NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 646
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Willie Parker
15 381
Nekem az túl egyoldalú volt. Én is a 2006-os olasz-franciát mondanám kedvencemnekNekem kisgyerekként a 98-as fantasztikus volt, de persze lehet mai szemmel már nem tetszett volna.Ha ez marad, a döntő verni fogja az überfos német-argentin finálékatÉn 7 vb döntőt láttam, hát gondolkodnom kell, hogy melyik volt jó meccs
Gergőbácsi
Fast Willie
Kampman
több mint 6 éve
Azért a török dkoreai se volt rosszA bronzmeccsek az igaziak. Kedvencem a 2010-es német-uruguay.Jó felvetés, talán a 2002-es és a headbutt 2006-osHa ez marad, a döntő verni fogja az überfos német-argentin finálékatÉn 7 vb döntőt láttam, hát gondolkodnom kell, hogy melyik volt jó meccs
Gergőbácsi
Fast Willie
Gergőbácsi
Fast Willie
több mint 6 éve
1 órája nézzük 25 fasz szenvedésétDe kiéhezettek vtok 😉meccset vagy juditkát mer nem mind1mikor raktad meg? Elődöntő előtt, vagy még korábban? Előbbi se hiszem, hogy rosszul fizetne, utóbbitól meg kb már milliomos is leszel 😊Baggio, mennyivel raknád meg? A jóslatod, nem a Juditkát.az angol-francia döntőt 15 ezerrel megtettem...
Gergőbácsi
Juditkát én már nagyon rég felfedeztem, sajnos a scout munka nem sokat nyom a latba 😕
r.baggio
shagi0206
Negritis
dande
ilyenkor felüdülés bármi 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
De kiéhezettek vtok 😉meccset vagy juditkát mer nem mind1mikor raktad meg? Elődöntő előtt, vagy még korábban? Előbbi se hiszem, hogy rosszul fizetne, utóbbitól meg kb már milliomos is leszel 😊Baggio, mennyivel raknád meg? A jóslatod, nem a Juditkát.az angol-francia döntőt 15 ezerrel megtettem...
Gergőbácsi
Juditkát én már nagyon rég felfedeztem, sajnos a scout munka nem sokat nyom a latba 😕
r.baggio
shagi0206
Negritis
több mint 6 éve
Willie Parker
15 381
A bronzmeccsek az igaziak. Kedvencem a 2010-es német-uruguay.Jó felvetés, talán a 2002-es és a headbutt 2006-osHa ez marad, a döntő verni fogja az überfos német-argentin finálékatÉn 7 vb döntőt láttam, hát gondolkodnom kell, hogy melyik volt jó meccs
Gergőbácsi
Fast Willie
Gergőbácsi
több mint 6 éve
Kampman
28 305
Nekem kisgyerekként a 98-as fantasztikus volt, de persze lehet mai szemmel már nem tetszett volna.Ha ez marad, a döntő verni fogja az überfos német-argentin finálékatÉn 7 vb döntőt láttam, hát gondolkodnom kell, hogy melyik volt jó meccs
Gergőbácsi
Fast Willie
Szerkesztette: Kampman
több mint 6 éve
Azért legalább százalékot kérj. Filipovocs Vladan mester nyománBaggio, mennyivel raknád meg? A jóslatod, nem a Juditkát.az angol-francia döntőt 15 ezerrel megtettem...
Gergőbácsi
r.baggio
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
meccset vagy juditkát mer nem mind1mikor raktad meg? Elődöntő előtt, vagy még korábban? Előbbi se hiszem, hogy rosszul fizetne, utóbbitól meg kb már milliomos is leszel 😊Baggio, mennyivel raknád meg? A jóslatod, nem a Juditkát.az angol-francia döntőt 15 ezerrel megtettem...
Gergőbácsi
r.baggio
shagi0206
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
mikor raktad meg? Elődöntő előtt, vagy még korábban? Előbbi se hiszem, hogy rosszul fizetne, utóbbitól meg kb már milliomos is leszel 😊Baggio, mennyivel raknád meg? A jóslatod, nem a Juditkát.az angol-francia döntőt 15 ezerrel megtettem...
Gergőbácsi
r.baggio
több mint 6 éve
Jó felvetés, talán a 2002-es és a headbutt 2006-osHa ez marad, a döntő verni fogja az überfos német-argentin finálékatÉn 7 vb döntőt láttam, hát gondolkodnom kell, hogy melyik volt jó meccs
Gergőbácsi
Fast Willie
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Baggio, mennyivel raknád meg? A jóslatod, nem a Juditkát.az angol-francia döntőt 15 ezerrel megtettem...
Gergőbácsi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
,Mennyivel raknád meg? Juditkát.Full.scale.
Gergőbácsi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 018
Mán megyek is, csak előtte a döntő végén megnézem ahogy a flansziák átveszik a VB trófeát 😀Na te csak menjel vissza laposfoldre a kiegett tombredihez!Úgy legyen, lehetőleg kettőt. Nehogy már Anglia döntőbe kerüljön, még elhiszik, hogy a bab is hús.Mar harommal kellene vezetnunk, ez lofasz. Kolumbia says hello. En Anglia- es Milan-fankent pontosan tudom, hogy ha marad ez az allas a hajraig, a vegen ugy is nyalunk valahogy egy golt. 8-DEz a vedelem idozitett bomba, az a baj, de ezt mar a torna elejetol mondom.vezettek bazdmeg, fejezd már be a károgást 😀
Stez
eaglesmcnabb
Stez
Aztán meg lehet, hogy a franciák feltörlik velük a padlót és összetörik a kicsiny lelkük.
