Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
3 napja
444.hu/2025/04/04/a-heten-megoltek-ket-fiatal-not-olaszorszag-fellazadt-egy-borzalmas-jelenseg-ellen-amire-magyarul-meg-jo-szo-sincsen
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 napja
mondjuk azért annak is a jó édes anyját, aki felvette a 100e-t és nem szólt a banknakNem tudta, hogy nem az övé.
NB2
Céges kártyát használt, nem kap SMS értesítést, azt meg nem észlelte, hogy a céges bankszámlakivonatban egy 100 e Ft-os tétel nincs benne,
Mondjuk feltűnhetett volna neki, hogy nem kért PIN kódot tőle...erre azt mondta, hogy nem tudta, hogy ez gond.
3 napja
A készpénzfelvétel lényege ugye az lenne, hogy te indítod el a tranzakciót és te fejezed be.Futottam egy jó kört Mészáros bankjával tavaly.Szerintem az összes bak megbahatja, bár nem értem a getzizást. Én a melóhelyen szarakodtama telefonnal és nem vettem át a pénzt, amit kiadott, fél perc után biztonsági okokból visszanyelte. A lényeg, hogy hívtam az atm-en lévő telefonszámot, megnézték a felvételt, és 2 nap múlva jóváírták a pénzt. Függetlenül, hoyg nem szeretem őket, de ez a normális rend...
Új bankkártya aktiválása után az ATM-es tranzakciót követően nem lépett ki a gép a saját ügyfélfelületemből (mint utólag kiderült csak a főfelületig lépett vissza), ezért az utánam jövő ügyfél az én számlám terhére vett fel pénzt, miután én már távoztam az ATM-től. 100000 Ft volt.
A panaszomat a bank elutasította azzal, hogy megállapították a belső rendszeradataik alapján - amit nyilván nekem nem adnak ki - hogy tranzakció végbement, ezért nem írják jóvá az egyenlegemben.
A pénzügyi békéltetői eljárásban nem tudtunk megegyezni.
Kénytelen voltam fogy.véd eljárást kezdeményezni az MNB-nél, ahol a bankot megvágták egyszer 300.000 Ft-ra, mert nem megfelelően kezelte a panaszomat, meg megvágták még egyszer 500.000 Ft-ra, mert nem zárolt az ATM, hanem 55 másodpercig nyitva maradt a felület, pedig az én általam indított tranzakció lezárult.
Egy darabig úgy nézett ki, hogy nettó szarul jövök ki belőle, mert a 100ezret nem írták jóvá, az MNB is a per felé terelt volna. A bolond bank - ahelyett, hogy megegyezett vna 100e-ben velem - kapott 800.000 Ft büntit.
Én közben feljelentést tettem, amit egyszer felfüggesztettek, hogy ismeretlen a tettes, aki elvette a pénzt (mivel az ATM felvételt a bank törölte - WTF?), de a panaszomra folytatták.
8 hónap után a hölgy meglett és kifizette a 100.000-met. Kiderült, hogy ő akarta érintősen használni a bankkártyáját, csak az ATM nem érzékelte, így az én ügyfélfelületemen hajtotta végre a kp felvételét, és az én telefonom csippant róla kb 200 méterrel arrébb.
A rendőrség meg 500.000 Ft rendbírsággal sújtotta a bankot a nyomozásban, mert egyszer leírták, hogy nincs meg a kamerafelvétel (gyakorlatilag valótlanul), majd a panaszom után - 5 hónap elteltével, negyedszeri próbálkozásra és RK felszólításra - csak előkerült a videófelvétel, mivel azt a fogy.véd eljárásban is felhasználták (nyilván védekezésül, ellenem).
Az "elkövetővel" megegyeztük, közvetítői eljárás után megszüntették ellene a nyomozást, nyilván nekem a pénzem számított, neki a büntetlenség.
Szóval a végeredmény az lett, hogy megkaptam 8 hónappal később a 100k-t, a bankomat meg összességében megbaszták 1,3 millióra. Okoskodó majmok... 1300 Ft postaköltségem azért keletkezett, azt kénytelen vagyok benyelni, mert nem volt pofám a nővel szemben érvényesíteni.
Willie Parker
kishaszi
A bank szerint lényegében mindegy, hogy a végén kihez kerül a pénz.
Az MNB szerint meg nem mindegy.
Az esetemben az történt, hogy a PIN kódot megadtam, aktiváltam a kártyát, majd az egyenleg lekérdezés után nem szakadt meg az ATM felület, ezért a sorban következő kártyáját nem érzékelte az automata, így végrehajtotta az általa megadott műveletet, a kp felvételt, de az én számlámat terhelve.
A bank szerint minden fasza így.
