NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
409
54
18:30-tól, ARENA4
Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 3 éve
Sziasztok, bioinformatikai kutakodás kapcsán kérnék segítséget sérülésekkel kapcsolatban. Ha tudtok, kérlek küldjetek nagyobb / nevezetesebb csonttörés eseményeket, mint pl. Aaron Rodgers 2017-es kulcscsonttörése, vagy Drew Brees idei 11 bordatörése. Tudom, hogy itt sűrűbben van sérülés - ez egy ilyen sport. Főként olyan törésekre gondolok, amikor fontos ember nagyobb csonttörést szenvedett.Johnny Knox csigolyasérülése
Köszi!
Gémbácsi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
ha nem csak nfl akkor Cissé mind2 lábtörése sztem ide illik
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Én is ezeket írtam volna.Sziasztok, bioinformatikai kutakodás kapcsán kérnék segítséget sérülésekkel kapcsolatban. Ha tudtok, kérlek küldjetek nagyobb / nevezetesebb csonttörés eseményeket, mint pl. Aaron Rodgers 2017-es kulcscsonttörése, vagy Drew Brees idei 11 bordatörése. Tudom, hogy itt sűrűbben van sérülés - ez egy ilyen sport. Főként olyan törésekre gondolok, amikor fontos ember nagyobb csonttörést szenvedett.Ami hirtelen eszembe jut, az Dak Prescott bokatörése az idei szezonból, illetve Alex Smith lábtörése 2018-ból (ami sokban egyezik Joe Theismann 1985-ös sérülésével)
Köszi!
Gémbácsi
Vito
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Sziasztok, bioinformatikai kutakodás kapcsán kérnék segítséget sérülésekkel kapcsolatban. Ha tudtok, kérlek küldjetek nagyobb / nevezetesebb csonttörés eseményeket, mint pl. Aaron Rodgers 2017-es kulcscsonttörése, vagy Drew Brees idei 11 bordatörése. Tudom, hogy itt sűrűbben van sérülés - ez egy ilyen sport. Főként olyan törésekre gondolok, amikor fontos ember nagyobb csonttörést szenvedett.Ami hirtelen eszembe jut, az Dak Prescott bokatörése az idei szezonból, illetve Alex Smith lábtörése 2018-ból (ami sokban egyezik Joe Theismann 1985-ös sérülésével)
Köszi!
Gémbácsi
több mint 3 éve
Gémbácsi
3
Sziasztok, bioinformatikai kutakodás kapcsán kérnék segítséget sérülésekkel kapcsolatban. Ha tudtok, kérlek küldjetek nagyobb / nevezetesebb csonttörés eseményeket, mint pl. Aaron Rodgers 2017-es kulcscsonttörése, vagy Drew Brees idei 11 bordatörése. Tudom, hogy itt sűrűbben van sérülés - ez egy ilyen sport. Főként olyan törésekre gondolok, amikor fontos ember nagyobb csonttörést szenvedett.Köszi!
több mint 3 éve
hétszilvafás adam8
2 647
A Villányi Attila: Kémiai összefoglaló c. könyvét én nagyon kedveltem emelt érettségire készülés közben anno. Ha még nem akarod elsőre elvenni a kedved a dologtól a TTK-s jegyzetekkel. 😀
több mint 3 éve
Ha kémia nagyon alap és nem egyetemi kell, összefoglalóra tökéletes ez:bookline.hu/product/home.action?_v=Balazs_Lorantne_J_Balazs_Katalin_Enny&type=22&id=95436
Felvételinél/érettséginél elvoltam vele.
több mint 3 éve
Duff
3 133
Egy példa - kémiából pl az alábbi könyvet nézegettemEz jó könyv, BME-n első évben ebből tanultuk az áltkémet.
