Filmek
40 feliratkozó
több mint 2 éve
Vagy Childish Gambino-ra. És rá lehet fogni, hogy a Pókember-es cameója is Kang volt.Mekkora pánik lehet most a Marvelnél? Kb a teljes Phase 5 és 6 erre a csávóra épül(t volna?).Majd lecserélik Denzel Washingtonra, ha már Samuel Legenda Jacksonra nem lehet.
Here’s what’s happening at this very moment across Hollywood regarding Jonathan Majors: SHEER PANIC
— Erick 𝕄𝕄𝕋 Weber (@ErickWeber) March 26, 2023
(via #MMThttps://t.co/D0K7H5szof pic.twitter.com/CphBVHD6YQ
iktriad
Nincs itt gond🙃
steelwolf
több mint 2 éve
Mekkora pánik lehet most a Marvelnél? Kb a teljes Phase 5 és 6 erre a csávóra épül(t volna?).Majd lecserélik Denzel Washingtonra, ha már Samuel Legenda Jacksonra nem lehet.
Here’s what’s happening at this very moment across Hollywood regarding Jonathan Majors: SHEER PANIC
iktriad
Nincs itt gond🙃
több mint 2 éve
Mekkora pánik lehet most a Marvelnél? Kb a teljes Phase 5 és 6 erre a csávóra épül(t volna?).Here’s what’s happening at this very moment across Hollywood regarding Jonathan Majors: SHEER PANIC
Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
Róla készült a méltán hírés Origo főcim trilógia, avagy hogy jutunk el a 'gyönyőrű színésznő' kifejezéstől a 'nővé operált férfi mutogatta magát az Oscar-on' - ig 😀Új casttal arra is céloztam, hogy nem a régiek lesznek, tehát ő sem sajnos. Az új főszereplő, legalábbis akit annak gondolok teljesen más alkatú, egy tipikus modell.Novemberben jön az új Hunger Games, előre félek. Új cast, a rendezőt megtartották az előző részekből.csak a lényeget nem mondtad. lesz benne jennifer lawrence segg/csöcs avagy sem?
Sixo
peach
Sixo
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
Az máshol lesz idén.Novemberben jön az új Hunger Games, előre félek. Új cast, a rendezőt megtartották az előző részekből.csak a lényeget nem mondtad. lesz benne jennifer lawrence segg/csöcs avagy sem?
Sixo
peach
www.youtube.com/watch?v=P15S6ND8kbQ
Egy kis extrával, mert transgender. Az Euphoriában amúgy teljesen vállalhatóan játszott, de most neki kell cipelni a vállán a filmet.Új casttal arra is céloztam, hogy nem a régiek lesznek, tehát ő sem sajnos. Az új főszereplő, legalábbis akit annak gondolok teljesen más alkatú, egy tipikus modell.Novemberben jön az új Hunger Games, előre félek. Új cast, a rendezőt megtartották az előző részekből.csak a lényeget nem mondtad. lesz benne jennifer lawrence segg/csöcs avagy sem?
Sixo
peach
Sixo
Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
nagyon rég láttam, szóval konkrétumot nem tudok mondani sajnos.igen? sztem nem volt vészesvalahol olvastam hogy a Hush lassan lekerül netflixről és hogy milyen jó kis horrorazon a filmen mennyire felcsesztem magam. annyi logikai bukfenc van benne hogy csak na. akit zavarnak az ilyenek annak nem ajánlom.
rövid és érdekes home invasion cucc
aki szereti a hasonlókat azoknak javaslom
Negritis, a vajda
Fontos_Vidra
mármint ha nekiállok mélyen belemenni biztos találok de zavaró nem nagyon volt
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Új casttal arra is céloztam, hogy nem a régiek lesznek, tehát ő sem sajnos. Az új főszereplő, legalábbis akit annak gondolok teljesen más alkatú, egy tipikus modell.Novemberben jön az új Hunger Games, előre félek. Új cast, a rendezőt megtartották az előző részekből.csak a lényeget nem mondtad. lesz benne jennifer lawrence segg/csöcs avagy sem?