3 napja
mondjuk azért annak is a jó édes anyját, aki felvette a 100e-t és nem szólt a banknak
3 napja
Futottam egy jó kört Mészáros bankjával tavaly.Szerintem az összes bak megbahatja, bár nem értem a getzizást. Én a melóhelyen szarakodtama telefonnal és nem vettem át a pénzt, amit kiadott, fél perc után biztonsági okokból visszanyelte. A lényeg, hogy hívtam az atm-en lévő telefonszámot, megnézték a felvételt, és 2 nap múlva jóváírták a pénzt. Függetlenül, hoyg nem szeretem őket, de ez a normális rend...
Új bankkártya aktiválása után az ATM-es tranzakciót követően nem lépett ki a gép a saját ügyfélfelületemből (mint utólag kiderült csak a főfelületig lépett vissza), ezért az utánam jövő ügyfél az én számlám terhére vett fel pénzt, miután én már távoztam az ATM-től. 100000 Ft volt.
A panaszomat a bank elutasította azzal, hogy megállapították a belső rendszeradataik alapján - amit nyilván nekem nem adnak ki - hogy tranzakció végbement, ezért nem írják jóvá az egyenlegemben.
Kénytelen voltam fogy.véd eljárást kezdeményezni az MNB-nél, ahol a bankot megvágták egyszer 300.000 Ft-ra, mert nem megfelelően kezelte a panaszomat, meg megvágták még egyszer 500.000 Ft-ra, mert nem zárolt az ATM, hanem 55 másodpercig nyitva maradt a felület, pedig az én általam indított tranzakció lezárult.
Egy darabig úgy nézett ki, hogy nettó szarul jövök ki belőle, mert a 100ezret nem írták jóvá, az MNB is a per felé terelt volna. A bolond bank - ahelyett, hogy megegyezett vna 100e-ben velem - kapott 800.000 Ft büntit.
Én közben feljelentést tettem, amit egyszer felfüggesztettek, hogy ismeretlen a tettes, aki elvette a pénzt (mivel az ATM felvételt a bank törölte - WTF?), de a panaszomra folytatták.
8 hónap után a hölgy meglett és kifizette a 100.000-met. Kiderült, hogy ő akarta érintősen használni a bankkártyáját, csak az ATM nem érzékelte, így az én ügyfélfelületemen hajtotta végre a kp felvételét, és az én telefonom csippant róla kb 200 méterrel arrébb.
A rendőrség meg 500.000 Ft rendbírsággal sújtotta a bankot a nyomozásban, mert egyszer leírták, hogy nincs meg a kamerafelvétel (gyakorlatilag valótlanul), majd a panaszom után - 5 hónap elteltével, negyedszeri próbálkozásra és RK felszólításra - csak előkerült a videófelvétel, mivel azt a fogy.véd eljárásban is felhasználták (nyilván védekezésül, ellenem).
Az "elkövetővel" megegyeztük, közvetítői eljárás után megszüntették ellene a nyomozást, nyilván nekem a pénzem számított, neki a büntetlenség.
Szóval a végeredmény az lett, hogy megkaptam 8 hónappal később a 100k-t, a bankomat meg összességében megbaszták 1,3 millióra. Okoskodó majmok... 1300 Ft postaköltségem azért keletkezett, azt kénytelen vagyok benyelni, mert nem volt pofám a nővel szemben érvényesíteni.
Willie Parker
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
3 napja
Futottam egy jó kört Mészáros bankjával tavaly.Új bankkártya aktiválása után az ATM-es tranzakciót követően nem lépett ki a gép a saját ügyfélfelületemből (mint utólag kiderült csak a főfelületig lépett vissza), ezért az utánam jövő ügyfél az én számlám terhére vett fel pénzt, miután én már távoztam az ATM-től. 100000 Ft volt.
4 napja
Van lélektani meg idegi határ is. 😀 Engem múltkor a buszos kalandom úgy felcseszett, hogy a 450ft-os buktámat is megreklamáltam. Nem a pénz miatt, hanem mert felháborítónak tartottam, hogy az ő hibájuk miatt kétszer kellett jegyet vennem. Ha valakit nagyon érdekel, akkor ebben a topikban, néhány oldallal ezelőtt írtam le a sztorit.nalam van egy lelektani hatar.Teljesen más egy számlával/bármi ilyennel kapcsolatban intézkedni, mint egy állami/egyetemi rendszerrel ami ilyen merev hogy 42 kérvény kell mire valamit el lehet intézni.Miért lenne más?
Lekéste a jelentkezést? Le
Jogos a díj? Igen
Kinek a hibája volt? Egy ügyintézőé aki valamit elcseszett. Be fogod fizetni mert máshogy nem mész vizsgázni, majd írsz egy kérelmet xynak hogy engedjék már el, mert nem te vagy a hibás, erre vársz három hónapot, megint megkeresed őket, megint felhúzod magad rajta, de nem történik semmi. Ha mégis akkor fél év múlva lesz 5000 forintod, és hányszor húzod fel magad a a sok hülyén? Ennyit nem ér 5000 forint nekem.
