Kérdések bármiről
31 feliratkozó
8 órája
Legnagyobb sztori pár napos: beírta a rendszerbe a kolléga hogy nem tudta leolvasni az órát, miközben az ajtó mellett van 😃 ezért most mehetek meg kell várnom a jövő hónapi diktalasi idoszakot és akkor bemenni személyesen, idobelyeggel ellátott fotóval…Nem reális sajnostavaly még sikerült valahogy de most nekem sem. Elvileg MVM azt írja akkor becsül majd egy értéket ha nem lesz meg, remélem az reális lesz és akkor az megoldja majd.Éves áramdiktálást sikerült valakinek csodás E ON appon megcsinálni? Nekem állandóan kommutációs hibát ír, appnál vélemények szerint senki nem tudja megcsinálni szintén. Mér eleve ezt a baromságot nem értem régóta hogy a havi rendes diktálás MVM appon, de ezt az éves csináld a másik EON-ban.Utálom mint a szart, nekem sem sikerül.
zavi27
Nem működik a jelszó emlékeztető, szar az egész. Én már írtam nekik, de lófasz válasz.
Nem is értem, miért nem a Gyűlölködjünk topicba megy ez.
vpi
zavi27
Én azt szoptam be hogy évekig csak becsültek és behazudtak hogy voltak kint
Aztán 5 év alatt jött egy fasza különbözet
Negritis, a vajda
8 órája
Nem reális sajnostavaly még sikerült valahogy de most nekem sem. Elvileg MVM azt írja akkor becsül majd egy értéket ha nem lesz meg, remélem az reális lesz és akkor az megoldja majd.Éves áramdiktálást sikerült valakinek csodás E ON appon megcsinálni? Nekem állandóan kommutációs hibát ír, appnál vélemények szerint senki nem tudja megcsinálni szintén. Mér eleve ezt a baromságot nem értem régóta hogy a havi rendes diktálás MVM appon, de ezt az éves csináld a másik EON-ban.Utálom mint a szart, nekem sem sikerül.
zavi27
Nem működik a jelszó emlékeztető, szar az egész. Én már írtam nekik, de lófasz válasz.
vpi
zavi27
Én azt szoptam be hogy évekig csak becsültek és behazudtak hogy voltak kint
Aztán 5 év alatt jött egy fasza különbözet
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 órája
tavaly még sikerült valahogy de most nekem sem. Elvileg MVM azt írja akkor becsül majd egy értéket ha nem lesz meg, remélem az reális lesz és akkor az megoldja majd.Éves áramdiktálást sikerült valakinek csodás E ON appon megcsinálni? Nekem állandóan kommutációs hibát ír, appnál vélemények szerint senki nem tudja megcsinálni szintén. Mér eleve ezt a baromságot nem értem régóta hogy a havi rendes diktálás MVM appon, de ezt az éves csináld a másik EON-ban.Utálom mint a szart, nekem sem sikerül.
zavi27
vpi
9 órája
Éves áramdiktálást sikerült valakinek csodás E ON appon megcsinálni? Nekem állandóan kommutációs hibát ír, appnál vélemények szerint senki nem tudja megcsinálni szintén. Mér eleve ezt a baromságot nem értem régóta hogy a havi rendes diktálás MVM appon, de ezt az éves csináld a másik EON-ban.Utálom mint a szart, nekem sem sikerül.
zavi27
9 órája
Éves áramdiktálást sikerült valakinek csodás E ON appon megcsinálni? Nekem állandóan kommutációs hibát ír, appnál vélemények szerint senki nem tudja megcsinálni szintén. Mér eleve ezt a baromságot nem értem régóta hogy a havi rendes diktálás MVM appon, de ezt az éves csináld a másik EON-ban.
