Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Szard már le 😀egy gól, amiről lemaradok 😀5 felettiegy dolgot akartam megtenni, hogy lesz videóbírós 11-es...Mekkora szorzója volt?
r.baggio
bcsarli
amúgy ez a döntő eddig zanzásítva hozza ezt a vb-t, own goal strikes again, videóbíró, 11-es, mi kell még?
r.baggio
Löfli
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Perisic mire gondolt? Nem veszik észre, vagy mi?Jobb, mint a biztos gól.
Jughead
több mint 6 éve
Jughead
5 194
Perisic mire gondolt? Nem veszik észre, vagy mi?
több mint 6 éve
Ezek nem látnak a szerencsétől, mwg kaptak egy hazai bírótHagyjuk már
gabokocka
több mint 6 éve
Az első gólnál miért nem nézték meg, hogy a bantu lesen van a szabinál, ráadásul meglöji Mandzukicot. Arról nem beszélve, hogy Griezmann feldobta magát előtte.😕(
gabokocka
Eső után köpönyeg.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Emésztésed hogy áll?egy gól, amiről lemaradok 😀5 felettiegy dolgot akartam megtenni, hogy lesz videóbírós 11-es...Mekkora szorzója volt?
r.baggio
bcsarli
amúgy ez a döntő eddig zanzásítva hozza ezt a vb-t, own goal strikes again, videóbíró, 11-es, mi kell még?
r.baggio
Löfli
több mint 6 éve
Mbappé már melegítlátványos fetrengés még nem volt5 felettiegy dolgot akartam megtenni, hogy lesz videóbírós 11-es...Mekkora szorzója volt?
r.baggio
bcsarli
r.baggio
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Mert Neymar már otthon van, Lazovic meg nem volt a szerb keretben.látványos fetrengés még nem volt5 felettiegy dolgot akartam megtenni, hogy lesz videóbírós 11-es...Mekkora szorzója volt?
r.baggio
bcsarli
r.baggio
Kampman
több mint 6 éve
egy gól, amiről lemaradok 😀5 felettiegy dolgot akartam megtenni, hogy lesz videóbírós 11-es...Mekkora szorzója volt?
r.baggio
bcsarli
r.baggio
több mint 6 éve
Az első gólnál miért nem nézték meg, hogy a bantu lesen van a szabinál, ráadásul meglöji Mandzukicot. Arról nem beszélve, hogy Griezmann feldobta magát előtte.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Ilyen fostos mazlista bandat..
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Kampman
28 290
látványos fetrengés még nem volt5 felettiegy dolgot akartam megtenni, hogy lesz videóbírós 11-es...Mekkora szorzója volt?
r.baggio
bcsarli
r.baggio
több mint 6 éve
Úgyis a horvátok nyernek!
több mint 6 éve
Grízman döntőben? kihagyjaSzép jinx. Akkor most hogy is van ez az elleniktriad dolog? 😊
Löfli
4-4.5 felettiegy dolgot akartam megtenni, hogy lesz videóbírós 11-es...Mekkora szorzója volt?
r.baggio
bcsarli
r.baggio
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Ezek nem látnak a szerencsétől, mwg kaptak egy hazai bírót
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
5 felettiegy dolgot akartam megtenni, hogy lesz videóbírós 11-es...Mekkora szorzója volt?
r.baggio
bcsarli
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Grízman döntőben? kihagyja
több mint 6 éve
Na nézzük ez a bíró Hochuli vagy Saskőy?Tóth Vencel.
iktriad
több mint 6 éve
Jó a videóbíró...ideje volt. Jó döntés, ez tizi
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
egy dolgot akartam megtenni, hogy lesz videóbírós 11-es...Mekkora szorzója volt?
r.baggio
több mint 6 éve
Na nézzük ez a bíró Hochuli vagy Saskőy?
több mint 6 éve
egy dolgot akartam megtenni, hogy lesz videóbírós 11-es...
---
több mint 6 éve
Csori horvatok.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Owen után jöhet Eleven is!