Nomac
Próbálom a saját munkámat jól csinálni, ha hibázok korrigálni és mások pénztárcáját, vagy akár csak az idejét is nem megkárosítani.
Cserébe másoktól is ezt várom el velem szemben. Hajlandó vagyok odáig elmenni, hogy pl 2500 Ft miatt váltottam bankot egyszer.
Mondták már, hogy rosszul vagyok összerakva, de szerintem nem.
kittli
anno erdekmulas miatt vartam vissza a penz a biztositotol.
kiszamoltam h kb mennyi jar.
100-200 forint elteres volt hagytam.
de ez a 5ezer sztem mar sok.
es tenyleg nincs extra munka abban, hogy reklomalsz
YoungZeeZee
Erről jut eszembe, hogy azóta se jött rá reakció...
Szerk.: ráéztem újra az automata emailre ami jött:
"észrevétele benyújtásának időpontjától számított 3 hónapon belül mikor számíthat válaszra" - Akkor nem szóltam 😀😀
Szerkesztette: dugo93

4 napja
A nő aki a kiscsávót helyettesítette a TO-n ma reggel küldött egy emilt feleségnek, hogy a tantárgyat hivatalosan is felvette. Eláshatom a sawed-off shotgunt. 😊
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
4 napja
Bojárok most ne figyeljenek, de 5k ft konvertálható órabéres leosztásban is. Plutón: "az élet közgazdasági döntések halmaza."nalam van egy lelektani hatar.Teljesen más egy számlával/bármi ilyennel kapcsolatban intézkedni, mint egy állami/egyetemi rendszerrel ami ilyen merev hogy 42 kérvény kell mire valamit el lehet intézni.Miért lenne más?
Jogos a díj? Igen
Kinek a hibája volt? Egy ügyintézőé aki valamit elcseszett. Be fogod fizetni mert máshogy nem mész vizsgázni, majd írsz egy kérelmet xynak hogy engedjék már el, mert nem te vagy a hibás, erre vársz három hónapot, megint megkeresed őket, megint felhúzod magad rajta, de nem történik semmi. Ha mégis akkor fél év múlva lesz 5000 forintod, és hányszor húzod fel magad a a sok hülyén? Ennyit nem ér 5000 forint nekem.
Nomac
Próbálom a saját munkámat jól csinálni, ha hibázok korrigálni és mások pénztárcáját, vagy akár csak az idejét is nem megkárosítani.
Cserébe másoktól is ezt várom el velem szemben. Hajlandó vagyok odáig elmenni, hogy pl 2500 Ft miatt váltottam bankot egyszer.
kittli
YoungZeeZee
Szerkesztette: gyeek
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
4 napja
YoungZeeZee
8 919
nalam van egy lelektani hatar.Teljesen más egy számlával/bármi ilyennel kapcsolatban intézkedni, mint egy állami/egyetemi rendszerrel ami ilyen merev hogy 42 kérvény kell mire valamit el lehet intézni.Miért lenne más?
Jogos a díj? Igen
Nomac
kittli
4 napja
Teljesen más egy számlával/bármi ilyennel kapcsolatban intézkedni, mint egy állami/egyetemi rendszerrel ami ilyen merev hogy 42 kérvény kell mire valamit el lehet intézni.Miért lenne más?
Jogos a díj? Igen
Nomac
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
4 napja
YoungZeeZee
8 919
de a reklomacio egy azaz egy mail,nekem annyi volt.semmi extra ero nem kell hozza h megirj egy mailt.Teljesen más egy számlával/bármi ilyennel kapcsolatban intézkedni, mint egy állami/egyetemi rendszerrel ami ilyen merev hogy 42 kérvény kell mire valamit el lehet intézni.Lehet írtam régebben.egy egész ország épül arra, hogy ennek a mentalitásnak az ellenkezőjét exploitolja. az ilyen próbálkozásokat kéne mindenkinek izomból rövidre zárni, mert akkor talán lenne valami mentalitásbeli változás. addig meg megy mindenféle kamutartozási felszólítás közüzemtől, telekommunikációs cégtől, bárhonnan az ingyen bevételért, aztán ha 100 madárból csak 3 befizeti, már megérte a maradék 97et is feleslegesen és jogszerűtlenül vegzálnioktatasi hivatal.Már késő nem idegeskedni sajnos. Ha 5 rugóval akarna lehúzni egy koszos dzsanki az utcán, elhajtom. Minimum elbaszom a napját ennek a taknyosnak, ha nincs egyéb javaslat.Kissé témának megfelelőbb kérdéssel fordulnék az egyetemi bürokratizmus és intézményes szopatás rendszerében. Feleségemnek tantárgy elfogadási kérelmét bőven időben (február közepe) beadta, fegyelmezetten várta a visszaaigazolást. A kérelmet hetekkel ezelőtt elfogadták, de lusta papírtologató tetvek lévén erről nem szóltak nejemnek, aki a vizsgafelvételről kizárólag emiatt lekésett. A tanulmányi osztály pedig szemrebbenés nélkül közölte vele, hogy utólagos vizsgafelvételi díj 5000 Ft. Nem is az összeg nagysága miatt (bár aprópénznek nem nevezném ezt az összeget se), de az ő lustaságuk miatt nehogy már mi fizessünk!Következmények nélküli országban mit szeretnél? Kifizeted és nem idegeskedsz rajta, ez a legjobb megoldás.
