Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 11 éve
Nem baggio, te mindenkivel szemben lenéző vagy. Valahogy a te érveid mindig személyeskedésbe csapnak át.Azzal szemben vagyok lenéző, aki bizonyos elméletek, vagy akár évszázados dogmák mögé bújva néz le másokat, ezzel igazolva önnön nagyságát. Le lehet írni azt is, hogy "irritálnak a melegek és kész" (bántják a szépségérzetemet, megdobálták tojással az autómat, stb.), engem meg az ncaa-t nem nézők zavarnak, ez van, de hogy valakit ismeretlenül azért gyűlöljek, mert egy 2000+ éves könyvben ezt írták, az ép ésszel tényleg elfogadhatatlan.baggioCsak azt sajnálom, hogy ennyire lenéző vagy azzal, aki máshogy vélekedik, mint te.szabaNem kell, még jc6 véleményére vagyok kíváncsi a melegség vs vérfertőzés témában, és nyugodtan fekszem le aludnibaggioÓ persze, ahol tartja magát a semmiből teremtett Ádám és az oldalbordájából létrejött nő elmélete, ott tényleg kár a genetikával foglalkoznibaggioEzt átvigyük PM-be?szaba
Nem szerettem volna beleszólni ebbe a "vitába" de egyszerűen már nem tudok elmenni szó nélkül az arroganciád mellett.
Most szaba és JC6, a múlthéten engem találtál meg a vb topicban, később lecsót a politika topicban.
Lételemed a konfliktus de ne csak olvasd szaba sorait hanem értsd is meg és fogadd el, hogy ő és még sokan mások más értékrend szerint él/szeretné élni az életét.
Némítás ON
több mint 11 éve
Azzal szemben vagyok lenéző, aki bizonyos elméletek, vagy akár évszázados dogmák mögé bújva néz le másokat, ezzel igazolva önnön nagyságát. Le lehet írni azt is, hogy "irritálnak a melegek és kész" (bántják a szépségérzetemet, megdobálták tojással az autómat, stb.), engem meg az ncaa-t nem nézők zavarnak, ez van, de hogy valakit ismeretlenül azért gyűlöljek, mert egy 2000+ éves könyvben ezt írták, az ép ésszel tényleg elfogadhatatlan.Csak azt sajnálom, hogy ennyire lenéző vagy azzal, aki máshogy vélekedik, mint te.szabaNem kell, még jc6 véleményére vagyok kíváncsi a melegség vs vérfertőzés témában, és nyugodtan fekszem le aludnibaggioÓ persze, ahol tartja magát a semmiből teremtett Ádám és az oldalbordájából létrejött nő elmélete, ott tényleg kár a genetikával foglalkoznibaggioEzt átvigyük PM-be?szaba
Ateizmusomat pedig mi sem erősíti jobban, mikor a nagy keresztények játszanak kirekesztősdit, de hát ha a magamutogató buzit egy kalap alá vehetjük az összes homokossal, akkor gondolom a pedofil papokat, a kínzásban örömüket lelő inkvizítorokat és a vallásháborúkban gyerekeket lemészárolókat is egy lapon kezelhetjük a hittan-klubosokkal.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Csak azt sajnálom, hogy ennyire lenéző vagy azzal, aki máshogy vélekedik, mint te.Nem kell, még jc6 véleményére vagyok kíváncsi a melegség vs vérfertőzés témában, és nyugodtan fekszem le aludnibaggioÓ persze, ahol tartja magát a semmiből teremtett Ádám és az oldalbordájából létrejött nő elmélete, ott tényleg kár a genetikával foglalkoznibaggioEzt átvigyük PM-be?szaba
több mint 11 éve
Nem kell, még jc6 véleményére vagyok kíváncsi a melegség vs vérfertőzés témában, és nyugodtan fekszem le aludniÓ persze, ahol tartja magát a semmiből teremtett Ádám és az oldalbordájából létrejött nő elmélete, ott tényleg kár a genetikával foglalkoznibaggioEzt átvigyük PM-be?szaba

