Filmek
40 feliratkozó
5 órája
közbe amúgy megnéztem a Medieval-tcseheknél csináltak egy braveheart szerű cuccot, csak hát sajnos nem sikerült a "scale"t és a szórakoztató faktort hozzá rakni
kicsit olyan érzésem van mint a redbad-nél, hogy a művészkedésért és a "gritty" feelingért feláldozták azt hogy szórakoztató legyen
egyszer nézhető, de sajnos sokkal több volt ebben
mondjuk hogy miért "hálívúd" csinálta azt se teljesen értem
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 órája
Meg az Unoka sem volt olyan szar.sztem ott a finálé nagyon sokat levesz belőle
JC6 (Mr. Miele)
de amúgy elég sok jó magyar film készül, de nyilván sok a művész jellegű film
mert azt lehet kevesebb pénztből összerakni
5 órája
TanuHyppolit
A tizedes meg a többiek
Isten hozta őrnagy úr
A Pál utcai fiuk
És nekem az Életem is tetszett, bár rohadt lassú volt. Meg az Unoka sem volt olyan szar.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
5 órája
belefutottam ebbemármint hogy ez a film se tetszett?
port.hu/adatlap/film/tv/bolse-vita-bolse-vita/movie-256
nem tudok 5 jo magyar filmet mondani.
nem azert mert cgi orult meg akcio csocs fan lennek.
egyszeruen az a lelek amivel a magyar filmek keszulnek kiborito, unalmas es csak onszorakoztato, mind mikor a dj 2 percig sikalja a lemezt
YoungZeeZee
azért sztem én 5-t összetudok rakni gond nélkül:
A tanú
Hyppolit a lakáj (1931)
Félvilág
Kontroll
Toxikóma
Viszkis
és akkor még ott vannak az animációs klasszikusok mint a
Vuk
Macskafogó
valamint nem láttam egy csomó klasszikust mint a Mephisto, Ötödik pecsét, Dögkeselyű
6 órája
YoungZeeZee
8 922
belefutottam ebbeport.hu/adatlap/film/tv/bolse-vita-bolse-vita/movie-256
nem tudok 5 jo magyar filmet mondani.
nem azert mert cgi orult meg akcio csocs fan lennek.
egyszeruen az a lelek amivel a magyar filmek keszulnek kiborito, unalmas es csak onszorakoztato, mind mikor a dj 2 percig sikalja a lemezt
1 napja
1 napja

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 napja
Predator killer of killersyoutu.be/S91YMaG7WDY?si=r9lZJiSe5vmYeexY
3 napja
Ja, nem neztem meg, nem is tudtam ezaltal, hogy nem real. Csak miutan hallottam, hogy tenyleg lesz Passio 2, onnantol barmit kinezek Gibsonbol is, szoval siman elhittem, hogy kepesek csinalni egy folytatast, my bad.www.yahoo.com/entertainment/why-fans-think-mel-gibson-175213964.htmlLolPassio 2 szint.
youtu.be/t8V-vlUuqO0?si=IactQlRCFfZvDxTO
JC6 (Mr. Miele)
Stez
Negritis, a vajda

3 napja
www.youtube.com/watch?v=p8SyeVrH3MQTitanic 2 sem lesz? 😊www.yahoo.com/entertainment/why-fans-think-mel-gibson-175213964.htmlLolPassio 2 szint.
JC6 (Mr. Miele)
Stez
Negritis, a vajda
NB2
3 napja
Titanic 2 sem lesz? 😊www.yahoo.com/entertainment/why-fans-think-mel-gibson-175213964.htmlLolPassio 2 szint.
JC6 (Mr. Miele)
Stez
Negritis, a vajda
3 napja
www.yahoo.com/entertainment/why-fans-think-mel-gibson-175213964.htmlLolPassio 2 szint.
JC6 (Mr. Miele)
Stez
4 napja
Mondjuk Gal Gadot annak ellenere, hogy nem tartom egy jo szinesznonek, pont, hogy korbe van rajongva. Nyilvan ez nem fog becsalogatni sok plusz embert a mozikba, de ra valamiert megis mindenki nyalazik, kb Sweeney 2.0, csak az egyiket a csocseert imadjak, a masikat meg azert, mert alapvetoen nem csunya. Ezekkel a rem gyenge Halalos iramban filmekkel, meg Wonder womankent megcsinalta a "karriert".jó, de az a film halálra volt ítélve eleveAz új Hófehérke bekacsint.nem gondoltam, hogy akkora bukta lesz a mickey17, hogy már angolul fent van a kölcsönzőbensebaj majd a minecraft nagyot szakít ...
Fontos_Vidra
Negritis, a vajda
KeyG
ott van a közel tehetségtelen gal gadot aki nyíltan kiáll mint zionista, ergo a "grass root" rühelleni fogja
ott van zeigler aki meg a "pénzt" kergeti el
ugye a törpökkel is volt balhé és sikerült förmedvény de legalább drága cgi nightmare fuelt összehozni belőle
nem csoda hogy a disney megpróbálta elásni a francba
engem pl ott rohadtul meglep hogy 150milla megvan már nekik
Negritis, a vajda
De maga a szitu is vicces volt, hogy a Disney a ronda hofeherke melle odarakott egy modellt, aki majd irigy lesz hofeherke szepsegere. Nem tudom, kinek az otlete volt ez a casting, de tobbet Hollywood kozelebe nem szabadna engedni.

