Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 282 — Bears & Illinois fan
Érdekes ez a téma, amin vitáztok. Szerintem itt is az arany középút lenne a megoldás. Én nem érzek olthatatlan vágyat, hogy megdobáljam a felvonulókat (mondjuk elég messze zajlik tőlem), ám úgy gondolom, hogy ez a rendezvény nem szolgálja azt a célt, amire létrehozták. Ugyanígy én nem utálom a melegeket, de kötelező azért ne legyen.....

A liberális hangadók (ez főként MO-n igaz) kommunikációja borzasztó pl ezzel kapcsolatban is, a pofádba nyomják, hogy ezt kell elfogadni, meg szeretni, ha nem, akkor rasszista, homofób, stb. stb vagy. Na ez az, amivel sokkal több embert veszítettek el a rendsezrváltás óta, mint amit megnyertek maguknak.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Sajnálom, hogy cinikusak és gúnyosak vagytok, pedig csak a véleményem más. Attól, hogy más látószögből vizsgálom a dolgot, és ezzel a "konzervatív", vagy talán már "ultrakonzervatív" nézetemmel ezt váltottam ki belőletek, az is jellemzi, mennyire nem az elfogadásról szól ez az egész.szaba
én veled vagyok szaba

több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 341
Sajnálom, hogy cinikusak és gúnyosak vagytok, pedig csak a véleményem más. Attól, hogy más látószögből vizsgálom a dolgot, és ezzel a "konzervatív", vagy talán már "ultrakonzervatív" nézetemmel ezt váltottam ki belőletek, az is jellemzi, mennyire nem az elfogadásról szól ez az egész.
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
Aki szerint ez normális és elfogadható, csak sajnálni tudom.szaba
miért? Agyvérzést kéne most kapni ettől?Amadeus91
Szerinted ez a két alternatíva van? Tehát aki szerint ez nem normális és nem elfogadható, az ettől idegbeteg? Sajnállak ez esetben.szaba
nem ezt mondom, hanem, hogy miért akkora dolog ez? Irigyelni tudok mindenkit, akinek ez jelenti a napi "kávét", nekem van ennél fontosabb idegeskedni valóm is. (szubjektív)Amadeus91
Azért ekkora dolog, mert teljesen át akarják rendezni a társadalom alapjait. Melegházasság, örökbefogadás, velük ellenkező nézeteket valló csoportok/egyének totális elnémítása. Ezek a célok.szaba
A zsidóvilágösszeesküvés ft. kemtrél már nem pálya? Jön a buzivilágösszeesküvés?Amadeus91
buzi zsidók egészen pontosanbriareos
Illuminati.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
A faszom kivan már, ha nem tetszenek a melegek, akkor inkább mennétek ki a parkokba-strandokra csajokat sasolni, minthogy itt okoskodtok a semmiről... (asszonyt ha van, azért hagyjátok otthon)

több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Szerinted ez a két alternatíva van? Tehát aki szerint ez nem normális és nem elfogadható, az ettől idegbeteg? Sajnállak ez esetben.szaba
nem ezt mondom, hanem, hogy miért akkora dolog ez? Irigyelni tudok mindenkit, akinek ez jelenti a napi "kávét", nekem van ennél fontosabb idegeskedni valóm is. (szubjektív)Amadeus91
Azért ekkora dolog, mert teljesen át akarják rendezni a társadalom alapjait. Melegházasság, örökbefogadás, velük ellenkező nézeteket valló csoportok/egyének totális elnémítása. Ezek a célok.szaba
A zsidóvilágösszeesküvés ft. kemtrél már nem pálya? Jön a buzivilágösszeesküvés?Amadeus91
buzi zsidók egészen pontosan

több mint 11 éve
xrace77 Denver Broncos 4 676
Amiket írtam, már zajlik sok helyen. Jó reggelt.szaba
Nemzethalált kihagytad. Különben is a buzik miatt fogy a magyar. 😛
C'mon baby! Folytasd!!
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Na most nem azért, de mitől jobb, ha egy gyerek intézetben, ne adj isten putriban nő fel, annál, minthogy két dolgozó, tisztességes, ámde meleg emberhez kerül? Aki szerint attól lesz valaki meleg, mert otthon azt látja, az (csakhogy ne sértsek meg senkit és finoman fogalmazzak) elég szűk látókörű. Legjobb cáfolat erre, hogy a melegeknek heterók a szülei, tehát nem otthon látják. Ha valaki nem érzi úgy, az nem fog meleg lenni, csak azért, mert otthon ezt látja.

