NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Filmek

40 feliratkozó

12 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 744 — The Mathematician
 tabanartmozi.hu/programok/miyazaki-85

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
13 órája
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 665 — Saturday Night Lights
Help.
Melyik az a film, ahol az apuka beveti magát az erdőbe és ott neveli a gyerekeit? Megőrülök, hogy nem jut eszembe..
JC6 (Mr. Miele)
Captain Fantastic
r.baggio
Vagy még
Ne hagyj nyomot!

Leave no Trace
ozibozi
Vademberek hajszája. Az nagyon jó volt.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
20 órája
ozibozi New York Giants 20 363
Help.
Melyik az a film, ahol az apuka beveti magát az erdőbe és ott neveli a gyerekeit? Megőrülök, hogy nem jut eszembe..
JC6 (Mr. Miele)
Captain Fantastic
r.baggio
Vagy még
Ne hagyj nyomot!

Leave no Trace
21 órája
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 505 — no es importante
Help.
JC6 (Mr. Miele)
Captain Fantastic

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
21 órája
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 627
Help.
1 napja
Nomac New England Patriots 4 194 — balazs.t85@gmail.com
Predator: Badlands

Már a tékában! Nem értem miért húzták le annyira, ha elvárások nélkül ülsz le elé kifejezetten szórakoztató. Amit még hiányoltak belőle, nem mutat be sokat a Predátorok világából, pont egy jó bevezető volt hozzá. Aki nem a világmegváltást várja tőle, az jót fog rajta szórakozni.

7/10
2 napja
A24 Robin Hood
 youtu.be/tlSDDuWxO_0?si=q5o1Go9Pi7adDb1y

2 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 313 — #NoStress
Es tényleg, ez a megoldás.
Mindenesetre furcsa, hogyha angol az alapnyelv, akkor ott van a saját listán a film, ha magyar, akkor nincs.
Őszentsége Sobri Jóska
ha nincs dedikált magyar szinkron/felirat akkor nem jelenik meg

pl ugyanezért nem lehet látni "angol" accounttal egy csomó indiai/kínai/koreai cuccot (RRR vagy Double World többek között)
mivel nekem elég az angol felirat így default azon van, és van egy alternatív profil ami ha vendégek vannak akkor default magyar
Negritis, a vajda
 youtu.be/nmLkWlLV8M0?si=-GcHA9IQr5OFbmUg

2 napja
Mindenesetre furcsa, hogyha angol az alapnyelv, akkor ott van a saját listán a film, ha magyar, akkor nincs.
Őszentsége Sobri Jóska
ha nincs dedikált magyar szinkron/felirat akkor nem jelenik meg

pl ugyanezért nem lehet látni "magyar" accounttal egy csomó indiai/kínai/koreai cuccot (RRR vagy Double World többek között)
mivel nekem elég az angol felirat így default azon van, és van egy alternatív profil ami ha vendégek vannak akkor default magyar

edit: nyilván a "magyar" profil nem látja az ázsiai kontentet amin csak angol felirat van

Szerkesztette: Negritis, a vajda

2 napja
War Machine
Negritis, a vajda
A Just Watch es a google szerint fent van a Netflixen, de nincs.
Te hol találtad?
Őszentsége Sobri Jóska
Netflixen
 www.netflix.com/us/title/80068327?s=a&trkid=13747225&trg=cp&vlang=en&clip=80176688
Negritis, a vajda
Sobrinak gondolom magyarra van állítva a Netflixe, szóval ezért nem találta.
Jughead
Nem is tudom, hogy hol lehet átállítani akármilyenre.
Hol lehet?
Őszentsége Sobri Jóska
A számítógépen a honlapon ahol az előfozetést is lehet változtatni, NEM az Applikacióban
ozibozi
az adott profil nyelvét kell átállítani és ezt appban is lehet (telefonon legalábbis)
a profilra kattint az ember majd ott a ceruza a profil mellett és akkor az audio&subtitle languages
Negritis, a vajda

2 napja
jr79 New England Patriots 111
RIP Tarr Béla
 index.hu/kultur/2026/01/06/tarr-bela-meghalt-magyar-allami-operahaz-madach-szinhaz-filmrendezo-gyasz/?fbclid=IwdGRjcAPJzAFjbGNrA8nL72V4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHnzFHovCXaSVQHTVdKjG7ZtnRhydgHS6FDX6wZi11wuK2x7_7Umen9Tg9oo3_aem_XgG8qNcQi6_ylaLF7wJoJQ
zacknorb
Csak nézni, hogy telik a kurva élet...
2 napja
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 505 — no es importante
Jó, hogy megérte még Krasznahorkai Nobel-díját.

