NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
2:15, Arena4
Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 12 éve
Egyszer jutok Sportklub közelébe és akkor sem adják a meccset. :mad: Köszi nagyon a streamet.
Hajrá Volán!
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 12 éve
nem mondjátok, hogy a sport klub nem adja a Volán meccset?...Hát ez eddig kevés.
link1:
http://rokksi.blogspot.com/
link2:
http://www.mips.tv/channel.php?u=92564Habi
Miért nem ütközünk többet?!?
több mint 12 éve
nem mondjátok, hogy a sport klub nem adja a Volán meccset?...link1:
http://rokksi.blogspot.com/
link2:
http://www.mips.tv/channel.php?u=92564
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
atyauristen
több mint 12 éve
A csapat magyar, magyar van benne a magyarok mondták tán Sofron szóval semmi helytállót ne mmondtam. És igen nem jött össze semmi mondjatjuk hogy nem voltak szerencsések,de inkább azt éreztem fejben nem voltak sokszor ott . Ez a csapat simán jobb mint a Ljubjana mégis hátrányba vannak és ez fejben lehet ,mert sérültek nincsennek, a bírók most nem fújtak rosszul, fáradtak nem lehetnek a koncentráció hiányzik ennyiAz a bajom az egesszel hogy megint azt ereztem mar meccs elott hogy lenezzuk az Ljubjanát. Nekem az sosem jó előjel , sőt kb mindig utalom ha valaki minimalis előnybe van egy megyeddöntőbe és arról beszél a jatekos hogy akár döntőbe is juthatunk. Magyar csapatok nagy reszen erzem hogy nem kepesek mindig meccsrol meccsre koncentralni ezert sokszor nem az elvart eredmeny jon ...Tocajo sok magyar van a volanban tenyleg tehat duplan helytallo a megfigyelesed ... olyan nincs h tnap egyszeruen semmi nem sikerult es nyert az a csapat amelyik elni tudott az ellenfel balfaszkodasaval ?Fake
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Az a bajom az egesszel hogy megint azt ereztem mar meccs elott hogy lenezzuk az Ljubjanát. Nekem az sosem jó előjel , sőt kb mindig utalom ha valaki minimalis előnybe van egy megyeddöntőbe és arról beszél a jatekos hogy akár döntőbe is juthatunk. Magyar csapatok nagy reszen erzem hogy nem kepesek mindig meccsrol meccsre koncentralni ezert sokszor nem az elvart eredmeny jon ...Tocajo sok magyar van a volanban tenyleg tehat duplan helytallo a megfigyelesed ... olyan nincs h tnap egyszeruen semmi nem sikerult es nyert az a csapat amelyik elni tudott az ellenfel balfaszkodasaval ?
több mint 12 éve
Az a bajom az egesszel hogy megint azt ereztem mar meccs elott hogy lenezzuk az Ljubjanát. Nekem az sosem jó előjel , sőt kb mindig utalom ha valaki minimalis előnybe van egy megyeddöntőbe és arról beszél a jatekos hogy akár döntőbe is juthatunk. Magyar csapatok nagy reszen erzem hogy nem kepesek mindig meccsrol meccsre koncentralni ezert sokszor nem az elvart eredmeny jon ...
több mint 12 éve
Nagyon gyenge produktum volt ez, teljesen megérdemelt vereség... egyébként hihetetlen, hogy a Ljubljana mennyire épít a Hughes-Taylor kettősre, nélkülük Nationalliga szinten mozognának.Rajnavalami tragédia volt. annyira de annyira látszott hogy mindenre készültek(Siki előrebuli. Sofi-Godó páros helyezkedése)
mindent egy lapra tett fel a Ljubljana. arra leszek kíváncsi hogy leszünk-e tökösek mi is felvállalni ezt a játékot kint. jobb a mi csapatunk.
több mint 12 éve
Nagyon gyenge produktum volt ez, teljesen megérdemelt vereség... egyébként hihetetlen, hogy a Ljubljana mennyire épít a Hughes-Taylor kettősre, nélkülük Nationalliga szinten mozognának.
