BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 4 éve
esanders10 Denver Broncos 806
2. Azt hiszem ez ugyanaz a kanyar, 2018-ból és én nem látok lényeges különbséget a két ütközés kötött. Találjátok ki itt mi volt a büntetés:  www.youtube.com/watch?v=_HkmYvKVx58&t=290s (versenybaleset, nincs büntetés)

Szokol
Most is ő hibázott és mégis ő hozott 25 pontot a hollandon. A tegnap tanúsított viselkedéséréről inkább már ne is ejtsünk szót.
Mr.Breaker
Ennyi, köszönöm, ennyi a lényeg, ezt kell megérteni azoknak akik nagy szemmel kamilláznak a hiszti kapcsán.
több mint 4 éve
esanders10 Denver Broncos 806
Nem is értem ezt a hatalmas hisztit.
Szokol
Neked bevette a gyomrod ezt a tegnapit? Ha Kimi így nyert volna 1x valaha(minden körítésével ami aztán azt kísérte), elsüllyedtem volna szégyenemben, nem hogy még magyarázom a bizonyítványt, meg adom az értetlent mint sok Hamiltonos😀 Komolyan, csak örüljetek neki, és kész, de ne tegyétek már baszki a tudatlant 😀
több mint 4 éve
Mr.Breaker 1 933
2. Azt hiszem ez ugyanaz a kanyar, 2018-ból és én nem látok lényeges különbséget a két ütközés kötött. Találjátok ki itt mi volt a büntetés:  www.youtube.com/watch?v=_HkmYvKVx58&t=290s (versenybaleset, nincs büntetés)

Szokol
Hasonló a szitu valóban, de van egy nagyon nagy különbség a két eset között. Itt, ha Grosjean alatt nem bicsaklik meg az autó akkor ütközés nélkül kijöttek volna a kanyarból. Tegnap Hamilton manővere már a kanyar bejáraton halálra volt ítélve és esélye sem volt onnan elkerülni már a kontaktot. Ez pedig így egyértelművé teszi ki okolható az ütközésért, Verstappen kb 1.5 autónyi helyett hagyott Hamiltonnak, szó nem lehetett arról, hogy Lajos alól elfogyott a pálya azért ütötte ki Maxot.

Az meg a másik a brit média élükön a Sky-jal bármikor is hibásnak hozta ki Hamilton-t az ilyen eseteknél? Most ezerrel nyomatják a versenybaleset narratívát, meg hogy igazából Verstappennek kellett volna elvenni...sőt ha már lúd legyen kövér Verstappen egyáltalán minek is állt rajthoz.

Nyilván a legtöbb embert nem ez az egy eset háborítja fel, hanem az egész szezon menete. Verstappen idén szinte tökéletes szezont fut, alsó hangon 50+ ponttal kéne vezetnie a vb-t, addig Hamilton csetlik-botlik ebben a szezonban, hibázik versenyhétvégékre tűnik el a tempója, aztán a versenybírák és a fortuna miatt mégis ott van 8 pontra Maxtól. Most is ő hibázott és mégis ő hozott 25 pontot a hollandon. A tegnap tanúsított viselkedéséréről inkább már ne is ejtsünk szót.
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 579
Almirola -> Playoff
Heisman
Aztán ezt így hogy.

Chastain újabb Top10, remélem ezzel újabb lépést tett a második Trackhouse Chevy felé.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 305
Berger miatt drukkolni abból a korszakból valakinek is csak egy Chargers fan szájából értelmezhető.
😊
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 365 — Steelers fan
1. Hogy mennyire nem egyértelmű a szitu, azt szerintem bizonyítja Leclerc és Palmer nyilatkozata, akik kerek-perec versenybalesetnek ítélték meg a helyzetet, míg Albon és Sainz nagyon diplomatikusan csak utaltak erre. Pedig ők versenyzők vagy mifene, nem fórumozók.

