BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 330 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Előre leszögezem utálom Hamiltont mint a szart, mert sztem egy paprikajancsi, állandóan nyavalyog a rádióban és az eredményei jelentős reszet annak köszönheti hogy leversenyzett kb egy évtizedet úgy, hogy az autoja kb 2 szinttel volt a mezőny felett, a csapattársa, aki pedig egyedül veszelyt jelenthetett volna rá egy címeres lúzer. Remek pilóta, de az F1 teljes történetét tekintve nem tartom kimagasló bajnoknak, Senna, Prost Schumacher szintje alatt van nálam, csak ugye a csillagok állasa kedvezett neki a bajnoki címek tekintetében (nyilvan ez az én szubjektív véleményem).

A ma történtek nyomán 2 verziót tartottam volna elfogadhatónak:

a) Nem büntetnek, mert tényleg centiken múltak a dolgok es ha büntetnek, akkor még kevesebb kerék a kerék elleni csata lesz mert senki nem fogja bevállalni az előzeseket (én emellett tettem volna le a voksom).
b) Úgy latják Hamilton hibázott, viszont ebben az esetben normális büntetést kell kiszabni, hiszen Verstappen életet veszelyeztette, a versenyet tönkretette, magyarul biztosan rosszabbul kell járjon mint a holland. Ez nálam az erről a futamról való kizárás es kb 10 rajthelyes büntest kellett volna jelentsen a következő futamra.

Ez amit most kiszabtak megint nevetsegesse teszi az egesz sorozatot, mint már annyiszor.
gabokocka
Paprikajancsi vazze, a legjobb jelző rá!

több mint 4 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 395 — Patriot
Csak annyit kérdeznék, hogy ha nem a vb 1. 2. ütközik így hanem pl Russel Alonso csata végződik így, akkor is kizárás, meg 10 rajthelyes büntetést reklamálnátok? Vagy azért, mert a Mercedes (ugyanazon szabályok szerint épített) autója kiemelkedett az elmúlt 7 évben, az ő pilótájukra szigorúbb büntetés kellene hogy vonatkozzon?
Amúgy Max az elmúlt években hány embert torpedózott ki? Aztán sose kapott semmi olyan büntit, amit most reklamáltok Hamiltonnak.
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 227 — #NoStress
Vicces, hogy mennyi hamilton hater van itt, totálisan szemellenzős hozzáállás ha valaki annyival letudja az eseményt, hogy hamilton direkt okozta a balesetet. Pláne, hogy ez simán 50-50 volt, vagy inkább maxé 😊
peach
Ha inkább Maxé akkor miért büntették meg Hamiltont?
Szerintem tényállas hogy Hamilton volt a hibás, csupán a bünti súlyán megy a diskurzus.
eaglesmcnabb
Nem tudhatod, hogy ha Max is tudja folytatni ő nem kapott volna büntit.
Vagy azt nem tudod elképzelni, hogy mindketten túl agresszívek voltak?

több mint 4 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 902
Bereznay Dani videója az esetről:
 www.youtube.com/watch?v=rmOetJkT2g0

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 572 — Keep pounding
Előre leszögezem utálom Hamiltont mint a szart, mert sztem egy paprikajancsi, állandóan nyavalyog a rádióban és az eredményei jelentős reszet annak köszönheti hogy leversenyzett kb egy évtizedet úgy, hogy az autoja kb 2 szinttel volt a mezőny felett, a csapattársa, aki pedig egyedül veszelyt jelenthetett volna rá egy címeres lúzer. Remek pilóta, de az F1 teljes történetét tekintve nem tartom kimagasló bajnoknak, Senna, Prost Schumacher szintje alatt van nálam, csak ugye a csillagok állasa kedvezett neki a bajnoki címek tekintetében (nyilvan ez az én szubjektív véleményem).

A ma történtek nyomán 2 verziót tartottam volna elfogadhatónak:

a) Nem büntetnek, mert tényleg centiken múltak a dolgok es ha büntetnek, akkor még kevesebb kerék a kerék elleni csata lesz mert senki nem fogja bevállalni az előzeseket (én emellett tettem volna le a voksom).
b) Úgy latják Hamilton hibázott, viszont ebben az esetben normális büntetést kell kiszabni, hiszen Verstappen életet veszelyeztette, a versenyet tönkretette, magyarul biztosan rosszabbul kell járjon mint a holland. Ez nálam az erről a futamról való kizárás es kb 10 rajthelyes büntest kellett volna jelentsen a következő futamra.

