Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 2 éve
Toprakra elfogytak a jelzők azt hiszem. Elmebeteg. Nagyon remelem, h egyszer a gp-ben fog kikötni, megnézném mire lenne képes ott.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Elég durván jó volt egy az Xfinity maSHR őrület, az inga mindkét végén voltak az utolsó körben is, az utolsó 10 körben kétszer.
több mint 2 éve
Három év után voltunk kinn a Ringen.Tömegközlekedés dettó. HÉV oda nagyon jól indul, szinte mindig áll 2 is, felváltva megy. Volánbusz is jól meg van szervezve, sok busz, folyton forog.
A programok látványosak voltak, a gp2 verseny fasza volt, f1 időmérő fasza volt, nem volt hőség, volt pici eső is. Nem vészes.
Amivel viszont nem tudunk mit kezdeni, az a kurva sok autó kilogisztikázása a pálya melletti szántóföldekről.
Három évvel ezelőtt sokkal flottabbul ment, most az egyes kanyarnál lévő kapuhoz a legközelebb eső "parkolóból" nem engedték vissza a kocsikat a pályát körülvevő műútra, hanem a szántóföldön keresztül terelték ki (másik irány)
Engem haver reggel a mogyóródi hév megállónál vett fel, én ott hagytam a kocsit, hogy csak az egyikkel menjünk be.
Bejutás kurva gyors, minden jó.
Kijutás kurva gáz. Nagyjából 20 perces várakozás után (tappottat se mentünk előre) inkább visszasétáltam 4 km-t a hévig, amivel nincs is gond, viszont mire beültem a kocsiba, haver hívott kb. 100 méterrel vannak előrébb.
Nem kell őrzött parkoló, meg aszfaltos út mindenhova, csak egy kis szervezettség, hogy lássa a jónép a logikát, és hogy most miért kell szobrozni a kocsiba.
gamerkr
De visszafelé a MÁV… a normális amúgy is járó vonatokra terelik az embert. Vicc hogy nem tudnak indítani, vagy hogy a Hév nem megy Gödöllőről, csak MÁV
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Három év után voltunk kinn a Ringen.A programok látványosak voltak, a gp2 verseny fasza volt, f1 időmérő fasza volt, nem volt hőség, volt pici eső is. Nem vészes.
Amivel viszont nem tudunk mit kezdeni, az a kurva sok autó kilogisztikázása a pálya melletti szántóföldekről.
Három évvel ezelőtt sokkal flottabbul ment, most az egyes kanyarnál lévő kapuhoz a legközelebb eső "parkolóból" nem engedték vissza a kocsikat a pályát körülvevő műútra, hanem a szántóföldön keresztül terelték ki (másik irány)
Engem haver reggel a mogyóródi hév megállónál vett fel, én ott hagytam a kocsit, hogy csak az egyikkel menjünk be.
Bejutás kurva gyors, minden jó.
Kijutás kurva gáz. Nagyjából 20 perces várakozás után (tappottat se mentünk előre) inkább visszasétáltam 4 km-t a hévig, amivel nincs is gond, viszont mire beültem a kocsiba, haver hívott kb. 100 méterrel vannak előrébb.
Nem kell őrzött parkoló, meg aszfaltos út mindenhova, csak egy kis szervezettség, hogy lássa a jónép a logikát, és hogy most miért kell szobrozni a kocsiba.
több mint 2 éve
NEWS: Cole Custer announces he will drive the No. 41 car in the NASCAR Cup Series in 2025 with Haas Factory Team.
több mint 2 éve
Maxnak nincs már gondolom új gumiszettje? Vagy csak spórol holnapra?okos volt, mert neki jutott még melegvíz 😊
ThundersNFL a Paraszt
több mint 2 éve
Maxnak nincs már gondolom új gumiszettje? Vagy csak spórol holnapra?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Milyen veretős zene megy a csapatás a pályán 🤣
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 2 éve
Akartam is mondani, a 2:13 miatt még újra fog ez indulnitényleg nem értem wégééket, vazze nem tudnak számolni??? legalább 5-6 autó simán felér még lassan is
zacknorb
több mint 2 éve
Na most jon az egy kör baszatáska
több mint 2 éve
Akartam is mondani, a 2:13 miatt még újra fog ez indulni
több mint 2 éve
Maxnak holnap vért kell pisilni ha nyerni akar
Draft

több mint 2 éve
ejj a holland elkúrta a végét 😕
több mint 2 éve
Hivatalos!!! A rosszul teljesitő Sergio Perez-t Micike váltja a következő szezontól!! Remélem ő lesz az új világbajnok, Ámen.🥰🙏
forrás:
Emberek, akik azt hiszik, hogy az Al által generált képek valódiak Facebook csoport
több mint 2 éve
Az a durva hogy nem egy fos pilóta volt…komoly összeomlás :SVerstappen összetörte....
Eazzy
Draft

több mint 2 éve
azt mondja Wéber Perez egyértelműen kiesik 😊vazze az utolsó ember ütötte ki!
RUS kiesése viszont meglepő
több mint 2 éve
Az a durva hogy nem egy fos pilóta volt…komoly összeomlás :S
több mint 2 éve
Spa után ennek vége kell, hogy legyen Pereznek.
több mint 2 éve
Perez bazd met
Draft

több mint 2 éve
Perez te világi balfaszPerez xdd
NB2
több mint 2 éve
Perez te világi balfasz
több mint 2 éve
Rossi nem indul a hétvégi torontói IndyCar versenyen, mert eltört a jobb hüvelykujja miután falnak csapta az autót.Pourchaire is baaaaack. 😂😂
Egyelőre nem jelentette be a McLaren hogy kit indít helyette. Mekkora fejvakarás mehet hogy kinek van már szerződése a csapattal, és még kinek nincs. 😀
Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Toprak beteg amit csinál. Erre mást nem lehet írni.Mintha playstationön nyomná easy modeba.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 2 éve
Rossi nem indul a hétvégi torontói IndyCar versenyen, mert eltört a jobb hüvelykujja miután falnak csapta az autót.Egyelőre nem jelentette be a McLaren hogy kit indít helyette. Mekkora fejvakarás mehet hogy kinek van már szerződése a csapattal, és még kinek nincs. 😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May