több mint 12 éve
Kifogás, egyszerűen buzik vagytok. 😀El nem tudom képzelni, hogy a Wings és a Ducks hogy tudott kikapni a hontalanoktól.TheMileHighCitya ducks pl. ugy, hogy eppen hazaertek egy 15 napos, 8 meccses road triprol keletrol, lenyomtak egy meccset a pondban a blackhawks ellen, majd back-to-back meccset denverben, es azert denver nem 30 percre van anaheimtol...
btw, cumiskey meccs nelkul vissza is lett kuldve syracuse-ba, ahogy megmondtam elore.Mikey
Cumiról folyamatosan írok a szennyblogon, meg akkor ezek szerint látatlanba jól értelmeztem a tegnapi Ducks-meccset is.
több mint 12 éve
Mikey
18 752
El nem tudom képzelni, hogy a Wings és a Ducks hogy tudott kikapni a hontalanoktól.TheMileHighCitya ducks pl. ugy, hogy eppen hazaertek egy 15 napos, 8 meccses road triprol keletrol, lenyomtak egy meccset a pondban a blackhawks ellen, majd back-to-back meccset denverben, es azert denver nem 30 percre van anaheimtol...
btw, cumiskey meccs nelkul vissza is lett kuldve syracuse-ba, ahogy megmondtam elore.
több mint 12 éve
Az Air Force konferencia-győztes lett az alapszakaszban! 😊http://denversports.blog.hu/2012/02/28/falcons_hockey_alapszakasz_bajnokok
El nem tudom képzelni, hogy a Wings és a Ducks hogy tudott kikapni a hontalanoktól. De a tegnapi csere megint odabaszott, az ilyen baklövéseken már tényleg csak kárörvendeni tudok. Egyenes az út a relokálás felé.
A 2013-as ECHL All-Start Loveland-ben rendezik, újonc csapatként meggyőztünk mindenkit. 😊
több mint 12 éve
The Red Wings have traded Mike Commodore to the Tampa Bay Lightning for a conditional draft choice.BruceHearing rumor of Det D Brad Stuart to NYR for picks. Unconfirmed.
most Holland vagy vmi nagyon nagyot tervez vagy csak óriási kacsa.
Commodore64 elcserélését sem értem, főleg nem conditional pickért amikor Ericcsonnak eltört a csuklója és 1 hónapot biztosan nem játszhat...
With acquisition of SDownie,Avs looking to move DJones...hearing SJ and Detroit have the most interest.
There are a few reports saying Paul Gaustad to DET. Nothing official yet.
Guastad nagyon jó lenne és akkor több bizniszt nem is kellene csinálni már...
Commodore helyére felhozni Smitht és meg is vagyunk
Khan: The Stuart to Rangers rumor is ridiculously false. Holland just confirmed to us he is NOT being traded.
JT Daniels fan
több mint 12 éve
The Red Wings have traded Mike Commodore to the Tampa Bay Lightning for a conditional draft choice.
több mint 12 éve
hát ez megint nem ment Ljubljanában :/ na majd holnap itthon, és talán egyet behúzunk kint. ha nem, akkor késsel a nyakunkon kell menni oda...Sharks 2-6-1 road trip. faja kis mutató :rolleyes: majd itthon összerántjuk magunkat.
több mint 12 éve
SALZBURG, SALZBURG!! 😂 😂 😂 😂életemben először voltam hokimeccsen, fantasztikus élmény volt. főleg, hogy a szlovén szurkolók mellett voltunk, és láttuk, hogy változik meg a hangulatuk 😀
gyökér zöld gyíkok, Lamuróval az élenpetey
több mint 12 éve
SALZBURG, SALZBURG!! 😂 😂 😂 😂 gyökér zöld gyíkok, Lamuróval az élen
több mint 12 éve
Ha valaki ráakadna a Goon c. film torrentjére valahol, ossza meg plíz! 😊
több mint 12 éve
Én elég sokáig nézelődtem, de sajna nem találtam. Pedig szívesen nézném a szomszéd szobában lakó szlovén sráccal 😊
több mint 12 éve
ja csak nálan nincs sportklub, azért köszi 😕én tévében nézem, szünetben keresgéltem, de sajnos nem találtam :\kristofnagyon jó nézni 😊kristofvan valami stream?zinedine5
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
én tévében nézem, szünetben keresgéltem, de sajnos nem találtam :\nagyon jó nézni 😊kristofvan valami stream?zinedine5