BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:40-től az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 365 — Steelers fan
Ezt a srácot se hívják többet szakkomentálni 😊
bcsarli
Tök jól mondja, csak a saját kérdését nem válaszolja meg: milyen büntit kapjon a fekafiú, hogy ne szerezzen tutira pontot? Hiszen ha ő hibázott, az lenne a fair. Kizárni viszont meg nem lehet ilyenért. Kap egy stop and go büntit és harmadik lesz, az igazságosabb? Akkor csend lenne most?
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
A piros zászlót amúgy mi indokolta? (azon kívül hogy így időveszteség nélkül lehetett így kicserelni Hamilton elsőszárnyát)
Ne mondja senki hogy egy sima safety car nem oldotta volna meg a helyzetet...

32 pontos hatranynal kiteszed a riválisod aki nullazik, és kapsz egy olyan büntit amivel ugyanúgy nyersz, számomra ez minden csak nem igazsagos.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
csipkelli 4 010
bcsarli
Mert túlszakérti az egészet. Nincsenek körülmények. Se a vb állása. Se az, hogy röhögve töltöd le a büntetést. Csak maga az eset. Oké, ez itt is gondot okoz.
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 739
Mit szóltok amúgy Verstappen első kanyaros pályaelhagyásához? Megér ez egy 5 rajthelyes büntetést a Hungaroringen? 😁
Szokol
Semmit, most külön nem mondták de pont az előző versenyen volt, hogy a fél mezőny szélesen vette az első kanyart a rajt után, és akkor elmondták, hogy akkor ez megengedett.
KoporShow
Pontosan, első körben jóval elnézőbbek a nagy tömeg miatt.
több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 330 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Majd nálunk meg rommá fütyülik Lajost, ezért elveszik tőlünk a F1-et is. Mondjuk én nem bánom, huhogják halálra 😀

több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 227 — #NoStress
Én nem követem az F1-et szorosan, sose drukkoltam Hamiltonnak és ellene se, de minden sportban alap, hogyha valaki az oroszlán bajszát húzogatja, az előbb-utóbb rábaszik.
Senna is kitette Prostot, amikor már sok hülyeséget beszélt, Verstappen is kicsit arrogánsan versenyzett az utóbbi időkben, most az oroszlán odacsapott.
Ennyi történt mindösszesen, erről szól a versenysport.
Sobri Jóska
Annyi történt, mint ami pár éve már bevett gyakorlat: Hamilton bármit megtehet a pályán, ehhez a FIA asszisztál. Néha kiszabnak ilyen nevetséges büntiket, amitől ő a legjobb autóban ülve simán nyer. Ez már nem versenysport, ez politika.
Nandito
Az F1-t mindig a legjobb autó nyeri, és gyorsan oda is viszik a legjobb pilótát. Ez Fittipaldi és Fangio óta így megy, egy-egy ritka kivételtől eltekintve.
Technikai sport.
Te utálod Hamiltont, én leszarom őt, de minden sportban megkapja a "haza pályát" a sport arca, az aktuális No.1, a GOAT.
Sok példát írhatnék, de te is sokat tudsz. Ez valóban politika. Ami a versenysport szerves része.
De Hamiltont a bőrszínével fikázni, meg rasszista módon szapulni az szarháziság és akceptálhatatlan.

több mint 4 éve
Mit szóltok amúgy Verstappen első kanyaros pályaelhagyásához? Megér ez egy 5 rajthelyes büntetést a Hungaroringen? 😁
Szokol
Semmit, most külön nem mondták de pont az előző versenyen volt, hogy a fél mezőny szélesen vette az első kanyart a rajt után, és akkor elmondták, hogy akkor ez megengedett.
KoporShow
Tudom, csak próbálok viccelni, hátha Nándinak jobb kedve lesz! 😀
Szokol
Ilyenkor hol vannak az Adminnok? Meddig sértegethet még ez az alak?
Nandito
Ellenvélményemmel megzavarom az összeesküvéselméleted. Ez a sértegetés? Igyál egy sört Nándi, hidd el, jó lesz!
több mint 4 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 211 — Forum Reader
Szokol
KoporShow
Szokol
Nandito
Ne legyél ennyire érzékeny. Engedd el.
Szokol kérlek a személyeskedést hagyjuk meg az NSO fórumra. Köszönöm.