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ó persze, ahol tartja magát a semmiből teremtett Ádám és az oldalbordájából létrejött nő elmélete, ott tényleg kár a genetikával foglalkoznibaggioEzt átvigyük PM-be?
több mint 11 éve
Ó persze, ahol tartja magát a semmiből teremtett Ádám és az oldalbordájából létrejött nő elmélete, ott tényleg kár a genetikával foglalkozniAnnál jobb példát meg amúgy se lehetne felhozni, hogy a homoszexualitás az állatvilágban is előfordul, de ott is biztos csak félrenevelték a szülők a csemetéjüketbaggioMondjuk ezt is utálom. Az állatvilágot az emberhez viszonyítani nem helytálló. Ami az állatvilágban normális, az embereknél ne legyen már az.
Amúgy tudományos kutatások nem igazolják, hogy bárki is homokosnak születne. A legtöbb kutatás pont arra mutat rá, hogy a homokosság forrása a személyiségfejlődés összetett tényezőiben keresendő.szaba

---
több mint 11 éve
Annál jobb példát meg amúgy se lehetne felhozni, hogy a homoszexualitás az állatvilágban is előfordul, de ott is biztos csak félrenevelték a szülők a csemetéjüketbaggioMondjuk ezt is utálom. Az állatvilágot az emberhez viszonyítani nem helytálló. Ami az állatvilágban normális, az embereknél ne legyen már az.
Amúgy szilárd, hiteles tudományos kutatások nem igazolják, hogy bárki is homokosnak születne. A legtöbb kutatás pont arra mutat rá, hogy a homokosság forrása a személyiségfejlődés összetett tényezőiben keresendő.
szerkesztettem egyet, megint hiányosan írtam.
több mint 11 éve
Vagy egyszerűen csak rossz igét választottál, és a tanulmányozást összekeverted az olvasássalbaggioValószínűleg ez lehet a hiba, mert nálam az olvasás a Biblia esetében a tanulmányozást jelenti. Én kérek elnézést, és nem cinikusan írom, hanem őszintén. 😊
több mint 11 éve
index.hu/tudomany/2012/09/29/homoszexualitas_ndash_genek_vagy_neveles/Ez csodálatos...de ezt a gyarlóságot legalább nem követik el:És egy törvénytisztelő, akár hívő, "átlagos" ember, aki mellesleg homoszexuális, a tízparancsolatból melyiket is szegte meg?baggioA ne paràznàlkodj passzus abszolút
igemorzsa.hu/vitatott_temak/sexual/homoszexual/homoszex.htmlsutianap
"Én pedig azt mondom néktek, hogy ha valaki asszonyra tekint gonosz kívánságnak okáért, immár paráználkodott azzal az ő szívében."baggio
Ahogy nem is ölnek...
LOL
Soha nem olvastam utána - nézzétek el gyarlóságom, mert nem érdekelt - de hol és kik bizonyították be azt, hogy valaki genetikailag lesz buzi?JC6
Annál jobb példát meg amúgy se lehetne felhozni, hogy a homoszexualitás az állatvilágban is előfordul, de ott is biztos csak félrenevelték a szülők a csemetéjüket
www.ng.hu/Termeszet/2010/07/Homoszexualitas_az_allatvilagban_jar_e_elonnyel

---
több mint 11 éve
Nehezen értem, hogyan gondolhatod azt, hogy képes vagy megállapítani ki olvassa a Bibliát és ki nem... Vagy egyszerűen csak rossz igét választottál, és a tanulmányozást összekeverted az olvasássalTe tényleg nem érted, amit leírtam, vagy csak provokálni szeretnél? 😊szabaJa hogy topiknál is maradjunk: nagyon nem szeretem, ha Bibliából idézgetnek azok, akik amúgy nem olvassák azt.szabaJa a nem hívő nem olvashatja el a Bibliát, mert valami varázslat hatására kiesik a kezéből... Értembaggio

