NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
2 020
53
01:35 CFB ELŐDÖNTŐ - Ole Miss vs Miami (tv: ARENA4)
Filmek
40 feliratkozó
12 órája
tabanartmozi.hu/programok/miyazaki-85
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
13 órája
Vademberek hajszája. Az nagyon jó volt.Vagy mégHelp.Captain Fantastic
Melyik az a film, ahol az apuka beveti magát az erdőbe és ott neveli a gyerekeit? Megőrülök, hogy nem jut eszembe..
JC6 (Mr. Miele)
r.baggio
Ne hagyj nyomot!
Leave no Trace
ozibozi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
20 órája
Vagy mégHelp.Captain Fantastic
Melyik az a film, ahol az apuka beveti magát az erdőbe és ott neveli a gyerekeit? Megőrülök, hogy nem jut eszembe..
JC6 (Mr. Miele)
r.baggio
Ne hagyj nyomot!
Leave no Trace
21 órája
Help.Captain Fantastic
JC6 (Mr. Miele)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
21 órája
Help.Melyik az a film, ahol az apuka beveti magát az erdőbe és ott neveli a gyerekeit? Megőrülök, hogy nem jut eszembe..
1 napja
Predator: Badlands Már a tékában! Nem értem miért húzták le annyira, ha elvárások nélkül ülsz le elé kifejezetten szórakoztató. Amit még hiányoltak belőle, nem mutat be sokat a Predátorok világából, pont egy jó bevezető volt hozzá. Aki nem a világmegváltást várja tőle, az jót fog rajta szórakozni.
7/10
2 napja
A24 Robin Hood youtu.be/tlSDDuWxO_0?si=q5o1Go9Pi7adDb1y
2 napja
youtu.be/nmLkWlLV8M0?si=-GcHA9IQr5OFbmUgEs tényleg, ez a megoldás.ha nincs dedikált magyar szinkron/felirat akkor nem jelenik meg
Mindenesetre furcsa, hogyha angol az alapnyelv, akkor ott van a saját listán a film, ha magyar, akkor nincs.
Őszentsége Sobri Jóska
pl ugyanezért nem lehet látni "angol" accounttal egy csomó indiai/kínai/koreai cuccot (RRR vagy Double World többek között)
mivel nekem elég az angol felirat így default azon van, és van egy alternatív profil ami ha vendégek vannak akkor default magyar
Negritis, a vajda
2 napja
Es tényleg, ez a megoldás.ha nincs dedikált magyar szinkron/felirat akkor nem jelenik meg
Mindenesetre furcsa, hogyha angol az alapnyelv, akkor ott van a saját listán a film, ha magyar, akkor nincs.
Őszentsége Sobri Jóska
pl ugyanezért nem lehet látni "magyar" accounttal egy csomó indiai/kínai/koreai cuccot (RRR vagy Double World többek között)
mivel nekem elég az angol felirat így default azon van, és van egy alternatív profil ami ha vendégek vannak akkor default magyar
edit: nyilván a "magyar" profil nem látja az ázsiai kontentet amin csak angol felirat van
Szerkesztette: Negritis, a vajda
2 napja
Es tényleg, ez a megoldás.az adott profil nyelvét kell átállítani és ezt appban is lehet (telefonon legalábbis)A számítógépen a honlapon ahol az előfozetést is lehet változtatni, NEM az ApplikacióbanNem is tudom, hogy hol lehet átállítani akármilyenre.Sobrinak gondolom magyarra van állítva a Netflixe, szóval ezért nem találta.NetflixenWar MachineA Just Watch es a google szerint fent van a Netflixen, de nincs.
Negritis, a vajda
Te hol találtad?
Őszentsége Sobri Jóska
www.netflix.com/us/title/80068327?s=a&trkid=13747225&trg=cp&vlang=en&clip=80176688
Negritis, a vajda
Jughead
Hol lehet?