3. Továbbra is tartom, hogy Verstappen egész évben, rendszeresen lezárta az ablakokat teljesen szabályosan, de agresszívan Hamilton előtt, bízva abban, hogy majd Hamilton elhúzza. Hát most nem húzta el. Nem is értem ezt a hatalmas hisztit.
több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 330 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Szerencsére nem lett baja, de ha lett volna se gondolom, hogy elvakultság nélkül lehet azt mondani, hogy hamilton direkt, szándékosan lökte ki. Szerintem ez egy tipik versenybaleset volt ahol az előzmények miatt mindkettő kirakta a brét, hogy márpedig nincs az az úristen, hogy ő elvegye. Ha bármelyikük engedett volna elkerülhető lett volna az ütközés, de egyik sem tette és a redbull jött most ki szarabbul a dologból. Biztos vagyok benne, hogy hamilton is lesz még a fasz rosszabbik végén idén...
peach
Az lehet, de ha Verstappen lesz a másik fél, nem hiszem hogy megússza majd 10 mp-el.

több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 15 617 — a new hope (again)
Szerencsére nem lett baja, de ha lett volna se gondolom, hogy elvakultság nélkül lehet azt mondani, hogy hamilton direkt, szándékosan lökte ki. Szerintem ez egy tipik versenybaleset volt ahol az előzmények miatt mindkettő kirakta a brét, hogy márpedig nincs az az úristen, hogy ő elvegye. Ha bármelyikük engedett volna elkerülhető lett volna az ütközés, de egyik sem tette és a redbull jött most ki szarabbul a dologból. Biztos vagyok benne, hogy hamilton is lesz még a fasz rosszabbik végén idén...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 580 — Jedi Master
Gondolom amikor max oldalba baszta tavaly leclercet a kettes kanyarban a redbull ringen az uccsó körben az nem váltott ki ilyen józan megnyílvánulást belőled. Vagy amikor egy futammal később leszorította a pályáról. És még büntetést se kapott egyikért se 😊 az fia már akkor is hamiltonnak dolgozott...
peach
Ha nekem szólt...dehogynem 😀 Ráadásul Ferrari drukker vagyok Berger óta, az meg majd 30 év. Bár ez nem is lényeg, mert jah, reálisan kell nézni a dolgokat és lehetne itt minden évből hozni szituációkat Takuma Satotól Coulthardig, csak felesleges. Pláne, hogy Hamikának lenne a legtöbb ilyen szituja 😀
Ebben az esetben meg nem érdemes homokba dugni a fejünket... Csak a technikai fejlődés miatt nem halt meg tegnap Verstappen, vagy lehetett volna akárki...De ez nem változtat a szituáción.
Ha meghalt volna, vagy kómában lenne az 51G miatt, vagy belső sérülés, akkor most mi menne?
Pedig a szituáció akkor is ugyanaz az ütközésnél...
De így, hogy már kutya baja se lehet az embernek, lehet úgy menni az FIA szerint, hogy "semmi nem áll az utamba", mint igazi sportolói hozzáállás 😊

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 149 — "Montoya por favor!"
Aki meg nem akarja ne nézze az F1-et 😉

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 15 617 — a new hope (again)
Gondolom amikor max oldalba baszta tavaly leclercet a kettes kanyarban a redbull ringen az uccsó körben az nem váltott ki ilyen józan megnyílvánulást belőled. Vagy amikor egy futammal később leszorította a pályáról. És még büntetést se kapott egyikért se 😊 az fia már akkor is hamiltonnak dolgozott...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Mr.Breaker 1 933
Hamiltonnak se kellett sok idő, hogy felvegye a már jól megszokott áldozati bárány szerepét... Ő megintcsak nem csinált semmi rosszat, csak már megint azok a fránya elnyomó fehér emberek nem bírnak magukkal.
És még ezek után képes olyanokat nyilatkozni, hogy igen az F1 az egy veszélyes sport és hősiesen elfogadja a büntetést, meg nyitott arra, hogy Verstappennel leüljenek megbeszélni az esetet...

Ott azon az íven és sebességgel még ha Verstappen nem is lett volna előtte se tudta volna bevenni a kanyart a pályán annyira elmérte, lehet látni hova kisodródott az ütközés után. De ez már a rajt utáni első egyenesben látszódott, hogy Hamiltonnál teljesen lecsukták a redőnyt tegnap. Ahogy fékezés közben folyamatosan terelte le Verstappen-t, már az sem rajta múlt, hogy nem ott szálltak el és leginkább ezt a hozzáállást kellett volna a stewardoknak büntetni, mert Hamilton viselkedéséből nekem ez jött le, minden mindegy alapon versenyzett, egy célja volt csak ne Verstappen nyerje a versenyt...
több mint 4 éve
Ez is lassan olyan mint egy politikai kérdés lassan, aki fideszes az ezt mondja a másik meg azt mondja, lassan már senkit nem érdekel mi történt valójában.
ozibozi
Pont ezért kell a realitások talaján maradni és több oldalról vizsgálni a dolgot minden esetben. Csak ez intelligencia kérdése is sajnos és a politikában általában nem mindig az intelligensek írnak pl facebookra 😀 Na mindegy...