---
több mint 11 éve
Te tényleg nem érted, amit leírtam, vagy csak provokálni szeretnél? 😊Ja hogy topiknál is maradjunk: nagyon nem szeretem, ha Bibliából idézgetnek azok, akik amúgy nem olvassák azt.szabaJa a nem hívő nem olvashatja el a Bibliát, mert valami varázslat hatására kiesik a kezéből... Értembaggio
több mint 11 éve
Ja hogy topiknál is maradjunk: nagyon nem szeretem, ha Bibliából idézgetnek azok, akik amúgy nem olvassák azt.szabaJa a nem hívő nem olvashatja el a Bibliát, mert valami varázslat hatására kiesik a kezéből... Értem
2014-ben még mindig itt tartunk, ez a szörnyű

---
több mint 11 éve
Ja hogy topiknál is maradjunk: nagyon nem szeretem, ha Bibliából idézgetnek azok, akik amúgy nem olvassák azt.
több mint 11 éve
A Kertész Géza nem is buzi hát ott van neki a Kinga 😮
több mint 11 éve
Miért mondtam ellent magamnak? Te félreérthettél, de nem volt ebben ellentmondás. A szexualitás, annak irányultsága maradjon magánügy. Miattam mindenki azt csinál a hálószobájában amit akar, a saját lelkiismeretemmel kell elszámolnom. De ők az arcomba tolják a homokot, amire én nem vagyok kíváncsi. Nem értek egyet azzal, ahogy viselkednek, de attól még nem utálom, mint embert. Sőt, ugyanúgy lehet hasznos tagja a társadalomnak egy homokos ember is. És haszontalan egy heteroszexuális.Szó se róla, én sem utálom a meleg embereket. Sőt, nem vitatom el a jogaikat sem. Legyen joguk ahhoz, amihez minden egyes polgárnak joga van. De pl. a házasság hadd köttessék már meg egy férfi és egy nő között.szabaSikerült ellentmondanod magadnak két egymást követő mondatodban...
És hadd vállalhassam fel a véleményemet, hogy nem értek egyet azzal, ahogyan ők viselkednek.szabaHa a viselkedéssel van bajod, akkor ok. Biztos találnál a hetero pároknál is olyat, akik nem viselkednek a társadalmi normáknak megfelelően. Őket is kirekesztenéd? Milyen jogokat vonnál meg mondjuk attól, aki csak hátulról csinálja az asszonnyal? Vagy aki nem elégíti ki rendesen? Vagy akik mondjuk évente max 3-4 alkalommal gabalyodnak egymásba, de apu azért lejár a sarokra rendszeresen, anyunak meg vibrátor van a bugyik közé rejtve?Lecsó
több mint 11 éve
És akkor most jöjjenek a források.http://static.origos.hu/s/img/i/1206/20120614-nemeth-kristof-baratok-kozt.jpgSztem meg van aki tényleg homokosnak születik, ezt már az orvosok rég bebizonyìtották, de azokról a közvetlen környezetükön kìvül nem nagyon tudják az emberek, hogy melegek aminek nyìlván meg is van az oka. De emezeket a vonuló maga mutogató k*csögöket egy kalap alá venni a fentebb emlìtett homokosokkal sztem számukra sértő...Komolyan, a kedvenc homofób érvem ez a "normális melegek elítélik a vonulókat" dolog. Mutass már egy ilyen "normális meleget".Schleck
Az meg végképp elgondolkodtat, hogy itt kb 10ből 8an úgy gondolják h ez a "meleg felvonulás" teljesen rendben van... ( akárcsak a conchita wurst jelenség )peach
http://www.civishir.hu/upload/news/10/_20101215095110.jpg
http://www.storyonline.hu/data/cikk/3/23235/2.jpgJayB
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ez csodálatos...de ezt a gyarlóságot legalább nem követik el:És egy törvénytisztelő, akár hívő, "átlagos" ember, aki mellesleg homoszexuális, a tízparancsolatból melyiket is szegte meg?baggioA ne paràznàlkodj passzus abszolút
"Én pedig azt mondom néktek, hogy ha valaki asszonyra tekint gonosz kívánságnak okáért, immár paráználkodott azzal az ő szívében."baggio
Ahogy nem is ölnek...
LOL
Soha nem olvastam utána - nézzétek el gyarlóságom, mert nem érdekelt - de hol és kik bizonyították be azt, hogy valaki genetikailag lesz buzi?
több mint 11 éve
Én meg elítélem azt, ha egy férfi csúnya nőt vesz el feleségül, vagy ha egy nő csúnya férfihez megy hozzá... Ez választás kérdése, szerintem kifejezetten gusztustalan ez, és szerintem csak azért csinálják, hogy provokálják az embereket, pláne, hogy általában a gyerekük se lesz szép, és ezért ki fogják cikizni szegényt, szóval remélem fel fognak ez ellen lépni minél hamarabb. 😉Szóval arra akarok kilyukadni, hogy egy tökéletes világban csak a szép embereknek kéne kapcsolatban lenniük, mivel amúgy sincs értelme az érdekkapcsolatoknak szerintem, (mert, hogy ugye mint írjátok mindenkinek azonos az ízlése, éppen ezért tetszik mindenkinek ugyanaz, és így elvből kizárható, hogy valaki a saját neméhez vonzódik), hisz ugye úgy ők se boldogak, nem is lesznek szép pár, és a gyerekük se lesz szép, amiért bántani fogják és el fogják nyomni, úgyhogy tiltsuk ezt be de gyorsan! 😉
több mint 11 éve
de ezt a gyarlóságot legalább nem követik el:És egy törvénytisztelő, akár hívő, "átlagos" ember, aki mellesleg homoszexuális, a tízparancsolatból melyiket is szegte meg?baggioA ne paràznàlkodj passzus abszolút
"Én pedig azt mondom néktek, hogy ha valaki asszonyra tekint gonosz kívánságnak okáért, immár paráználkodott azzal az ő szívében."