R.I.P. 😕

telex.hu/karakter/kultura/2026/01/06/tarr-bela-meghalt-satantango-werckmeister-harmoniak
Sjoelleer van de Vrij
Nyugodjék békében!

Az mondjuk kemény, hogy a cikkben említett lista első helyezettjéről még nem is hallottam soha korábban, míg a top5 többi eleme óriási kedvenc (lásd pl az aláírásom).

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 napja
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 976 — Слава Україні! Героям слава!
Jó, hogy megérte még Krasznahorkai Nobel-díját.

R.I.P. 😕

telex.hu/karakter/kultura/2026/01/06/tarr-bela-meghalt-satantango-werckmeister-harmoniak

Szerkesztette: Sjoelleer van de Vrij

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 027 — Kinek mit intézett a kormánya
RIP Tarr Béla
 index.hu/kultur/2026/01/06/tarr-bela-meghalt-magyar-allami-operahaz-madach-szinhaz-filmrendezo-gyasz/?fbclid=IwdGRjcAPJzAFjbGNrA8nL72V4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHnzFHovCXaSVQHTVdKjG7ZtnRhydgHS6FDX6wZi11wuK2x7_7Umen9Tg9oo3_aem_XgG8qNcQi6_ylaLF7wJoJQ

Poloska vagyok.
2 napja
War Machine
Negritis, a vajda
Te hol találtad?
Őszentsége Sobri Jóska
Netflixen
 www.netflix.com/us/title/80068327?s=a&trkid=13747225&trg=cp&vlang=en&clip=80176688
Negritis, a vajda
Jughead
Hol lehet?
Őszentsége Sobri Jóska
A számítógépen a honlapon ahol az előfozetést is lehet változtatni, NEM az Applikacióban
ozibozi
az adott profil nyelvét kell átállítani és ezt appban is lehet (telefonon legalábbis)
a profilra kattint az ember majd ott a ceruza a profil mellett és akkor az audio&subtitle languages

2 napja
ozibozi New York Giants 20 363
War Machine
Negritis, a vajda
Te hol találtad?
Őszentsége Sobri Jóska
Netflixen
Negritis, a vajda
Jughead
Hol lehet?
Őszentsége Sobri Jóska
2 napja
War Machine
Negritis, a vajda
Te hol találtad?
Őszentsége Sobri Jóska
Netflixen
Negritis, a vajda
Jughead
Hol lehet?

2 napja
Jughead Dallas Cowboys 6 230
War Machine
Negritis, a vajda
Te hol találtad?
Őszentsége Sobri Jóska
Netflixen
Negritis, a vajda
2 napja
War Machine
Negritis, a vajda
Te hol találtad?
Őszentsége Sobri Jóska
Netflixen

Szerkesztette: Negritis, a vajda

2 napja
War Machine
Negritis, a vajda
Te hol találtad?

3 napja
Stez SMU Mustangs 47 022 — Whoops, looks like something went wrong.
Gengszterzsaruk: Pantera

Nekem az első film bejött sokkal jobban mint amit a kritikusok mondtak.
A második filmben ellenben minden elveszett az első vagányságából.
Tipikus egyestés lett, viszont hosszú is, nem tetszett ez az irány az első film után.