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 4 éve
Nandito Tennessee Titans 3 280 — Titans fan
Szokol
KoporShow
Szokol

Music City Miracle
több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 330 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

több mint 4 éve
Én nem követem az F1-et szorosan, sose drukkoltam Hamiltonnak és ellene se, de minden sportban alap, hogyha valaki az oroszlán bajszát húzogatja, az előbb-utóbb rábaszik.
Senna is kitette Prostot, amikor már sok hülyeséget beszélt, Verstappen is kicsit arrogánsan versenyzett az utóbbi időkben, most az oroszlán odacsapott.
Sobri Jóska
Annyi történt, mint ami pár éve már bevett gyakorlat: Hamilton bármit megtehet a pályán, ehhez a FIA asszisztál. Néha kiszabnak ilyen nevetséges büntiket, amitől ő a legjobb autóban ülve simán nyer. Ez már nem versenysport, ez politika.

Music City Miracle
több mint 4 éve
Szokol
KoporShow
több mint 4 éve
Ezért töketlen az FIA.

Hamilton kilökhette úgy a bajnoki éllovast, hogy ő megnyerte a futamot, relative simán. Ettől függetlenül nagyot ment Hamilton, de ha hibásnak látták, akkor kapjon olyan büntetést, ami legalább köszönő viszonyban van azzal, amit a másik pilóta kapott, ha pedig nem volt hibás, akkor ne kapjon semmit.

Ennek a 10mp-nek annyi értelme volt, hogy nem a 25. körben vette át Hamilton a vezetést, hanem a 50.-ben.
ervinator
Inkább Leclerc ment nagyot ma. Az űrautóval nem nehéz felzárkozni 10 másodperces hátrányból.

Music City Miracle
több mint 4 éve
Szokol

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 4 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Szokol
El kellett volna engednie Hamiltont és akkor nincs ez utána meg megelőzi.
Egyébként Verstappen is szabálytalan volt, a verseny hevében mondjuk szerintem nincs pilóta aki ezt detektalta volna.
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Prost volt a professzor és az ő bajszát húzogatták a fiatalok, és őt is lökték ki. 😊
ozibozi
Akkor már Senna volt a No.1, és Prost vartyogott, hogy kivételeznek Sennával.

több mint 4 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 469 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Perezt torpedó üzemmódra kell állítani

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 304
Prost volt a professzor, az öreg és az ő bajszát húzogatták a fiatalok, és őt is lökték ki. 😊

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Ezért töketlen az FIA.

Hamilton kilökhette úgy a bajnoki éllovast, hogy ő megnyerte a futamot, relative simán. Ettől függetlenül nagyot ment Hamilton, de ha hibásnak látták, akkor kapjon olyan büntetést, ami legalább köszönő viszonyban van azzal, amit a másik pilóta kapott, ha pedig nem volt hibás, akkor ne kapjon semmit.

Ennek a 10mp-nek annyi értelme volt, hogy nem a 25. körben vette át Hamilton a vezetést, hanem a 50.-ben.
ervinator
Egyetértek. Ezek után senki se lepődjön meg ha fordítva is ugyanez megtörténik. Kb ilyen büntetés mellett megéri nekimenni a másiknak a belső ívről.

több mint 4 éve
Mekkora bullshit duma...mindent megtettem a héten a gyárban is 😀
tegnap bucira verte Hamiltont Max
több mint 4 éve

több mint 4 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 902
Ezért töketlen az FIA.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 4 éve
Korábban nem volt 10 mp-es szabály, akkor a stop&go lett volna, 2015 óta van ilyen 10mp-es büntetés...ha jól tudom
több mint 4 éve
Vito Minnesota Vikings LSU Tigers 619 — Purple People Eaters
De hogy a faszba nyert?
Most nem értem ezt a 10 másodperces büntit akkor.
Letöltötte a kiállás közben vagy mi?
Coolearie
Igen...boxutcában a kiálláskor
Klaci79
Azért ez is érdekes, hogy ez lehetséges.... ..
dande
Miért érdekes? Ez a szabály, ha a büntetés után van még kiállásod, akkor ott kell letölteni. Ha már nincs, akkor a végén egyszerűen hozzáadják.
Minimálisan még nagyobb szívás is a boxban letölteni, mert attól is függ milyen gyorsan tudnak reagálni a szerelők, hogy lehet dolgozni.
Vito
Ok rendben, ha ez a szabály ez a szabàly de ezt így nem tartom igazi büntetésnek mert nem mindegy, hogy 2x kell e kimennie vagy sem.
dande
Ez egy teljesen külön büntetési tétel ahhoz képest, mint amire gondolsz. Te valószínűleg a 10 másodperces stop/go-ra gondolsz, ami egy súlyosabb tétel.