Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 11 éve
Osztán mikó nyugdíjasok lesztek Ti is ugyanígy elindultok orvoshoz, piacra, a titeket soha meg nem látogató unokákhoz, gyerekekhez, a szociba Juliska nénihez trécselni, stb...elnézve a mindennapokat ebben az országban, örülhetünk, ha az 55-t megérjük.
És nem kell az "Én biztos, hogy nem fogom ezt csinálni", meg "Inkább bevonulok egy otthonba, de nem leszek más terhére" duma.
Tudjátok ki akar 80 éves lenni? Minden 79 éves. És eljön majd az is. 😉kittli
több mint 11 éve
Miért, te hogy tudod, miből van a nyugdíj? Ha eltőzsdézi a drága állambácsi, ha nem, az államilag folyósított nyugdíj a társadalom GDP-jéből van.ezt én értem, meg aki tényleg nehezen jár, az hadd üljön le, szegény, van elég baja. de amelyik tolakszik, rámáll a banyatankjával, a pacemakere kiakad, úgy rohan az ülőhelyért, az kussoljon, és hagyjon engem békében. elvégre az én gdp-mből kapja a nyugdíjat.berger90Na, ebben a témában eddig ez a leg..........bb hozzászólás (behelyettesítendő jelzőt mindenki válasszon a saját ízlése szerint).
A társadalmi szolidaritáson alapuló, felosztó-kirovó elven működő nyugdíjrendszer alapján folyósított ellátás akkor sem a te könyöradományod, ha az ahhoz szükséges járulékfedezethez hozzájárulsz.James007
Neked amúgy megdugtam egyszer a barátnődet/nőrokonodat, hogy minden hsz-emet le kell fikáznod nekifutásból?
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Engem sokkal jobban idegesít a 90%-os "nagycsaládos" kedvezmény!Félre ne értse senki, nem a nagycsaládosokkal van bajom.Sőt!
Tisztelem, becsülöm őket, hogy mernek több gyereket is vállalni.
Csak van egy bizonyos népcsoport, aki konkrétan a nagyüzemi gyerekgyártásra rendezkedett be.
Ingyen tankönyv, ingyen ebéd, meg sorolhatnám napestig az őket megillető kedvezményeket.
És még utazni is majdnem ingyen tudnak.
több mint 11 éve
ezt én értem, meg aki tényleg nehezen jár, az hadd üljön le, szegény, van elég baja. de amelyik tolakszik, rámáll a banyatankjával, a pacemakere kiakad, úgy rohan az ülőhelyért, az kussoljon, és hagyjon engem békében. elvégre az én gdp-mből kapja a nyugdíjat.berger90Na, ebben a témában eddig ez a leg..........bb hozzászólás (behelyettesítendő jelzőt mindenki válasszon a saját ízlése szerint).
A társadalmi szolidaritáson alapuló, felosztó-kirovó elven működő nyugdíjrendszer alapján folyósított ellátás akkor sem a te könyöradományod, ha az ahhoz szükséges járulékfedezethez hozzájárulsz.
több mint 11 éve
Osztán mikó nyugdíjasok lesztek Ti is ugyanígy elindultok orvoshoz, piacra, a titeket soha meg nem látogató unokákhoz, gyerekekhez, a szociba Juliska nénihez trécselni, stb...amilyen helyzetben jelenleg vagyunk, sem nyugdíj, sem ingyenes utazás nem lesz. szóval lehet, hogy szeretnénk majd utazgatni, csak nem sikerül 😊
És nem kell az "Én biztos, hogy nem fogom ezt csinálni", meg "Inkább bevonulok egy otthonba, de nem leszek más terhére" duma.
Tudjátok ki akar 80 éves lenni? Minden 79 éves. És eljön majd az is. 😉kittli
Mindig jövőre
több mint 11 éve
végigmelózták az életüket, a legtöbb beteg, alíg bír járni.ezt én értem, meg aki tényleg nehezen jár, az hadd üljön le, szegény, van elég baja. de amelyik tolakszik, rámáll a banyatankjával, a pacemakere kiakad, úgy rohan az ülőhelyért, az kussoljon, és hagyjon engem békében. elvégre az én gdp-mből kapja a nyugdíjat.
sztem megérdemlik az ingyen utat.