Ez amit most kiszabtak megint nevetsegesse teszi az egesz sorozatot, mint már annyiszor.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
Vicces, hogy mennyi hamilton hater van itt, totálisan szemellenzős hozzáállás ha valaki annyival letudja az eseményt, hogy hamilton direkt okozta a balesetet. Pláne, hogy ez simán 50-50 volt, vagy inkább maxé 😊
peach
Ha inkább Maxé akkor miért büntették meg Hamiltont?
Szerintem tényállas hogy Hamilton volt a hibás, csupán a bünti súlyán megy a diskurzus.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 15 617 — a new hope (again)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 829 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Verstappen véleménye.
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 320 — Így remélem megfelelek nektek.....
Amúgy lehet tudni, hogy Verstappen hogy van?
bcsarli
Tovább vitték kivizsgálásra, eléggé bordán kaphatta 😕
több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 330 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Ezt a srácot se hívják többet szakkomentálni 😊
bcsarli
Tök jól mondja, csak a saját kérdését nem válaszolja meg: milyen büntit kapjon a fekafiú, hogy ne szerezzen tutira pontot? Hiszen ha ő hibázott, az lenne a fair. Kizárni viszont meg nem lehet ilyenért. Kap egy stop and go büntit és harmadik lesz, az igazságosabb? Akkor csend lenne most?
Szokol
Amúgy ki lehet zárni. Most elejét vehették volna az ilyen eseteknek de puncik voltak. Ez van.
KoporShow
Ne viccelj már... Ennyiért kizárás? Ha versenybalesetnek ítélik, az se lett volna védhetetlen döntés, max megosztó.
Meg gondolom le van írva, hogy miért lehet kizárni egy pilótát, kizárt, hogy egy ilyen szitu közte lenne.
Szokol
Nem viccelek.
Nem azt mondtam, hogy reális, hogy ezért kizárják de ki lehet. Felelőtlen vezetés +ütközés okozása Schumit is kizárták, igaz utólag asszem 97-ben. Most teremthettek volna precedenst. Már leírtam, hogy miért volt különösen undorító. Ham-nek nem volt veszíteni valója az ütközéssel.
Akkor egyből írtam, hogy a fekete zászló lenne a fair, nyilván nem merték megtenni, de még egy stop&go-t se amivel azért a dobogó necces lett volna.
KoporShow
És a győzelem után röhögve lenyilatkozza, hogy "elfogadom a büntetést"

több mint 4 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 211 — Forum Reader
bcsarli
Tök jól mondja, csak a saját kérdését nem válaszolja meg: milyen büntit kapjon a fekafiú, hogy ne szerezzen tutira pontot? Hiszen ha ő hibázott, az lenne a fair. Kizárni viszont meg nem lehet ilyenért. Kap egy stop and go büntit és harmadik lesz, az igazságosabb? Akkor csend lenne most?
Szokol
Amúgy ki lehet zárni. Most elejét vehették volna az ilyen eseteknek de puncik voltak. Ez van.
KoporShow
Ne viccelj már... Ennyiért kizárás? Ha versenybalesetnek ítélik, az se lett volna védhetetlen döntés, max megosztó.
Meg gondolom le van írva, hogy miért lehet kizárni egy pilótát, kizárt, hogy egy ilyen szitu közte lenne.
Szokol
Nem viccelek.
Nem azt mondtam, hogy reális, hogy ezért kizárják de ki lehet. Felelőtlen vezetés +ütközés okozása Schumit is kizárták, igaz utólag asszem 97-ben. Most teremthettek volna precedenst. Már leírtam, hogy miért volt különösen undorító. Ham-nek nem volt veszíteni valója az ütközéssel.
Akkor egyből írtam, hogy a fekete zászló lenne a fair, nyilván nem merték megtenni, de még egy stop&go-t se amivel azért a dobogó necces lett volna.