A kérdés tehát: Hol verje/verjük ki a balhét, hogy ezt az 5 rugót verje ki a fejéből (mielőtt én tenném)? Személyesen nála, vagy a hök ér-e valamit vagy csak pénz lehúzás és ingyen sör a létezésük értelme? Dékán esetleg? Egyébként nem vagyunk egyedül ezzel a pofátlan átbaszással.
gyeek
Nomac
gyeek
en anno megreklomaltam vmit kb azonnal valaszoltak ertesitettek az intezmenyt es visszavontak MINDENKInel, extra koltseget szamoltak fel
en ilyen vagyok, anno erre kaptam sok disslikeot es leugatast itt 😊
en ugy vagyok mert itt 5 ezer aztan holnap vho 25 ezer es ha hagyjuk akkor az nem jo
YoungZeeZee
fake.id
Egyszer egy behajtó cég hívott a tartozásom miatt.
Elmondta telefonban, hogy kinek és mennyivel tartozok és amennyiben ezt nem rendezem milyen retorziók várnak rám.
Én elmondtam (telefonban), hogy nincs tartozásom és a szolgáltatás lemondása meg van e-mailben.
Erre elnézést kért, közölte, hogy bírja nem valós követelésnek és elköszönt.
Basszus hány embert húzhatnak le így?
kittli
Jogos a díj? Igen
Nomac
nekem soha nem kellett kitolteni ezt-azt vagy tobb kort menni.
legyen az szolgaltato, egyetem,hivatal stb...
4 napja
Rám utalt idegeskedés terén. Mint azt megtudtam, előző szemeszterben ugyanez volt a műsor. Egész addig szarnak a farmra, amíg kellemetlen személy be nem lép a kis buborékukba és teszi kellemetlenné a napját. És utána konzekvensen az összeset, mert megelőlegezem, hogy egy beszari kis fasz aki a konfrontáció kerülése érdekében lelkiismeretesebben fogja végezni a dolgát, minimum a feleségem esetében.általánosan értettem, mert az apropódon keresztül kiterjedt a párbeszéd minden hasonló szitura szerintem.
gyeek
kizárólag a feleséged esetében, mindenki másnál megy tovább a rutin. ne legyen illúziód xd előző szemeszterben ezek szerint már kitapogatták, hogy meg lehet ezt játszani, akkor miért ne nyomnák ugyanazt máskor is? ilyenkor azért végképp sajnálom, hogy egyelőre nincs ilyenről kiterjedt ny-europai tapasztalatom, de nem hiszem, hogy máshol is ez a cigánykodás menne, mint itt.
