Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 519
Rafi.ingyenes a szamla bizonyos osszegu javairas utan.fiokolas szemelyesen kicsit lassu minden szinten.Sziasztok!Én Raiffeisen. Elvben a számlavezetés ingyenes lenne, gyakorlatban 3-4000 Ft/hó (sms, tranzakcios dijak stb). App OK, online megnyitható a számla. A fiókba ha lehet ne menj be, ha csak nincs annyi időd, mint 1991-ben az OTP-ben devizaszámla nyitáskor.
Tudna valaki tanácsot adni, hol érdemes bankolni? Nem vagyok hajlandó havi többszáz forintot fizetni az OTP-nek, hogy mobilon is elérjem a pénzem.
Érdekel minden: jó és rossz tapasztalat, akár ügyintézésről, mobilappról, rejtett költségekről legyen szó.
Köszönöm!
Fontos_Vidra
vpi
több mint 3 éve
Sziasztok!Én Raiffeisen. Elvben a számlavezetés ingyenes lenne, gyakorlatban 3-4000 Ft/hó (sms, tranzakcios dijak stb). App OK, online megnyitható a számla. A fiókba ha lehet ne menj be, ha csak nincs annyi időd, mint 1991-ben az OTP-ben devizaszámla nyitáskor.
Tudna valaki tanácsot adni, hol érdemes bankolni? Nem vagyok hajlandó havi többszáz forintot fizetni az OTP-nek, hogy mobilon is elérjem a pénzem.
Érdekel minden: jó és rossz tapasztalat, akár ügyintézésről, mobilappról, rejtett költségekről legyen szó.
Köszönöm!
Fontos_Vidra
több mint 4 éve
Sziasztok!Tudna valaki tanácsot adni, hol érdemes bankolni? Nem vagyok hajlandó havi többszáz forintot fizetni az OTP-nek, hogy mobilon is elérjem a pénzem.
Köszönöm!
több mint 4 éve
Nincsenek nagy igényeink. Belvárosban legyen, és ne legyen túl drága. Ha nem is lakosztály, de kényelmes (franciaágyas) szoba, ami nem tűzfalra vagy gyárudvarra néz. Nagyjából ennyi. Kocsink nincs, a parkolás nem szempont. Ha azt mondod, hogy a Palatinus nem csak a honlapon, hanem a valóságban is jó, akkor oké.😊Hello, pécsiek! Tavasszal két éjszakát tervezünk eltölteni Pécsen. A Palatinus Grand Hotel mennyire lenne jó választás?mi a cél?
nagylaza
jó legyen a szállás, közel legyen a belváros, valahova mentek, parkolás?
mi alapján mondjuk meg, hogy jó-e?
maga a szálloda biztos minőségre jó
NB2
több mint 4 éve
Hello, pécsiek! Tavasszal két éjszakát tervezünk eltölteni Pécsen. A Palatinus Grand Hotel mennyire lenne jó választás?mi a cél?
nagylaza
jó legyen a szállás, közel legyen a belváros, valahova mentek, parkolás?
mi alapján mondjuk meg, hogy jó-e?
maga a szálloda biztos minőségre jó
több mint 4 éve
tényleg, a Rák.Én bulizni nem annyira szerettem, inkább kocsmázni, néha a Rák volt a kivétel. Pepita az jogász hely volt 😊+Ebből is látszik, hogy az egyetemi évek Pécsen nem ernek sokat ilyen szempontból, nekem csak a Jobb, mint otthon; Dante; Papucs trió maradt meg 😊Ha már a Forumtárs felhozta, mi Sikondán foglaltunk az Ambientben... Azt néztem, egy hét ugye kevés lesz a környékre, úgy hogy mindenevők vagyunk, ami a turisztikát illeti!?!?!Havi-hegy
nagir
Balkán bisztró
Barbakán
Willie Parker
somoskovig
PEK
Rák
PEPITA
Fordan
Willie Parker
somoskovig
több mint 4 éve
Én bulizni nem annyira szerettem, inkább kocsmázni, néha a Rák volt a kivétel. Pepita az jogász hely volt 😊+Ebből is látszik, hogy az egyetemi évek Pécsen nem ernek sokat ilyen szempontból, nekem csak a Jobb, mint otthon; Dante; Papucs trió maradt meg 😊Ha már a Forumtárs felhozta, mi Sikondán foglaltunk az Ambientben... Azt néztem, egy hét ugye kevés lesz a környékre, úgy hogy mindenevők vagyunk, ami a turisztikát illeti!?!?!Havi-hegy
nagir
Balkán bisztró
Barbakán
Willie Parker
somoskovig
PEK
Rák
PEPITA
Fordan
Willie Parker
több mint 4 éve
Joe's, Zöld Takony (már mindegyik megszűnt)Ebből is látszik, hogy az egyetemi évek Pécsen nem ernek sokat ilyen szempontból, nekem csak a Jobb, mint otthon; Dante; Papucs trió maradt meg 😊Ha már a Forumtárs felhozta, mi Sikondán foglaltunk az Ambientben... Azt néztem, egy hét ugye kevés lesz a környékre, úgy hogy mindenevők vagyunk, ami a turisztikát illeti!?!?!Havi-hegy
nagir