Veszprémi Tamás: Általános Kémia
Igor
több mint 3 éve
megvan mégKöszi, ez jó ötlet - asszem a Klinikáknál tuti volt valami bolt régen, biztos megvan még... megkukkantom.:sóhaj:a középiskolások egy valag szarok, olyat keress ami ttk-s alapoktatás, tehát egyetemi könyvesbolt első évfolyamos, mondjuk ált.orvos szak biológia vagy gyógyszerész ált. kémia
A youtube-ot/google-t ismerem (ahogy pl kikerestem a Veszprémi-könyvet, csak nyilván nem ismerem annyira a területet, hátha van aki tud szakértőbb tanácsot adni) - és megvan az oka, hogy nem Attenborough természetfilmeket, Kerbal Space Programot, vagy youtube csatornákat kértem..... hanem könyvet.
Köszönöm.
Igor
nem tudom a soténak van-e könyvesboltja, a szegedi első éves jegyzetek kifejezetten jók
sutianap
Igor
több mint 3 éve
Köszi, ez jó ötlet - asszem a Klinikáknál tuti volt valami bolt régen, biztos megvan még... megkukkantom.:sóhaj:a középiskolások egy valag szarok, olyat keress ami ttk-s alapoktatás, tehát egyetemi könyvesbolt első évfolyamos, mondjuk ált.orvos szak biológia vagy gyógyszerész ált. kémia
A youtube-ot/google-t ismerem (ahogy pl kikerestem a Veszprémi-könyvet, csak nyilván nem ismerem annyira a területet, hátha van aki tud szakértőbb tanácsot adni) - és megvan az oka, hogy nem Attenborough természetfilmeket, Kerbal Space Programot, vagy youtube csatornákat kértem..... hanem könyvet.
Köszönöm.
Igor
nem tudom a soténak van-e könyvesboltja, a szegedi első éves jegyzetek kifejezetten jók
sutianap
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
:sóhaj:a középiskolások egy valag szarok, olyat keress ami ttk-s alapoktatás, tehát egyetemi könyvesbolt első évfolyamos, mondjuk ált.orvos szak biológia vagy gyógyszerész ált. kémia
Köszönöm.
Igor
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
- és megvan az oka, hogy nem Attenborough természetfilmeket, Kerbal Space Programot, vagy youtube csatornákat kértem..... hanem könyvet.Billeg a konyhaasztal?
Köszönöm.
Igor
több mint 3 éve
az a baj h mateknál még csak csak tudnék segíteni de a másik hárommal rég nem foglalkoztaminfo még csak csak
több mint 3 éve
:sóhaj:A youtube-ot/google-t ismerem (ahogy pl kikerestem a Veszprémi-könyvet, csak nyilván nem ismerem annyira a területet, hátha van aki tud szakértőbb tanácsot adni) - és megvan az oka, hogy nem Attenborough természetfilmeket, Kerbal Space Programot, vagy youtube csatornákat kértem..... hanem könyvet.
Köszönöm.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
www.youtube.com/c/inanutshell/videoswww.youtube.com/c/pbsspacetime/videos
több mint 3 éve
Bria 6/10peach 2.5/10
Köszi a konstruktív válaszokat 😛
több mint 3 éve
Vagy csak nézd újra a harcosok klubját. Ugye szórakozva tanul a legkönnyebben az ember 😊Szeretnék fizika / kémia / biológia témában beszerezni általánosabb, összefoglaló témájú könyvet, könyveket amik viszonylag szélesebb körű áttekintést biztosítanak - mondjuk min középiskolai tananyag szintjén.nem egyszerűbb youtube guide alapján összerakni a bombákat?
(Lehet esetleg picivel mélyebb is, de első körben azért nagyon specializált egyetemi tankönyvi szintre azért nem feltétlen szeretnék menni első körben..)
Egy példa - kémiából pl az alábbi könyvet nézegettem
Ez pl mennyire jó, illetve tudna valaki ajánlani hasonlót a már említett három témában?
Igor
briareos
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Szeretnék fizika / kémia / biológia témában beszerezni általánosabb, összefoglaló témájú könyvet, könyveket amik viszonylag szélesebb körű áttekintést biztosítanak - mondjuk min középiskolai tananyag szintjén.nem egyszerűbb youtube guide alapján összerakni a bombákat?