nekem 3 hónapja volt egy kis en garde-om egy közjegyzővel, aki egy 4 éve lejárt 9 éves intrum justitiás (egyébként 8 éve kifizetett xd) közüzemi számla miatt kezdett el vergődni. eleve a levél hemzsegett az alaki és tartalmi hibáktól, úgyhogy gondoltam vicces kedvemben leszek és nem a befizetést bizonyító számlát csatoltam, hanem egy virágnyelven és paragrafusbuzulva megfogalmazott "kedves fasszopó gyökér, nem fizetek. nyasgem. aláírás, 2 tanú" levelet kapott válasznak. 2 hónap múlva jött a levél a pkkbról, hogy mivel az intrum nevű szarjankóbrigád konkrétan a perrel kapcsolatos illetékeket is baszta befizetni (ők is tudták az egésznek mennyi alapja volt, rohadjanak meg), ezért kalandunk itt véget is ért xd miközben a fizetési meghagyásban még 10 munkanap után kb útszéli kivégzőosztaggal fenyegetőztek. és sajnos tényleg elég sokan begazolnak az ilyen pampogástól és már utalnak is ész nélkül, csak baj ne legyen
4 napja
Rám utalt idegeskedés terén. Mint azt megtudtam, előző szemeszterben ugyanez volt a műsor. Egész addig szarnak a farmra, amíg kellemetlen személy be nem lép a kis buborékukba és teszi kellemetlenné a napját. És utána konzekvensen az összeset, mert megelőlegezem, hogy egy beszari kis fasz aki a konfrontáció kerülése érdekében lelkiismeretesebben fogja végezni a dolgát, minimum a feleségem esetében.de miért kéne eközben a plafonon lenni? én elfogadtam, hogy itt ez a dolgok normális menete és kb annyira érdemes rajta idegeskedni, mint egy alzheimeres nagypapa feledékenységén. de attól még miért kéne elfogadni, hogy jogtalanul nyeljen be bárki bármilyen zsetont? nem lehet, hogy ebben gyökeredzik az a mondás, hogy akivel meg lehet csinálni, azzal meg is fogják?Teljesen más egy számlával/bármi ilyennel kapcsolatban intézkedni, mint egy állami/egyetemi rendszerrel ami ilyen merev hogy 42 kérvény kell mire valamit el lehet intézni.Lehet írtam régebben.egy egész ország épül arra, hogy ennek a mentalitásnak az ellenkezőjét exploitolja. az ilyen próbálkozásokat kéne mindenkinek izomból rövidre zárni, mert akkor talán lenne valami mentalitásbeli változás. addig meg megy mindenféle kamutartozási felszólítás közüzemtől, telekommunikációs cégtől, bárhonnan az ingyen bevételért, aztán ha 100 madárból csak 3 befizeti, már megérte a maradék 97et is feleslegesen és jogszerűtlenül vegzálnioktatasi hivatal.Már késő nem idegeskedni sajnos. Ha 5 rugóval akarna lehúzni egy koszos dzsanki az utcán, elhajtom. Minimum elbaszom a napját ennek a taknyosnak, ha nincs egyéb javaslat.Kissé témának megfelelőbb kérdéssel fordulnék az egyetemi bürokratizmus és intézményes szopatás rendszerében. Feleségemnek tantárgy elfogadási kérelmét bőven időben (február közepe) beadta, fegyelmezetten várta a visszaaigazolást. A kérelmet hetekkel ezelőtt elfogadták, de lusta papírtologató tetvek lévén erről nem szóltak nejemnek, aki a vizsgafelvételről kizárólag emiatt lekésett. A tanulmányi osztály pedig szemrebbenés nélkül közölte vele, hogy utólagos vizsgafelvételi díj 5000 Ft. Nem is az összeg nagysága miatt (bár aprópénznek nem nevezném ezt az összeget se), de az ő lustaságuk miatt nehogy már mi fizessünk!Következmények nélküli országban mit szeretnél? Kifizeted és nem idegeskedsz rajta, ez a legjobb megoldás.
A kérdés tehát: Hol verje/verjük ki a balhét, hogy ezt az 5 rugót verje ki a fejéből (mielőtt én tenném)? Személyesen nála, vagy a hök ér-e valamit vagy csak pénz lehúzás és ingyen sör a létezésük értelme? Dékán esetleg? Egyébként nem vagyunk egyedül ezzel a pofátlan átbaszással.
gyeek
Nomac
gyeek
en anno megreklomaltam vmit kb azonnal valaszoltak ertesitettek az intezmenyt es visszavontak MINDENKInel, extra koltseget szamoltak fel
en ugy vagyok mert itt 5 ezer aztan holnap vho 25 ezer es ha hagyjuk akkor az nem jo
YoungZeeZee
fake.id
Elmondta telefonban, hogy kinek és mennyivel tartozok és amennyiben ezt nem rendezem milyen retorziók várnak rám.
Én elmondtam (telefonban), hogy nincs tartozásom és a szolgáltatás lemondása meg van e-mailben.
