Eredménykövető - Foci VB 2018

19 feliratkozó

több mint 6 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 432 — no es importante
KINEK DRUKKOLSZ?
ANGLIA: Fast Willie, Tony Adams, Tito05, Stez, Duff, peterbadbone, slowmotion, Antonius, alatriste, dr0725, Zolika, bergerdani, Wyatt
BELGIUM: Borbinho, Sixo, Hanni, Padrinaggio, Coolearie, kristof
BRAZÍLIA: Shilkor, Gergőbácsi, eaglesmcnabb, Gergőke, FViktor, bogec7, Zero_L, Toca
FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
OROSZORSZÁG: ozibozi
URUGUAY: deyell, Szesze

Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 843 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mitrovic over 2.5 lovest... eddig 0/4 vagyok 😕
Igor
Most biztos sikerülni fog.
több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Mitrovic over 2.5 lovest... eddig 0/4 vagyok 😕

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 843 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Horvátok után jöhetnek a szerbek, ki mit vár tőlük?😀
Vrij6
Scsepovics duplát és Lazovic fetrengést. Vagy ők csak cserék lesznek? 😊
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 327
Vrij6
A meccstől min. 3 lapot, min. 2 a szerbeknek, illetve összesen min. 1 pirosat

Szerkesztette: Kampman
több mint 6 éve
dawyd728 3 850
Vrij6
Kolarov mesterhármast kapott gól nélkül. 😉
több mint 6 éve
Crazy elég irritálóan szurkol a horvátoknak.
peach
az még hagyján, de az öngólokkal hadilábon áll még mindig...
gamerkr
Inkább azt nézzük, hogy mivel nem, mert a lesek vagy a nevek sem az erősségei...

Amúgy erre a szerb meccsre pl nem mertem fogadni, mert egyrészről őket is kiszámíthatlannak érzem, másrészről Costa Rica is sötét ló (szerintem nagyon egyben vannak, de lehet csak az elfogultságom mondatja velem)

Öttől meg akkor Mexikó-N.o. a Bp Park melletti Nagyszünetnél!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 460 — Слава Україні! Героям слава!

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Crazy elég irritálóan szurkol a horvátoknak.
peach
az még hagyján, de az öngólokkal hadilábon áll még mindig...

több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 638 — Cowboys fan
Úgy néz ki, ez sem az afrikai csapatok vb-je lesz.
Vrij6
szörprájz!
több mint 6 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 460 — Слава Україні! Героям слава!
Úgy néz ki, ez sem az afrikai csapatok vb-je lesz.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Ajándék volt ez a horvát 0-1ről 2,95ért. Már a sima hazai 1,75 oddsot se értettem, miért ilyen magas.
zavi27
Mert megint egy öngól és egy tizi kellett? 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 913 — Amerikai sportok rajongója
Ajándék volt ez a horvát 0-1ről 2,95ért. Már a sima hazai 1,75 oddsot se értettem, miért ilyen magas.
több mint 6 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
hú de kellett ez a sárga a végére 😀
Klaci79
baggio biztos örül neki...
Igor
és nem csak ő...volt egy szelvényem ahol kellett a 3 sárga
Klaci79
Nekem különösen jól esett az az egy perc alatt három szögi...
több mint 6 éve
kösz srácok, így tényleg jó nap volt a mai 😊 több év kihagyás után kezdtem el újra fogadni, és messi kihagyott 11-ese választott el attól, hogy 30e pluszban zárjam a napot... de így se rossz
r.baggio
akkor holnap te veszed a sört 😀
Löfli
meg a kefírt :p de ja, egyre nyilván meghívlak a hfl jegy miatt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
kösz srácok, így tényleg jó nap volt a mai 😊 több év kihagyás után kezdtem el újra fogadni, és messi kihagyott 11-ese választott el attól, hogy 30e pluszban zárjam a napot... de így se rossz
r.baggio
akkor holnap te veszed a sört 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Klaci79
Igor
és nem csak ő...volt egy szelvényem ahol kellett a 3 sárga
több mint 6 éve
Klaci79
te is a 2,5+ sárgát tetted gondolom 😊

---
több mint 6 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
csak 4 perc a hosszabbítás 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 6 éve

---
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
4 perc 😊
több mint 6 éve
Klaci79

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 638 — Cowboys fan
Azt nem értettem, a sok csoki mit reklamàlt? Bíró előtt volt, làtvànyos is volt.
NB2
Mert ilyenből van 100 egy meccsen. Attól még persze a büntető jogos volt.
Kampman
Azért két kézzel a másikat átkarolva, ahol az egyik kéz felülről lefelé karol, így a felugrásban is könnyebben lehet akadályozni a másikat, az azért nagyon ritkán nem tizi. Nyilván többet engednek a szögletek során a bírók, de ez nagyon látványos volt, tetejében arra is ment a labda.
dawyd728
Tipikusan az az eset, hogy mindenki belebrunyàl a medencébe, de ha a rajtkőröl teszed azért tuti szólnak 😊
NB2
meg hát igazából szinte nincs is olyan tizenegyes, ami ellen a védők ne tiltakoznának, még ha élveboncolást is hajtanak végre a támadón
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
Azt nem értettem, a sok csoki mit reklamàlt? Bíró előtt volt, làtvànyos is volt.
NB2
Mert ilyenből van 100 egy meccsen. Attól még persze a büntető jogos volt.
Kampman
Azért két kézzel a másikat átkarolva, ahol az egyik kéz felülről lefelé karol, így a felugrásban is könnyebben lehet akadályozni a másikat, az azért nagyon ritkán nem tizi. Nyilván többet engednek a szögletek során a bírók, de ez nagyon látványos volt, tetejében arra is ment a labda.
dawyd728
Tipikusan az az eset, hogy mindenki belebrunyàl a medencébe, de ha a rajtkőröl teszed azért tuti szólnak 😊
több mint 6 éve
ez meg nem sárga aha... sose felejtem el, hogy Husztit ilyen miatt rögtön pirossal kiszórta a kopasz angol anno a horvátok elleni vb-selejtezőn Zágrábban még 2004-ben

---