Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Az hogy francia? 😉 én ezt nem arra írtam hogy most nekik szurkolnék. Ahogy már korábban is írtam én ma jó meccsnek szurkoltam. Úgy tűnik bejött.Tudnám mi vesz rá valakit, hogy francia szurkoló legyen.hajdúbé is nehezen tudja elengedni ezt az össznépi horvát szopkodást, és még ezt a béna kapushibát is hősies horvát gólnak adja elő 😊))))))Próbáljuk palástolni hogy nem irigykedünk. Nem a francokat 😛
ozibozi
dande
Amadeus
több mint 6 éve
Bár én nem lettem, de ezen a VB-n pont azt a hatékony védekező, biztonsági focit játszák, amiért én német szurkoló lettem 35 éve.Tudnám mi vesz rá valakit, hogy francia szurkoló legyen.hajdúbé is nehezen tudja elengedni ezt az össznépi horvát szopkodást, és még ezt a béna kapushibát is hősies horvát gólnak adja elő 😊))))))Próbáljuk palástolni hogy nem irigykedünk. Nem a francokat 😛
ozibozi
dande
Amadeus
több mint 6 éve
ugyanígy vagyok a németekkel, olaszokkal, argentinokkal és az angolokkal...Tudnám mi vesz rá valakit, hogy francia szurkoló legyen.hajdúbé is nehezen tudja elengedni ezt az össznépi horvát szopkodást, és még ezt a béna kapushibát is hősies horvát gólnak adja elő 😊))))))Próbáljuk palástolni hogy nem irigykedünk. Nem a francokat 😛
ozibozi
dande
Amadeus
de ízlésről és csapathovatartozásról fölösleges vitát nyitni, fogadd el 😊
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
86 a helyes megoldás
több mint 6 éve
Nem mindig a legjobb nyeri.Courtois a vb kapusa, a vb csapata meg Belgium.De VBt nem nyernek 😊
Vrij6
dande
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Tudnám mi vesz rá valakit, hogy francia szurkoló legyen.hajdúbé is nehezen tudja elengedni ezt az össznépi horvát szopkodást, és még ezt a béna kapushibát is hősies horvát gólnak adja elő 😊))))))Próbáljuk palástolni hogy nem irigykedünk. Nem a francokat 😛
ozibozi
dande
Amadeus
Divat.Courtois a vb kapusa, a vb csapata meg Belgium.De VBt nem nyernek 😊
Vrij6
dande
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Courtois a vb kapusa, a vb csapata meg Belgium.De VBt nem nyernek 😊
Vrij6
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 891
Tudnám mi vesz rá valakit, hogy francia szurkoló legyen.hajdúbé is nehezen tudja elengedni ezt az össznépi horvát szopkodást, és még ezt a béna kapushibát is hősies horvát gólnak adja elő 😊))))))Próbáljuk palástolni hogy nem irigykedünk. Nem a francokat 😛
ozibozi
dande
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
én a horvátok helyében a kapus helyére behoznék egy mezőnyjátékost a végére, ennél rosszabb a helyzet nem lehetÉn kettőt, mert itt nincs too many men on the ice büntetés.
r.baggio
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
hajdúbé is nehezen tudja elengedni ezt az össznépi horvát szopkodást, és még ezt a béna kapushibát is hősies horvát gólnak adja elő 😊))))))Próbáljuk palástolni hogy nem irigykedünk. Nem a francokat 😛
ozibozi
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Az is az volt, amikor Messi megkapta a vb-aranylabdát. Vagy a nagy aranylabdái közül néhányat. Vagy amikor CR Ribery helyett. Szóval láttunk már sok mindent.Hat viccen kivul o. Ilyen potyaval nem lehet valaki top kapus, barmeddig is jut a csapata. A vilag szegyene, ha megvalasztjak.Llorist ha ezek utan megvalasztjak legjobb kapusnak, az is vicc leszAz Pickford, evidens.
Stez
Sobri Jóska
Stez
több mint 6 éve
Courtois a vb kapusa, a vb csapata meg Belgium.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Jughead
5 194
Subasic amúgy eddig jó volt, pl. a Kane elleni bravúrja a VB védése.
több mint 6 éve
ozibozi
17 133
hajdúbé is nehezen tudja elengedni ezt az össznépi horvát szopkodást, és még ezt a béna kapushibát is hősies horvát gólnak adja elő 😊))))))
több mint 6 éve
Hat viccen kivul o. Ilyen potyaval nem lehet valaki top kapus, barmeddig is jut a csapata. A vilag szegyene, ha megvalasztjak.Llorist ha ezek utan megvalasztjak legjobb kapusnak, az is vicc leszAz Pickford, evidens.
Stez
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Jah rwmélem is ha már ez a játék képe 😊Vár az efott.a volbeat koncert biztos király lesz 😊 de egy ilyen vicc meccset már végig kell nézni
Sziasztok.
kishaszi
r.baggio
több mint 6 éve
Az NHL-ben ilyenkor szokott bejönni a másik kapus, nem?Edzője válogatja, és függ a játék képétől, a bekapott gólok "milyenségétől", illetve a kapus egojától is.
shawnka
több mint 6 éve
Llorist ha ezek utan megvalasztjak legjobb kapusnak, az is vicc leszAz Pickford, evidens.
Stez
több mint 6 éve
Inkább fel.Elszipkázza a címet?MaradonaMbappé MVP?Az Messi lesz.
Löfli
iktriad
Chargers LT
Tactful Cactus
több mint 6 éve
Hihetetlen egy vb döntő 😎 és jó a meccs is
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Vár az efott.a volbeat koncert biztos király lesz 😊 de egy ilyen vicc meccset már végig kell nézni
Sziasztok.
kishaszi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Ez belefér Llorisnál. Most akartam írni, hogy Lloris mennyivel stabilabb, s mindig képes 1-1 bravúrra, amikor kell
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
Elszipkázza a címet?MaradonaMbappé MVP?Az Messi lesz.
Löfli
iktriad
Chargers LT
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Llorist ha ezek utan megvalasztjak legjobb kapusnak, az is vicc lesz