Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Mitrovic over 2.5 lovest... eddig 0/4 vagyok 😕Most biztos sikerülni fog.
Igor
több mint 6 éve
Mitrovic over 2.5 lovest... eddig 0/4 vagyok 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Horvátok után jöhetnek a szerbek, ki mit vár tőlük?😀Scsepovics duplát és Lazovic fetrengést. Vagy ők csak cserék lesznek? 😊
Vrij6
több mint 6 éve
dawyd728
3 850
Horvátok után jöhetnek a szerbek, ki mit vár tőlük?😀Kolarov mesterhármast kapott gól nélkül. 😉
Vrij6
több mint 6 éve
Inkább azt nézzük, hogy mivel nem, mert a lesek vagy a nevek sem az erősségei...Crazy elég irritálóan szurkol a horvátoknak.az még hagyján, de az öngólokkal hadilábon áll még mindig...
peach
gamerkr
Amúgy erre a szerb meccsre pl nem mertem fogadni, mert egyrészről őket is kiszámíthatlannak érzem, másrészről Costa Rica is sötét ló (szerintem nagyon egyben vannak, de lehet csak az elfogultságom mondatja velem)
Öttől meg akkor Mexikó-N.o. a Bp Park melletti Nagyszünetnél!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Horvátok után jöhetnek a szerbek, ki mit vár tőlük?😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Crazy elég irritálóan szurkol a horvátoknak.az még hagyján, de az öngólokkal hadilábon áll még mindig...
peach
több mint 6 éve
Úgy néz ki, ez sem az afrikai csapatok vb-je lesz.szörprájz!
Vrij6
több mint 6 éve
Úgy néz ki, ez sem az afrikai csapatok vb-je lesz.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Ajándék volt ez a horvát 0-1ről 2,95ért. Már a sima hazai 1,75 oddsot se értettem, miért ilyen magas.Mert megint egy öngól és egy tizi kellett? 😊
zavi27
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Ajándék volt ez a horvát 0-1ről 2,95ért. Már a sima hazai 1,75 oddsot se értettem, miért ilyen magas.
több mint 6 éve
Nekem különösen jól esett az az egy perc alatt három szögi...és nem csak ő...volt egy szelvényem ahol kellett a 3 sárgahú de kellett ez a sárga a végére 😀baggio biztos örül neki...
Klaci79
Igor
Klaci79
több mint 6 éve
meg a kefírt :p de ja, egyre nyilván meghívlak a hfl jegy miattkösz srácok, így tényleg jó nap volt a mai 😊 több év kihagyás után kezdtem el újra fogadni, és messi kihagyott 11-ese választott el attól, hogy 30e pluszban zárjam a napot... de így se rosszakkor holnap te veszed a sört 😀
r.baggio
Löfli
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
kösz srácok, így tényleg jó nap volt a mai 😊 több év kihagyás után kezdtem el újra fogadni, és messi kihagyott 11-ese választott el attól, hogy 30e pluszban zárjam a napot... de így se rosszakkor holnap te veszed a sört 😀
r.baggio
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
és nem csak ő...volt egy szelvényem ahol kellett a 3 sárgahú de kellett ez a sárga a végére 😀baggio biztos örül neki...
Klaci79
Igor
több mint 6 éve
hú de kellett ez a sárga a végére 😀te is a 2,5+ sárgát tetted gondolom 😊
Klaci79
---
több mint 6 éve
csak 4 perc a hosszabbítás 😕
több mint 6 éve
kösz srácok, így tényleg jó nap volt a mai 😊 több év kihagyás után kezdtem el újra fogadni, és messi kihagyott 11-ese választott el attól, hogy 30e pluszban zárjam a napot... de így se rossz
---
több mint 6 éve
4 perc 😊
több mint 6 éve
hú de kellett ez a sárga a végére 😀baggio biztos örül neki...
Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
hú de kellett ez a sárga a végére 😀
több mint 6 éve
meg hát igazából szinte nincs is olyan tizenegyes, ami ellen a védők ne tiltakoznának, még ha élveboncolást is hajtanak végre a támadónTipikusan az az eset, hogy mindenki belebrunyàl a medencébe, de ha a rajtkőröl teszed azért tuti szólnak 😊Azért két kézzel a másikat átkarolva, ahol az egyik kéz felülről lefelé karol, így a felugrásban is könnyebben lehet akadályozni a másikat, az azért nagyon ritkán nem tizi. Nyilván többet engednek a szögletek során a bírók, de ez nagyon látványos volt, tetejében arra is ment a labda.Azt nem értettem, a sok csoki mit reklamàlt? Bíró előtt volt, làtvànyos is volt.Mert ilyenből van 100 egy meccsen. Attól még persze a büntető jogos volt.
NB2
Kampman
dawyd728
NB2
több mint 6 éve
Tipikusan az az eset, hogy mindenki belebrunyàl a medencébe, de ha a rajtkőröl teszed azért tuti szólnak 😊Azért két kézzel a másikat átkarolva, ahol az egyik kéz felülről lefelé karol, így a felugrásban is könnyebben lehet akadályozni a másikat, az azért nagyon ritkán nem tizi. Nyilván többet engednek a szögletek során a bírók, de ez nagyon látványos volt, tetejében arra is ment a labda.Azt nem értettem, a sok csoki mit reklamàlt? Bíró előtt volt, làtvànyos is volt.Mert ilyenből van 100 egy meccsen. Attól még persze a büntető jogos volt.
NB2
Kampman
dawyd728
több mint 6 éve
ez meg nem sárga aha... sose felejtem el, hogy Husztit ilyen miatt rögtön pirossal kiszórta a kopasz angol anno a horvátok elleni vb-selejtezőn Zágrábban még 2004-ben
---