Kérdések bármiről
32 feliratkozó
1 órája
...és még egy fasza bizt. csalást is belőhetsz rá. #ÓrisábizniszCélravezetőbb módszer, ha felgyújtod az egész lakást, ennél jobban nem tudsz kibaszni velük.Van valakinek használható ötlete a mini szúnyogok ellen? Napok óta éjjel szétcsípnek minket a hálóban. Hiába fújom be a szobát, teszek elektromos szúnyogölőt, semmi nem használ ellenük. Lecsapni is jó játék, mert ugrálnak. Nappal eltűnnek és csak éjjel mikor alszunk kerülnek elő.most nevetni fogsz, de én egyszer direkt felkapcsoltam nyáron a lámpát este és kinyitottam az ablakot. vártam kb 1.5 órát, míg olyan invázió nem lett a fény körül, hogy feketéllett a plafon. akkor öngyújtó+axe elő és olyan armageddont rendeztem a kis geciknek, hogy ahhoz képest a fatman humanitárius segélyszállítmány volt. onnantól egész nyáron el lehetett lenni, nem tudok másra gondolni, minthogy vmi hormont megéreztek a többiek, hogy micsoda népirtás történt, mert onnantól csak eltévedő egyedekkel kellett számolnom
Matthew99
fake.id
nagylaza, főpohárnok
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
2 órája
Célravezetőbb módszer, ha felgyújtod az egész lakást, ennél jobban nem tudsz kibaszni velük.Van valakinek használható ötlete a mini szúnyogok ellen? Napok óta éjjel szétcsípnek minket a hálóban. Hiába fújom be a szobát, teszek elektromos szúnyogölőt, semmi nem használ ellenük. Lecsapni is jó játék, mert ugrálnak. Nappal eltűnnek és csak éjjel mikor alszunk kerülnek elő.most nevetni fogsz, de én egyszer direkt felkapcsoltam nyáron a lámpát este és kinyitottam az ablakot. vártam kb 1.5 órát, míg olyan invázió nem lett a fény körül, hogy feketéllett a plafon. akkor öngyújtó+axe elő és olyan armageddont rendeztem a kis geciknek, hogy ahhoz képest a fatman humanitárius segélyszállítmány volt. onnantól egész nyáron el lehetett lenni, nem tudok másra gondolni, minthogy vmi hormont megéreztek a többiek, hogy micsoda népirtás történt, mert onnantól csak eltévedő egyedekkel kellett számolnom
Matthew99
fake.id
3 órája
Van valakinek használható ötlete a mini szúnyogok ellen? Napok óta éjjel szétcsípnek minket a hálóban. Hiába fújom be a szobát, teszek elektromos szúnyogölőt, semmi nem használ ellenük. Lecsapni is jó játék, mert ugrálnak. Nappal eltűnnek és csak éjjel mikor alszunk kerülnek elő.most nevetni fogsz, de én egyszer direkt felkapcsoltam nyáron a lámpát este és kinyitottam az ablakot. vártam kb 1.5 órát, míg olyan invázió nem lett a fény körül, hogy feketéllett a plafon. akkor öngyújtó+axe elő és olyan armageddont rendeztem a kis geciknek, hogy ahhoz képest a fatman humanitárius segélyszállítmány volt. onnantól egész nyáron el lehetett lenni, nem tudok másra gondolni, minthogy vmi hormont megéreztek a többiek, hogy micsoda népirtás történt, mert onnantól csak eltévedő egyedekkel kellett számolnom
Matthew99
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
3 órája
még több fecskétNálunk tele van fecskével a ház körül, nincs szúnyog...Lakótelepre mit javasolsz nagyokos. 😀
warr_b
kishaszi
4 órája
Van valakinek használható ötlete a mini szúnyogok ellen? Napok óta éjjel szétcsípnek minket a hálóban. Hiába fújom be a szobát, teszek elektromos szúnyogölőt, semmi nem használ ellenük. Lecsapni is jó játék, mert ugrálnak. Nappal eltűnnek és csak éjjel mikor alszunk kerülnek elő.Én a szúnyoghálót szoktam befújni Autan -al. Az nem elriasztja őket, hanem elvileg úgy működik, hogy a szaglásukat zavarja meg. Nem érzik meg, hogy van belül kaja, amiért be kéne menni. Ez sem 100%, de azért nagyjából beválik.
