Filmek

40 feliratkozó

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 652 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mekkora pánik lehet most a Marvelnél? Kb a teljes Phase 5 és 6 erre a csávóra épül(t volna?).

iktriad
Majd lecserélik Denzel Washingtonra, ha már Samuel Legenda Jacksonra nem lehet.
Nincs itt gond🙃
steelwolf
Vagy Childish Gambino-ra. És rá lehet fogni, hogy a Pókember-es cameója is Kang volt.
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 367 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Mekkora pánik lehet most a Marvelnél? Kb a teljes Phase 5 és 6 erre a csávóra épül(t volna?).

iktriad
Majd lecserélik Denzel Washingtonra, ha már Samuel Legenda Jacksonra nem lehet.
Nincs itt gond🙃
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 652 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
bogjosi New England Patriots 1 923
Novemberben jön az új Hunger Games, előre félek. Új cast, a rendezőt megtartották az előző részekből.
Sixo
csak a lényeget nem mondtad. lesz benne jennifer lawrence segg/csöcs avagy sem?
peach
Új casttal arra is céloztam, hogy nem a régiek lesznek, tehát ő sem sajnos. Az új főszereplő, legalábbis akit annak gondolok teljesen más alkatú, egy tipikus modell.

Sixo
Róla készült a méltán hírés Origo főcim trilógia, avagy hogy jutunk el a 'gyönyőrű színésznő' kifejezéstől a 'nővé operált férfi mutogatta magát az Oscar-on' - ig 😀

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
Novemberben jön az új Hunger Games, előre félek. Új cast, a rendezőt megtartották az előző részekből.
Sixo
peach
Az máshol lesz idén.
 www.youtube.com/watch?v=P15S6ND8kbQ

Sixo
peach
Új casttal arra is céloztam, hogy nem a régiek lesznek, tehát ő sem sajnos. Az új főszereplő, legalábbis akit annak gondolok teljesen más alkatú, egy tipikus modell.
Sixo
Egy kis extrával, mert transgender. Az Euphoriában amúgy teljesen vállalhatóan játszott, de most neki kell cipelni a vállán a filmet.

Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 598
valahol olvastam hogy a Hush lassan lekerül netflixről és hogy milyen jó kis horror
rövid és érdekes home invasion cucc
aki szereti a hasonlókat azoknak javaslom
Negritis, a vajda
azon a filmen mennyire felcsesztem magam. annyi logikai bukfenc van benne hogy csak na. akit zavarnak az ilyenek annak nem ajánlom.
Fontos_Vidra
igen? sztem nem volt vészes
mármint ha nekiállok mélyen belemenni biztos találok de zavaró nem nagyon volt
Negritis, a vajda
nagyon rég láttam, szóval konkrétumot nem tudok mondani sajnos.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 430 — LIGHTS OUT!
Sixo
peach

Szerkesztette: Sixo

több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Sixo

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 430 — LIGHTS OUT!

több mint 2 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
Prime-on fentvan az Apokalipszis most final cut. Ez amellett hogy az eddigi leghosszabb rendezoi valtozat fel is van javitva digitalisan. De hogy... ez a film pont ugy nez ki mintha most forgattak volna es ez baromi jol all neki. Erosen ajanlom ujranezni ebben a formaban.
JéBé
Prime-on fentvan az Apokalipszis most final cut. Ez amellett hogy az eddigi leghosszabb rendezoi valtozat fel is van javitva digitalisan. De hogy... ez a film pont ugy nez ki mintha most forgattak volna es ez baromi jol all neki. Erosen ajanlom ujranezni ebben a formaban.
JéBé
Köszi a tippet. Az egyik legnagyobb kedvencem.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
JéBé Green Bay Packers 7 729
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 124 — The Mathematician
valahol olvastam hogy a Hush lassan lekerül netflixről és hogy milyen jó kis horror
Negritis, a vajda
azon a filmen mennyire felcsesztem magam. annyi logikai bukfenc van benne hogy csak na. akit zavarnak az ilyenek annak nem ajánlom.
Fontos_Vidra
igen? sztem nem volt vészes
mármint ha nekiállok mélyen belemenni biztos találok de zavaró nem nagyon volt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 598
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 845 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 845 — Kinek mit intézett a kormánya
Az Oppenheimer pletykák szerint 3 órás lesz, ezzel a leghoszabb Nolan film

