Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 4 éve
Számomra az is nagy kérdés, milyen pszichés nyomokat hagy bennem, bennünk ez az egész. (Mármint akkor, ha túléljük.) Én pl. tegnap házi karanténban ünnepeltem a névnapomat, és próbálom kitalálni, hogyan fogok erre visszaemlékezni. Trauma? Borzongató élmény? De jó, hogy elmúlt, felejtsük el?benned? sztem te fel fogod tudni dolgozni/fogni
nagylaza
de gondolj bele hogy a gyerekeknek mit okozhat ez?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 915
most sziporkázunk csak igazánSzámomra az is nagy kérdés, milyen pszichés nyomokat hagy bennem, bennünk ez az egész. (Mármint akkor, ha túléljük.) Én pl. tegnap házi karanténban ünnepeltem a névnapomat, és próbálom kitalálni, hogyan fogok erre visszaemlékezni. Trauma? Borzongató élmény? De jó, hogy elmúlt, felejtsük el?A hozzám hasonló introvertáltaknak nem vészes fejben, hozzá vagyunk szokva 😊
nagylaza
bcsarli
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
twitter.com/Midnite_/status/1242788017485615104
több mint 4 éve
Trump jókor akarja dolgozni küldeni az embereket. (Vótmár?):Jav: Nyilván úgy akart szólni a hír, hogy "a járvány új epicentruma az USA lesz".
"A friss esetek 85 százalékát az Egyesült Államokban, illetve Európában észlelték, és a 85 százalék 40 százaléka az USA-ban él – jelentette ki Margaret Harris, a WHO szóvivője. Minden jel arra mutat tehát, hogy a járvány az új epicentrum az USA lesz, Kína után."
nagylaza
több mint 4 éve
Trump jókor akarja dolgozni küldeni az embereket. (Vótmár?):jaja 😀
"A friss esetek 85 százalékát az Egyesült Államokban, illetve Európában észlelték, és a 85 százalék 40 százaléka az USA-ban él – jelentette ki Margaret Harris, a WHO szóvivője. Minden jel arra mutat tehát, hogy a járvány az új epicentrum az USA lesz, Kína után."
nagylaza
több mint 4 éve
Irigyellek!Számomra az is nagy kérdés, milyen pszichés nyomokat hagy bennem, bennünk ez az egész. (Mármint akkor, ha túléljük.) Én pl. tegnap házi karanténban ünnepeltem a névnapomat, és próbálom kitalálni, hogyan fogok erre visszaemlékezni. Trauma? Borzongató élmény? De jó, hogy elmúlt, felejtsük el?A hozzám hasonló introvertáltaknak nem vészes fejben, hozzá vagyunk szokva 😊
nagylaza
bcsarli
több mint 4 éve
Trump jókor akarja dolgozni küldeni az embereket. (Vótmár?):"A friss esetek 85 százalékát az Egyesült Államokban, illetve Európában észlelték, és a 85 százalék 40 százaléka az USA-ban él – jelentette ki Margaret Harris, a WHO szóvivője. Minden jel arra mutat tehát, hogy a járvány az új epicentrum az USA lesz, Kína után."
több mint 4 éve
Számomra az is nagy kérdés, milyen pszichés nyomokat hagy bennem, bennünk ez az egész. (Mármint akkor, ha túléljük.) Én pl. tegnap házi karanténban ünnepeltem a névnapomat, és próbálom kitalálni, hogyan fogok erre visszaemlékezni. Trauma? Borzongató élmény? De jó, hogy elmúlt, felejtsük el?A hozzám hasonló introvertáltaknak nem vészes fejben, hozzá vagyunk szokva 😊
nagylaza
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 4 éve
Olaszban élők szerint juliusig kitolva a mostani állapot. Az azert combos. Marcius van es mar 4 hete tart. Az 20 hét...Tegnap cáfolták/tagadták:
Janek
"Giuseppe Conte olasz miniszterelnök kedd esti sajtótájékoztatóján álhíreknek nevezte az új koronavírus-fertőzés (Covid-19) miatti mozgáskorlátozás július 31-ig tartó meghosszabbításáról elterjedt információkat, hangsúlyozva, hogy a lakosság egészségvédelmi óvintézkedéseiről nem a társadalom, nem a tartományok, hanem a kormány dönt."
több mint 4 éve
Olaszban élők szerint juliusig kitolva a mostani állapot. Az azert combos. Marcius van es mar 4 hete tart. Az 20 hét...