Őszentsége Sobri Jóska
ozibozi
a profilra kattint az ember majd ott a ceruza a profil mellett és akkor az audio&subtitle languages
Negritis, a vajda
2 napja
RIP Tarr BélaCsak nézni, hogy telik a kurva élet...
index.hu/kultur/2026/01/06/tarr-bela-meghalt-magyar-allami-operahaz-madach-szinhaz-filmrendezo-gyasz/?fbclid=IwdGRjcAPJzAFjbGNrA8nL72V4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHnzFHovCXaSVQHTVdKjG7ZtnRhydgHS6FDX6wZi11wuK2x7_7Umen9Tg9oo3_aem_XgG8qNcQi6_ylaLF7wJoJQ
zacknorb
2 napja
Jó, hogy megérte még Krasznahorkai Nobel-díját.Nyugodjék békében!
R.I.P. 😕
telex.hu/karakter/kultura/2026/01/06/tarr-bela-meghalt-satantango-werckmeister-harmoniak
Sjoelleer van de Vrij
Az mondjuk kemény, hogy a cikkben említett lista első helyezettjéről még nem is hallottam soha korábban, míg a top5 többi eleme óriási kedvenc (lásd pl az aláírásom).
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 napja
Jó, hogy megérte még Krasznahorkai Nobel-díját.R.I.P. 😕
telex.hu/karakter/kultura/2026/01/06/tarr-bela-meghalt-satantango-werckmeister-harmoniak
Szerkesztette: Sjoelleer van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 napja
RIP Tarr Bélaindex.hu/kultur/2026/01/06/tarr-bela-meghalt-magyar-allami-operahaz-madach-szinhaz-filmrendezo-gyasz/?fbclid=IwdGRjcAPJzAFjbGNrA8nL72V4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHnzFHovCXaSVQHTVdKjG7ZtnRhydgHS6FDX6wZi11wuK2x7_7Umen9Tg9oo3_aem_XgG8qNcQi6_ylaLF7wJoJQ
Poloska vagyok.
2 napja
az adott profil nyelvét kell átállítani és ezt appban is lehet (telefonon legalábbis)A számítógépen a honlapon ahol az előfozetést is lehet változtatni, NEM az ApplikacióbanNem is tudom, hogy hol lehet átállítani akármilyenre.Sobrinak gondolom magyarra van állítva a Netflixe, szóval ezért nem találta.NetflixenWar MachineA Just Watch es a google szerint fent van a Netflixen, de nincs.
Negritis, a vajda
Te hol találtad?
Őszentsége Sobri Jóska
www.netflix.com/us/title/80068327?s=a&trkid=13747225&trg=cp&vlang=en&clip=80176688
Negritis, a vajda
Jughead
Hol lehet?
Őszentsége Sobri Jóska
ozibozi
a profilra kattint az ember majd ott a ceruza a profil mellett és akkor az audio&subtitle languages
2 napja
A számítógépen a honlapon ahol az előfozetést is lehet változtatni, NEM az ApplikacióbanNem is tudom, hogy hol lehet átállítani akármilyenre.Sobrinak gondolom magyarra van állítva a Netflixe, szóval ezért nem találta.NetflixenWar MachineA Just Watch es a google szerint fent van a Netflixen, de nincs.
Negritis, a vajda
Te hol találtad?
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Jughead
Hol lehet?
Őszentsége Sobri Jóska
2 napja
Nem is tudom, hogy hol lehet átállítani akármilyenre.Sobrinak gondolom magyarra van állítva a Netflixe, szóval ezért nem találta.NetflixenWar MachineA Just Watch es a google szerint fent van a Netflixen, de nincs.
Negritis, a vajda
Te hol találtad?
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Jughead
Hol lehet?
2 napja
Sobrinak gondolom magyarra van állítva a Netflixe, szóval ezért nem találta.NetflixenWar MachineA Just Watch es a google szerint fent van a Netflixen, de nincs.