Balkán bisztró
Barbakán
Willie Parker
somoskovig
több mint 4 éve
+Ebből is látszik, hogy az egyetemi évek Pécsen nem ernek sokat ilyen szempontból, nekem csak a Jobb, mint otthon; Dante; Papucs trió maradt meg 😊Ha már a Forumtárs felhozta, mi Sikondán foglaltunk az Ambientben... Azt néztem, egy hét ugye kevés lesz a környékre, úgy hogy mindenevők vagyunk, ami a turisztikát illeti!?!?!Havi-hegy
nagir
Balkán bisztró
Barbakán
Willie Parker
somoskovig
PEK
Rák
PEPITA
Fordan
több mint 4 éve
Egyetemista, nem turista 😊 De néha matek előadás helyett felmentünk Tettyere 😊Turisztika = kocsma??Ebből is látszik, hogy az egyetemi évek Pécsen nem ernek sokat ilyen szempontból, nekem csak a Jobb, mint otthon; Dante; Papucs trió maradt meg 😊Ha már a Forumtárs felhozta, mi Sikondán foglaltunk az Ambientben... Azt néztem, egy hét ugye kevés lesz a környékre, úgy hogy mindenevők vagyunk, ami a turisztikát illeti!?!?!Havi-hegy
nagir
Balkán bisztró
Barbakán
Willie Parker
somoskovig
😄😄😄😄
zemanla
több mint 4 éve
Turisztika = kocsma??Ebből is látszik, hogy az egyetemi évek Pécsen nem ernek sokat ilyen szempontból, nekem csak a Jobb, mint otthon; Dante; Papucs trió maradt meg 😊Ha már a Forumtárs felhozta, mi Sikondán foglaltunk az Ambientben... Azt néztem, egy hét ugye kevés lesz a környékre, úgy hogy mindenevők vagyunk, ami a turisztikát illeti!?!?!Havi-hegy
nagir
Balkán bisztró
Barbakán
Willie Parker
somoskovig
😄😄😄😄

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Ebből is látszik, hogy az egyetemi évek Pécsen nem ernek sokat ilyen szempontból, nekem csak a Jobb, mint otthon; Dante; Papucs trió maradt meg 😊Ha már a Forumtárs felhozta, mi Sikondán foglaltunk az Ambientben... Azt néztem, egy hét ugye kevés lesz a környékre, úgy hogy mindenevők vagyunk, ami a turisztikát illeti!?!?!Havi-hegy
nagir
Balkán bisztró
Barbakán
Willie Parker
több mint 4 éve
Ha már a Forumtárs felhozta, mi Sikondán foglaltunk az Ambientben... Azt néztem, egy hét ugye kevés lesz a környékre, úgy hogy mindenevők vagyunk, ami a turisztikát illeti!?!?!Havi-hegy
nagir
Balkán bisztró
Barbakán
több mint 4 éve
Ha már a Forumtárs felhozta, mi Sikondán foglaltunk az Ambientben... Azt néztem, egy hét ugye kevés lesz a környékre, úgy hogy mindenevők vagyunk, ami a turisztikát illeti!?!?!valszeg 😀
nagir
Tollas pincészetet javaslom, egyetemről haveréké
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Hello, pécsiek! Tavasszal két éjszakát tervezünk eltölteni Pécsen. A Palatinus Grand Hotel mennyire lenne jó választás?A pécsiek viszonylag ritkán szállnak meg ott..😄
nagylaza
Mi a Centrum apartmanban "szoktunk" foglalni.
Igaz, az nem szálloda, de eddig még voltunk elégedve.

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Ha már a Forumtárs felhozta, mi Sikondán foglaltunk az Ambientben... Azt néztem, egy hét ugye kevés lesz a környékre, úgy hogy mindenevők vagyunk, ami a turisztikát illeti!?!?!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Hello, pécsiek! Tavasszal két éjszakát tervezünk eltölteni Pécsen. A Palatinus Grand Hotel mennyire lenne jó választás?
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 519
De.tudom h teszteltek meg funkciokat..teny nem a letoltest hanem mas reszeket.attol fuggetlenul a samsung is foss de kb utolso masodperces dolog volt ez.nem, a samsung tv os az ilyen hulladékaz elmult napokban teszteltek meg az egesz rendszert europa szerte. feliraktozas stb 😀Nagyon sokadig korben felrakta vegre.Csak nalam nem telepiti le, es nem csinal semmit az HBO Max? Kb 1 eves Samsung okos tv-m van, szoval ketlem, hogy elavult lenne, az alkalmazasok kozott ott is van az HBO Max, de mikor ramegyek, hogy letoltes, fel percig mintha toltene, aztan visszaugrik a felirat a "megse"-rol ujfent letoltesre. A program meg igy 20 letoltes utan sincs ott a tv-n.reggel óta fasza nálam szóval lehet nálad van gebasz
Elvileg matol van ez a fos.