Matthew99
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
5 órája
Van valakinek használható ötlete a mini szúnyogok ellen? Napok óta éjjel szétcsípnek minket a hálóban. Hiába fújom be a szobát, teszek elektromos szúnyogölőt, semmi nem használ ellenük. Lecsapni is jó játék, mert ugrálnak. Nappal eltűnnek és csak éjjel mikor alszunk kerülnek elő.Csinálj sok-sok gyermeket. Őket nagyon szeretik, mert vékony a bőrük és édesebb a vérük. (utóbbi ne kérdezd honnan tudom...)
Matthew99
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
6 órája
Ha a lepkeszúnyogról van szó, akkor a szúnyogháló nem használ. Olyan pici, hogy átfér a lukon.Van valakinek használható ötlete a mini szúnyogok ellen? Napok óta éjjel szétcsípnek minket a hálóban. Hiába fújom be a szobát, teszek elektromos szúnyogölőt, semmi nem használ ellenük. Lecsapni is jó játék, mert ugrálnak. Nappal eltűnnek és csak éjjel mikor alszunk kerülnek elő.szunyoghalo
Matthew99
ilyen fujo meg elektromos szarokat nem is hasznalok
YoungZeeZee
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
6 órája
jó a véred, gondoskodj róla, hogy ne szeressenek 😊
7 órája
Én se a haciendán élek, hombre 😄Nálunk tele van fecskével a ház körül, nincs szúnyog...Lakótelepre mit javasolsz nagyokos. 😀
warr_b
kishaszi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
7 órája
Van valakinek használható ötlete a mini szúnyogok ellen? Napok óta éjjel szétcsípnek minket a hálóban. Hiába fújom be a szobát, teszek elektromos szúnyogölőt, semmi nem használ ellenük. Lecsapni is jó játék, mert ugrálnak. Nappal eltűnnek és csak éjjel mikor alszunk kerülnek elő.én ha este kinn grilleztünk mindig saját börre fújható spray-t használtam, az használt. Mivel nem teszteltem, hogy foltot hagy-e ágynemün így nem tudom 100%-an ajánlani, de nekem nem voltak viszketö problémáim.
Matthew99
www.shop-apotheke.at/arzneimittel/D8104793/nobite-kleidung-hautspray.htm?campaign=priceC/adstrong/08104793/NOCBP/EAIaIQobChMI5Pum6IrAlQMV72SRBR0GZgdCEAQYCCABEgI8BvD_BwE&expa=pre&gad_source=1&gad_campaignid=22294334144&gbraid=0AAAAACTmcFJaVEOqWaN4ki56QZxn5HHit&gclid=EAIaIQobChMI5Pum6IrAlQMV72SRBR0GZgdCEAQYCCABEgI8BvD_BwE
7 órája
Nálunk tele van fecskével a ház körül, nincs szúnyog...Ezt viszonylag kevéssé tudom konfigurálni a hálószobában. Egyébként vannak nálunk is, mert a házfalon lóg a fészek.
warr_b

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
7 órája
Nálunk tele van fecskével a ház körül, nincs szúnyog...Lakótelepre mit javasolsz nagyokos. 😀
warr_b
7 órája
Nálunk tele van fecskével a ház körül, nincs szúnyog...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
7 órája
Jó, hát egy szúnyogháló azért nem egy vaskupola. Attól simán lesz bent szúnyog elvétve.Van valakinek használható ötlete a mini szúnyogok ellen? Napok óta éjjel szétcsípnek minket a hálóban. Hiába fújom be a szobát, teszek elektromos szúnyogölőt, semmi nem használ ellenük. Lecsapni is jó játék, mert ugrálnak. Nappal eltűnnek és csak éjjel mikor alszunk kerülnek elő.szunyoghalo
Matthew99
YoungZeeZee
8 órája
Mindenhol van és ellenőriztem is őket, nincsenek kiszakadva.Mindenhol van és ellenőriztem is őket, nincsenek kiszakadva.Van valakinek használható ötlete a mini szúnyogok ellen? Napok óta éjjel szétcsípnek minket a hálóban. Hiába fújom be a szobát, teszek elektromos szúnyogölőt, semmi nem használ ellenük. Lecsapni is jó játék, mert ugrálnak. Nappal eltűnnek és csak éjjel mikor alszunk kerülnek elő.szunyoghalo
Matthew99
YoungZeeZee

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
8 órája
YoungZeeZee
9 876
Van valakinek használható ötlete a mini szúnyogok ellen? Napok óta éjjel szétcsípnek minket a hálóban. Hiába fújom be a szobát, teszek elektromos szúnyogölőt, semmi nem használ ellenük. Lecsapni is jó játék, mert ugrálnak. Nappal eltűnnek és csak éjjel mikor alszunk kerülnek elő.szunyoghalo
Matthew99
8 órája
Van valakinek használható ötlete a mini szúnyogok ellen? Napok óta éjjel szétcsípnek minket a hálóban. Hiába fújom be a szobát, teszek elektromos szúnyogölőt, semmi nem használ ellenük. Lecsapni is jó játék, mert ugrálnak. Nappal eltűnnek és csak éjjel mikor alszunk kerülnek elő.