több mint 4 éve
Az örökös trónörökös is elkapta. Az ő korában az már nagyon nem játék.őt is egy migráns (Markle) fertőzte meg!
twitter.com/nytimes/status/1242767228719726593
iktriad
több mint 4 éve
Bözsi nénitől azért tartsák távol!Az örökös trónörökös is elkapta. Az ő korában az már nagyon nem játék.Talán azért jut neki eü személyzet meg lélegeztetőgép is, ha kell...
iktriad
warr_b
több mint 4 éve
Az örökös trónörökös is elkapta. Az ő korában az már nagyon nem játék.Talán azért jut neki eü személyzet meg lélegeztetőgép is, ha kell...
iktriad
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
+ egy ufó!És a kör közepén Pataky Attila áll majd?Egyre szűkül a kör...Almárt és a Kapolcsot sem zárnám ki😊Laza, vagyis férfi. Ergo Simeon.Számomra az is nagy kérdés, milyen pszichés nyomokat hagy bennem, bennünk ez az egész. (Mármint akkor, ha túléljük.) Én pl. tegnap házi karanténban ünnepeltem a névnapomat, és próbálom kitalálni, hogyan fogok erre visszaemlékezni. Trauma? Borzongató élmény? De jó, hogy elmúlt, felejtsük el?akkor tuti Karina 😊
nagylaza
NB2
kittli
NB2
nagylaza
iktriad
több mint 4 éve
És a kör közepén Pataky Attila áll majd?Egyre szűkül a kör...Almárt és a Kapolcsot sem zárnám ki😊Laza, vagyis férfi. Ergo Simeon.Számomra az is nagy kérdés, milyen pszichés nyomokat hagy bennem, bennünk ez az egész. (Mármint akkor, ha túléljük.) Én pl. tegnap házi karanténban ünnepeltem a névnapomat, és próbálom kitalálni, hogyan fogok erre visszaemlékezni. Trauma? Borzongató élmény? De jó, hogy elmúlt, felejtsük el?akkor tuti Karina 😊
nagylaza
NB2
kittli
NB2
nagylaza
több mint 4 éve
Egyre szűkül a kör...Almárt és a Kapolcsot sem zárnám ki😊Laza, vagyis férfi. Ergo Simeon.Számomra az is nagy kérdés, milyen pszichés nyomokat hagy bennem, bennünk ez az egész. (Mármint akkor, ha túléljük.) Én pl. tegnap házi karanténban ünnepeltem a névnapomat, és próbálom kitalálni, hogyan fogok erre visszaemlékezni. Trauma? Borzongató élmény? De jó, hogy elmúlt, felejtsük el?akkor tuti Karina 😊
nagylaza
NB2
kittli
NB2
több mint 4 éve
Az örökös trónörökös is elkapta. Az ő korában az már nagyon nem játék. twitter.com/nytimes/status/1242767228719726593
több mint 4 éve
Almárt és a Kapolcsot sem zárnám ki😊Laza, vagyis férfi. Ergo Simeon.Számomra az is nagy kérdés, milyen pszichés nyomokat hagy bennem, bennünk ez az egész. (Mármint akkor, ha túléljük.) Én pl. tegnap házi karanténban ünnepeltem a névnapomat, és próbálom kitalálni, hogyan fogok erre visszaemlékezni. Trauma? Borzongató élmény? De jó, hogy elmúlt, felejtsük el?akkor tuti Karina 😊
nagylaza
NB2
kittli
több mint 4 éve
Laza, vagyis férfi. Ergo Simeon.Számomra az is nagy kérdés, milyen pszichés nyomokat hagy bennem, bennünk ez az egész. (Mármint akkor, ha túléljük.) Én pl. tegnap házi karanténban ünnepeltem a névnapomat, és próbálom kitalálni, hogyan fogok erre visszaemlékezni. Trauma? Borzongató élmény? De jó, hogy elmúlt, felejtsük el?akkor tuti Karina 😊
nagylaza
NB2
több mint 4 éve
Számomra az is nagy kérdés, milyen pszichés nyomokat hagy bennem, bennünk ez az egész. (Mármint akkor, ha túléljük.) Én pl. tegnap házi karanténban ünnepeltem a névnapomat, és próbálom kitalálni, hogyan fogok erre visszaemlékezni. Trauma? Borzongató élmény? De jó, hogy elmúlt, felejtsük el?akkor tuti Karina 😊
nagylaza
több mint 4 éve
Számomra az is nagy kérdés, milyen pszichés nyomokat hagy bennem, bennünk ez az egész. (Mármint akkor, ha túléljük.) Én pl. tegnap házi karanténban ünnepeltem a névnapomat, és próbálom kitalálni, hogyan fogok erre visszaemlékezni. Trauma? Borzongató élmény? De jó, hogy elmúlt, felejtsük el?
több mint 4 éve
Már megint rekordgyorsaság, rekord..rekord..királyság..istenek..Bárki lenne a "vezér" mindig lenne ilyen barom. Nem mérvadó.
