Kérdések bármiről

31 feliratkozó

8 órája
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 091
Éves áramdiktálást sikerült valakinek csodás E ON appon megcsinálni? Nekem állandóan kommutációs hibát ír, appnál vélemények szerint senki nem tudja megcsinálni szintén. Mér eleve ezt a baromságot nem értem régóta hogy a havi rendes diktálás MVM appon, de ezt az éves csináld a másik EON-ban.
zavi27
Utálom mint a szart, nekem sem sikerül.
Nem működik a jelszó emlékeztető, szar az egész. Én már írtam nekik, de lófasz válasz.
Nem is értem, miért nem a Gyűlölködjünk topicba megy ez.
vpi
tavaly még sikerült valahogy de most nekem sem. Elvileg MVM azt írja akkor becsül majd egy értéket ha nem lesz meg, remélem az reális lesz és akkor az megoldja majd.
zavi27
Nem reális sajnos

Én azt szoptam be hogy évekig csak becsültek és behazudtak hogy voltak kint
Aztán 5 év alatt jött egy fasza különbözet
Negritis, a vajda
Legnagyobb sztori pár napos: beírta a rendszerbe a kolléga hogy nem tudta leolvasni az órát, miközben az ajtó mellett van 😃 ezért most mehetek meg kell várnom a jövő hónapi diktalasi idoszakot és akkor bemenni személyesen, idobelyeggel ellátott fotóval…
8 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 487 — The Mathematician
Éves áramdiktálást sikerült valakinek csodás E ON appon megcsinálni? Nekem állandóan kommutációs hibát ír, appnál vélemények szerint senki nem tudja megcsinálni szintén. Mér eleve ezt a baromságot nem értem régóta hogy a havi rendes diktálás MVM appon, de ezt az éves csináld a másik EON-ban.
zavi27
Nem működik a jelszó emlékeztető, szar az egész. Én már írtam nekik, de lófasz válasz.
vpi
tavaly még sikerült valahogy de most nekem sem. Elvileg MVM azt írja akkor becsül majd egy értéket ha nem lesz meg, remélem az reális lesz és akkor az megoldja majd.
zavi27
Nem reális sajnos

Én azt szoptam be hogy évekig csak becsültek és behazudtak hogy voltak kint
Aztán 5 év alatt jött egy fasza különbözet

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
8 órája
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 616 — Amerikai sportok rajongója
zavi27
vpi
9 órája
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 608 — Patriot
zavi27
9 órája
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 616 — Amerikai sportok rajongója
4 napja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 608 — Patriot
hali. a dunakanyarnál van e valami nagyon fasza panoráma pont ami autóval v minimál túrával könnyen megközelíthető?

szerk. nyílván a fellegváron kívül
peach
Dobogókő?
4 napja
kijo New Orleans Saints 559
hali. a dunakanyarnál van e valami nagyon fasza panoráma pont ami autóval v minimál túrával könnyen megközelíthető?

peach
Julianus-kilátóval Nagymaroson szerintem jól jársz.
4 napja
peach Atlanta Falcons 15 844 — a new hope (again)

Szerkesztette: peach

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
7 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 637 — #NoStress
Nem úgy volt, hogy a politikai hirdetések bannolva lettek az online térből? (Youtube, Facebook, stb...)
A hétvégén gyakorlatilag 10-ből 5 Magyarország Kormánya megrendelésére tájékoztattak, hogy megvédik az olcsó gázt, olajat, és kimaradunk a háborúból, satöbbi...
Változott valami vagy csak én maradtam le valamiről?
Vitézlő Titoknok tomz
ez kormányzati közérdekű tájékoztatás, nem párthirdetés. kb olyan, mintha az jönne veled szembe, hogy mikor lesz választás. csak ugye magyarország kormánya=fidesz, ezt a loopholet sikerül így megfirkálniuk
fake.id
Jahogy az ideológia mögötte... 😀
Végül is, ha a kupac szarra rakunk egy cetlit, hogy franciakrémes, plusz a tetejére porcukrot, biztos lesz aki elhiszi. 😀
Vitézlő Titoknok tomz
A Nébih nem engedné, az élelmiszerbiztonság komoly dolog.
De a "napenergiával működő, könnyen mobilizálható, megbízható, praktikus és olcsó ruhaszárító berendezés" megnevezést ráírhatod egy sima kötéldarabra.