Sixo
peach

Szerkesztette: Sixo
több mint 2 éve
Novemberben jön az új Hunger Games, előre félek. Új cast, a rendezőt megtartották az előző részekből.csak a lényeget nem mondtad. lesz benne jennifer lawrence segg/csöcs avagy sem?
Sixo
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Novemberben jön az új Hunger Games, előre félek. Új cast, a rendezőt megtartották az előző részekből.
több mint 2 éve
Prime-on fentvan az Apokalipszis most final cut. Ez amellett hogy az eddigi leghosszabb rendezoi valtozat fel is van javitva digitalisan. De hogy... ez a film pont ugy nez ki mintha most forgattak volna es ez baromi jol all neki. Erosen ajanlom ujranezni ebben a formaban.
JéBé
Prime-on fentvan az Apokalipszis most final cut. Ez amellett hogy az eddigi leghosszabb rendezoi valtozat fel is van javitva digitalisan. De hogy... ez a film pont ugy nez ki mintha most forgattak volna es ez baromi jol all neki. Erosen ajanlom ujranezni ebben a formaban.Köszi a tippet. Az egyik legnagyobb kedvencem.
JéBé

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
Prime-on fentvan az Apokalipszis most final cut. Ez amellett hogy az eddigi leghosszabb rendezoi valtozat fel is van javitva digitalisan. De hogy... ez a film pont ugy nez ki mintha most forgattak volna es ez baromi jol all neki. Erosen ajanlom ujranezni ebben a formaban.
több mint 2 éve
igen? sztem nem volt vészesvalahol olvastam hogy a Hush lassan lekerül netflixről és hogy milyen jó kis horrorazon a filmen mennyire felcsesztem magam. annyi logikai bukfenc van benne hogy csak na. akit zavarnak az ilyenek annak nem ajánlom.
Negritis, a vajda
Fontos_Vidra
mármint ha nekiállok mélyen belemenni biztos találok de zavaró nem nagyon volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
valahol olvastam hogy a Hush lassan lekerül netflixről és hogy milyen jó kis horrorazon a filmen mennyire felcsesztem magam. annyi logikai bukfenc van benne hogy csak na. akit zavarnak az ilyenek annak nem ajánlom.
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Lady Gaga mint Harley Quinn. pic.twitter.com/gOyxCceeju
— Zalaba Ferenc (Zalus) (@ZalabaFerenc) March 25, 2023
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Az Oppenheimer pletykák szerint 3 órás lesz, ezzel a leghoszabb Nolan film
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
valahol olvastam hogy a Hush lassan lekerül netflixről és hogy milyen jó kis horrorrövid és érdekes home invasion cucc
több mint 2 éve
több mint 2 éve
65többet kaptam mint vártam hogy őszinte legyek, egy bot egyszerű akció film mindössze 2 szereplővel (legyen max 4) akik között a kémia jól működik
Driver szokás szerint jó, de a kislány is ügyes volt
tetszik hogy a karakterek nem teljesen agyhalottak | a tüske pl okos volt | és mer a film olyan dolgokba belemenni amibe korábban talán nem
tele van logikai bakikkal a film, de nem hagy időt rá hogy ez menetközben zavarjon
a CGI a legvégétől eltekintve sztem jó és tetszett hogy nem a sablon dínókat dobálják ránk
meglepően üdítő hogy mindössze 1.5 óra még 15-20 perc már valszeg rontott volna az összképen
több mint 2 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Majd érdemek meg tudás alapján nem? (egyébként valóban vicces volt, mert a jogorvoslati bizottságban egy darab jogász vagy joghallgató nem ült, az egyetemmel szerződött ügyvédi iroda küldött be mindig egy ügyvédet hogy azért ritka nagy baromságot ne döntsünk 😀 de volt két közgazdász, egy rendezvényszervező, egy szociológus meg ilyesmik )nyilvan delegalt voltal, mi mas 😊Áh, delegált voltam a Hallgatói Jogorvoslati Bizottságban, legkésőbb ott megmenekültem volna.csoda h nem rugattak ki.Tudnék még két ilyen listát csinálni biztosan. És ha azt a másik két tízet látnám, akkor meg ezeket hiányolnám. 😊Egyszer írtam mèg a főiskolán a iskolai lapba egy all time 10-es listát (én vittem a film-rovatot) és kihagytam a Remény Rabjait - olyan össztűz jött ràm kis túlzással mint Vonàra ‘18ban 😀 olvasói levél meg amit akarsz.