10/6
KeyG
Szerintem mar az elso reszt sem Butler vitte a hatan, hanem Pablo Schreiber. Az elso resz szerintem kifejezetten jo volt, oke, egy temus Heat koppintas, de megis mukodott. A masodik sem szar, de szamomra O'Shea Jackson nagyon felejtheto, Butler meg Butler, mindig tok ugyanaz. 😃
Nem volt olyan karakter a filmben, aki erdekes lett volna. Pedig kozben jon majd a harmadik resz is. 🙂

3 napja
War Machine
mivel kint van a Der Tiger így akartam egyet duplázni a Brad Pitt tankos filmjével
mikor elindítottam esett le hogy nem ez az
sebaj, régóta listán van szal megnéztem
én szeretem a szatírákat, de ahhoz kell az hogy érződjön hogy arról beszélünk, itt sajnos Pitt alakításán és egy két jeleneten kívül nem érződött, ami meg akkor meh
maga a film mint az amerikai háborús komplexumnak kritikája okés, mint az afgán-irak helyzetkezelésnek kritika okés
Swinton monológja az egyetlen igazi beszólás saját maguknak, de tőle is láttunk már jobbat
egynek elmegy

Michod másik 2 filmje amit láttam bőven jobb, főleg a The King és a Wizards!-t is megnézem sztem
ez kicsit csalódás a kihagyott lehetőségek miatt

3 napja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 359
Nürnberg.

Ha mint nürnbergi perről szóló filmként nézem, úgy nehezen értékelhető, ha nem értékelhetetlen. Ha ilyet akar nézni valaki, akkor nézze a Baldwin-féle két részes filmet 2000-ből. Az se a legjobb, de legalább a perről szól.

Ha mint Göring-film nézem (ahogy a film alapjául szolgáló könyv is róla meg a pszichológusról szól ugye…) , az más, úgy már értékelhető.

Russel Crowe remekül hozza a figurát, simán kinéz pár jelölés, teljes joggal. A többiek sablon-figurák, rutinból hozza mindenki. És ez a baj is, a rendezés szétesett, következetlen, ugrál az időben ide-oda, de ez meg a gyenge forgatókönyv miatt van, ami teljesen érthetetlen dolgokat hangsúlyoz felül, mást meg alul. Streicher eleve jelentéktelen figura volt, az őrmester jellemfejlődése miatt tartották a filmben, de arra nulla magyarázatot ad a film - hogy miért ő? Gonosz náci, aki gyűlöli a zsidókat. Oké, hát ült még olyan ott egy pár. De Streicher szerintem a legismeretlenebb vádlott a mai napig, nejem a film után 5 perccel nem emlékezett a nevére.

Az amerikaiakon kívül az angol vádló kap pár percet, de azon kívül csak amerikai álláspont, narratívát, mondanivalót kapunk. Holott a szovjetek minimum akkora melót raktak a perbe, mint az usákok. A parlament mint Vatikán fun volt 😊

10/5

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
3 napja
KeyG Baltimore Ravens 13 358
Gengszterzsaruk: Pantera

Nekem az első film bejött sokkal jobban mint amit a kritikusok mondtak.
A második filmben ellenben minden elveszett az első vagányságából.
Tipikus egyestés lett, viszont hosszú is, nem tetszett ez az irány az első film után.

10/6

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
4 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 027 — Kinek mit intézett a kormánya
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.82787-15/607626078_18083364785224901_8182662140232109835_n.jpg?stp=c216.0.648.648a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=100&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiQ0FST1VTRUxfSVRFTS5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=rMooVBmgJIcQ7kNvwFpjJrF&_nc_oc=AdkBsLx0PKpRhbbkoY_v7scrg_NcVmksRq9PZdSvT3XEFKrxmcF3c8EQDO1VukofPAY&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=KCg8cw43fRNAcgEttQjoJw&oh=00_AfojCeKjUy0mRWUdNiaWoVjuKJG4qqV_LUh39iSiv-1mQg&oe=69603376
HBO Max Latinoamérica on Instagram: "Existe una escena de #Shrek para absolutamente TODO y puedo probarlo 👌 ¿Listos para el inicio de la temporada de premios? El 4 de enero no te pierdas los #CriticsChoiceAwards, solo por HBO Max y @tntlatam 🏆"
17K likes, 52 comments - hbomaxlat on December 30, 2025: "Existe una escena de #Shrek para absolutamente TODO y puedo probarlo 👌 ¿Listos para el inicio de la temporada de premios? El 4 de enero no te pierdas los #CriticsChoiceAwards, solo por HBO Max y @tntlatam 🏆".

Poloska vagyok.