Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Az utóbbi évek BL-döntőit idézi a meccs. Az esélyesebb csapat megszerzi a vezetést, a másik kiegyenlít, de a második félidőben bedarálják őket, az utolsó 15-20 perc már garbage time
több mint 6 éve
Jók a franciák , megérdemlik, ha nyernekNem szeretem őket, de ez a legjobb csapat a mezőnyben.
Ez nem mák
Chargers LT
több mint 6 éve
Mandzukic a vilag legjobbja lenne, ha picit is ugyes lenne labbal.Ezt még a gól előtt dondoltam beírni, de most már mindegy. A Bundásligában ez is elég......😊
Stez
Sajnos elfáradtak a horvátok, most már jobbak a frencsik...😕
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Jól van, öntsünk még a citromra egy vödör 3 napos tejszínes lucskos káposztát is 😕(((Ha vezetnének a horvátok nagyon röhögnék ezen, így kissé citromos a jókedvem.Tudom h te benyaltad, de a fradi nincs ott a vbn.Még egy futballozni nem tudó, bekkelős retek banda kellene még ide.Szerintem kurva jó VB-döntő.Kiveve h a horvatok helyettbaz angoloknak kellene itt lenni.
Sobri Jóska
Stez
Amadeus
Stez
kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Vb döntő. Kell más, mint a gól?A szar Pogba...Egészen ezidáig köze nem volt a társasjátékhoz.
zemanla
tüsi91
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Jók a franciák , megérdemlik, ha nyernekEz nem mák
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Lassan ennek a szarnak is vége lesz, jöhetnek a komoly meccsek a mennyeiben.
több mint 6 éve
De 90 perc egy meccs.A szar Pogba...Egészen ezidáig köze nem volt a társasjátékhoz.
zemanla
tüsi91
Minek lője el a puskaport az elején?
több mint 6 éve
legalább a bowl.hu-s google form-os tippjátékban eltaláltam a végső győztest
több mint 6 éve
Iktriad tanítványai vagyunk mind.Mindannyian a köpönyegemből bújtatok ki. Gogol hozzám képest egy niemand.
Kampman
több mint 6 éve
ez mekkora kapushiba... ilyen alapon üres kapuval is játszhatnának a horvátok
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
A szar Pogba...Egészen ezidáig köze nem volt a társasjátékhoz.
zemanla
több mint 6 éve
Horvátok uralják a középpályát. Pogba egy kalap szar amúgy, neki kéne a labdákat elosztani, de összeszedni se tudja azokat.Megvan a jinxtriad padawan watchlist mai nyertese.
tüsi91
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Iktriad tanítványai vagyunk mind.
több mint 6 éve
Kibaszott wakanda!!!Báppé mint szupersztár! Hahaha
Pogba inkább hagyjuk!
több mint 6 éve
Horvátok uralják a középpályát. Pogba egy kalap szar amúgy, neki kéne a labdákat elosztani, de összeszedni se tudja azokat.Nem olyan rossz azért.
tüsi91
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 894
Ne írj ns-re, nem a te műfajod ez a sport dolog.Tudom h te benyaltad, de a fradi nincs ott a vbn.Még egy futballozni nem tudó, bekkelős retek banda kellene még ide.Szerintem kurva jó VB-döntő.Kiveve h a horvatok helyettbaz angoloknak kellene itt lenni.
Sobri Jóska
Stez
Amadeus
Stez
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Faszomat 😕
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Ki is szidta Pogbát? 😊
több mint 6 éve
A szar Pogba...
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Horvátok uralják a középpályát. Pogba egy kalap szar amúgy, neki kéne a labdákat elosztani, de összeszedni se tudja azokat.khmmm
tüsi91
(game over szerintem)
több mint 6 éve
Pff
több mint 6 éve
Ha vezetnének a horvátok nagyon röhögnék ezen, így kissé citromos a jókedvem.Tudom h te benyaltad, de a fradi nincs ott a vbn.Még egy futballozni nem tudó, bekkelős retek banda kellene még ide.Szerintem kurva jó VB-döntő.Kiveve h a horvatok helyettbaz angoloknak kellene itt lenni.
Sobri Jóska
Stez
Amadeus
Stez