NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 767
49
01:40 COTTON BOWL - Ohio State vs Miami
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Ezt a srácot se hívják többet szakkomentálni 😊Tök jól mondja, csak a saját kérdését nem válaszolja meg: milyen büntit kapjon a fekafiú, hogy ne szerezzen tutira pontot? Hiszen ha ő hibázott, az lenne a fair. Kizárni viszont meg nem lehet ilyenért. Kap egy stop and go büntit és harmadik lesz, az igazságosabb? Akkor csend lenne most?
bcsarli
több mint 4 éve
A piros zászlót amúgy mi indokolta? (azon kívül hogy így időveszteség nélkül lehetett így kicserelni Hamilton elsőszárnyát)Ne mondja senki hogy egy sima safety car nem oldotta volna meg a helyzetet...
32 pontos hatranynal kiteszed a riválisod aki nullazik, és kapsz egy olyan büntit amivel ugyanúgy nyersz, számomra ez minden csak nem igazsagos.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Ezt a srácot se hívják többet szakkomentálni 😊Mert túlszakérti az egészet. Nincsenek körülmények. Se a vb állása. Se az, hogy röhögve töltöd le a büntetést. Csak maga az eset. Oké, ez itt is gondot okoz.
bcsarli
több mint 4 éve
Pontosan, első körben jóval elnézőbbek a nagy tömeg miatt.Mit szóltok amúgy Verstappen első kanyaros pályaelhagyásához? Megér ez egy 5 rajthelyes büntetést a Hungaroringen? 😁Semmit, most külön nem mondták de pont az előző versenyen volt, hogy a fél mezőny szélesen vette az első kanyart a rajt után, és akkor elmondták, hogy akkor ez megengedett.
Szokol
KoporShow
több mint 4 éve
Majd nálunk meg rommá fütyülik Lajost, ezért elveszik tőlünk a F1-et is. Mondjuk én nem bánom, huhogják halálra 😀
több mint 4 éve
Az F1-t mindig a legjobb autó nyeri, és gyorsan oda is viszik a legjobb pilótát. Ez Fittipaldi és Fangio óta így megy, egy-egy ritka kivételtől eltekintve.Én nem követem az F1-et szorosan, sose drukkoltam Hamiltonnak és ellene se, de minden sportban alap, hogyha valaki az oroszlán bajszát húzogatja, az előbb-utóbb rábaszik.Annyi történt, mint ami pár éve már bevett gyakorlat: Hamilton bármit megtehet a pályán, ehhez a FIA asszisztál. Néha kiszabnak ilyen nevetséges büntiket, amitől ő a legjobb autóban ülve simán nyer. Ez már nem versenysport, ez politika.
Senna is kitette Prostot, amikor már sok hülyeséget beszélt, Verstappen is kicsit arrogánsan versenyzett az utóbbi időkben, most az oroszlán odacsapott.
Ennyi történt mindösszesen, erről szól a versenysport.
Sobri Jóska
Nandito
Technikai sport.
Te utálod Hamiltont, én leszarom őt, de minden sportban megkapja a "haza pályát" a sport arca, az aktuális No.1, a GOAT.
Sok példát írhatnék, de te is sokat tudsz. Ez valóban politika. Ami a versenysport szerves része.
De Hamiltont a bőrszínével fikázni, meg rasszista módon szapulni az szarháziság és akceptálhatatlan.
több mint 4 éve
Ellenvélményemmel megzavarom az összeesküvéselméleted. Ez a sértegetés? Igyál egy sört Nándi, hidd el, jó lesz!Ilyenkor hol vannak az Adminnok? Meddig sértegethet még ez az alak?Tudom, csak próbálok viccelni, hátha Nándinak jobb kedve lesz! 😀Mit szóltok amúgy Verstappen első kanyaros pályaelhagyásához? Megér ez egy 5 rajthelyes büntetést a Hungaroringen? 😁Semmit, most külön nem mondták de pont az előző versenyen volt, hogy a fél mezőny szélesen vette az első kanyart a rajt után, és akkor elmondták, hogy akkor ez megengedett.