Miért nem lehet csak tényként bejelenteni, hogy megkezdtük a gyártást!
FB csoportból kaptam egy screenshotot, konkrétan az emberek könyörögnek, aggódnak a vezérért hogy hordjon maszkot, mert ha valami baja van, akkor nekünk végünk van..Ide vezet ez a kultuszteremtés 😕
topin
több mint 4 éve
A szekszárdi kórházban tegnap is műtöttek.Nem azt mondtam, hogy nincs igaza. Ha most van veseköved, vakbeled, epeköved, hasnyálmirigy gyulladásod, akkor szopás.de attól még igaza van!Értem én hogy koronavírus van meg világvége, de az mi már, hogy a szakrendelő a 18. heti kötelező ultrahangot visszadobja azzal a válasszal, hogy "jelenleg minden vizsgálat szünetel, kérjük halassza későbbre betervezett időpontját"?ne csinálj úgy, mintha nem követnéd a topikot 2 hete.
Mindenki megőrült vagy mi a franc van? Vagy lehet olyat, hogy felfüggeszteni a baba növekedését? Parkolópályára tenni a betegségeket, daganatokat?
r.baggio
Amadeus
azért ennyire nem kéne leállni! pont tegnap kérdeztem, hogy mivan ha eltöröd a lábad, vagy van egy epe/veseköved, fogfájásod
szenvedj 2 hónapig???
NB2
Amadeus
Apósomnak fogat húztak tegnap.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
deyell
11 702
kevés ügyvéd van, aki ennyit keres, mint amit írsz. jó én vidéken látom a helyzetet, Budapesten nyilván jobb a szitu, de ott is minimum 2x annyi ügyvéd van a piacon, mint amire szükség lenne. ami azt jelenti, hogy nem egy olyan ügyvéd van, akinek alig van ügyfele / ügye, ismerek olyanokat, akik csak a kirendelésekből élnek (van amikor éjjel szól a telefon hogy rögtön menni kell kihallgatásra, amiért kap majd párezret) vagy abból, hogy dömpingáron (értsd: pár tízezresért) vállal adásvételi szerződéseket vagy cégeljárást. ezek a figurák azért nem számláznak, hogy egyáltalán meg tudjanak élni. aztán vannak olyanok, akiknek ennél jobban megy, de ha számlát kellene kiállítania, és emiatt 27%-kal többet kérnie, az ügyfelei egyből lelépnének máshoz. nem pártolom az adócsalást, de nézzünk a dolgok mögé. nem mindig arról van szó, hogy nem elég a havi x millió zsebbe.Az ilyen alternatív adócsalókat kéne a föld felszínéről is eltüntetni... Bezzeg, ha rendes törvénytisztelő polgárként nem fizetsz be egy számlát (vagy be is fizeted, csak a szolgáltató adminisztrátora péntek délutáni műszakban van és elkeveri), akkor a letiltásból értesülsz róla (mert természetesen itthon az utolsó faszparaszt hűbérúrnak is egyből önálló bírósági végrehajtói jogköre van) 😀.csíkos nylon szatyor, befőttes gumiba kötegelt húszasok. Sosem felejtem el a látványt.vidéken az a ritka, ha egy üi. egyáltalán számlázik.Milyen fogorvos az, aki adócsalás nélkül évi 12 millió alá be tud menni?Milyen ügyvéd az aki... mert ugye az irodák is katázhatnak. Láttam ilyen irodát, május után nem számlázott.
r.baggio
Amadeus
d3Y
Amadeus
Na tessék, már megint lázadó pleb módban vagyok... de valahogy nem tudok olyan orvost/ügyvédet/akármit sajnálni a mostani gazdasági stop miatt, aki megkereste feketén az elmúlt évek során naponta az én havi nettómat, aztán most a 40 millós BMW-vel a garázsban nem tudja fenntartani a luxus életvitelét, mert hirtelen nincs meg a megszokott cashflow.
MarioAna
choose life