosolyogtam. 😀Mondjuk Russel nagyon messze volt es Norris jol beszivatta hogy adja at a helyét, harcolhatott volna jobban ugye…
Jughead
több mint 1 éve
Jughead
5 230
Azért a Piastri Driver of the Day-en jót mosolyogtam. 😀
több mint 1 éve
Ez az Aston teljes fail, sehtettem hogy év közben nem elörelépés lesz, de ez full kuka…