kittli
Jogos a díj? Igen
Nomac
fake.id
4 napja
de miért kéne eközben a plafonon lenni? én elfogadtam, hogy itt ez a dolgok normális menete és kb annyira érdemes rajta idegeskedni, mint egy alzheimeres nagypapa feledékenységén. de attól még miért kéne elfogadni, hogy jogtalanul nyeljen be bárki bármilyen zsetont? nem lehet, hogy ebben gyökeredzik az a mondás, hogy akivel meg lehet csinálni, azzal meg is fogják?Teljesen más egy számlával/bármi ilyennel kapcsolatban intézkedni, mint egy állami/egyetemi rendszerrel ami ilyen merev hogy 42 kérvény kell mire valamit el lehet intézni.Lehet írtam régebben.egy egész ország épül arra, hogy ennek a mentalitásnak az ellenkezőjét exploitolja. az ilyen próbálkozásokat kéne mindenkinek izomból rövidre zárni, mert akkor talán lenne valami mentalitásbeli változás. addig meg megy mindenféle kamutartozási felszólítás közüzemtől, telekommunikációs cégtől, bárhonnan az ingyen bevételért, aztán ha 100 madárból csak 3 befizeti, már megérte a maradék 97et is feleslegesen és jogszerűtlenül vegzálnioktatasi hivatal.Már késő nem idegeskedni sajnos. Ha 5 rugóval akarna lehúzni egy koszos dzsanki az utcán, elhajtom. Minimum elbaszom a napját ennek a taknyosnak, ha nincs egyéb javaslat.Kissé témának megfelelőbb kérdéssel fordulnék az egyetemi bürokratizmus és intézményes szopatás rendszerében. Feleségemnek tantárgy elfogadási kérelmét bőven időben (február közepe) beadta, fegyelmezetten várta a visszaaigazolást. A kérelmet hetekkel ezelőtt elfogadták, de lusta papírtologató tetvek lévén erről nem szóltak nejemnek, aki a vizsgafelvételről kizárólag emiatt lekésett. A tanulmányi osztály pedig szemrebbenés nélkül közölte vele, hogy utólagos vizsgafelvételi díj 5000 Ft. Nem is az összeg nagysága miatt (bár aprópénznek nem nevezném ezt az összeget se), de az ő lustaságuk miatt nehogy már mi fizessünk!Következmények nélküli országban mit szeretnél? Kifizeted és nem idegeskedsz rajta, ez a legjobb megoldás.
gyeek
Nomac
gyeek
YoungZeeZee
fake.id
kittli
Jogos a díj? Igen
Nomac
4 napja
Teljesen más egy számlával/bármi ilyennel kapcsolatban intézkedni, mint egy állami/egyetemi rendszerrel ami ilyen merev hogy 42 kérvény kell mire valamit el lehet intézni.Lehet írtam régebben.egy egész ország épül arra, hogy ennek a mentalitásnak az ellenkezőjét exploitolja. az ilyen próbálkozásokat kéne mindenkinek izomból rövidre zárni, mert akkor talán lenne valami mentalitásbeli változás. addig meg megy mindenféle kamutartozási felszólítás közüzemtől, telekommunikációs cégtől, bárhonnan az ingyen bevételért, aztán ha 100 madárból csak 3 befizeti, már megérte a maradék 97et is feleslegesen és jogszerűtlenül vegzálnioktatasi hivatal.Már késő nem idegeskedni sajnos. Ha 5 rugóval akarna lehúzni egy koszos dzsanki az utcán, elhajtom. Minimum elbaszom a napját ennek a taknyosnak, ha nincs egyéb javaslat.Kissé témának megfelelőbb kérdéssel fordulnék az egyetemi bürokratizmus és intézményes szopatás rendszerében. Feleségemnek tantárgy elfogadási kérelmét bőven időben (február közepe) beadta, fegyelmezetten várta a visszaaigazolást. A kérelmet hetekkel ezelőtt elfogadták, de lusta papírtologató tetvek lévén erről nem szóltak nejemnek, aki a vizsgafelvételről kizárólag emiatt lekésett. A tanulmányi osztály pedig szemrebbenés nélkül közölte vele, hogy utólagos vizsgafelvételi díj 5000 Ft. Nem is az összeg nagysága miatt (bár aprópénznek nem nevezném ezt az összeget se), de az ő lustaságuk miatt nehogy már mi fizessünk!Következmények nélküli országban mit szeretnél? Kifizeted és nem idegeskedsz rajta, ez a legjobb megoldás.
gyeek
Nomac
gyeek
YoungZeeZee
fake.id
kittli
Jogos a díj? Igen
4 napja
Lehet írtam régebben.egy egész ország épül arra, hogy ennek a mentalitásnak az ellenkezőjét exploitolja. az ilyen próbálkozásokat kéne mindenkinek izomból rövidre zárni, mert akkor talán lenne valami mentalitásbeli változás. addig meg megy mindenféle kamutartozási felszólítás közüzemtől, telekommunikációs cégtől, bárhonnan az ingyen bevételért, aztán ha 100 madárból csak 3 befizeti, már megérte a maradék 97et is feleslegesen és jogszerűtlenül vegzálnioktatasi hivatal.Már késő nem idegeskedni sajnos. Ha 5 rugóval akarna lehúzni egy koszos dzsanki az utcán, elhajtom. Minimum elbaszom a napját ennek a taknyosnak, ha nincs egyéb javaslat.Kissé témának megfelelőbb kérdéssel fordulnék az egyetemi bürokratizmus és intézményes szopatás rendszerében. Feleségemnek tantárgy elfogadási kérelmét bőven időben (február közepe) beadta, fegyelmezetten várta a visszaaigazolást. A kérelmet hetekkel ezelőtt elfogadták, de lusta papírtologató tetvek lévén erről nem szóltak nejemnek, aki a vizsgafelvételről kizárólag emiatt lekésett. A tanulmányi osztály pedig szemrebbenés nélkül közölte vele, hogy utólagos vizsgafelvételi díj 5000 Ft. Nem is az összeg nagysága miatt (bár aprópénznek nem nevezném ezt az összeget se), de az ő lustaságuk miatt nehogy már mi fizessünk!Következmények nélküli országban mit szeretnél? Kifizeted és nem idegeskedsz rajta, ez a legjobb megoldás.