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 4 éve
esanders10 Denver Broncos 806
Életemben nem voltam még ilyen frusztrált sport esemény miatt, ehhez hasonló csak a 2002es vb elcsalt mérkőzései érnek fel.
Fel vagyok háborodva, hogy ezt látnunk kellett ma. A sport nagybetűs szégyenfoltja lesz évek múltán visszaemlékezve ha ezen múlik az idei cím.(igazából anélkül is)

Fortuna, pedig most már igazán eltakarodhatna a búsba, mert ez egy kibaszott disgrace megint, hogy csak Max faragott rá, ha versenybalesetként tekintünk rá, ha nem, hogy csak Max faragott rá.
több mint 4 éve
Amúgy lehet tudni, hogy Verstappen hogy van?

több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 400 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Én nem követem az F1-et szorosan, sose drukkoltam Hamiltonnak és ellene se, de minden sportban alap, hogyha valaki az oroszlán bajszát húzogatja, az előbb-utóbb rábaszik.
Senna is kitette Prostot, amikor már sok hülyeséget beszélt, Verstappen is kicsit arrogánsan versenyzett az utóbbi időkben, most az oroszlán odacsapott.
Ennyi történt mindösszesen, erről szól a versenysport.
Sobri Jóska
Annyi történt, mint ami pár éve már bevett gyakorlat: Hamilton bármit megtehet a pályán, ehhez a FIA asszisztál. Néha kiszabnak ilyen nevetséges büntiket, amitől ő a legjobb autóban ülve simán nyer. Ez már nem versenysport, ez politika.
Nandito
Az F1-t mindig a legjobb autó nyeri, és gyorsan oda is viszik a legjobb pilótát. Ez Fittipaldi és Fangio óta így megy, egy-egy ritka kivételtől eltekintve.
Technikai sport.
Te utálod Hamiltont, én leszarom őt, de minden sportban megkapja a "haza pályát" a sport arca, az aktuális No.1, a GOAT.
Sok példát írhatnék, de te is sokat tudsz. Ez valóban politika. Ami a versenysport szerves része.
De Hamiltont a bőrszínével fikázni, meg rasszista módon szapulni az szarháziság és akceptálhatatlan.
Sobri Jóska
Egy szót se írtam a bőrszínéről, úgyhogy kérlek, tisztelettel fogalmaz, ahogy én is megadom neked.
Nandito
Én már lenémítottam. Az egész fórumon minden témában csak kioktatja az embert!
több mint 4 éve
Én nem követem az F1-et szorosan, sose drukkoltam Hamiltonnak és ellene se, de minden sportban alap, hogyha valaki az oroszlán bajszát húzogatja, az előbb-utóbb rábaszik.
Senna is kitette Prostot, amikor már sok hülyeséget beszélt, Verstappen is kicsit arrogánsan versenyzett az utóbbi időkben, most az oroszlán odacsapott.
Sobri Jóska
Annyi történt, mint ami pár éve már bevett gyakorlat: Hamilton bármit megtehet a pályán, ehhez a FIA asszisztál. Néha kiszabnak ilyen nevetséges büntiket, amitől ő a legjobb autóban ülve simán nyer. Ez már nem versenysport, ez politika.
Nandito
Az F1-t mindig a legjobb autó nyeri, és gyorsan oda is viszik a legjobb pilótát. Ez Fittipaldi és Fangio óta így megy, egy-egy ritka kivételtől eltekintve.
Technikai sport.
Te utálod Hamiltont, én leszarom őt, de minden sportban megkapja a "haza pályát" a sport arca, az aktuális No.1, a GOAT.
Sok példát írhatnék, de te is sokat tudsz. Ez valóban politika. Ami a versenysport szerves része.
De Hamiltont a bőrszínével fikázni, meg rasszista módon szapulni az szarháziság és akceptálhatatlan.
Sobri Jóska
Egy szót se írtam a bőrszínéről, úgyhogy kérlek, tisztelettel fogalmaz, ahogy én is megadom neked.
Nandito
Bár neked válaszoltam, de bizonyára te is látod, hogy a kommentek egy része ezzel is foglalkozik, így attól, hogy te mit nem írtál a bőrszínéről még teljesen jogos részemről azt írni, hogy Hamiltont a bőrszínével fikázni, meg rasszista módon szapulni az szarháziság és akceptálhatatlan.
És pont ezt is írtam.
Sobri Jóska
Én azóta utálom, amióta Ő maga kezdett el visszaélni a származásával. Addig a kedvenc pilótám volt, piszok nagy tehetség. De szar ember, mint kiderült.