---
több mint 11 éve
És egy törvénytisztelő, akár hívő, "átlagos" ember, aki mellesleg homoszexuális, a tízparancsolatból melyiket is szegte meg?baggioA ne paràznàlkodj passzus abszolút
igemorzsa.hu/vitatott_temak/sexual/homoszexual/homoszex.html

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
ezek egyébként kik?
JayB
az elsőt megismerem, az a Mágenheim Julcsi barátja volt, de a másik kettő... azok is a lakótelepről vannak?
több mint 11 éve
Sztem meg van aki tényleg homokosnak születik, ezt már az orvosok rég bebizonyìtották, de azokról a közvetlen környezetükön kìvül nem nagyon tudják az emberek, hogy melegek aminek nyìlván meg is van az oka. De emezeket a vonuló maga mutogató k*csögöket egy kalap alá venni a fentebb emlìtett homokosokkal sztem számukra sértő...Komolyan, a kedvenc homofób érvem ez a "normális melegek elítélik a vonulókat" dolog. Mutass már egy ilyen "normális meleget".Schleck
Az meg végképp elgondolkodtat, hogy itt kb 10ből 8an úgy gondolják h ez a "meleg felvonulás" teljesen rendben van... ( akárcsak a conchita wurst jelenség )peach

több mint 11 éve
Sztem meg van aki tényleg homokosnak születik, ezt már az orvosok rég bebizonyìtották, de azokról a közvetlen környezetükön kìvül nem nagyon tudják az emberek, hogy melegek aminek nyìlván meg is van az oka. De emezeket a vonuló maga mutogató k*csögöket egy kalap alá venni a fentebb emlìtett homokosokkal sztem számukra sértő...Komolyan, a kedvenc homofób érvem ez a "normális melegek elítélik a vonulókat" dolog. Mutass már egy ilyen "normális meleget".
több mint 11 éve
Sztem meg van aki tényleg homokosnak születik, ezt már az orvosok rég bebizonyìtották, de azokról a közvetlen környezetükön kìvül nem nagyon tudják az emberek, hogy melegek aminek nyìlván meg is van az oka. De emezeket a vonuló maga mutogató k*csögöket egy kalap alá venni a fentebb emlìtett homokosokkal sztem számukra sértő...Az meg végképp elgondolkodtat, hogy itt kb 10ből 8an úgy gondolják h ez a "meleg felvonulás" teljesen rendben van... ( akárcsak a conchita wurst jelenség )
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
És egy törvénytisztelő, akár hívő, "átlagos" ember, aki mellesleg homoszexuális, a tízparancsolatból melyiket is szegte meg?

---