gyeek
Nomac
gyeek
YoungZeeZee
fake.id
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
4 napja
telex.hu/eletmod/2025/04/03/lgbtq-bullying-az-iskolabanA BDSKRVNYJT ennek a kormánynak.
Apaként szorongással tölt el, hogy ez a fos leszivárog a gyerekekhez és tenni sem tudsz ellene, mert a másik szülő szerint ez a helyes út.
4 napja
egy egész ország épül arra, hogy ennek a mentalitásnak az ellenkezőjét exploitolja. az ilyen próbálkozásokat kéne mindenkinek izomból rövidre zárni, mert akkor talán lenne valami mentalitásbeli változás. addig meg megy mindenféle kamutartozási felszólítás közüzemtől, telekommunikációs cégtől, bárhonnan az ingyen bevételért, aztán ha 100 madárból csak 3 befizeti, már megérte a maradék 97et is feleslegesen és jogszerűtlenül vegzálnioktatasi hivatal.Már késő nem idegeskedni sajnos. Ha 5 rugóval akarna lehúzni egy koszos dzsanki az utcán, elhajtom. Minimum elbaszom a napját ennek a taknyosnak, ha nincs egyéb javaslat.Kissé témának megfelelőbb kérdéssel fordulnék az egyetemi bürokratizmus és intézményes szopatás rendszerében. Feleségemnek tantárgy elfogadási kérelmét bőven időben (február közepe) beadta, fegyelmezetten várta a visszaaigazolást. A kérelmet hetekkel ezelőtt elfogadták, de lusta papírtologató tetvek lévén erről nem szóltak nejemnek, aki a vizsgafelvételről kizárólag emiatt lekésett. A tanulmányi osztály pedig szemrebbenés nélkül közölte vele, hogy utólagos vizsgafelvételi díj 5000 Ft. Nem is az összeg nagysága miatt (bár aprópénznek nem nevezném ezt az összeget se), de az ő lustaságuk miatt nehogy már mi fizessünk!Következmények nélküli országban mit szeretnél? Kifizeted és nem idegeskedsz rajta, ez a legjobb megoldás.
gyeek
Nomac
gyeek
YoungZeeZee
Szerkesztette: fake.id
4 napja
Kinek mennyit ér a szabadideje.oktatasi hivatal.Már késő nem idegeskedni sajnos. Ha 5 rugóval akarna lehúzni egy koszos dzsanki az utcán, elhajtom. Minimum elbaszom a napját ennek a taknyosnak, ha nincs egyéb javaslat.Kissé témának megfelelőbb kérdéssel fordulnék az egyetemi bürokratizmus és intézményes szopatás rendszerében. Feleségemnek tantárgy elfogadási kérelmét bőven időben (február közepe) beadta, fegyelmezetten várta a visszaaigazolást. A kérelmet hetekkel ezelőtt elfogadták, de lusta papírtologató tetvek lévén erről nem szóltak nejemnek, aki a vizsgafelvételről kizárólag emiatt lekésett. A tanulmányi osztály pedig szemrebbenés nélkül közölte vele, hogy utólagos vizsgafelvételi díj 5000 Ft. Nem is az összeg nagysága miatt (bár aprópénznek nem nevezném ezt az összeget se), de az ő lustaságuk miatt nehogy már mi fizessünk!Következmények nélküli országban mit szeretnél? Kifizeted és nem idegeskedsz rajta, ez a legjobb megoldás.
gyeek
Nomac
gyeek
YoungZeeZee
4 napja
YoungZeeZee
8 919
oktatasi hivatal.Már késő nem idegeskedni sajnos. Ha 5 rugóval akarna lehúzni egy koszos dzsanki az utcán, elhajtom. Minimum elbaszom a napját ennek a taknyosnak, ha nincs egyéb javaslat.Kissé témának megfelelőbb kérdéssel fordulnék az egyetemi bürokratizmus és intézményes szopatás rendszerében. Feleségemnek tantárgy elfogadási kérelmét bőven időben (február közepe) beadta, fegyelmezetten várta a visszaaigazolást. A kérelmet hetekkel ezelőtt elfogadták, de lusta papírtologató tetvek lévén erről nem szóltak nejemnek, aki a vizsgafelvételről kizárólag emiatt lekésett. A tanulmányi osztály pedig szemrebbenés nélkül közölte vele, hogy utólagos vizsgafelvételi díj 5000 Ft. Nem is az összeg nagysága miatt (bár aprópénznek nem nevezném ezt az összeget se), de az ő lustaságuk miatt nehogy már mi fizessünk!Következmények nélküli országban mit szeretnél? Kifizeted és nem idegeskedsz rajta, ez a legjobb megoldás.