több mint 4 éve
Hát ennek így sok értelme nincs, hogy kiütheted a legfőbb riválisodat, úgyhogy te vagy a hibás és hozol rajta 25 pontot…

Remélem Hornerék lesznek olyan tökösek, hogy Pereznek az lesz az új feladata, hogy Hamiltonba menjen bele ahányszor csak tud. Hátha akkor a FIA kitalál valami szabályt ennek megelőzésére.
Jughead
Ez eddig is kivitelezhető lett volna az összetettben vezető csapattársának részéről.
Csak akkor az éllovast is kibassza a rivális csapattársa, és megnyeri a most 3., 4. helyen álló a VB-t.
Korai még ez a stratégia.
Utolsó versenyeken meg már volt ilyen párszor régebben.

több mint 4 éve
Sobri Jóska
Nandito
Technikai sport.
Sobri Jóska
Nandito
Bár neked válaszoltam, de bizonyára te is látod, hogy a kommentek egy része ezzel is foglalkozik, így attól, hogy te mit nem írtál a bőrszínéről még teljesen jogos részemről azt írni, hogy Hamiltont a bőrszínével fikázni, meg rasszista módon szapulni az szarháziság és akceptálhatatlan.
És pont ezt is írtam.

több mint 4 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 220
Hát ennek így sok értelme nincs, hogy kiütheted a legfőbb riválisodat, úgyhogy te vagy a hibás és hozol rajta 25 pontot…

Remélem Hornerék lesznek olyan tökösek, hogy Pereznek az lesz az új feladata, hogy Hamiltonba menjen bele ahányszor csak tud. Hátha akkor a FIA kitalál valami szabályt ennek megelőzésére.
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 365 — Steelers fan
bcsarli
Szokol
KoporShow
több mint 4 éve
Nandito Tennessee Titans 3 280 — Titans fan
Sobri Jóska
Nandito
Technikai sport.
Sobri Jóska

Music City Miracle
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
A piros zászlót amúgy mi indokolta? (azon kívül hogy így időveszteség nélkül lehetett így kicserelni Hamilton elsőszárnyát)
Ne mondja senki hogy egy sima safety car nem oldotta volna meg a helyzetet...

32 pontos hatranynal kiteszed a riválisod aki nullazik, és kapsz egy olyan büntit amivel ugyanúgy nyersz, számomra ez minden csak nem igazsagos.
eaglesmcnabb
Nem akarták, hogy 10 kört elkocsikázzanak a safety car mögött, amíg kijavítják a pályát.
Szokol
Ez érthető, akkor viszont tiltanam hogy piros szaszo utan javitsanak az auton. Indítsák el a futamot ugy ahogy megerkeztek, aztan vigyek ki az első körben ha szárnyat akarnak javítani.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
bcsarli
Szokol

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 365 — Steelers fan
A piros zászlót amúgy mi indokolta? (azon kívül hogy így időveszteség nélkül lehetett így kicserelni Hamilton elsőszárnyát)

32 pontos hatranynal kiteszed a riválisod aki nullazik, és kapsz egy olyan büntit amivel ugyanúgy nyersz, számomra ez minden csak nem igazsagos.
eaglesmcnabb
Nem akarták, hogy 10 kört elkocsikázzanak a safety car mögött, amíg kijavítják a pályát.
több mint 4 éve
Nandito Tennessee Titans 3 280 — Titans fan
Mit szóltok amúgy Verstappen első kanyaros pályaelhagyásához? Megér ez egy 5 rajthelyes büntetést a Hungaroringen? 😁
Szokol
Semmit, most külön nem mondták de pont az előző versenyen volt, hogy a fél mezőny szélesen vette az első kanyart a rajt után, és akkor elmondták, hogy akkor ez megengedett.
KoporShow
Tudom, csak próbálok viccelni, hátha Nándinak jobb kedve lesz! 😀
Szokol
Ilyenkor hol vannak az Adminnok? Meddig sértegethet még ez az alak?
Nandito
Ellenvélményemmel megzavarom az összeesküvéselméleted. Ez a sértegetés? Igyál egy sört Nándi, hidd el, jó lesz!
Szokol
Ez a szint itt? Meddig kell ezt eltűrni?

Music City Miracle
több mint 4 éve

eaglesmcnabb
Piros zászlót a gumifal sérülése indokolta. A második részével egyetértek.