Poloska vagyok.
több mint 2 éve

több mint 2 éve

több mint 2 éve
65

többet kaptam mint vártam hogy őszinte legyek, egy bot egyszerű akció film mindössze 2 szereplővel (legyen max 4) akik között a kémia jól működik
Driver szokás szerint jó, de a kislány is ügyes volt
tetszik hogy a karakterek nem teljesen agyhalottak | a tüske pl okos volt | és mer a film olyan dolgokba belemenni amibe korábban talán nem
tele van logikai bakikkal a film, de nem hagy időt rá hogy ez menetközben zavarjon
a CGI a legvégétől eltekintve sztem jó és tetszett hogy nem a sablon dínókat dobálják ránk
meglepően üdítő hogy mindössze 1.5 óra még 15-20 perc már valszeg rontott volna az összképen

több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 319
Tudnék még két ilyen listát csinálni biztosan. És ha azt a másik két tízet látnám, akkor meg ezeket hiányolnám. 😊

A remény rabjai nálam is kakukktojás. Ha már kell egy börtönfilm, akkor inkább a The Green Mile (Halálsoron) például. Bár ez utóbbit se tenném top10-be.
peterk2005 udvari bolond
Egyszer írtam mèg a főiskolán a iskolai lapba egy all time 10-es listát (én vittem a film-rovatot) és kihagytam a Remény Rabjait - olyan össztűz jött ràm kis túlzással mint Vonàra ‘18ban 😀 olvasói levél meg amit akarsz.
MC12
csoda h nem rugattak ki.
csebi
Áh, delegált voltam a Hallgatói Jogorvoslati Bizottságban, legkésőbb ott megmenekültem volna.
MC12
nyilvan delegalt voltal, mi mas 😊
csebi
Majd érdemek meg tudás alapján nem? (egyébként valóban vicces volt, mert a jogorvoslati bizottságban egy darab jogász vagy joghallgató nem ült, az egyetemmel szerződött ügyvédi iroda küldött be mindig egy ügyvédet hogy azért ritka nagy baromságot ne döntsünk 😀 de volt két közgazdász, egy rendezvényszervező, egy szociológus meg ilyesmik )

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 947 — Lucas Scott
Tudnék még két ilyen listát csinálni biztosan. És ha azt a másik két tízet látnám, akkor meg ezeket hiányolnám. 😊

A remény rabjai nálam is kakukktojás. Ha már kell egy börtönfilm, akkor inkább a The Green Mile (Halálsoron) például. Bár ez utóbbit se tenném top10-be.
peterk2005 udvari bolond
Egyszer írtam mèg a főiskolán a iskolai lapba egy all time 10-es listát (én vittem a film-rovatot) és kihagytam a Remény Rabjait - olyan össztűz jött ràm kis túlzással mint Vonàra ‘18ban 😀 olvasói levél meg amit akarsz.
MC12
csoda h nem rugattak ki.
csebi
Áh, delegált voltam a Hallgatói Jogorvoslati Bizottságban, legkésőbb ott megmenekültem volna.
MC12
nyilvan delegalt voltal, mi mas 😊

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 319

peterk2005 udvari bolond
MC12
csoda h nem rugattak ki.
csebi

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 557 — Saturday Night Lights

peterk2005 udvari bolond
MC12
csoda h nem rugattak ki.
csebi
Remélem, ezek után direkt nem tetted be, a tiltakozók meg maradtak a remény rabjai.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 947 — Lucas Scott

peterk2005 udvari bolond
MC12
csoda h nem rugattak ki.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 559
nem láttam még a Dark Cityt de régóta tervezem
Negritis, a vajda
Nevetni fogtok. A remeny rabjait sztem 20 eve akarom megnezni.de vhogy nem kerulok olyan hangulatba h azt valasszam pedig erdekel nagyon😶
YoungZeeZee
Hogy miiiiiiiiiii
YoungZeeZee -> tiltás
Azonnal pótold