19 órája
Azt h USA egészségügy rohadt drágaEzt hogy érted ?Bocs, 8000 milla! 8 000 000 000Teljesen mindegy. El ne törd akár csak a kezedet is, mert le fogja meríteni a keretet.
Teabee
slowmotion
Dagobert bácsi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
19 órája
Dagobert bácsi
339
Ezt hogy érted ?Bocs, 8000 milla! 8 000 000 000Teljesen mindegy. El ne törd akár csak a kezedet is, mert le fogja meríteni a keretet.
Teabee
slowmotion
20 órája
Bocs, 8000 milla! 8 000 000 000Teljesen mindegy. El ne törd akár csak a kezedet is, mert le fogja meríteni a keretet.
Teabee
21 órája
Az már egészen baráti 😀AXA, 2 fö 21 nap 800 milla (nem Netrisken, hanem a weboldalukon csak 53 ezer)Kis tanács kellene:70 ezer? Mennyi időre mész ha megkérdezhetem? Májusban voltunk 14 napot asszonnyal, és kettőnknek volt 41 ezer és 150 millió/ Főre voltunk biztosítva orvosi ellátásra Unionnál kötöttük.
USÁ-ba utazáshoz hogy válasszak utasbiztosítást? Árban nagyon nagy a szórás, de már a 70ezresek is 50 millás összegre biztosítanak a Netrisken. Megéri a 2x olyan drága?
Teabee
kapitnono
Teabee

22 órája
Bocs, 8000 milla! 8 000 000 000
22 órája
AXA, 2 fö 21 nap 800 milla (nem Netrisken, hanem a weboldalukon csak 53 ezer)Kis tanács kellene:70 ezer? Mennyi időre mész ha megkérdezhetem? Májusban voltunk 14 napot asszonnyal, és kettőnknek volt 41 ezer és 150 millió/ Főre voltunk biztosítva orvosi ellátásra Unionnál kötöttük.
USÁ-ba utazáshoz hogy válasszak utasbiztosítást? Árban nagyon nagy a szórás, de már a 70ezresek is 50 millás összegre biztosítanak a Netrisken. Megéri a 2x olyan drága?
Teabee
kapitnono
1 napja
Persze, ha a védelmi tisztünkön keresztül adatigénylést ad be, akkor elképzelhető, de nem ilyen módon.bar nem vagyok GDPR szakerto, de sztem a kiskoru gyerekeivel kapcsolatban (akiknel meg mindig fenn all a torvenyes kepviseleti joga) sztem fennallhat az adatokhoz valo hozzaferes.Baggio-n kívül dolgozik még valaki Ferihegyen?Itt válaszolok, hogy utasadatot remélem senki nem oszt meg veled, mert nem etikus és a GDPR miatt szarrá lenne perelhető. Saját foglalással kapcsolatban szívesen segítek minden fórumozónak.
JC6 (Mr. Miele)
r.baggio
nyilvan nem itt, nem ilyen formaban, de nem vagyok benne biztos, hogy nincs joga megismerni ezt az utasadatot.
csebi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 napja
Kis tanács kellene:70 ezer? Mennyi időre mész ha megkérdezhetem? Májusban voltunk 14 napot asszonnyal, és kettőnknek volt 41 ezer és 150 millió/ Főre voltunk biztosítva orvosi ellátásra Unionnál kötöttük.
Teabee