Mondom ezt úgy h annó nyugger-buszjáraton én is többszir álltam már végig pesttől keszthelyig, miközben a mamik arról diskuráltak h felébredtek reggel 4-kor takarítottak 6-ig aztán úgy döntöttek lemennek hévizre csobbanni.briareos
Mindig jövőre
több mint 11 éve
végigmelózták az életüket, a legtöbb beteg, alíg bír járni.sztem megérdemlik az ingyen utat.
Mondom ezt úgy h annó nyugger-buszjáraton én is többszir álltam már végig pesttől keszthelyig, miközben a mamik arról diskuráltak h felébredtek reggel 4-kor takarítottak 6-ig aztán úgy döntöttek lemennek hévizre csobbanni.
több mint 11 éve
Osztán mikó nyugdíjasok lesztek Ti is ugyanígy elindultok orvoshoz, piacra, a titeket soha meg nem látogató unokákhoz, gyerekekhez, a szociba Juliska nénihez trécselni, stb... És nem kell az "Én biztos, hogy nem fogom ezt csinálni", meg "Inkább bevonulok egy otthonba, de nem leszek más terhére" duma.
Tudjátok ki akar 80 éves lenni? Minden 79 éves. És eljön majd az is. 😉
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
A csúcsidős dolgon már talán a BKV is gondolkozott, de megfúrták, pedig nem lenne hülyeség a reggel 7 és 9 között, meg este 15 és 17 óra közötti a fizetés.cartman023A normálisabbja így sem indul el, de!!! Ha nyáron 35 fok van, direkt mondják a nyugdíjasoknak, hogy 10 és 16 között ne mozogjanak, ergo ha van valami elintéznivalójuk azt reggel kell megtenni. Vagy mi van ha valaki nyugdíjas létére kénytelen dolgozni? Vagy mivan ha orvoshoz megy?
Látszik, hogy autóval járok, mi?😀
több mint 11 éve
Én le se ülök, így legalább nem kell felállni ha jön a kaller vagy idős ember. Több energia ülésből felállni, mint állva maradni! Ebből sosincs problémám
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Miért tömegközlekednek csúcsidőben?Jó ötletek, csak a jó öreg politika közbeszól.
Nyugdíjasok, EGÉSZ NAP ráérnének!
Korlátozni kellene a Horn Gyula bérleteket!
Fizessenek csúcsidőben ők is!laccoo74
Ki mer hozzányúlni a nyugdíjasokhoz?
A csúcsidős dolgon már talán a BKV is gondolkozott, de megfúrták, pedig nem lenne hülyeség a reggel 7 és 9 között, meg este 15 és 17 óra közötti a fizetés.
több mint 11 éve
Miért tömegközlekednek csúcsidőben?Nyugdíjasok, EGÉSZ NAP ráérnének!
Korlátozni kellene a Horn Gyula bérleteket!
Fizessenek csúcsidőben ők is!
több mint 11 éve
Én igazán tisztelem az időseket, nekem is élnek még a nagyszüleim, akik tisztességbenmegőszült munkások.tehát nem is az, hogy miért nem pattansz fel, amikor ő felszáll, hanem eleve hogy merészelsz üldögélni? van sapka, nincs sapka?
De ha nyolc óra hajtás után nekem valamelyik megkérdőjelezi mégegyszer, hogy miért MERÉSZELEK LEÜLNI a villamoson, azt a nyuggert tarkón fogom rúgni.berger90
több mint 11 éve
Én igazán tisztelem az időseket, nekem is élnek még a nagyszüleim, akik tisztességbenmegőszült munkások.Dettó.
De ha nyolc óra hajtás után nekem valamelyik megkérdőjelezi mégegyszer, hogy miért MERÉSZELEK LEÜLNI a villamoson, azt a nyuggert tarkón fogom rúgni.berger90
Viszont 10 óra meló után meg már vastagon leszarom. 😀
több mint 11 éve
Én igazán tisztelem az időseket, nekem is élnek még a nagyszüleim, akik tisztességbenmegőszült munkások.De ha nyolc óra hajtás után nekem valamelyik megkérdőjelezi mégegyszer, hogy miért MERÉSZELEK LEÜLNI a villamoson, azt a nyuggert tarkón fogom rúgni.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
A kedves édesanyját annak aki kitalálta a megállni tilost jelző sárgára festett padkát.dugo1993az csak este rossz, mert nem látszik, reggel meg úgyis mindenki kb telibe szarja.
