Filmek
40 feliratkozó
több mint 14 éve
A zöld lób.szás (green hornet) egész jó "egyszernézhetős" mozi. Jókat vigyorogtam a kezdő bénázásokon. Aztán visszasüpped és elér egy B kategóriás exsönmúvi szintet, de addig egész szórakoztató.
több mint 14 éve
Köszi srácok, ennyi elég lesz! :cool: 😉Little JarrySzerintem; az Undisputed sorozatot ne hagyd ki. Egy börtönboxos sorozat. Az első része Snipes-al boxolós, a másik kettő inkább mma jellegű. Nem egy oscar díjas darab egyik sem, de nekem tetszettek.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Most jön Mark Wahlberg-nek is valami boxolós, nem?
több mint 14 éve
Valaki ajánljon küzdősportos (főként boxos) filmeket légyszíves!Great White Hype, vígjáték a box világáról, én jókat röhögtem rajta.
Köszi előre is! 😊Little Jarry
több mint 14 éve
biztos valaki játszott is már vele, de az Alan Wake című xbox-game végigjátszása felér egy ultrahosszú kiváló horrorfilmmel 😊http://www.youtube.com/watch?v=f4YRctghLOk

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Most pótoltam be a Közönséges Bűnözőket. Simán hozta az elvártakat (ismerősök, imdb), imádom az ilyen filmeket. Valaki, hasonlót?Escalademiben hasonló? Lucky Number Slevin vagy mondjuk a Reservoir Dogs ugrana be így elsőre, de nem tudom pontosan mire gondolsz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Most pótoltam be a Közönséges Bűnözőket. Simán hozta az elvártakat (ismerősök, imdb), imádom az ilyen filmeket. Valaki, hasonlót?

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Köszi srácok, ennyi elég lesz! :cool: 😉
több mint 14 éve
A legjobb a The Champ, de jó még a Hurricane, a Play It To The Bone, a Million Dollar Baby, a Cinderella Man is.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jarry: A remény bajnoka? Szerintem hatalmas film, top10-ben nálam benne van!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
köszi erre ránézek, persze ajánlatok még jöhetnek! 😊Rockykat már mind láttam jó sokszor, Never Back Down-t már láttam, Vitathatatlan 1-2 is megvoltLittle Jarrynem film, de most indult a Lights Out című sorozat, ha a felsoroltakat szeretted, ezt is imádni fogodJJ Tiller
több mint 14 éve
Rockykat már mind láttam jó sokszor, Never Back Down-t már láttam, Vitathatatlan 1-2 is megvoltLittle Jarrynem film, de most indult a Lights Out című sorozat, ha a felsoroltakat szeretted, ezt is imádni fogod