De azért ez Hamiltontól:
„Igyekszem mindig kimérten megközelíteni a dolgokat, különösképpen a Verstappennel vívott csatámat, hiszen ő nagyon agresszív. Ma is ott voltam mellette, és egyáltalán nem hagyott nekem helyet. Attól eltekintve, hogy egyetértek-e a büntetéssel, vagy sem, tudomásul veszem, és továbbra is keményen dolgozom. Olyan mentalitással mentem, hogy ma semmi sem állhat az utamba."

Az első 3 nettó hazugság ugye, mögötte volt, és konkrétan 2 autó helye volt, a 4. kiemelt meg el is árulja milyen ő, mint ember, aki ezt mondja, míg a másik kórházban van. És pont ebből is csak az jön le, hogy kamuzik, magát védi, nagyon jól tudja, hogy nem volt mellette, sőt, és volt helye bőven balról, hogy abszolút tudta mit csinál... különben azt mondta volna verseny után, hogy basszus, elnéztem, túl gyorsan mentem mögötte, vagy ilyesmiket...de ehhez sincs agya, inkább hazudik.
Ritkán hord a föld a hátán egy ekkora féreg "sportolót", mert a sport 99%-ban remek dolgokra tanítja az embert...őt nem.

több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 305
Ez is lassan olyan mint egy politikai kérdés lassan, aki fideszes az ezt mondja a másik meg azt mondja, lassan már senkit nem érdekel mi történt valójában.
több mint 4 éve
Na én csak annyit írok, megint nem nézek egy darabig F1-et 😀
Ilyen egy hányadék sportot hányadék szabályokkal egy hányadék emberrel...vagy állattal...ki-ki döntse el 😊
10mp, meg ő volt előrébb, meg Max a hibás...XDD Undorító az egész és csak az nem látta, hogy direkt lökte ki, aki elvakult Hamika fan.
Senna óta nézek F1-et, észre lehet venni mi történt. Pláne ennyi kamerával, ami most van.
És az se mindegy ennél a gyökérnél, hogy minden évben van nála kisebb-nagyobb kihágás mindig lófasz büntetéssel...persze, hogy meg meri csinálni.

Érdekes olvasni amúgy azokat, hogy "Hamilton rosszul mérte fel", "Hamilton nem jó ívet választott", stb... nem a f@szt nem mérte fel, kilökte a gcibe 😊
Milyen álomvilág az, ahol valaki szerint egy 7x bajnok, aki 15 éve 300-al közlekedik és megtett kb 15.000 kört!!! F1-es pályán eddig, nem tud felmérni egy sebességet, meg ívet, pont hazai pályán XDD Pontosan tudta hol van és mit csinál! 😉
Chargers LT
Nem kell átesni a ló túlsó oldalára sem. Nem hiszem, hogy direkt lökte ki, azt hitte elfér, 2-3 körrel és melegebb gumikkal valszeg nem is lett volna ez, itt nem volt elég tapadása.
De vicc a FIA, hogy adnak 10mp büntetést, mint amikor Perez előző héten 2x ugyanúgy Leclercet leszopatta és kapott 2x5-t amivel vesztett 1 helyet, de nyert kb 3-at Lecrect meg bukott 3-at.
De hát FIA-nak ez kell, hogy Hamikanak meg legyen a 8, szóval nem is volt kérdés, hogy itt komolyabb büntetés lesz pláne nem Angliában.
Ez még DTM meg meg túraautóban sem tipic versenybaleset pláne nem F1-ben...
Toca
Nem estem át úgy gondolom...pont mert nem hit kérdése ez az egész. Rá jellemzően tendencia évekre visszamenőleg, hogy nulla büntiket kap és amiket leírtam simán alátámasztják a dolgot, nem véletlen volt ez. Vérprofi versenyzők, akik milliméterek és ezredek szerint élnek évek óta. Nagyon jól tudja valaki egy ilyen tiszta helyzetben, ahol nem 6 kocsi között van, hanem van ő, meg a másik előtte, hogy mit akar csinálni.
Persze lehet jóhiszeműen gondolkozni, csak sok embert ért már úgy csalódás 😊
Én jobb szeretem a tényeket nézni és reálisan gondolkozni.
Már 40-50 éve is lökték ki egymást versenyzők, majd pont nála lesz máshogy most.

A FIA-t meg hagyjuk...tényleg hányadék amit évek óta csinálnak.