7 napja
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 744
Nem úgy volt, hogy a politikai hirdetések bannolva lettek az online térből? (Youtube, Facebook, stb...)
A hétvégén gyakorlatilag 10-ből 5 Magyarország Kormánya megrendelésére tájékoztattak, hogy megvédik az olcsó gázt, olajat, és kimaradunk a háborúból, satöbbi...
Vitézlő Titoknok tomz
ez kormányzati közérdekű tájékoztatás, nem párthirdetés. kb olyan, mintha az jönne veled szembe, hogy mikor lesz választás. csak ugye magyarország kormánya=fidesz, ezt a loopholet sikerül így megfirkálniuk
fake.id
Jahogy az ideológia mögötte... 😀
Végül is, ha a kupac szarra rakunk egy cetlit, hogy franciakrémes, plusz a tetejére porcukrot, biztos lesz aki elhiszi. 😀
8 napja
fake.id 1 811 — sixseveeeeeen
Vitézlő Titoknok tomz
8 napja
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 744
10 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 651 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nekem eddig semmi bajom nem volt az OTPvel, most először nyűglődött kicsit de már rendben van.
10 napja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 274 — je suis poloska
KH mobilappja messze a legjobb szvsz azok közül amelyekbe volt szerencsém betekintést nyerni.
eaglesmcnabb
Én is ezt tapasztaltam. Mégis redditen a KH szidják, és az OTPt szeretik jobban.
Nomac
Az fura mert az OTP-s kutyaszar, feleségemnek az volt, de váltott a kékekre. Én kb. már nem is használok a mobilappon kívül semmit, biztosítás, szépkártya minden egy helyen, szerintem világbajnok.
KH-shoz képest a George is full átláthatatlan volt nekem.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 napja
Nomac New England Patriots 4 388 — balazs.t85@gmail.com
KH mobilappja messze a legjobb szvsz azok közül amelyekbe volt szerencsém betekintést nyerni.
eaglesmcnabb
Én is ezt tapasztaltam. Mégis redditen a KH szidják, és az OTPt szeretik jobban.
10 napja
fake.id 1 811 — sixseveeeeeen
és a magneté is. mivel alig van fizikai bankfiók, ezért szép is lenne ha nem működne hibátlanul és könnyen kezelhető, átlátható, biztonságos
10 napja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Az Unicredit is hibátlan

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 napja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 274 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 napja
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 585 — Big Penix Energy
OTP-s netbanknál belefutott már valaki ilyesmibe belépéskor? Mi a franc ez? "A feldolgozás során technikai hiba történt. Kérjük, frissítsd az oldalt, majd folytasd a folyamatot. Ha ezt követően is hibát tapasztalsz, kérjük vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal." (Az OTP-s chaten nem jutok semmire a mesterséges intelligenciával.)
nagylaza, főpohárnok
Én bő egy hónapja vagyok OTP-s, de már több hasonló probléma volt a mobilbankkal/e-bankkal, mint a K&H-nál 20 év alatt.

Szerkesztette: dancogo
11 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 651 — Így remélem megfelelek nektek.....
Pont eztet akartam kèrdeni 😀
11 napja
Bébé Philadelphia Eagles 6 544 — rabszolga
OTP-s netbanknál belefutott már valaki ilyesmibe belépéskor? Mi a franc ez? "A feldolgozás során technikai hiba történt. Kérjük, frissítsd az oldalt, majd folytasd a folyamatot. Ha ezt követően is hibát tapasztalsz, kérjük vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal." (Az OTP-s chaten nem jutok semmire a mesterséges intelligenciával.)
nagylaza, főpohárnok
Mobilapp sem enged be.
Gondolom országos hiba.
11 napja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 504 — beers & Packers
13 napja
Dagobert bácsi 301
Na még egy kérdés 😊
Vásárlás előtt állok, magamnak lenne de az fontos hogy a köretet külön tudjam elkészíteni a hústól.
airfryer? Tapasztalat ? Ajánlás ,2 naponta szeretnék dolgozni vele ,diéta és edzés miatt kell.
Dagobert bácsi
Egyèrtelműen no1 ne is gondolkodj ès a kosarak normális mèretüek, a felső magasságban kicsit kisebb de a belső, "sütőlap tèr" amúgy ugyan akkora.

