Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Vida valami zseniális volt. Kilencig számoltam, hogy amerre áll bassza ki egyből a labdát a pályáról. Komolyan ivós játékot kellett volna tartani rá, akármikor megy a környéke felé lévő támadó irányába a labda már bassza is ki gondolkodás nélkül, én ilyet még nem láttam
több mint 6 éve
deyell
11 702
a kérdés arra irányult inkább, hogy miért nincs Kante a csapatodban. 😊Akár.Hogy ne zavarjon be a döntő, kreáltam egy VB-válogatottat:Kante?
Pickford, - Pavard, Giménez, Umtiti, Vida, - Coutinho, Cserisev, Mbappe, Witsel, - C. Ronaldo, Lukaku
De az elgondolkodtató, hogy az egész VB-nek nincs összesen 3 kiemelkedő játékosa posztfüggetlenül.
Sobri Jóska
deyell
Mivel kb. senki se evidens, tulajdonképpen szinte bárki cserekompátibilis.
Én személy szerint csak a Pickford, Mbappe, Cserisev hármashoz ragaszkodom. 😊
Sobri Jóska
az enyém akkor:
Schmeichel - Trippier, Godin, Mina, L. Hernandez - Kante, Modric, Coutinho - Mbappe, Kane, Hazard
choose life
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 896
vagy mbappe vagy modric lesz a vb játékosa, de szerintem a horvát kapja, úgyhogy őt hiba volt kihagyni 😊Lukita nagyon megérdemelné az arany bogyeszt
eaglesmcnabb
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
vagy mbappe vagy modric lesz a vb játékosa, de szerintem a horvát kapja, úgyhogy őt hiba volt kihagyni 😊
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Akár.Hogy ne zavarjon be a döntő, kreáltam egy VB-válogatottat:Kante?
Pickford, - Pavard, Giménez, Umtiti, Vida, - Coutinho, Cserisev, Mbappe, Witsel, - C. Ronaldo, Lukaku
De az elgondolkodtató, hogy az egész VB-nek nincs összesen 3 kiemelkedő játékosa posztfüggetlenül.
Sobri Jóska
deyell
Mivel kb. senki se evidens, tulajdonképpen szinte bárki cserekompátibilis.
Én személy szerint csak a Pickford, Mbappe, Cserisev hármashoz ragaszkodom. 😊
több mint 6 éve
Stez megmagyarázta már? Lusta vagyok visszagörgetni.Buzi horvátok több gólt rúgtak.
Amadeus
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 896
Stez megmagyarázta már? Lusta vagyok visszagörgetni.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
deyell
11 702
Hogy ne zavarjon be a döntő, kreáltam egy VB-válogatottat:Kante?
Sobri Jóska
choose life
több mint 6 éve
Hogy ne zavarjon be a döntő, kreáltam egy VB-válogatottat:Pickford, - Pavard, Giménez, Umtiti, Vida, - Coutinho, Cserisev, Mbappe, Witsel, - C. Ronaldo, Lukaku
több mint 6 éve
deyell
11 702
TRIIPPPiERRRR!!!én maradnék a klasszikus Southgate daloknál.
Délikapu imádlak 😘
www.youtube.com/watch?v=t_YneccErSc
Tito05
www.youtube.com/watch?v=wu8Uiq1odmY
choose life
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Mentek ők még az elsőben, Kane-nek vagy Maguire-nek el kellett volna döntenie a meccset és szevasz. Ők mindent kihagytak, a horvátok köszönték szépen, evvanFasza volt ez így is, nem lett volna baj, ha kevésbé érdekesek a szabályértelmezések, de nem ezen múlt, hanem, hogy az első félidőben nem döntöttük ezt el. Sajnos Kane a kieséses szakaszban nagyon indiszponált volt. Összességében sajnos a horvátok megérdemelték ezt.Egyébként én is ebben látom az angolok kiesésének az okát. Ha már egyszer megszerezték a vezetést, menni kellett volna, mert a horvátok totál megvoltak zavarodva. Az első félidőben totál kómásak voltak. Ahogy a horvátok a góljuk után kapartak ezerrel, mert érezték, hogy itt most nyerhetnek.
