Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
dawyd728
3 850
Azért két kézzel a másikat átkarolva, ahol az egyik kéz felülről lefelé karol, így a felugrásban is könnyebben lehet akadályozni a másikat, az azért nagyon ritkán nem tizi. Nyilván többet engednek a szögletek során a bírók, de ez nagyon látványos volt, tetejében arra is ment a labda.Azt nem értettem, a sok csoki mit reklamàlt? Bíró előtt volt, làtvànyos is volt.Mert ilyenből van 100 egy meccsen. Attól még persze a büntető jogos volt.
NB2
Kampman
több mint 6 éve
akkor ma mindegyik meccsen volt tizi? jó szorzó lehetett rá 😊az elmúlt 5 meccsen 6 11-es... Borbinhoval megszagértettük már délután, hogy a 11-es és az 5+ perc hosszabbítás kombót kell mindig megtenni
Löfli
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
akkor ma mindegyik meccsen volt tizi? jó szorzó lehetett rá 😊Sőt, tegnap is volt ugye az utolsón, az elmúlt 5 meccs mindegyikén.
Löfli
Videóbíró? És innentől több mint érdekes lesz, ha ez a tendencia megmarad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
akkor ma mindegyik meccsen volt tizi? jó szorzó lehetett rá 😊
több mint 6 éve
Kampman
28 327
Azt nem értettem, a sok csoki mit reklamàlt? Bíró előtt volt, làtvànyos is volt.Mert ilyenből van 100 egy meccsen. Attól még persze a büntető jogos volt.
NB2
több mint 6 éve
Azt nem értettem, a sok csoki mit reklamàlt? Bíró előtt volt, làtvànyos is volt.
több mint 6 éve
na a tizi megvan, ha lehet akk aki tud fogadjon az 5 perces hosszabbitasra 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
jól van, a nigériai srác is ugyanarra fogadott, mint én ezek szerint
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Mekkora gyökér
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Kampman
28 327
sports betting for fair playRaktam egy fasza horvát - 2 szöglet hendit. Ez a második félidő nem finom...hát igen, a nigériaiak a szögletek helyett elkezdhetnék végre a horvátokat rugdosni, mert nekem meg 2 sárga kellene még
Hanni
r.baggio
több mint 6 éve
Kampman
28 327
Én azt nem értem Jenőkében, hogy ha én látom, hogy les és még vissza is lassítják, akkor vajon ő miért nem képes észrevenni? Azért az asszisztens intését észrevenni, nem kell nagy szakértelem...A nagy eszmefuttatásai közben szerintem ő nem szokott ránézni a monitorjára
Klaci79
több mint 6 éve
Raktam egy fasza horvát - 2 szöglet hendit. Ez a második félidő nem finom...hát igen, a nigériaiak a szögletek helyett elkezdhetnék végre a horvátokat rugdosni, mert nekem meg 2 sárga kellene még
Hanni
---
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Én azt nem értem Jenőkében, hogy ha én látom, hogy les és még vissza is lassítják, akkor vajon ő miért nem képes észrevenni? Azért az asszisztens intését észrevenni, nem kell nagy szakértelem...
több mint 6 éve
Raktam egy fasza horvát - 2 szöglet hendit. Ez a második félidő nem finom...
több mint 6 éve
Crazy elég irritálóan szurkol a horvátoknak.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Van akinek bejön, hogy végig tudják pörögni a vb-t, de általában a " tornacsapatok" tudnak nyerni. Úgy vannak felkészítve, hogy egyre jobbak legyenek. Tipikusan az olaszok voltak ilyenek, de a németek, brazilok, spanyolok és még 98-ban a franciák is így nyertek vb-t. Nyilván így benne van, hogy kiesnek a csoportból, pl. az argentinok 2002-ben......Alapban igazad van, de ha a horvátok helyzetét nézed, Nigériát ütni kell, mert azért nem vagyok benne biztos, hogy a másik kettőt tutira verik. Ugyanaz a tipikus meddő mezőnyfölényt toltak, mint a franciák, igaz, nekik azért van/volt még 60 percük😊Ezektől a horvátoktól kéne elàjulni?Ezt sosem értettem. Az első meccsen kell hengerelni? Aztán 8 között kiesni?
NB2
csi77
Illetve valahol az ember igazságérzetének jót tesz ha olyan csapat nyer, aki egész vb alatt kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt. Tudom, hogy ez messze van a valóságtól sokszor😊
NB2
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Borzalmasan gyenge ez a Vrsaljko gyerek, beférne a mi fiaink közé is.
több mint 6 éve
Egyébként az M4Sport részéről aljas provokáció volt, hogy a felvezetésben Horvátország bemutatásánál csak a Dinamo Zagrebet és a Hajduk Splitet említették, Lőrinc barát Eszékét nem....majd kapnak műsor végén egy DCT-t, 'szkész
Kampman
több mint 6 éve
Alapban igazad van, de ha a horvátok helyzetét nézed, Nigériát ütni kell, mert azért nem vagyok benne biztos, hogy a másik kettőt tutira verik. Ugyanaz a tipikus meddő mezőnyfölényt toltak, mint a franciák, igaz, nekik azért van/volt még 60 percük😊Ezektől a horvátoktól kéne elàjulni?Ezt sosem értettem. Az első meccsen kell hengerelni? Aztán 8 között kiesni?
NB2
csi77
Illetve valahol az ember igazságérzetének jót tesz ha olyan csapat nyer, aki egész vb alatt kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt. Tudom, hogy ez messze van a valóságtól sokszor😊
több mint 6 éve
Kampman
28 327
Jenci, egyszer az MLSZ-t is kritizálhatnád néha
több mint 6 éve
Elbasztam, 16-os volt.....😊Korábban nem véletlenül voltak 8 csapatos vb-k 4- és eb-k.Olyan azért sose volt 😊
csi77
Kampman
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Kampman
28 327
Egyébként az M4Sport részéről aljas provokáció volt, hogy a felvezetésben Horvátország bemutatásánál csak a Dinamo Zagrebet és a Hajduk Splitet említették, Lőrinc barát Eszékét nem....
több mint 6 éve
hát ilyen nincs... megint wc-n voltam, megint gól 😀Elég gyors az emésztésed 😀
Löfli
több mint 6 éve
eddig egy sárga volt ugye? Rakiticéyep
r.baggio
több mint 6 éve
hajlamosak vagyunk mindig túl gyorsan következtetéseket levonni, lásd nfl/ncaa szezonkezdet...Ezektől a horvátoktól kéne elàjulni?Ezt sosem értettem. Az első meccsen kell hengerelni? Aztán 8 között kiesni?
NB2
csi77
---