(Lehet esetleg picivel mélyebb is, de első körben azért nagyon specializált egyetemi tankönyvi szintre azért nem feltétlen szeretnék menni első körben..)
Ez pl mennyire jó, illetve tudna valaki ajánlani hasonlót a már említett három témában?
Igor
több mint 3 éve
Szeretnék fizika / kémia / biológia témában beszerezni általánosabb, összefoglaló témájú könyvet, könyveket amik viszonylag szélesebb körű áttekintést biztosítanak - mondjuk min középiskolai tananyag szintjén. (Lehet esetleg picivel mélyebb is, de első körben azért nagyon specializált egyetemi tankönyvi szintre azért nem feltétlen szeretnék menni első körben..)
több mint 3 éve
Köszi a segítségeket, hazaértem kipróbálom őket. Mondjuk azt elfelejtettem említeni hogy MacBookom van szóval az lehet máshogy működik. Windows meg Androidon egyszerűbb.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 567
teny. nem is hasznalok csak autorefresh kiegeszitot kb.mondjuk én nem szeretem az ilyen add-onokat mert elég sok a mallware benneoff: az a durva ,hogy kb mindenhez van mar ilyen letolto.Ismertek valami olyan alkalmazást weboldalt, cuccot bármit amivel ESPN playerről le tudom tölteni a meccseket? Tudom nem legális, de nem terjeszteném tovább, saját felhasználásra kéne mert egy idő után lekerülnek onnan a meccsek.én otthon a firefoxhoz hozzáadtam egy videodownloader kieget és az leszed pl mediaklikkről is videót
Heisman
NB2
😀 bandcamp, espn videok stb...
YoungZeeZee
Negritis
a zenekre, ami nekem kell meg van mas alternativa 😀
több mint 3 éve
mondjuk én nem szeretem az ilyen add-onokat mert elég sok a mallware benneoff: az a durva ,hogy kb mindenhez van mar ilyen letolto.Ismertek valami olyan alkalmazást weboldalt, cuccot bármit amivel ESPN playerről le tudom tölteni a meccseket? Tudom nem legális, de nem terjeszteném tovább, saját felhasználásra kéne mert egy idő után lekerülnek onnan a meccsek.én otthon a firefoxhoz hozzáadtam egy videodownloader kieget és az leszed pl mediaklikkről is videót
Heisman
NB2
YoungZeeZee
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 567
off: az a durva ,hogy kb mindenhez van mar ilyen letolto.Ismertek valami olyan alkalmazást weboldalt, cuccot bármit amivel ESPN playerről le tudom tölteni a meccseket? Tudom nem legális, de nem terjeszteném tovább, saját felhasználásra kéne mert egy idő után lekerülnek onnan a meccsek.én otthon a firefoxhoz hozzáadtam egy videodownloader kieget és az leszed pl mediaklikkről is videót
Heisman
NB2
több mint 3 éve
Ismertek valami olyan alkalmazást weboldalt, cuccot bármit amivel ESPN playerről le tudom tölteni a meccseket? Tudom nem legális, de nem terjeszteném tovább, saját felhasználásra kéne mert egy idő után lekerülnek onnan a meccsek.én otthon a firefoxhoz hozzáadtam egy videodownloader kieget és az leszed pl mediaklikkről is videót
Heisman
több mint 3 éve
Ismertek valami olyan alkalmazást weboldalt, cuccot bármit amivel ESPN playerről le tudom tölteni a meccseket? Tudom nem legális, de nem terjeszteném tovább, saját felhasználásra kéne mert egy idő után lekerülnek onnan a meccsek.ha letöltöd a streamlabs-t akkor tudod azon keresztül rögzíteni
Heisman
beteszed a böngészőt és nyomsz egy felvétel gombot nem stream-eled így nem nagy gond