Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Szent Karius! 😁
több mint 6 éve
LLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLOLris
Kampman
több mint 6 éve
Alakul a 4:4.... hmmm.Tippmix csata
Igor
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Benzema játszik? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Azért csak nem halna bele, ha legalább rendesen vetődne, vagy legalább kinyújtaná a kezét. Kariost sem értettem Bale góljánál, ezt se.Subasic egy szar kapus. Sokakat felszopnak, mert a tiziparbajba paran telibe lovik oket vagy epp tenyleg fognak ket lovest, de o pont ennyit tett ezen a tornan. Amugy sorra potyazik
Kampman
több mint 6 éve
Nincs meg a stat pontosan csak emlekeztem, hogy impozáns.Jobb.Csak neki gól/meccs átlaga volt a válogatottvan, nem ?Deák Bambáról írta egy "kedves" újságíró, hogy Deák a hat gólján kívül nem csinált semmit a meccsen.........Vb döntő. Kell más, mint a gól?A szar Pogba...Egészen ezidáig köze nem volt a társasjátékhoz.
zemanla
tüsi91
zemanla
csi77
kishaszi
Több gól, mint meccs.
Sobri Jóska
---
Bocsi gyerekek, de nem tudom tovább nézni, hogy ezek a buzik nyomozzák a labdát a döntőben és 4 a nevük mellett.
Vár az efott.
Sziasztok.
Hiába 4-2.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDd
több mint 6 éve
Alakul a 4:4.... hmmm.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Miafasz?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Na, a végén összejön a 4-4. 😊
több mint 6 éve
Vicc kapusok meccse😊
több mint 6 éve
Szent Karius 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Vazze 4-4? 😀
több mint 6 éve
4:4??
több mint 6 éve
KARIUS
több mint 6 éve
😀😀😀😀😀
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Kampman
28 290
LLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLL
több mint 6 éve
20/29, Sebesnél már nem játszhatott, nem volt megbízható........Csak neki gól/meccs átlaga volt a válogatottvan, nem ?Deák Bambáról írta egy "kedves" újságíró, hogy Deák a hat gólján kívül nem csinált semmit a meccsen.........Vb döntő. Kell más, mint a gól?A szar Pogba...Egészen ezidáig köze nem volt a társasjátékhoz.
zemanla
tüsi91
zemanla
csi77
kishaszi
Olyan erős mezőny volt, hogy fel sem tűnt egy ilyen gólerős játékos hiánya.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
MaradonaMbappé MVP?Az Messi lesz.
Löfli
iktriad
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Subasic a 3. gólban van benne ma...grat nekiAz elsőben sztem nem, de a 3.-4. tisztán.
Chargers LT
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Azért csak nem halna bele, ha legalább rendesen vetődne, vagy legalább kinyújtaná a kezét. Kariost sem értettem Bale góljánál, ezt se.
több mint 6 éve
HFL döntő jobb volt
több mint 6 éve
én a horvátok helyében a kapus helyére behoznék egy mezőnyjátékost a végére, ennél rosszabb a helyzet nem lehet
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Mbappé MVP?Az Messi lesz.
Löfli
több mint 6 éve
Ez nagyon szomorú lesz a végére.4:4?
Hanni