cosori.hu/cosori-turbo-tower-pro-smart-forrolevegos-suto?utm_source=google_shopping&utm_medium=cpp&utm_campaign=direct_link&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=006-B2C-Marketing-Air-Fryer-General_JJ_Cosori_hu_Google_Hybrid_HU_hu_Ongoing_NOBR_WCAT_SA&gad_source=1&gad_campaignid=16807685476&gbraid=0AAAAAofux_4dh5m8Km0jNK2w0OhrviqsP&gclid=Cj0KCQjw4a3OBhCHARIsAChaqJNZqSvKvxz38yCUJEZnAWDB8ihKqnQZu7JkeJibW7WKeNfobSyqi-0aAn6iEALw_wcB
dande2
Ilyen nincs a Mediamarktban (van egy csomó pontom és kuponom csak itt tudom levéltani)
Ez van itt helyette
 www.mediamarkt.ch/de/product/_cosori-caf-r901-aeu-dual-basket-85-liter-heissluftfriteuse-1750-w-schwarz-137763587.html
Dagobert bácsi
De ezek kisebb mèretű kosarak nagyon csalóka....nem muszáj rám hallgatni de van amiben nem èrdemes kompromisszumot kötni az ár miatt.

Illetve bocsánat, lehet tèvedek, mert igaz, ez svájci kiadás, benèztem. Esetleg nèzd meg szemèlyesen. A lènyeg hogy Cosori legyen.
dande2
Amit ajánlottál valamiért nem engedik Svájcban forgalmazni...
De akkor ha jól értem Cosori és nálad ez az etalon
Dagobert bácsi
Igen, korabban is az volt, aztán váltottunk erre a duplára ès nagyon jó, ráadásul korrekt szervíz csapatuk van, itthon legalábbis, jó a support (szerintem Svajcban is de nèz körül), ès nagyon jó kis FB csoportok ahol megy a duma sütèsi tippeket illetően ès ha valami gubanc van, lehet kèrdezni.

De persze ha gondolod nèzz mèg körül.
dande2
N3m ez lesz meggyőztél 😊 gyorsan megnéztem Ausztriában ott 25.000 olcsóbb is ,a pontok meg majd mennek másra
13 napja
Na még egy kérdés 😊
Vásárlás előtt állok, magamnak lenne de az fontos hogy a köretet külön tudjam elkészíteni a hústól.
airfryer? Tapasztalat ? Ajánlás ,2 naponta szeretnék dolgozni vele ,diéta és edzés miatt kell.
Dagobert bácsi
Egyèrtelműen no1 ne is gondolkodj ès a kosarak normális mèretüek, a felső magasságban kicsit kisebb de a belső, "sütőlap tèr" amúgy ugyan akkora.

cosori.hu/cosori-turbo-tower-pro-smart-forrolevegos-suto?utm_source=google_shopping&utm_medium=cpp&utm_campaign=direct_link&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=006-B2C-Marketing-Air-Fryer-General_JJ_Cosori_hu_Google_Hybrid_HU_hu_Ongoing_NOBR_WCAT_SA&gad_source=1&gad_campaignid=16807685476&gbraid=0AAAAAofux_4dh5m8Km0jNK2w0OhrviqsP&gclid=Cj0KCQjw4a3OBhCHARIsAChaqJNZqSvKvxz38yCUJEZnAWDB8ihKqnQZu7JkeJibW7WKeNfobSyqi-0aAn6iEALw_wcB
dande2
Ilyen nincs a Mediamarktban (van egy csomó pontom és kuponom csak itt tudom levéltani)
Ez van itt helyette
 www.mediamarkt.ch/de/product/_cosori-caf-r901-aeu-dual-basket-85-liter-heissluftfriteuse-1750-w-schwarz-137763587.html
Dagobert bácsi
De ezek kisebb mèretű kosarak nagyon csalóka....nem muszáj rám hallgatni de van amiben nem èrdemes kompromisszumot kötni az ár miatt.

Illetve bocsánat, lehet tèvedek, mert igaz, ez svájci kiadás, benèztem. Esetleg nèzd meg szemèlyesen. A lènyeg hogy Cosori legyen.
dande2
Dagobert bácsi
Igen, korabban is az volt, aztán váltottunk erre a duplára ès nagyon jó, ráadásul korrekt szervíz csapatuk van, itthon legalábbis, jó a support (szerintem Svajcban is de nèz körül), ès nagyon jó kis FB csoportok ahol megy a duma sütèsi tippeket illetően ès ha valami gubanc van, lehet kèrdezni.

De persze ha gondolod nèzz mèg körül.
13 napja
Dagobert bácsi 301
Na még egy kérdés 😊
Dagobert bácsi

dande2
Ez van itt helyette
Dagobert bácsi

dande2