Egyébként ezek a felvonulók többet ártanak a melegek ügyének, mint használnak.
több mint 11 éve
Amiket írtam, már zajlik sok helyen. Jó reggelt.
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 566
A zsidóvilágösszeesküvés ft. kemtrél már nem pálya? Jön a buzivilágösszeesküvés?
több mint 11 éve
Azért ekkora dolog, mert teljesen át akarják rendezni a társadalom alapjait. Melegházasság, örökbefogadás, velük ellenkező nézeteket valló csoportok/egyének totális elnémítása. Ezek a célok.
több mint 11 éve
nem ezt mondom, hanem, hogy miért akkora dolog ez? Irigyelni tudok mindenkit, akinek ez jelenti a napi "kávét", nekem van ennél fontosabb idegeskedni valóm is. (szubjektív)
több mint 11 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Lehet, csak ez szerintem nem fontos. 😊

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 229 — Eagles fan
A legtöbb meleg nem ilyenadam8
Azért van némi esély rá hogy a ferde hajlamúak között több ferde hajlamút találsz mint a hétköznapi emberek között.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 11 éve
Szerinted ez a két alternatíva van? Tehát aki szerint ez nem normális és nem elfogadható, az ettől idegbeteg? Sajnállak ez esetben.
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
És megéri ezen idegeskednetek? A legtöbb meleg nem ilyen, akik pedig hasonló indulatokat szító rendezvényeken szónokolnak azok között ha meleg, ha nem előfordulnak szép számban ilyen deviánsak (lásd:  444.hu/2014/07/05/ilyen-lenne-a-meleg-meltosag-napja-ha-jobbik-kerulne-hatalomra/ )adam8
Sőt, én azt sem tagadom, hogy vannak a melegek között is provokátor faszfejek (ld. a nagymagyarországra faszt rajzoló köcsög, "Nemzeti Érzelmű Fasszopók" felirattal), akik semmi másra nem tudják ezt használni, mint újabb és újabb fegyvereket adni a szélsőjobb kezébe. Mert amíg ilyen egy darab is lesz (vagyis megtűrik ahelyett, hogy hazazavarnák a picsába), addig mocskosbuzizás is lesz.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
És megéri ezen idegeskednetek? A legtöbb meleg nem ilyen, akik pedig hasonló indulatokat szító rendezvényeken szónokolnak azok között ha meleg, ha nem előfordulnak szép számban ilyen deviánsak (lásd:  444.hu/2014/07/05/ilyen-lenne-a-meleg-meltosag-napja-ha-jobbik-kerulne-hatalomra/ )

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 229 — Eagles fan
Mert kibaszottul deviáns? Majd akkor kérdezd meg amikor a gyereked keveredik ilyen körökbe... És most nem feltétlenül a melegekről van szó... Hanem pl. a narkósokról, vagy szélsőjobbosokról. Lehet hogy most még Te (vagy bárki más a fórumról) részese vagy valamelyik társulatnak, de ha egyszer benő a fejed(fejetek) lágya, és azt látod(látjátok), hogy a jobb sorsra érdemesnek tartott gyermeked egy ilyennel állít haza, hidd el, úgy basznád szájba szívlapáttal az újdonsült vendéget, hogy arról koldul. És azon gondolkodnál, hogy hol kúrtad el. Talán épp most, amikor magadévá tettél egy ilyen liberálisnak tűnő, de valójában rohadtul antiszociális eszmét?
Lehet hogy ilyen lesz a lányod párja?
 www.youtube.com/watch?v=Urw-iutHw5E
Comm'on, rock me Amadeus!

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 11 éve
ha én kimennék egy olyan táblával hogy retkes buzik akkor engem tuti előállítanának.
Ez a bajeaglesmcnabb
miért baj?Amadeus91
mert őt meg nem 😊eaglesmcnabb
de őt miért kéne?
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 180 — je suis poloska
ha én kimennék egy olyan táblával hogy retkes buzik akkor engem tuti előállítanának.
Ez a bajeaglesmcnabb
miért baj?Amadeus91
mert őt meg nem 😊. De a diskurzust befejeztem, lóval sem sakkozok mert nincs értelme.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Ez a bajeaglesmcnabb
miért baj?
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 180 — je suis poloska
Ez a baj

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
miért? Agyvérzést kéne most kapni ettől?
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
 scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t1.0-9/10483631_864404136921468_5731485074390951940_n.jpg

Erre büszkék lehetnek.cartman023
több mint 11 éve
Aki szerint ez normális és elfogadható, csak sajnálni tudom.