Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Mandzukic a vilag legjobbja lenne, ha picit is ugyes lenne labbal.Giroud, Diego Costa, Higuain, Böde
Stez
több mint 6 éve
Mandzukic a vilag legjobbja lenne, ha picit is ugyes lenne labbal.ööö... nem. Cé még mindig jobb nála mind fizikailag, mind technikailag.
Stez
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Albánia, Ausztria Bulgária, Magyarország, Olaszország és Törökország seHa nyer Szerbia, Jugoszlávia ismét megalakul.Bosznia, Macedónia, Koszovó és Szlovénia don't like this
Coolearie
iktriad
több mint 6 éve
Mandzukic a vilag legjobbja lenne, ha picit is ugyes lenne labbal.
több mint 6 éve
szerintem az a meccs nem volt bűnrossz, onnantól, hogy az argentínok félidő pluszmínusz öt perces sávban találtak két gólt, onnantól felpörgött, ráadásul 3-2 után a franciák nem egy gólt rúghattak volna, meg az argentínok is még egy-kettőt.szóval 45 perc alatt több gól esett, mint az előző két vb-döntő 120 perce alatt.Önmagában ez meg nem kell jelentsen valamit, ha azt nézzük hány 100x jobb 0-0-át látrunk már, mint a franciaargentin 4-3..
amúgy kapják be, simán megy a szelvényem (2-3 gólra számítottam), de legalább nem kell unatkozni.
slowmotion
kishaszi
több mint 6 éve
szóval 45 perc alatt több gól esett, mint az előző két vb-döntő 120 perce alatt.Önmagában ez meg nem kell jelentsen valamit, ha azt nézzük hány 100x jobb 0-0-át látrunk már, mint a franciaargentin 4-3..
amúgy kapják be, simán megy a szelvényem (2-3 gólra számítottam), de legalább nem kell unatkozni.
slowmotion
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Ha nyer Szerbia, Jugoszlávia ismét megalakul.Bosznia, Macedónia, Koszovó és Szlovénia don't like this
Coolearie
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Ja, a félidei elemzés 😊Bozsik fonok szakmazgatasa. Nem szandekos kez, ergo nem bunteto.Nem volt szandekos kez. Atyauristen...Ezt most te mondod, vagy írt ilyet valaki, és azon vagy kiakadva?
Stez
shagi0206
Stez
Én olyanokat nem nézek.
Végülis, ha a kezem egyenesen ki van tartva magam mellett, és ha még csak közelről is ráfejelik, akkor az nem 11-es. Nem számít, hogy nem volt szándékos.
Távol áll tőlem, hogy a franciáknak szurkoljak (bár volt már ilyen, csak ahhoz kell még1 olyan csapat ellenfélnek, akiket még náluk is jobban utálok), de ez 100-as 11-es volt.
több mint 6 éve
Hol van respektvv4laci, mikor kéne?Bozsik fonok szakmazgatasa. Nem szandekos kez, ergo nem bunteto.Nem volt szandekos kez. Atyauristen...Ezt most te mondod, vagy írt ilyet valaki, és azon vagy kiakadva?
Stez
shagi0206
Stez
több mint 6 éve
ügyesen kezelte a labdát, csak nem jó testrészével.Nem volt szandekos kez. Atyauristen...Mert az volt?
Stez
Amadeus
nem tudni, mennyire volt teljesen tudatos, de egy ilyen kezezést nem lehet nem befújni.
illetve lehet nem befújni, de ahhoz vak angol bírók kellenek.
több mint 6 éve
Ha nyer Szerbia, Jugoszlávia ismét megalakul.
több mint 6 éve
Szagértő mondotta volt.Nem volt szandekos kez. Atyauristen...Ezt most te mondod, vagy írt ilyet valaki, és azon vagy kiakadva?
Stez
shagi0206
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Mert nem az van, hogy nincs tengerünk. Hanem hogy nem kell!Na jönnek a Soros-hajókNem tudnak nálad kikötni a Soros-hajók, ha nincs tengerpartod
Amadeus
Kampman
Vrij6
több mint 6 éve
Mert nem kritérium a szándékosság.Nem volt szandekos kez. Atyauristen...Mert az volt?
Stez
Amadeus
több mint 6 éve
Bozsik fonok szakmazgatasa. Nem szandekos kez, ergo nem bunteto.Nem volt szandekos kez. Atyauristen...Ezt most te mondod, vagy írt ilyet valaki, és azon vagy kiakadva?
Stez
shagi0206
több mint 6 éve
Nem kell beírnod, hogy az ég kék, a víz nedves, a vérapó meg sose alszik.Én kérek elnézést, hogy ezt minden rinyára be kell írnom.6218. Köszönjük Emese szintű kommented 😊A bíró szerint nem.Tehát Pogba nem volt lesen az elsőn gólnál, Griezmann pedig nem dobta fel magát, értem.Ezek nem látnak a szerencsétől, mwg kaptak egy hazai bírótHagyjuk már
gabokocka
shawnka
gabokocka
És hát az ő szava számít.
Sobri Jóska
kishaszi
Sobri Jóska
több mint 6 éve
szóval 45 perc alatt több gól esett, mint az előző két vb-döntő 120 perce alatt.amúgy kapják be, simán megy a szelvényem (2-3 gólra számítottam), de legalább nem kell unatkozni.
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 896
Nem volt szandekos kez. Atyauristen...Mert az volt?
Stez
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Nem volt szandekos kez. Atyauristen...Ezt most te mondod, vagy írt ilyet valaki, és azon vagy kiakadva?
Stez
több mint 6 éve
Mert nem az van, hogy nincs tengerünk. Hanem hogy nem kell!Na jönnek a Soros-hajókNem tudnak nálad kikötni a Soros-hajók, ha nincs tengerpartod
Amadeus
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Nem volt szandekos kez. Atyauristen...
több mint 6 éve
Na, Djokovics már behúzta, mehet szurkolni a horv.......mindegy kinek....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Én kérek elnézést, hogy ezt minden rinyára be kell írnom.6218. Köszönjük Emese szintű kommented 😊A bíró szerint nem.Tehát Pogba nem volt lesen az elsőn gólnál, Griezmann pedig nem dobta fel magát, értem.Ezek nem látnak a szerencsétől, mwg kaptak egy hazai bírótHagyjuk már
gabokocka
shawnka
gabokocka
És hát az ő szava számít.
Sobri Jóska
kishaszi
több mint 6 éve
Eddig Neymar sem dobalja magat.Smint megtudtuk Hofbrau München Istvántól Rodánó sem nem mutogassa a bal combját. Vagy szárnyát.
Vrij6