---
több mint 14 éve
dühöngő bika?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Rockykat már mind láttam jó sokszor, Never Back Down-t már láttam, Vitathatatlan 1-2 is megvolt
több mint 14 éve
Valaki ajánljon küzdősportos (főként boxos) filmeket légyszíves!never back down de az előző hsz a verhetetlen 😊
több mint 14 éve
Valaki ajánljon küzdősportos (főként boxos) filmeket légyszíves!Rocky I-VI 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Valaki ajánljon küzdősportos (főként boxos) filmeket légyszíves!Köszi előre is! 😊
több mint 14 éve
Ebben egyetértünk.Rég láttam ilyen szar filmet, már nem azért..JC6
Nekem az egész film alatt az volt az érzésem, mintha Pierre Richard filmekből összekapkodott poénok gyenge remake-jét látnám. Bár lehet, hogy csak engem tréfáltak meg az emlékek 😀toxique
több mint 14 éve
Ez a Hét mesterlövésze egyik intrója is egyben 😊Plusz a rendezői változatban van egy nehezen felismerhető magyar nyelven elhangzó mondat is a modern városi lingo jegyében. 😊gyeekLehet, hogy rosszul emléxem, de a Sz. fejvadász eredeti és rendezői változatát csak az különbözteti meg egymástól, hogy az utóbbiban levágták a csöpögös utolsó képsorokat.DzsokijuingNem ! 😊 A különbség óriási....mivel az eredeti "mozis" verzióban Deckard(Harrison Ford) megossza velünk film közben a gondolatait(ilyen narrátoros formában 😊 ),míg a rendezőiben semmi plusz infót nem kapunk helyette jön az egyszarvú és hasonló rendezői agymenések.Régen megvolt ez a verzió vhs-en,de valahol elkeveredett...azóta keresem.Eredeti nyelven már sikerült beszereznem már csak 1 szinkront vagy egy teljes szinkronos változatot keresek.Sajna a rendezői és final cut verziók vannak elterjedve mert ez a legutóbbi 2 ehhez a filmhez.Gondolom mindenki ráment anno a rendezői változatra mert azok többnyire jobbak szoktak lenni a mozis változatnál....csak sajnos nem ennél a filmnél.Reméltem vki innen csak ismeri vagy tudja merre keressem.Mind1 marad a kutatás...egyszer csak meglesz. :cool:Greengo
http://www.youtube.com/watch?v=BIQ9rsLnjXE
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Rég láttam ilyen szar filmet, már nem azért..
Nekem az egész film alatt az volt az érzésem, mintha Pierre Richard filmekből összekapkodott poénok gyenge remake-jét látnám. Bár lehet, hogy csak engem tréfáltak meg az emlékek 😀toxique
több mint 14 éve
Gyógyegér vacsorára: a szinkronhangok kiakasztanak.
Az elején a legalja
***SPOILER:
"- Ő írta a Bibliát?!"
"- Jézus?"
"- Igen!"
SPOILER OFF***
pfff....
Van benne 2 poén. Értékelésem: 2/10JC6
Nekem az egész film alatt az volt az érzésem, mintha Pierre Richard filmekből összekapkodott poénok gyenge remake-jét látnám. Bár lehet, hogy csak engem tréfáltak meg az emlékek 😀
több mint 14 éve
Plusz a rendezői változatban van egy nehezen felismerhető magyar nyelven elhangzó mondat is a modern városi lingo jegyében. 😊Nem ! 😊 A különbség óriási....mivel az eredeti "mozis" verzióban Deckard(Harrison Ford) megossza velünk film közben a gondolatait(ilyen narrátoros formában 😊 ),míg a rendezőiben semmi plusz infót nem kapunk helyette jön az egyszarvú és hasonló rendezői agymenések.Régen megvolt ez a verzió vhs-en,de valahol elkeveredett...azóta keresem.Eredeti nyelven már sikerült beszereznem már csak 1 szinkront vagy egy teljes szinkronos változatot keresek.Sajna a rendezői és final cut verziók vannak elterjedve mert ez a legutóbbi 2 ehhez a filmhez.Gondolom mindenki ráment anno a rendezői változatra mert azok többnyire jobbak szoktak lenni a mozis változatnál....csak sajnos nem ennél a filmnél.Reméltem vki innen csak ismeri vagy tudja merre keressem.Mind1 marad a kutatás...egyszer csak meglesz. :cool:GreengoA "final cut" gondolom egy másik kifejezés a "dcut/uncut"-ra. Ezt az egyet találtam szinkronnal.toxiqueLehet, hogy rosszul emléxem, de a Sz. fejvadász eredeti és rendezői változatát csak az különbözteti meg egymástól, hogy az utóbbiban levágták a csöpögös utolsó képsorokat.Dzsokijuing
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Gyógyegér vacsorára: a szinkronhangok kiakasztanak. Az elején a legalja
***SPOILER:
"- Ő írta a Bibliát?!"
"- Jézus?"
"- Igen!"
SPOILER OFF***
pfff....
Van benne 2 poén. Értékelésem: 2/10
több mint 14 éve
Most néztem meg a Feast of Love-ot, és tetszett nagyon! 😊Külön érdekes Stana Katic, a Castle-ből ilyen karakterként, és a filmben is magyart játszó Marozsán Erika.
szerk: Jah, és végre nem a szokásos helyeken, hanem Oregonban játszódik a film, kár hogy pontosabban Portlandben, és így "csak" a Portland State stadionja a főszereplő, nem az Autzen. 😊