Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 3 éve
Töröld a kukikat/cache-t, hátha :-pNem.mobilon be tudtam lepni, de laptopon nem.nem tudom mi a baj.linkelt egy fotot korabban h mit ad ki nekem.a bongeszok tiltanak le.megy az vidáman, csak változás volt a címben, de sokan akik elhanyagolták hónapokig, ki lettek zárva.Desktopon opera, chrome nem ment.Nekem műxik FF alatt. .pro végződéssel próbáld, a .cc már rég nem működik és az átirányítás se megy.Az n maggal van vmi?nekem se chrome se firefox nem jelez semmit
Ket bongeszo is letilt privateban is.figyelmeztetnek h lehuzhatnak penzzel.be sem jon az oldal.
YoungZeeZee
Negritis
Solymi
Most mobilon az opera ment.
Kesobb megnezem majd milyen linket probaltam a gepen.lehet valami temo. Hiba volt, de az uzenet volt furcsa.
YoungZeeZee
ozibozi
YoungZeeZee
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 527
Nem.mobilon be tudtam lepni, de laptopon nem.nem tudom mi a baj.linkelt egy fotot korabban h mit ad ki nekem.a bongeszok tiltanak le.megy az vidáman, csak változás volt a címben, de sokan akik elhanyagolták hónapokig, ki lettek zárva.Desktopon opera, chrome nem ment.Nekem műxik FF alatt. .pro végződéssel próbáld, a .cc már rég nem működik és az átirányítás se megy.Az n maggal van vmi?nekem se chrome se firefox nem jelez semmit
Ket bongeszo is letilt privateban is.figyelmeztetnek h lehuzhatnak penzzel.be sem jon az oldal.
YoungZeeZee
Negritis
Solymi
Kesobb megnezem majd milyen linket probaltam a gepen.lehet valami temo. Hiba volt, de az uzenet volt furcsa.
YoungZeeZee
ozibozi
több mint 3 éve
úgy néz ki működikCsodas este. Igy maradhatna, rohadtul nem hianyzik😃hvg.hu/tudomany/20211004_facebook_leallas_redditén is épp beszéltem haverral ott mikor lehalt 😀hát én külföldön élek, szóval az otthoni ismerősökkel messengeren tartom a kapcsolatot, szóval nem volt esélyem nem észre venni 😀Facebookkal (ami inkább érdekel Messengerrel) mi történt hogy lelőtték ?Sohasenemfogjukmegtudni…
Heisman
Index pl.
Az is egy szép tanulmány lenne egyébként, hogy ki ismerte fel direkt, és ki indirekt hírekből.
clbass
Heisman
Negritis
Negritis
Kenny
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Csodas este. Igy maradhatna, rohadtul nem hianyzik😃hvg.hu/tudomany/20211004_facebook_leallas_redditén is épp beszéltem haverral ott mikor lehalt 😀hát én külföldön élek, szóval az otthoni ismerősökkel messengeren tartom a kapcsolatot, szóval nem volt esélyem nem észre venni 😀Facebookkal (ami inkább érdekel Messengerrel) mi történt hogy lelőtték ?Sohasenemfogjukmegtudni…
Heisman
Index pl.
Az is egy szép tanulmány lenne egyébként, hogy ki ismerte fel direkt, és ki indirekt hírekből.
clbass
Heisman
Negritis
Negritis
több mint 3 éve
ozibozi
17 068
megy az vidáman, csak változás volt a címben, de sokan akik elhanyagolták hónapokig, ki lettek zárva.Desktopon opera, chrome nem ment.Nekem műxik FF alatt. .pro végződéssel próbáld, a .cc már rég nem működik és az átirányítás se megy.Az n maggal van vmi?nekem se chrome se firefox nem jelez semmit
YoungZeeZee
Negritis
Solymi
YoungZeeZee
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
hvg.hu/tudomany/20211004_facebook_leallas_redditén is épp beszéltem haverral ott mikor lehalt 😀hát én külföldön élek, szóval az otthoni ismerősökkel messengeren tartom a kapcsolatot, szóval nem volt esélyem nem észre venni 😀Facebookkal (ami inkább érdekel Messengerrel) mi történt hogy lelőtték ?Sohasenemfogjukmegtudni…
Heisman
Index pl.
clbass
Heisman
Negritis
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
E-covid? 🙄végre!
zemanla
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
E-covid? 🙄
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Kérdés:Ki milyen hűtő / Sütő / főzőlap / mosogató gépet ajánl ?