Szokol
KoporShow
Szokol
Nandito
több mint 4 éve
Ne legyél ennyire érzékeny. Engedd el.Ilyenkor hol vannak az Adminnok? Meddig sértegethet még ez az alak?Tudom, csak próbálok viccelni, hátha Nándinak jobb kedve lesz! 😀Mit szóltok amúgy Verstappen első kanyaros pályaelhagyásához? Megér ez egy 5 rajthelyes büntetést a Hungaroringen? 😁Semmit, most külön nem mondták de pont az előző versenyen volt, hogy a fél mezőny szélesen vette az első kanyart a rajt után, és akkor elmondták, hogy akkor ez megengedett.
Szokol
KoporShow
Szokol
Nandito
Szokol kérlek a személyeskedést hagyjuk meg az NSO fórumra. Köszönöm.
több mint 4 éve
Ilyenkor hol vannak az Adminnok? Meddig sértegethet még ez az alak?Tudom, csak próbálok viccelni, hátha Nándinak jobb kedve lesz! 😀Mit szóltok amúgy Verstappen első kanyaros pályaelhagyásához? Megér ez egy 5 rajthelyes büntetést a Hungaroringen? 😁Semmit, most külön nem mondták de pont az előző versenyen volt, hogy a fél mezőny szélesen vette az első kanyart a rajt után, és akkor elmondták, hogy akkor ez megengedett.
Szokol
KoporShow
Szokol
Music City Miracle
több mint 4 éve
Ezt a srácot se hívják többet szakkomentálni 😊
több mint 4 éve
Én nem követem az F1-et szorosan, sose drukkoltam Hamiltonnak és ellene se, de minden sportban alap, hogyha valaki az oroszlán bajszát húzogatja, az előbb-utóbb rábaszik.Annyi történt, mint ami pár éve már bevett gyakorlat: Hamilton bármit megtehet a pályán, ehhez a FIA asszisztál. Néha kiszabnak ilyen nevetséges büntiket, amitől ő a legjobb autóban ülve simán nyer. Ez már nem versenysport, ez politika.
Senna is kitette Prostot, amikor már sok hülyeséget beszélt, Verstappen is kicsit arrogánsan versenyzett az utóbbi időkben, most az oroszlán odacsapott.
Sobri Jóska
Music City Miracle
több mint 4 éve
Tudom, csak próbálok viccelni, hátha Nándinak jobb kedve lesz! 😀Mit szóltok amúgy Verstappen első kanyaros pályaelhagyásához? Megér ez egy 5 rajthelyes büntetést a Hungaroringen? 😁Semmit, most külön nem mondták de pont az előző versenyen volt, hogy a fél mezőny szélesen vette az első kanyart a rajt után, és akkor elmondták, hogy akkor ez megengedett.
Szokol
KoporShow
több mint 4 éve
Ezért töketlen az FIA.Inkább Leclerc ment nagyot ma. Az űrautóval nem nehéz felzárkozni 10 másodperces hátrányból.
Hamilton kilökhette úgy a bajnoki éllovast, hogy ő megnyerte a futamot, relative simán. Ettől függetlenül nagyot ment Hamilton, de ha hibásnak látták, akkor kapjon olyan büntetést, ami legalább köszönő viszonyban van azzal, amit a másik pilóta kapott, ha pedig nem volt hibás, akkor ne kapjon semmit.
Ennek a 10mp-nek annyi értelme volt, hogy nem a 25. körben vette át Hamilton a vezetést, hanem a 50.-ben.
ervinator
Music City Miracle
több mint 4 éve
Mit szóltok amúgy Verstappen első kanyaros pályaelhagyásához? Megér ez egy 5 rajthelyes büntetést a Hungaroringen? 😁Semmit, most külön nem mondták de pont az előző versenyen volt, hogy a fél mezőny szélesen vette az első kanyart a rajt után, és akkor elmondták, hogy akkor ez megengedett.