4 napja
jó, de az a film halálra volt ítélve eleveAz új Hófehérke bekacsint.nem gondoltam, hogy akkora bukta lesz a mickey17, hogy már angolul fent van a kölcsönzőbensebaj majd a minecraft nagyot szakít ...
Fontos_Vidra
Negritis, a vajda
KeyG
ott van a közel tehetségtelen gal gadot aki nyíltan kiáll mint zionista, ergo a "grass root" rühelleni fogja
ott van zeigler aki meg a "pénzt" kergeti el
ugye a törpökkel is volt balhé és sikerült förmedvény de legalább drága cgi nightmare fuelt összehozni belőle
nem csoda hogy a disney megpróbálta elásni a francba
engem pl ott rohadtul meglep hogy 150milla megvan már nekik
4 napja
Az új Hófehérke bekacsint.nem gondoltam, hogy akkora bukta lesz a mickey17, hogy már angolul fent van a kölcsönzőbensebaj majd a minecraft nagyot szakít ...
Fontos_Vidra
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
4 napja
nem gondoltam, hogy akkora bukta lesz a mickey17, hogy már angolul fent van a kölcsönzőbensebaj majd a minecraft nagyot szakít ...
Fontos_Vidra
4 napja
nem gondoltam, hogy akkora bukta lesz a mickey17, hogy már angolul fent van a kölcsönzőben
4 napja
Ő biztosan benne lesz. Ott is volt tegnap a CinemaCon-on a prezentáción.Se Daft Punk, se Cillian Murphy mint lehetséges főgenya, se Garrett Hedlund, se Olivia (bár utóbbira van talán sansz, hogy előkerül egy cameo-ra, ha jól a sejtéseim), de itt az új Tron film teaser.Viszont a vegen az Jeff Bridges hangja, ugyhogy lehet, hogy csak archive footage-ben, de gondolom feltunik o is.
This October, worlds will collide. #TronAres. Only in theaters 10.10.25 pic.twitter.com/9Q1RAUBHBU
— Walt Disney Studios (@DisneyStudios) April 5, 2025
iktriad
Stez
4 napja
Se Daft Punk, se Cillian Murphy mint lehetséges főgenya, se Garrett Hedlund, se Olivia (bár utóbbira van talán sansz, hogy előkerül egy cameo-ra, ha jól a sejtéseim), de itt az új Tron film teaser.Viszont a vegen az Jeff Bridges hangja, ugyhogy lehet, hogy csak archive footage-ben, de gondolom feltunik o is.
This October, worlds will collide. #TronAres. Only in theaters 10.10.25 pic.twitter.com/9Q1RAUBHBU
iktriad

5 napja
Se Daft Punk, se Cillian Murphy mint lehetséges főgenya, se Garrett Hedlund, se Olivia (bár utóbbira van talán sansz, hogy előkerül egy cameo-ra, ha jól a sejtéseim), de itt az új Tron film teaser.This October, worlds will collide. #TronAres. Only in theaters 10.10.25 pic.twitter.com/9Q1RAUBHBU
5 napja
Nem ismerem igazan a jatekot, mar ketszer kezdtem el nezni, de masodjara aquaman szinesz bemutatasaigig jutottam.
Negritis, a vajda
Fog of war, tul egyszeru. A tegnapi lefekvos mozik.
A maiak kozul a legnagyobb ertekelesu a Dead before they wake up. Erdemes nmegnezni?
5 napja
6 napja