Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Pickford annyiban jobb, mint Lloris, hogy elötte nincsenek védők.
több mint 6 éve
footballez roppant poenos, bar nem igazan gondolom, hogy egy vb-elodonto utan Anglianak szegyenkeznie kellene barmi miatt is... foleg ezzel a csapattal, aminek a fele full fos.cominggoing home....
yooker
több mint 6 éve
Mandzu mekkora arc 😀 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
lesz vagy 4 perc hosszabbítás az tuti
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Pickford fog felfutni a 121. percben,. aztan jon a Benevento-villanas
több mint 6 éve
Meg a következő 3-l leszel 😉Az első VB döntő amit nem fogok nézni amióta focit nézek....én az idei SB-lal voltam így...😉
dande
yooker
több mint 6 éve
Ezt nem akarom tudni honnan tudod 😊nekem istenadta ballábam vanNem kezed?
eaglesmcnabb
kishaszi
több mint 6 éve
Amúgy ennél jobb meccs kevés volt a VB-n, nem tudom mi ez a fanyalgás.Pontosan a dán francia 3x mondom 😊
Jughead
több mint 6 éve
nekem istenadta ballábam vanNem kezed?
eaglesmcnabb
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Cigànykodàs indul...
több mint 6 éve
Amúgy ennél jobb meccs kevés volt a VB-n, nem tudom mi ez a fanyalgás.Az első félidő átlagos volt, de a 2. félidő és hosszabbítás pazar... és rendkívül kevés fetrengés volt.
Jughead
Eddig.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
na Stezi, az interes meg a juvés kiszopatja őket? 😀Annyit szidta a saját angoljait, hogy ez a karma 😊
eaglesmcnabb
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Jo meccs ez. Vagyis 1-1 utan lett az.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Jughead
5 195
Amúgy ennél jobb meccs kevés volt a VB-n, nem tudom mi ez a fanyalgás.
több mint 6 éve
Az első VB döntő amit nem fogok nézni amióta focit nézek....én az idei SB-lal voltam így...😉
dande
több mint 6 éve
Ez szopi, i9gy mar nem nyerunk 2–1-re, 2–2 es tizikkel megyunk tovabb.
több mint 6 éve
Arra kéne figyelni, hogy ne rugdoshassanak az angolok jó helyről szabadokat meg szögleteket. Tuti lesz ezért még vagy 3.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
NA VÉGRE
több mint 6 éve
Az első VB döntő amit nem fogok nézni amióta focit nézek....jajj már, mit rinyálsz? 😀
dande
több mint 6 éve
Az első VB döntő amit nem fogok nézni amióta focit nézek....
több mint 6 éve
Töketlen egy gól volt, minden értelemben.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
ez már benne volt nagyon, meg is érdemlik
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
na Stezi, az interes meg a juvés kiszopatja őket? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!