gyeek
Nomac
gyeek
Szerkesztette: YoungZeeZee
4 napja
Kissé témának megfelelőbb kérdéssel fordulnék az egyetemi bürokratizmus és intézményes szopatás rendszerében. Feleségemnek tantárgy elfogadási kérelmét bőven időben (február közepe) beadta, fegyelmezetten várta a visszaaigazolást. A kérelmet hetekkel ezelőtt elfogadták, de lusta papírtologató tetvek lévén erről nem szóltak nejemnek, aki a vizsgafelvételről kizárólag emiatt lekésett. A tanulmányi osztály pedig szemrebbenés nélkül közölte vele, hogy utólagos vizsgafelvételi díj 5000 Ft. Nem is az összeg nagysága miatt (bár aprópénznek nem nevezném ezt az összeget se), de az ő lustaságuk miatt nehogy már mi fizessünk!5 ezer forintért szerintem nem éri meg időt pocsékolni.
gyeek
4 napja
Már késő nem idegeskedni sajnos. Ha 5 rugóval akarna lehúzni egy koszos dzsanki az utcán, elhajtom. Minimum elbaszom a napját ennek a taknyosnak, ha nincs egyéb javaslat.Kissé témának megfelelőbb kérdéssel fordulnék az egyetemi bürokratizmus és intézményes szopatás rendszerében. Feleségemnek tantárgy elfogadási kérelmét bőven időben (február közepe) beadta, fegyelmezetten várta a visszaaigazolást. A kérelmet hetekkel ezelőtt elfogadták, de lusta papírtologató tetvek lévén erről nem szóltak nejemnek, aki a vizsgafelvételről kizárólag emiatt lekésett. A tanulmányi osztály pedig szemrebbenés nélkül közölte vele, hogy utólagos vizsgafelvételi díj 5000 Ft. Nem is az összeg nagysága miatt (bár aprópénznek nem nevezném ezt az összeget se), de az ő lustaságuk miatt nehogy már mi fizessünk!Következmények nélküli országban mit szeretnél? Kifizeted és nem idegeskedsz rajta, ez a legjobb megoldás.
gyeek
Nomac
4 napja
Kissé témának megfelelőbb kérdéssel fordulnék az egyetemi bürokratizmus és intézményes szopatás rendszerében. Feleségemnek tantárgy elfogadási kérelmét bőven időben (február közepe) beadta, fegyelmezetten várta a visszaaigazolást. A kérelmet hetekkel ezelőtt elfogadták, de lusta papírtologató tetvek lévén erről nem szóltak nejemnek, aki a vizsgafelvételről kizárólag emiatt lekésett. A tanulmányi osztály pedig szemrebbenés nélkül közölte vele, hogy utólagos vizsgafelvételi díj 5000 Ft. Nem is az összeg nagysága miatt (bár aprópénznek nem nevezném ezt az összeget se), de az ő lustaságuk miatt nehogy már mi fizessünk!Következmények nélküli országban mit szeretnél? Kifizeted és nem idegeskedsz rajta, ez a legjobb megoldás.
gyeek
4 napja
Kissé témának megfelelőbb kérdéssel fordulnék az egyetemi bürokratizmus és intézményes szopatás rendszerében. Feleségemnek tantárgy elfogadási kérelmét bőven időben (február közepe) beadta, fegyelmezetten várta a visszaaigazolást. A kérelmet hetekkel ezelőtt elfogadták, de lusta papírtologató tetvek lévén erről nem szóltak nejemnek, aki a vizsgafelvételről kizárólag emiatt lekésett. A tanulmányi osztály pedig szemrebbenés nélkül közölte vele, hogy utólagos vizsgafelvételi díj 5000 Ft. Nem is az összeg nagysága miatt (bár aprópénznek nem nevezném ezt az összeget se), de az ő lustaságuk miatt nehogy már mi fizessünk!A kérdés tehát: Hol verje/verjük ki a balhét, hogy ezt az 5 rugót verje ki a fejéből (mielőtt én tenném)? Személyesen nála, vagy a hök ér-e valamit vagy csak pénz lehúzás és ingyen sör a létezésük értelme? Dékán esetleg? Egyébként nem vagyunk egyedül ezzel a pofátlan átbaszással.