4 napja
hali. a dunakanyarnál van e valami nagyon fasza panoráma pont ami autóval v minimál túrával könnyen megközelíthető?Dobogókő?
szerk. nyílván a fellegváron kívül
peach
4 napja
hali. a dunakanyarnál van e valami nagyon fasza panoráma pont ami autóval v minimál túrával könnyen megközelíthető?Julianus-kilátóval Nagymaroson szerintem jól jársz.
szerk. nyílván a fellegváron kívül
peach
7 napja
A Nébih nem engedné, az élelmiszerbiztonság komoly dolog.Jahogy az ideológia mögötte... 😀Nem úgy volt, hogy a politikai hirdetések bannolva lettek az online térből? (Youtube, Facebook, stb...)ez kormányzati közérdekű tájékoztatás, nem párthirdetés. kb olyan, mintha az jönne veled szembe, hogy mikor lesz választás. csak ugye magyarország kormánya=fidesz, ezt a loopholet sikerül így megfirkálniuk
A hétvégén gyakorlatilag 10-ből 5 Magyarország Kormánya megrendelésére tájékoztattak, hogy megvédik az olcsó gázt, olajat, és kimaradunk a háborúból, satöbbi...
Változott valami vagy csak én maradtam le valamiről?
Vitézlő Titoknok tomz
fake.id
Végül is, ha a kupac szarra rakunk egy cetlit, hogy franciakrémes, plusz a tetejére porcukrot, biztos lesz aki elhiszi. 😀
Vitézlő Titoknok tomz
De a "napenergiával működő, könnyen mobilizálható, megbízható, praktikus és olcsó ruhaszárító berendezés" megnevezést ráírhatod egy sima kötéldarabra.
7 napja
Jahogy az ideológia mögötte... 😀Nem úgy volt, hogy a politikai hirdetések bannolva lettek az online térből? (Youtube, Facebook, stb...)ez kormányzati közérdekű tájékoztatás, nem párthirdetés. kb olyan, mintha az jönne veled szembe, hogy mikor lesz választás. csak ugye magyarország kormánya=fidesz, ezt a loopholet sikerül így megfirkálniuk
A hétvégén gyakorlatilag 10-ből 5 Magyarország Kormánya megrendelésére tájékoztattak, hogy megvédik az olcsó gázt, olajat, és kimaradunk a háborúból, satöbbi...
Vitézlő Titoknok tomz
fake.id
Végül is, ha a kupac szarra rakunk egy cetlit, hogy franciakrémes, plusz a tetejére porcukrot, biztos lesz aki elhiszi. 😀
8 napja
Nem úgy volt, hogy a politikai hirdetések bannolva lettek az online térből? (Youtube, Facebook, stb...)ez kormányzati közérdekű tájékoztatás, nem párthirdetés. kb olyan, mintha az jönne veled szembe, hogy mikor lesz választás. csak ugye magyarország kormánya=fidesz, ezt a loopholet sikerül így megfirkálniuk
Vitézlő Titoknok tomz
8 napja
Nem úgy volt, hogy a politikai hirdetések bannolva lettek az online térből? (Youtube, Facebook, stb...)A hétvégén gyakorlatilag 10-ből 5 Magyarország Kormánya megrendelésére tájékoztattak, hogy megvédik az olcsó gázt, olajat, és kimaradunk a háborúból, satöbbi...
10 napja
Nekem eddig semmi bajom nem volt az OTPvel, most először nyűglődött kicsit de már rendben van.
10 napja
Az fura mert az OTP-s kutyaszar, feleségemnek az volt, de váltott a kékekre. Én kb. már nem is használok a mobilappon kívül semmit, biztosítás, szépkártya minden egy helyen, szerintem világbajnok.KH mobilappja messze a legjobb szvsz azok közül amelyekbe volt szerencsém betekintést nyerni.Én is ezt tapasztaltam. Mégis redditen a KH szidják, és az OTPt szeretik jobban.
eaglesmcnabb
Nomac
KH-shoz képest a George is full átláthatatlan volt nekem.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 napja
KH mobilappja messze a legjobb szvsz azok közül amelyekbe volt szerencsém betekintést nyerni.Én is ezt tapasztaltam. Mégis redditen a KH szidják, és az OTPt szeretik jobban.