A remény rabjai nálam is kakukktojás. Ha már kell egy börtönfilm, akkor inkább a The Green Mile (Halálsoron) például. Bár ez utóbbit se tenném top10-be.
peterk2005 udvari bolond
MC12
csebi
MC12
csebi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
nyilvan delegalt voltal, mi mas 😊Áh, delegált voltam a Hallgatói Jogorvoslati Bizottságban, legkésőbb ott megmenekültem volna.csoda h nem rugattak ki.Tudnék még két ilyen listát csinálni biztosan. És ha azt a másik két tízet látnám, akkor meg ezeket hiányolnám. 😊Egyszer írtam mèg a főiskolán a iskolai lapba egy all time 10-es listát (én vittem a film-rovatot) és kihagytam a Remény Rabjait - olyan össztűz jött ràm kis túlzással mint Vonàra ‘18ban 😀 olvasói levél meg amit akarsz.
A remény rabjai nálam is kakukktojás. Ha már kell egy börtönfilm, akkor inkább a The Green Mile (Halálsoron) például. Bár ez utóbbit se tenném top10-be.
peterk2005 udvari bolond
MC12
csebi
MC12
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Áh, delegált voltam a Hallgatói Jogorvoslati Bizottságban, legkésőbb ott megmenekültem volna.csoda h nem rugattak ki.Tudnék még két ilyen listát csinálni biztosan. És ha azt a másik két tízet látnám, akkor meg ezeket hiányolnám. 😊Egyszer írtam mèg a főiskolán a iskolai lapba egy all time 10-es listát (én vittem a film-rovatot) és kihagytam a Remény Rabjait - olyan össztűz jött ràm kis túlzással mint Vonàra ‘18ban 😀 olvasói levél meg amit akarsz.
peterk2005 udvari bolond
MC12
csebi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Remélem, ezek után direkt nem tetted be, a tiltakozók meg maradtak a remény rabjai.csoda h nem rugattak ki.Tudnék még két ilyen listát csinálni biztosan. És ha azt a másik két tízet látnám, akkor meg ezeket hiányolnám. 😊Egyszer írtam mèg a főiskolán a iskolai lapba egy all time 10-es listát (én vittem a film-rovatot) és kihagytam a Remény Rabjait - olyan össztűz jött ràm kis túlzással mint Vonàra ‘18ban 😀 olvasói levél meg amit akarsz.
peterk2005 udvari bolond
MC12
csebi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
csoda h nem rugattak ki.Tudnék még két ilyen listát csinálni biztosan. És ha azt a másik két tízet látnám, akkor meg ezeket hiányolnám. 😊Egyszer írtam mèg a főiskolán a iskolai lapba egy all time 10-es listát (én vittem a film-rovatot) és kihagytam a Remény Rabjait - olyan össztűz jött ràm kis túlzással mint Vonàra ‘18ban 😀 olvasói levél meg amit akarsz.
peterk2005 udvari bolond
MC12
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Hogy miiiiiiiiiiinem láttam még a Dark Cityt de régóta tervezemNevetni fogtok. A remeny rabjait sztem 20 eve akarom megnezni.de vhogy nem kerulok olyan hangulatba h azt valasszam pedig erdekel nagyon😶
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
YoungZeeZee -> tiltás
Azonnal pótold