A neten azt irtak, talan a szerver elavult lehet, de ott is a legfrissebb van letoltve, ugyhogy ez sem allhat a bibi mogott.
Stez
briareos
Stez
YoungZeeZee
a plex/nfl is alig akart felmenni múltkor
Negritis
több mint 4 éve
nem, a samsung tv os az ilyen hulladékaz elmult napokban teszteltek meg az egesz rendszert europa szerte. feliraktozas stb 😀Nagyon sokadig korben felrakta vegre.Csak nalam nem telepiti le, es nem csinal semmit az HBO Max? Kb 1 eves Samsung okos tv-m van, szoval ketlem, hogy elavult lenne, az alkalmazasok kozott ott is van az HBO Max, de mikor ramegyek, hogy letoltes, fel percig mintha toltene, aztan visszaugrik a felirat a "megse"-rol ujfent letoltesre. A program meg igy 20 letoltes utan sincs ott a tv-n.reggel óta fasza nálam szóval lehet nálad van gebasz
A neten azt irtak, talan a szerver elavult lehet, de ott is a legfrissebb van letoltve, ugyhogy ez sem allhat a bibi mogott.
Stez
briareos
Stez
YoungZeeZee
a plex/nfl is alig akart felmenni múltkor
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 519
az elmult napokban teszteltek meg az egesz rendszert europa szerte. feliraktozas stb 😀Nagyon sokadig korben felrakta vegre.Csak nalam nem telepiti le, es nem csinal semmit az HBO Max? Kb 1 eves Samsung okos tv-m van, szoval ketlem, hogy elavult lenne, az alkalmazasok kozott ott is van az HBO Max, de mikor ramegyek, hogy letoltes, fel percig mintha toltene, aztan visszaugrik a felirat a "megse"-rol ujfent letoltesre. A program meg igy 20 letoltes utan sincs ott a tv-n.reggel óta fasza nálam szóval lehet nálad van gebasz
Stez
briareos
Stez
több mint 4 éve
Nagyon sokadig korben felrakta vegre.Csak nalam nem telepiti le, es nem csinal semmit az HBO Max? Kb 1 eves Samsung okos tv-m van, szoval ketlem, hogy elavult lenne, az alkalmazasok kozott ott is van az HBO Max, de mikor ramegyek, hogy letoltes, fel percig mintha toltene, aztan visszaugrik a felirat a "megse"-rol ujfent letoltesre. A program meg igy 20 letoltes utan sincs ott a tv-n.reggel óta fasza nálam szóval lehet nálad van gebasz
Stez
briareos
több mint 4 éve
Csak nalam nem telepiti le, es nem csinal semmit az HBO Max? Kb 1 eves Samsung okos tv-m van, szoval ketlem, hogy elavult lenne, az alkalmazasok kozott ott is van az HBO Max, de mikor ramegyek, hogy letoltes, fel percig mintha toltene, aztan visszaugrik a felirat a "megse"-rol ujfent letoltesre. A program meg igy 20 letoltes utan sincs ott a tv-n.a samsung tv os egy hordó fos, én is vagy egy óráig szenvedtem vele mire telepítette
Stez
több mint 4 éve
Csak nalam nem telepiti le, es nem csinal semmit az HBO Max? Kb 1 eves Samsung okos tv-m van, szoval ketlem, hogy elavult lenne, az alkalmazasok kozott ott is van az HBO Max, de mikor ramegyek, hogy letoltes, fel percig mintha toltene, aztan visszaugrik a felirat a "megse"-rol ujfent letoltesre. A program meg igy 20 letoltes utan sincs ott a tv-n.reggel óta fasza nálam szóval lehet nálad van gebasz
Stez
több mint 4 éve
Csak nalam nem telepiti le, es nem csinal semmit az HBO Max? Kb 1 eves Samsung okos tv-m van, szoval ketlem, hogy elavult lenne, az alkalmazasok kozott ott is van az HBO Max, de mikor ramegyek, hogy letoltes, fel percig mintha toltene, aztan visszaugrik a felirat a "megse"-rol ujfent letoltesre. A program meg igy 20 letoltes utan sincs ott a tv-n.Elvileg matol van ez a fos.
több mint 4 éve
Asus Vivobook-nál volt belépésnél eredetileg ujjlenyomatos meg PIN kódos opció is, mostanában előbbi eltűnt pár hete magától, csak PIN-el tudom feloldani a gépet. Ez miért tűnhetett el, hogy lehet visszaállítani?