Na de majd Fodenék, Sanchóék és Solanke-ék beárazzák a világot
Wyatt
Döntőben szerintem sima francia győzelem lesz. Horvátok azért 4 nap alatt tudnak pihenni, de a francia csapat egyszerűen jobb.
NB2
több mint 6 éve
Fasza volt ez így is, nem lett volna baj, ha kevésbé érdekesek a szabályértelmezések, de nem ezen múlt, hanem, hogy az első félidőben nem döntöttük ezt el. Sajnos Kane a kieséses szakaszban nagyon indiszponált volt. Összességében sajnos a horvátok megérdemelték ezt.Egyébként én is ebben látom az angolok kiesésének az okát. Ha már egyszer megszerezték a vezetést, menni kellett volna, mert a horvátok totál megvoltak zavarodva. Az első félidőben totál kómásak voltak. Ahogy a horvátok a góljuk után kapartak ezerrel, mert érezték, hogy itt most nyerhetnek.
Na de majd Fodenék, Sanchóék és Solanke-ék beárazzák a világot
Wyatt
Döntőben szerintem sima francia győzelem lesz. Horvátok azért 4 nap alatt tudnak pihenni, de a francia csapat egyszerűen jobb.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Fasza volt ez így is, nem lett volna baj, ha kevésbé érdekesek a szabályértelmezések, de nem ezen múlt, hanem, hogy az első félidőben nem döntöttük ezt el. Sajnos Kane a kieséses szakaszban nagyon indiszponált volt. Összességében sajnos a horvátok megérdemelték ezt.Na de majd Fodenék, Sanchóék és Solanke-ék beárazzák a világot
több mint 6 éve
YoungZeeZee
8 552
Ezert nem lott golt Kanewww.facebook.com/TrollFootball/photos/a.610927439110625.1073741828.598340823702620/937617843108248/?type=3
több mint 6 éve
Francia Win és Over 1,5 gól. Ezt sokkal.No de rendes játékidő vagy túlóra?
Coolearie
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Horvátok előbb lesznek VB győztesek mint mi? Fene az irigy májamnak ennek nem tudok örülni....francicáknak se jobban...2164 és az 1. magyar (intergalaktikus) soccer VB győzelem már nincs is olyan messze. Fél lábon kibírjuk addig. Ja meg hibernálva.
dande
több mint 6 éve
Francia Win és Over 1,5 gól. Ezt sokkal.
több mint 6 éve
Baggionak:Ezért nem korrekt, és minusz EV a 2.88 egy 1:4-es sanszra.
Ha volt ket igazi 50-50-es meccs a VB-n, akkor a két elődöntő volt az.
több mint 6 éve
de legalább nem tizikkel estek ki az angolok 😛
több mint 6 éve
Mondjuk mehet a ház a franciakra, mert a hulla horvátok simán kikapnakMint most is, meg mint legutóbb 😊
Chargers LT
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Mondjuk mehet a ház a franciakra, mert a hulla horvátok simán kikapnakAztán nehogy német példa legyen
Chargers LT
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Vagy jól szrsz 😉Uruguay - Portugáliaegész jól tippelek eddig 😊
Franciao. - Argentína
Brazília - Mexikó
Belgium - Japán
Spanyolo. - Oroszo.
Horváto. - Dánia
Svédo. - Svájc
Kolumbia - Anglia
Uruguay - Franciao.
Brazília - Belgium
Spanyolo. - Horváto.
Svájc - Anglia
Franciao. - Belgium
Horváto. - Anglia
Franciao. - Horváto.
Löfli
Löfli
több mint 6 éve
Mondjuk mehet a ház a franciakra, mert a hulla horvátok simán kikapnak
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Horvátok előbb lesznek VB győztesek mint mi? Fene az irigy májamnak ennek nem tudok örülni....francicáknak se jobban...