Szerkesztette: Chargers LT

több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 144 — Vikings fan
Ilyen egy hányadék sportot hányadék szabályokkal egy hányadék emberrel...vagy állattal...ki-ki döntse el 😊
10mp, meg ő volt előrébb, meg Max a hibás...XDD Undorító az egész és csak az nem látta, hogy direkt lökte ki, aki elvakult Hamika fan.
Senna óta nézek F1-et, észre lehet venni mi történt. Pláne ennyi kamerával, ami most van.
És az se mindegy ennél a gyökérnél, hogy minden évben van nála kisebb-nagyobb kihágás mindig lófasz büntetéssel...persze, hogy meg meri csinálni.

Érdekes olvasni amúgy azokat, hogy "Hamilton rosszul mérte fel", "Hamilton nem jó ívet választott", stb... nem a f@szt nem mérte fel, kilökte a gcibe 😊
Milyen álomvilág az, ahol valaki szerint egy 7x bajnok, aki 15 éve 300-al közlekedik és megtett kb 15.000 kört!!! F1-es pályán eddig, nem tud felmérni egy sebességet, meg ívet, pont hazai pályán XDD Pontosan tudta hol van és mit csinál! 😉
Chargers LT
Nem kell átesni a ló túlsó oldalára sem. Nem hiszem, hogy direkt lökte ki, azt hitte elfér, 2-3 körrel és melegebb gumikkal valszeg nem is lett volna ez, itt nem volt elég tapadása.
De vicc a FIA, hogy adnak 10mp büntetést, mint amikor Perez előző héten 2x ugyanúgy Leclercet leszopatta és kapott 2x5-t amivel vesztett 1 helyet, de nyert kb 3-at Lecrect meg bukott 3-at.
De hát FIA-nak ez kell, hogy Hamikanak meg legyen a 8, szóval nem is volt kérdés, hogy itt komolyabb büntetés lesz pláne nem Angliában.
Ez még DTM meg meg túraautóban sem tipic versenybaleset pláne nem F1-ben...
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Nandito Tennessee Titans 3 280 — Titans fan
 www.facebook.com/watch/?v=1669538896768251

Remek videó Verstappen onboarddal, meg a korábbi esetekkel. Most egyikük se vette el, jöhet a Hungaroring.
csipkelli
Bocs a kettős idézésért, de nem akarom mások hozzászólásait se kisajátítani, se sajátként előadni.

jah és tök jó lenne látni összehasonlítva a Hami-Verstappen és ugyanazon a helyen a Hami-Lec csatát, kíváncsi lennék, hogy Hami ugyanúgy kanyarodott-e be.
NB2
 imgur.com/a/liRRuAo

Kicsit más a kameraszög, de az jól látszik, míg Leclerc kb Verstappen ívén halad, addig Hamilton ennél az esetnél sokkal szűkebben fordul, majdhogynem a rázókőn. Sőt az onboard felvételen lehet is látni, hogy végig a rázókőn fordul Hamilton.
Mr.Breaker

Music City Miracle
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
Mondjuk csapatutasítást leszámítva nem nagyon életszerű hogy valaki mellé bedugják az autó orrát, az meg automatikusan elveszi a gázpedálról a lábát hogy hadd menjen a másik. 😀

Teljesen szabályos volt verstappen, hagyott másfél autónyi helyet, arról hogy hamilton nem fért ott el nem a holland tehet, hanem hamilton aki rossz sebességet választott akkora helyhez. Persze elkerülné a balesetet ha minden ilyen esetben önként elengedné, de ez egy autóversenyben annyira életszerű mintha elmenne háborúzni fegyver nélkül feltett kézzel.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
csipkelli 4 010
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/208610202_1669542760101198_3420081311242009282_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=Lsild1v5frAQ7kNvwEdAHrY&_nc_oc=AdnhlwicOftDEL5M-Bd9ZNZ111EHL6xiSRAcsA_ju3-JYPgYgXM1zv0JSdH3Z7aMBUQ&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=7qaofznkU3jUaOv2ftLNTw&oh=00_Afk4DFUJ8w_XoqN_7nF3IV83Pae51fZB1Dd4_7ScAuSImg&oe=6957B9F3
1M views · 11K reactions | Hamilton vs Verstappen ❌ Hamilton vs Leclerc ✅ Karun compares the two overtaking moves at Copse Corner. | Sky Sports F1
Hamilton vs Verstappen ❌ Hamilton vs Leclerc ✅ Karun compares the two overtaking moves at Copse Corner.