Főleg hűtő tapasztalatok érdekelnének kombi hűtő max 200-ig
több mint 3 éve
én is épp beszéltem haverral ott mikor lehalt 😀hát én külföldön élek, szóval az otthoni ismerősökkel messengeren tartom a kapcsolatot, szóval nem volt esélyem nem észre venni 😀Facebookkal (ami inkább érdekel Messengerrel) mi történt hogy lelőtték ?Sohasenemfogjukmegtudni…
Heisman
Index pl.
clbass
Heisman
több mint 3 éve
hát én külföldön élek, szóval az otthoni ismerősökkel messengeren tartom a kapcsolatot, szóval nem volt esélyem nem észre venni 😀Facebookkal (ami inkább érdekel Messengerrel) mi történt hogy lelőtték ?Sohasenemfogjukmegtudni…
Heisman
Index pl.
clbass
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Facebookkal (ami inkább érdekel Messengerrel) mi történt hogy lelőtték ?Sohasenemfogjukmegtudni…
Heisman
Index pl.
több mint 3 éve
Facebookkal (ami inkább érdekel Messengerrel) mi történt hogy lelőtték ?nem tudni, talán twitterre írtak ki valamit
Heisman
pcworld.hu/pcwlite/leallt-a-teljes-facebook-es-instagram-a-messenger-sem-mukodik-300323.html
több mint 3 éve
Facebookkal (ami inkább érdekel Messengerrel) mi történt hogy lelőtték ?
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 527
desktopon nem megy az n mag.Desktopon opera, chrome nem ment.Nekem műxik FF alatt. .pro végződéssel próbáld, a .cc már rég nem működik és az átirányítás se megy.Az n maggal van vmi?nekem se chrome se firefox nem jelez semmit
YoungZeeZee
Negritis
Solymi
YoungZeeZee
ezt az uzenetet kapom, chomreban is.
www.dropbox.com/s/jzdeqohfwo11kfi/20211004_121115.jpg?dl=0
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 3 éve
hát ja, vákumot csinál, na mindegyes ez mennyire valos info? az a baj errol mast nem lattam.mondjuk egy gazszerelot hivok majd hetfon.isUjabb kerdes:Csakis Miele.
Szaritogep:kinek milyen van ,milyet ajanlotok?
😀
YoungZeeZee
#JC6
sutianap
"FONTOS!!!
Kivezetős szárítógépet nem lehet ott használni, ahol kéményes gázkészülék van, mert a levegő kivezetés miatt vákuum-ot csinál a lakásban, és "megszívja" a kéményt.
Az égéstermék bent marad a lakásban és estére be lehet kerülni a Híradóba a szénmonoxid miatt elhalálozottak hírébe!!!"
YoungZeeZee
akkor valamellik nyílászáróba raknak egy szellőzőrést, 1 perc alatt, nem nagy ügy
nem a legújabb modelt köll megvenni sima TClassic kondenz baszott jó, bemész a Szeteihez, vagy valamellik partner bemutatóteremhez, azt elhozod
egyébként nem is kéne semijen fűtés egy plazmatv meg egy kondenzációs szárító simán kifűt vagy 60m²-t
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 527
es ez mennyire valos info? az a baj errol mast nem lattam.mondjuk egy gazszerelot hivok majd hetfon.isUjabb kerdes:Csakis Miele.
😀
YoungZeeZee
#JC6
sutianap
"FONTOS!!!
Kivezetős szárítógépet nem lehet ott használni, ahol kéményes gázkészülék van, mert a levegő kivezetés miatt vákuum-ot csinál a lakásban, és "megszívja" a kéményt.
Az égéstermék bent marad a lakásban és estére be lehet kerülni a Híradóba a szénmonoxid miatt elhalálozottak hírébe!!!"
több mint 3 éve
isUjabb kerdes:Csakis Miele.
😀
YoungZeeZee
#JC6
több mint 3 éve
- JC6
6 882
Ujabb kerdes:Csakis Miele.
😀
YoungZeeZee
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 527
Desktopon opera, chrome nem ment.Nekem műxik FF alatt. .pro végződéssel próbáld, a .cc már rég nem működik és az átirányítás se megy.Az n maggal van vmi?nekem se chrome se firefox nem jelez semmit
YoungZeeZee
Negritis
Solymi
több mint 3 éve
4-6 vonalán, vasárnap is nyitva lévő megbízható iPhone szervizt tud ajánlani valaki?iStyle az Andrássyn 20-ig nyitva van ma, holnap zárva.
2020 SE kijelzőcsere 😕
kristof
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
4-6 vonalán, vasárnap is nyitva lévő megbízható iPhone szervizt tud ajánlani valaki?2020 SE kijelzőcsere 😕
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
7 986
Nekem műxik FF alatt. .pro végződéssel próbáld, a .cc már rég nem működik és az átirányítás se megy.Az n maggal van vmi?nekem se chrome se firefox nem jelez semmit
YoungZeeZee
Negritis
több mint 3 éve
Az n maggal van vmi?nekem se chrome se firefox nem jelez semmit
YoungZeeZee