Solymi
Stez
több mint 6 éve
-icseim fáradtak, tanácstalannak tűnnek. :/Bakker, ha Mandzu Lovren helyén van 1-gyel odébb, akkor elakad a fejében a szabi, mer jóval magasabbra ugrott. Pitsa.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Pedig még bennük van a "legtöbb" fantázia.Ha ez marad, a döntő verni fogja az überfos német-argentin finálékatfüggetlenül h melyik csapat jut be a franciák miatt tuti szar lesz a döntő
Gergőbácsi
Negritis
Baggio, mennyivel raknád meg? A jóslatod, nem a Juditkát.
több mint 6 éve
Willie Parker
15 381
Ha ez marad, a döntő verni fogja az überfos német-argentin finálékatÉn 7 vb döntőt láttam, hát gondolkodnom kell, hogy melyik volt jó meccs
Gergőbácsi
több mint 6 éve
Ha ez marad, a döntő verni fogja az überfos német-argentin finálékatfüggetlenül h melyik csapat jut be a franciák miatt tuti szar lesz a döntő
Gergőbácsi
több mint 6 éve
én váltig állítottam már az elődöntők előtt, hogy francia-angol finálé lesz, ahol a franciák 3:0-ra nyernek úgy, hogy már a szünetben kialakul a végeredmény
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Na te csak menjel vissza laposfoldre a kiegett tombredihez!Úgy legyen, lehetőleg kettőt. Nehogy már Anglia döntőbe kerüljön, még elhiszik, hogy a bab is hús.Mar harommal kellene vezetnunk, ez lofasz. Kolumbia says hello. En Anglia- es Milan-fankent pontosan tudom, hogy ha marad ez az allas a hajraig, a vegen ugy is nyalunk valahogy egy golt. 8-DEz a vedelem idozitett bomba, az a baj, de ezt mar a torna elejetol mondom.vezettek bazdmeg, fejezd már be a károgást 😀
Stez
eaglesmcnabb
Stez
Aztán meg lehet, hogy a franciák feltörlik velük a padlót és összetörik a kicsiny lelkük.
Solymi
több mint 6 éve
mint ahogy ti tettétek Foles-szal?Úgy legyen, lehetőleg kettőt. Nehogy már Anglia döntőbe kerüljön, még elhiszik, hogy a bab is hús.Mar harommal kellene vezetnunk, ez lofasz. Kolumbia says hello. En Anglia- es Milan-fankent pontosan tudom, hogy ha marad ez az allas a hajraig, a vegen ugy is nyalunk valahogy egy golt. 8-DEz a vedelem idozitett bomba, az a baj, de ezt mar a torna elejetol mondom.vezettek bazdmeg, fejezd már be a károgást 😀
Stez
eaglesmcnabb
Stez
Solymi
oh wait 😀
több mint 6 éve
röhej bazdmeg, hogy fingani nincs erejük, de kovacic úgy nyomja le a vb-t hogy kb. végig csereAmikor meg beáll olyan gyenge hogy fáj nézni Kovacicot.
rakitic bazdmeg, lőjé már faszom
eaglesmcnabb
Mondtam én h fáradtak lesznek a horvátok. Lassan gondolkoznak és sok a technikai hiba. Az angolok csak saját magukat okolhatják h még nincs vége. Ha megnyomnának egy negyed órát jönne a második gól. De azért hajrá horvátok.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Ha ez marad, a döntő verni fogja az überfos német-argentin finálékat
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 018
Úgy legyen, lehetőleg kettőt. Nehogy már Anglia döntőbe kerüljön, még elhiszik, hogy a bab is hús.Mar harommal kellene vezetnunk, ez lofasz. Kolumbia says hello. En Anglia- es Milan-fankent pontosan tudom, hogy ha marad ez az allas a hajraig, a vegen ugy is nyalunk valahogy egy golt. 8-DEz a vedelem idozitett bomba, az a baj, de ezt mar a torna elejetol mondom.vezettek bazdmeg, fejezd már be a károgást 😀
Stez
eaglesmcnabb
Stez
több mint 6 éve
Pickford nem.Mar harommal kellene vezetnunk, ez lofasz. Kolumbia says hello. En Anglia- es Milan-fankent pontosan tudom, hogy ha marad ez az allas a hajraig, a vegen ugy is nyalunk valahogy egy golt. 8-DEz a vedelem idozitett bomba, az a baj, de ezt mar a torna elejetol mondom.vezettek bazdmeg, fejezd már be a károgást 😀
Stez
eaglesmcnabb
Stez
Lehúzta a rolót.
több mint 6 éve
Ne is mondd!Rakitic meg se probálta rálőni.a ludogorets razgrad - crusaders meccsen bezzeg lőttek
Lőni kell, abból lesz a gól.
Sobri Jóska
Löfli
Még jó, hogy van egy csomó tabletem, és több szinten egyszerre nézhetem ezt a csodálatos sportot.