Szokol
több mint 4 éve
Mit szóltok amúgy Verstappen első kanyaros pályaelhagyásához? Megér ez egy 5 rajthelyes büntetést a Hungaroringen? 😁El kellett volna engednie Hamiltont és akkor nincs ez utána meg megelőzi.
Szokol
Egyébként Verstappen is szabálytalan volt, a verseny hevében mondjuk szerintem nincs pilóta aki ezt detektalta volna.
több mint 4 éve
Mit szóltok amúgy Verstappen első kanyaros pályaelhagyásához? Megér ez egy 5 rajthelyes büntetést a Hungaroringen? 😁
több mint 4 éve
Prost volt a professzor és az ő bajszát húzogatták a fiatalok, és őt is lökték ki. 😊Akkor már Senna volt a No.1, és Prost vartyogott, hogy kivételeznek Sennával.
ozibozi
több mint 4 éve
Perezt torpedó üzemmódra kell állítani
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Ezért töketlen az FIA.Egyetértek. Ezek után senki se lepődjön meg ha fordítva is ugyanez megtörténik. Kb ilyen büntetés mellett megéri nekimenni a másiknak a belső ívről.
Hamilton kilökhette úgy a bajnoki éllovast, hogy ő megnyerte a futamot, relative simán. Ettől függetlenül nagyot ment Hamilton, de ha hibásnak látták, akkor kapjon olyan büntetést, ami legalább köszönő viszonyban van azzal, amit a másik pilóta kapott, ha pedig nem volt hibás, akkor ne kapjon semmit.
Ennek a 10mp-nek annyi értelme volt, hogy nem a 25. körben vette át Hamilton a vezetést, hanem a 50.-ben.
ervinator
több mint 4 éve
Mekkora bullshit duma...mindent megtettem a héten a gyárban is 😀tegnap bucira verte Hamiltont Max
több mint 4 éve
Én nem követem az F1-et szorosan, sose drukkoltam Hamiltonnak és ellene se, de minden sportban alap, hogyha valaki az oroszlán bajszát húzogatja, az előbb-utóbb rábaszik.Senna is kitette Prostot, amikor már sok hülyeséget beszélt, Verstappen is kicsit arrogánsan versenyzett az utóbbi időkben, most az oroszlán odacsapott.
több mint 4 éve
Ezért töketlen az FIA. Hamilton kilökhette úgy a bajnoki éllovast, hogy ő megnyerte a futamot, relative simán. Ettől függetlenül nagyot ment Hamilton, de ha hibásnak látták, akkor kapjon olyan büntetést, ami legalább köszönő viszonyban van azzal, amit a másik pilóta kapott, ha pedig nem volt hibás, akkor ne kapjon semmit.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 4 éve
Korábban nem volt 10 mp-es szabály, akkor a stop&go lett volna, 2015 óta van ilyen 10mp-es büntetés...ha jól tudom
több mint 4 éve
Ez egy teljesen külön büntetési tétel ahhoz képest, mint amire gondolsz. Te valószínűleg a 10 másodperces stop/go-ra gondolsz, ami egy súlyosabb tétel.Ok rendben, ha ez a szabály ez a szabàly de ezt így nem tartom igazi büntetésnek mert nem mindegy, hogy 2x kell e kimennie vagy sem.Miért érdekes? Ez a szabály, ha a büntetés után van még kiállásod, akkor ott kell letölteni. Ha már nincs, akkor a végén egyszerűen hozzáadják.Azért ez is érdekes, hogy ez lehetséges.... ..De hogy a faszba nyert?Igen...boxutcában a kiálláskor
Most nem értem ezt a 10 másodperces büntit akkor.
Letöltötte a kiállás közben vagy mi?
Coolearie
Klaci79
dande
Minimálisan még nagyobb szívás is a boxban letölteni, mert attól is függ milyen gyorsan tudnak reagálni a szerelők, hogy lehet dolgozni.
Vito
dande