Remek videó Verstappen onboarddal, meg a korábbi esetekkel. Most egyikük se vette el, jöhet a Hungaroring.
több mint 4 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 902
Wéber Fb bejegyzését nézze meg nyugodtan bki aki szerint ez verseny baleset vagy Verstappen hibája.

Már azért is súlyosabban kellett volna büntetni alapból, de az hogy rádión betolja hogy hat o előrébb volt hat baszki. Hol volt ő előrébb??? És ha tényleg úgy érzi akkor nagyon nagy gond és veszélyesebb a pályán mint a jó öreg Takuma Sato és nem szabad versenyezni hagyni sem. Ráadásul ez veszélyes precedens innentől mert egy szoros verseny végén elég ugyanezt megcsinalnia hátul verstappennek és hiába kap 10 mpt ha már 30+ mpvel vannak mki előtt …
csebi
Én pedig a többi pilóta véleményét ajánlom. Bár eléggé elbassza a lincshangulatot.
csipkelli
Amúgy volt idén két hasonló eset akkor Hami fordított helyzetben elvette, nem lett baleset, nem volt bunti Maxnak, ezt aláírom. Biztosan benne volt ez Hamiban h most már csak azért sem veszi el mert ha gond lesz inkább Verstappen jön ki belőle rosszabbul és h érezze azt h nem fogja mindig elvenni.
De attól meg látható h ha akarta volna Hamilton elkerüli az ütközést és sztem ezt “díjaztak” a büntetésnel.
csebi
De miért kellett volna elvennie Maxnak?

Ő haladt elől, neki kanyarodnia kellett, de a pálya közepén tartózkodott meghagyta bőven az 1 autónyi helyet Hamiltonnak. Itt Hamilton volt, aki rosszul mérte fel a sebességet. Megcsinálhatta volna az előzést úgy, ahogy Leclerc ellen, de nem sikerült neki és lesodródott.
ervinator
Nem kellett, de mondom hasonló szituban Hami elvette, most o jött hátulról és ugyanúgy nem vette el ahogy Verstappen sem.
csebi
De ebben az esetben Hamiltonnak kell elvennie, mert nem tudja végigvinni az előzést.

Verstappen ennél többet nem tud reálisan tenni a fair versenyzés érdekében. Meghagyta a helyet, nyilván nem fog félreállni és elengedni Hamiltont csak mert ő benézett belülre. Hamilton rosszul mérte fel a helyzetét, nem muszáj neki sem elvennie, de ha nem veszi el és balesetet okoz, akkor viselje a következményeit. Most a következmény nem volt akkora súlyú, mint amit okozott.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 976 — Lucas Scott
Wéber Fb bejegyzését nézze meg nyugodtan bki aki szerint ez verseny baleset vagy Verstappen hibája.

Már azért is súlyosabban kellett volna büntetni alapból, de az hogy rádión betolja hogy hat o előrébb volt hat baszki. Hol volt ő előrébb??? És ha tényleg úgy érzi akkor nagyon nagy gond és veszélyesebb a pályán mint a jó öreg Takuma Sato és nem szabad versenyezni hagyni sem. Ráadásul ez veszélyes precedens innentől mert egy szoros verseny végén elég ugyanezt megcsinalnia hátul verstappennek és hiába kap 10 mpt ha már 30+ mpvel vannak mki előtt …
csebi
Én pedig a többi pilóta véleményét ajánlom. Bár eléggé elbassza a lincshangulatot.
csipkelli
Amúgy volt idén két hasonló eset akkor Hami fordított helyzetben elvette, nem lett baleset, nem volt bunti Maxnak, ezt aláírom. Biztosan benne volt ez Hamiban h most már csak azért sem veszi el mert ha gond lesz inkább Verstappen jön ki belőle rosszabbul és h érezze azt h nem fogja mindig elvenni.
De attól meg látható h ha akarta volna Hamilton elkerüli az ütközést és sztem ezt “díjaztak” a büntetésnel.
csebi

Ő haladt elől, neki kanyarodnia kellett, de a pálya közepén tartózkodott meghagyta bőven az 1 autónyi helyet Hamiltonnak. Itt Hamilton volt, aki rosszul mérte fel a sebességet. Megcsinálhatta volna az előzést úgy, ahogy Leclerc ellen, de nem sikerült neki és lesodródott.
ervinator
Nem kellett, de mondom hasonló szituban Hami elvette, most o jött hátulról és ugyanúgy nem vette el ahogy Verstappen sem.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 902

csebi
csipkelli
csebi

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 976 — Lucas Scott

csebi
csipkelli

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
csipkelli 4 010

csebi