Negritis, a vajda
Te hol találtad?
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
2 napja
NetflixenWar MachineA Just Watch es a google szerint fent van a Netflixen, de nincs.
Negritis, a vajda
Te hol találtad?
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: Negritis, a vajda
2 napja
War MachineA Just Watch es a google szerint fent van a Netflixen, de nincs.
Negritis, a vajda
Te hol találtad?
3 napja
Gengszterzsaruk: PanteraSzerintem mar az elso reszt sem Butler vitte a hatan, hanem Pablo Schreiber. Az elso resz szerintem kifejezetten jo volt, oke, egy temus Heat koppintas, de megis mukodott. A masodik sem szar, de szamomra O'Shea Jackson nagyon felejtheto, Butler meg Butler, mindig tok ugyanaz. 😃
Nekem az első film bejött sokkal jobban mint amit a kritikusok mondtak.
A második filmben ellenben minden elveszett az első vagányságából.
Tipikus egyestés lett, viszont hosszú is, nem tetszett ez az irány az első film után.
10/6
KeyG
Nem volt olyan karakter a filmben, aki erdekes lett volna. Pedig kozben jon majd a harmadik resz is. 🙂
3 napja
War Machinemivel kint van a Der Tiger így akartam egyet duplázni a Brad Pitt tankos filmjével
mikor elindítottam esett le hogy nem ez az
sebaj, régóta listán van szal megnéztem
én szeretem a szatírákat, de ahhoz kell az hogy érződjön hogy arról beszélünk, itt sajnos Pitt alakításán és egy két jeleneten kívül nem érződött, ami meg akkor meh
maga a film mint az amerikai háborús komplexumnak kritikája okés, mint az afgán-irak helyzetkezelésnek kritika okés
Swinton monológja az egyetlen igazi beszólás saját maguknak, de tőle is láttunk már jobbat
egynek elmegy
Michod másik 2 filmje amit láttam bőven jobb, főleg a The King és a Wizards!-t is megnézem sztem
ez kicsit csalódás a kihagyott lehetőségek miatt
3 napja
Nürnberg. Ha mint nürnbergi perről szóló filmként nézem, úgy nehezen értékelhető, ha nem értékelhetetlen. Ha ilyet akar nézni valaki, akkor nézze a Baldwin-féle két részes filmet 2000-ből. Az se a legjobb, de legalább a perről szól.
Ha mint Göring-film nézem (ahogy a film alapjául szolgáló könyv is róla meg a pszichológusról szól ugye…) , az más, úgy már értékelhető.
Russel Crowe remekül hozza a figurát, simán kinéz pár jelölés, teljes joggal. A többiek sablon-figurák, rutinból hozza mindenki. És ez a baj is, a rendezés szétesett, következetlen, ugrál az időben ide-oda, de ez meg a gyenge forgatókönyv miatt van, ami teljesen érthetetlen dolgokat hangsúlyoz felül, mást meg alul. Streicher eleve jelentéktelen figura volt, az őrmester jellemfejlődése miatt tartották a filmben, de arra nulla magyarázatot ad a film - hogy miért ő? Gonosz náci, aki gyűlöli a zsidókat. Oké, hát ült még olyan ott egy pár. De Streicher szerintem a legismeretlenebb vádlott a mai napig, nejem a film után 5 perccel nem emlékezett a nevére.
Az amerikaiakon kívül az angol vádló kap pár percet, de azon kívül csak amerikai álláspont, narratívát, mondanivalót kapunk. Holott a szovjetek minimum akkora melót raktak a perbe, mint az usákok. A parlament mint Vatikán fun volt 😊
10/5
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
3 napja
Gengszterzsaruk: PanteraNekem az első film bejött sokkal jobban mint amit a kritikusok mondtak.
A második filmben ellenben minden elveszett az első vagányságából.
Tipikus egyestés lett, viszont hosszú is, nem tetszett ez az irány az első film után.
10/6
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!