NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 646
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Tőlem tanulta 😉Ez a heppje mostanában 😀 de most már biztos babona isEz a vedelem idozitett bomba, az a baj, de ezt mar a torna elejetol mondom.vezettek bazdmeg, fejezd már be a károgást 😀
Stez
eaglesmcnabb
Chargers LT
több mint 6 éve
Berkesi Judittal elmegyünk a félidőre -Hajdúbéé😂😂😂inkább mint egyedül szárazon 😀
Fast Willie
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Ez a heppje mostanában 😀 de most már biztos babona isEz a vedelem idozitett bomba, az a baj, de ezt mar a torna elejetol mondom.vezettek bazdmeg, fejezd már be a károgást 😀
Stez
eaglesmcnabb
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Eagles drukker 😛Ez a vedelem idozitett bomba, az a baj, de ezt mar a torna elejetol mondom.vezettek bazdmeg, fejezd már be a károgást 😀
Stez
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Willie Parker
15 381
Berkesi Judittal elmegyünk a félidőre -Hajdúbéé😂😂😂
több mint 6 éve
Mar harommal kellene vezetnunk, ez lofasz. Kolumbia says hello. En Anglia- es Milan-fankent pontosan tudom, hogy ha marad ez az allas a hajraig, a vegen ugy is nyalunk valahogy egy golt. 8-DEz a vedelem idozitett bomba, az a baj, de ezt mar a torna elejetol mondom.vezettek bazdmeg, fejezd már be a károgást 😀
Stez
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Rakitic meg se probálta rálőni.a ludogorets razgrad - crusaders meccsen bezzeg lőttek
Lőni kell, abból lesz a gól.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Rakitic meg se probálta rálőni. Lőni kell, abból lesz a gól.
több mint 6 éve
Úristen, ezt a Lingard, Sterling duút a megyeiben sem kezdetném nem hogy a vb-ben. Szerintem ma még üres kapura is kihagynák..pedig mindenki tudja, hogy off the ball nagyon jók
kapitnono
több mint 6 éve
Ez a vedelem idozitett bomba, az a baj, de ezt mar a torna elejetol mondom.vezettek bazdmeg, fejezd már be a károgást 😀
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Úristen, ezt a Lingard, Sterling duút a megyeiben sem kezdetném nem hogy a vb-ben. Szerintem ma még üres kapura is kihagynák..
több mint 6 éve
Ez a vedelem idozitett bomba, az a baj, de ezt mar a torna elejetol mondom.mind2 kapura 😀
Stez
több mint 6 éve
De mé nem tette le a jó lukanak...? Mééé...?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
nah ezt itt fasznak forgatták át trippiernek?!ellenfél 16osától saját térfél 2 passzon belül ...
több mint 6 éve
Kampman
28 305
Rakitic úgy mégis mi a faszra várt?
több mint 6 éve
Ez a vedelem idozitett bomba, az a baj, de ezt mar a torna elejetol mondom.
több mint 6 éve
Ez az angol hàtsóalakzat 😊
több mint 6 éve
röhej bazdmeg, hogy fingani nincs erejük, de kovacic úgy nyomja le a vb-t hogy kb. végig csererakitic bazdmeg, lőjé már faszom
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
hát az a +9 nem ér annyit itt már28e plusz helyett 19-et tudnék kivenni mostA szünetben lehet ki kellene cashelni a fogadásomat, mert ezekben az angolokban nem lehet bízni... a horvát gól is bármikor jöhet, elől meg Kane kivételével a vakok és gyengénlátók intézete tart előadástmennyit ad így? lehet jobban megéri a fix ezekután
r.baggio
shawnka
r.baggio
túl sokat buktam csgo meccsek második félidejeiben 😀
több mint 6 éve
Cekir hozza magát ismét, most a horvátok vannak a fasz rossz végénHa ő a bíró, előnyösebb habfehérben játszani. 😉
peach
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 6 éve
Hiába no, a prioritásokSemmi bajom hajdúbével, de azért az milyen hülyeség már, hogy tegnap még Leningrádban volt, ma ideröppent Moszkvába, gondolom szombaton megint Leningrád aztán vissza. Varga Ákost simán ott tartottam volna a másik városban és lehoztam volna 2-2 kommentátorral. Ez így azért full kicseszés hajdúbével is!Varga Ákos nem a Dudelange - Mol Vidi meccsen volt tegnap?
NB2
Löfli
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Semmi bajom hajdúbével, de azért az milyen hülyeség már, hogy tegnap még Leningrádban volt, ma ideröppent Moszkvába, gondolom szombaton megint Leningrád aztán vissza. Varga Ákost simán ott tartottam volna a másik városban és lehoztam volna 2-2 kommentátorral. Ez így azért full kicseszés hajdúbével is!gondolj bele milyen jó neki
NB2
egy csomó csecsemővel találkozik(elvégre minden gépen van 1), amire itthon a fogyó társadalomban nincs sok esélye
több mint 6 éve
Semmi bajom hajdúbével, de azért az milyen hülyeség már, hogy tegnap még Leningrádban volt, ma ideröppent Moszkvába, gondolom szombaton megint Leningrád aztán vissza. Varga Ákost simán ott tartottam volna a másik városban és lehoztam volna 2-2 kommentátorral. Ez így azért full kicseszés hajdúbével is!Varga Ákos nem a Dudelange - Mol Vidi meccsen volt tegnap?
NB2
több mint 6 éve
majd rájönnek hogy a colos bekkek ellen semmi értelme ívelgetni, csak akkor már késő lesz, szerintem is marad az 1-0 sajnos