eaglesmcnabb
10 napja
és a magneté is. mivel alig van fizikai bankfiók, ezért szép is lenne ha nem működne hibátlanul és könnyen kezelhető, átlátható, biztonságos
10 napja
Az Unicredit is hibátlan

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 napja
KH mobilappja messze a legjobb szvsz azok közül amelyekbe volt szerencsém betekintést nyerni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 napja
OTP-s netbanknál belefutott már valaki ilyesmibe belépéskor? Mi a franc ez? "A feldolgozás során technikai hiba történt. Kérjük, frissítsd az oldalt, majd folytasd a folyamatot. Ha ezt követően is hibát tapasztalsz, kérjük vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal." (Az OTP-s chaten nem jutok semmire a mesterséges intelligenciával.)Én bő egy hónapja vagyok OTP-s, de már több hasonló probléma volt a mobilbankkal/e-bankkal, mint a K&H-nál 20 év alatt.
nagylaza, főpohárnok
Szerkesztette: dancogo
11 napja
Pont eztet akartam kèrdeni 😀
11 napja
OTP-s netbanknál belefutott már valaki ilyesmibe belépéskor? Mi a franc ez? "A feldolgozás során technikai hiba történt. Kérjük, frissítsd az oldalt, majd folytasd a folyamatot. Ha ezt követően is hibát tapasztalsz, kérjük vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal." (Az OTP-s chaten nem jutok semmire a mesterséges intelligenciával.)Mobilapp sem enged be.
nagylaza, főpohárnok
Gondolom országos hiba.
11 napja
OTP-s netbanknál belefutott már valaki ilyesmibe belépéskor? Mi a franc ez? "A feldolgozás során technikai hiba történt. Kérjük, frissítsd az oldalt, majd folytasd a folyamatot. Ha ezt követően is hibát tapasztalsz, kérjük vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal." (Az OTP-s chaten nem jutok semmire a mesterséges intelligenciával.)
13 napja
Dagobert bácsi
301
N3m ez lesz meggyőztél 😊 gyorsan megnéztem Ausztriában ott 25.000 olcsóbb is ,a pontok meg majd mennek másraIgen, korabban is az volt, aztán váltottunk erre a duplára ès nagyon jó, ráadásul korrekt szervíz csapatuk van, itthon legalábbis, jó a support (szerintem Svajcban is de nèz körül), ès nagyon jó kis FB csoportok ahol megy a duma sütèsi tippeket illetően ès ha valami gubanc van, lehet kèrdezni.Amit ajánlottál valamiért nem engedik Svájcban forgalmazni...De ezek kisebb mèretű kosarak nagyon csalóka....nem muszáj rám hallgatni de van amiben nem èrdemes kompromisszumot kötni az ár miatt.Ilyen nincs a Mediamarktban (van egy csomó pontom és kuponom csak itt tudom levéltani)Na még egy kérdés 😊Egyèrtelműen no1 ne is gondolkodj ès a kosarak normális mèretüek, a felső magasságban kicsit kisebb de a belső, "sütőlap tèr" amúgy ugyan akkora.
Vásárlás előtt állok, magamnak lenne de az fontos hogy a köretet külön tudjam elkészíteni a hústól.
airfryer? Tapasztalat ? Ajánlás ,2 naponta szeretnék dolgozni vele ,diéta és edzés miatt kell.