meg általában tábla is van hozzá, szóval legalább kijelöli, hogy meddig nem kellene állni. szerintem elég hasznos.
mondjuk felénk pont telibe szarják a megállni tilost, legalábbis eddigi 15 hónapos itt lakásunk alatt a párezer tilosban parkolásra láttam vagy három cetlit jutni... pedig hülyék a közteresek, itt két óra alatt simán megcsinálhatnák a napi penzumot...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Tömeges kivégzések a Gázai-övezetbenJÚLIUS 28.HÉTFŐ 17:12
Kivégzett több mint harminc „kollaboránst” a Hamász. A terrorszervezet azzal vádolta a letartóztatott palesztinokat, hogy együttműködtek Izraellel. A Hamász időről-időre tisztogatásokat hajt végre a Gázai-övezetben, 2012 novemberében például több „kollaboráns” palesztin motorhoz láncolt testét hurcolták végig Gázaváros utcáin, miközben filmezték a tettet.
több mint 11 éve
google fordító vagy tudsz is szemita nyelveken?Az arab حماس szó jelentése lelkesedés. Esetleg hév, de itt kezdődik a szemantikai félremagyarázás, mert a héber להט szónak már lehet pozitív illetve pejoratív felütése is, de az a szövegkörnyezettől függ.baggiolelkesedést jelent, tessék befejezni a felesleges agyműveleteket!baggioHamász: erőszak.szaba
több mint 11 éve
csúszatás, - egyébként tűzbehoz ekzakte arabischelelkesedést jelent, tessék befejezni a felesleges agyműveleteket!baggioHamász: erőszak.szaba

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Az arab حماس szó jelentése lelkesedés. Esetleg hév, de itt kezdődik a szemantikai félremagyarázás, mert a héber להט szónak már lehet pozitív illetve pejoratív felütése is, de az a szövegkörnyezettől függ.lelkesedést jelent, tessék befejezni a felesleges agyműveleteket!baggioHamász: erőszak.szaba

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
lelkesedést jelent, tessék befejezni a felesleges agyműveleteket!baggioHamász: erőszak.
több mint 11 éve
lelkesedést jelent, tessék befejezni a felesleges agyműveleteket!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Én nem akarok ebbe beszállni, de aki tudja, mit jelent a hamász szó, az szerintem nem is kell, hogy tovább gondolkodjon.
több mint 11 éve
Egyébként ha az iszlamisták keresztényeket ölnek Egyiptomban, akkor nekik is lehet nyugodtan gyerekeket öldösni a palesztinoknál?cartman023Persze, csak jól kell kommunikálni a dolgot a világsajtó felé
több mint 11 éve
Ennek az NB2-nek minden baj...Magyarul ha valaki bírálja Izraelt, az antiszemita, és neonáci. Ezt kb eddig is tudtuk.
Sok igazság hangzott el a zsinagógában, a legjobban ez tetszett:
„az antiszemiták és neonácik kritikátlanul teszik magukévá Magyarországon is az Izraellel kapcsolatos iszlamista hazugságokat, teszik ezt a nemzet és a keresztény értékek védelmezőinek szerepében tetszelegve”.
„Megtévesztett honfitársainkat kérjük, hogy figyeljenek fel azokra a tömeggyilkosságokra, amelyeket a Hamasz iszlamista testvérei követtek el például Egyiptomban a kopt keresztények ellen, vagy Szíriában, vagy legutóbb Irakban”
„Irán legfelső vallási vezetője arra kérte a palesztinokat, hogy folytassák a fegyveres harcot Izrael ellen, sőt terjesszék azt ki Ciszjordániára, és hangsúlyozta a zsidó állam eltűnésének szükségességét. Számára sem drága a palesztin emberek, gyermekek élete”- jelentette ki Németh, majd azt kérdezte Vona Gábortól: „Hogyan tudja összeegyeztetni a civilizációnk alapjait gyűlölő Iránhoz fűződő szoros barátságát a nemzeti keresztény értékek iránti elkötelezettségével? Miközben Izraelt igaztalanul ócsárolja, miért nem képes egy szót sem szólni az Iránban, Irakban és a többi közel-keleti országban üldözött keresztények érdekében? Mit keres a Jobbik az iszlamisták oldalán?”JC6
Egyébként ha az iszlamisták keresztényeket ölnek Egyiptomban, akkor nekik is lehet nyugodtan gyerekeket öldösni a palesztinoknál?