Dagobert bácsi
cosori.hu/cosori-turbo-tower-pro-smart-forrolevegos-suto?utm_source=google_shopping&utm_medium=cpp&utm_campaign=direct_link&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=006-B2C-Marketing-Air-Fryer-General_JJ_Cosori_hu_Google_Hybrid_HU_hu_Ongoing_NOBR_WCAT_SA&gad_source=1&gad_campaignid=16807685476&gbraid=0AAAAAofux_4dh5m8Km0jNK2w0OhrviqsP&gclid=Cj0KCQjw4a3OBhCHARIsAChaqJNZqSvKvxz38yCUJEZnAWDB8ihKqnQZu7JkeJibW7WKeNfobSyqi-0aAn6iEALw_wcB
dande2
Ez van itt helyette
www.mediamarkt.ch/de/product/_cosori-caf-r901-aeu-dual-basket-85-liter-heissluftfriteuse-1750-w-schwarz-137763587.html
Dagobert bácsi
Illetve bocsánat, lehet tèvedek, mert igaz, ez svájci kiadás, benèztem. Esetleg nèzd meg szemèlyesen. A lènyeg hogy Cosori legyen.
dande2
De akkor ha jól értem Cosori és nálad ez az etalon
Dagobert bácsi
De persze ha gondolod nèzz mèg körül.
dande2
13 napja
Igen, korabban is az volt, aztán váltottunk erre a duplára ès nagyon jó, ráadásul korrekt szervíz csapatuk van, itthon legalábbis, jó a support (szerintem Svajcban is de nèz körül), ès nagyon jó kis FB csoportok ahol megy a duma sütèsi tippeket illetően ès ha valami gubanc van, lehet kèrdezni.Amit ajánlottál valamiért nem engedik Svájcban forgalmazni...De ezek kisebb mèretű kosarak nagyon csalóka....nem muszáj rám hallgatni de van amiben nem èrdemes kompromisszumot kötni az ár miatt.Ilyen nincs a Mediamarktban (van egy csomó pontom és kuponom csak itt tudom levéltani)Na még egy kérdés 😊Egyèrtelműen no1 ne is gondolkodj ès a kosarak normális mèretüek, a felső magasságban kicsit kisebb de a belső, "sütőlap tèr" amúgy ugyan akkora.
Vásárlás előtt állok, magamnak lenne de az fontos hogy a köretet külön tudjam elkészíteni a hústól.
airfryer? Tapasztalat ? Ajánlás ,2 naponta szeretnék dolgozni vele ,diéta és edzés miatt kell.
Dagobert bácsi
cosori.hu/cosori-turbo-tower-pro-smart-forrolevegos-suto?utm_source=google_shopping&utm_medium=cpp&utm_campaign=direct_link&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=006-B2C-Marketing-Air-Fryer-General_JJ_Cosori_hu_Google_Hybrid_HU_hu_Ongoing_NOBR_WCAT_SA&gad_source=1&gad_campaignid=16807685476&gbraid=0AAAAAofux_4dh5m8Km0jNK2w0OhrviqsP&gclid=Cj0KCQjw4a3OBhCHARIsAChaqJNZqSvKvxz38yCUJEZnAWDB8ihKqnQZu7JkeJibW7WKeNfobSyqi-0aAn6iEALw_wcB
dande2
Ez van itt helyette
www.mediamarkt.ch/de/product/_cosori-caf-r901-aeu-dual-basket-85-liter-heissluftfriteuse-1750-w-schwarz-137763587.html
Dagobert bácsi
Illetve bocsánat, lehet tèvedek, mert igaz, ez svájci kiadás, benèztem. Esetleg nèzd meg szemèlyesen. A lènyeg hogy Cosori legyen.
dande2
Dagobert bácsi
De persze ha gondolod nèzz mèg körül.
13 napja
Dagobert bácsi
301
Amit ajánlottál valamiért nem engedik Svájcban forgalmazni...De ezek kisebb mèretű kosarak nagyon csalóka....nem muszáj rám hallgatni de van amiben nem èrdemes kompromisszumot kötni az ár miatt.Ilyen nincs a Mediamarktban (van egy csomó pontom és kuponom csak itt tudom levéltani)Na még egy kérdés 😊Egyèrtelműen no1 ne is gondolkodj ès a kosarak normális mèretüek, a felső magasságban kicsit kisebb de a belső, "sütőlap tèr" amúgy ugyan akkora.
Dagobert bácsi
dande2
Ez van itt helyette
Dagobert bácsi
dande2