Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 4 éve
Rengeteg a bizonytalanság, de arra számítottam, egy ősi problémára legalább megoldást hoz a járványhelyzet: kiderül, hogy a frigóban kell-e tárolni a tojást, vagy nem. Hát, a lófaszt derült ki.Sokkal osibb rejtely, hogy vajon a tyuk volte, vagy a tojas. Csak sorjaban szabad haladni.
nagylaza
több mint 4 éve
Rengeteg a bizonytalanság, de arra számítottam, egy ősi problémára legalább megoldást hoz a járványhelyzet: kiderül, hogy a frigóban kell-e tárolni a tojást, vagy nem. Hát, a lófaszt derült ki.zindex írt róla cikket 😀
nagylaza
ha szaros akkor nem, ha tiszta akkor igen 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ha három hét, akkor miért két hétre kell önkéntes karanténba menni?Akkor hihető, hogy vége az egészségügyi szakasznak, ha 3 hétig nincs új megbetegedés, illetve nem érkezik a vizsgált közegbe kívülről senki.Kicsit problémásabb, de igen, azzal is lehet.mert a halálozással nem? sztem azzal is ugyanúgySzerintem se a halálozási számokból induljunk ki a jó/rossz irányt tekintve, hanem a normál fertőzések számából.Amennyire levettem az elmúlt hetekben, pont a fertőzésszámmal lehet a legjobban manipulálni.
A napi halálozás függhet sokmindentől, egészségi állapot, kor, kezelés kezdete, stb.
A fertőzés viszont objektív.
Ha majd az csökken legalább egy héten át, az lesz jó hír.
Chargers LT
nagylaza
Negritis
nagylaza
(Kb. ennyi a leghosszabb lappangási idő .)
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Indiában legalább megpróbálják.444.hu/2020/03/24/teljes-kijarasi-tilalom-jon-indiaban
több mint 4 éve
Rengeteg a bizonytalanság, de arra számítottam, egy ősi problémára legalább megoldást hoz a járványhelyzet: kiderül, hogy a frigóban kell-e tárolni a tojást, vagy nem. Hát, a lófaszt derült ki.
több mint 4 éve
Akkor hihető, hogy vége az egészségügyi szakasznak, ha 3 hétig nincs új megbetegedés, illetve nem érkezik a vizsgált közegbe kívülről senki.Kicsit problémásabb, de igen, azzal is lehet.mert a halálozással nem? sztem azzal is ugyanúgySzerintem se a halálozási számokból induljunk ki a jó/rossz irányt tekintve, hanem a normál fertőzések számából.Amennyire levettem az elmúlt hetekben, pont a fertőzésszámmal lehet a legjobban manipulálni.
A napi halálozás függhet sokmindentől, egészségi állapot, kor, kezelés kezdete, stb.
Chargers LT
nagylaza
Negritis
nagylaza
(Kb. ennyi a leghosszabb lappangási idő .)
több mint 4 éve
deyell
11 702
www.youtube.com/watch?v=VP-Z2gX8z38ilyet kéne a lisztért verekedők nyakába zúdítani
choose life
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Kicsit problémásabb, de igen, azzal is lehet.mert a halálozással nem? sztem azzal is ugyanúgySzerintem se a halálozási számokból induljunk ki a jó/rossz irányt tekintve, hanem a normál fertőzések számából.Amennyire levettem az elmúlt hetekben, pont a fertőzésszámmal lehet a legjobban manipulálni.
Chargers LT
nagylaza
Negritis
több mint 4 éve
na az usa-ban is tilos a repkedés az unio irányába...
több mint 4 éve
mert a halálozással nem? sztem azzal is ugyanúgySzerintem se a halálozási számokból induljunk ki a jó/rossz irányt tekintve, hanem a normál fertőzések számából.Amennyire levettem az elmúlt hetekben, pont a fertőzésszámmal lehet a legjobban manipulálni.
Chargers LT
nagylaza
több mint 4 éve
Nem.Nocsak. Havas Henrik "négere" vagy?Egyet se.Sobréró, te nagyon jártas vagy a témában, hány véleményt írtál már életedben eddig a rosszlányokra?Ez az a helyzet, amikor még úgy se találnak ügyfelet, ha ők fizetnének.www.facebook.com/gutigyuri/videos/2670568646399916/Ha munka kell neki, hozzátok össze Stez-zel.. 😀
aztarohadt. 😀
Vrij6
LoveSobri
Sobri Jóska
😀
LoveSobri
De több, mint száz riportot, beszélgetést, esettanulmányt készítettem, ahogy korábban is írtam.
Sobri Jóska
nagylaza
több mint 4 éve
Szerintem se a halálozási számokból induljunk ki a jó/rossz irányt tekintve, hanem a normál fertőzések számából.Amennyire levettem az elmúlt hetekben, pont a fertőzésszámmal lehet a legjobban manipulálni.
Chargers LT
több mint 4 éve
Nocsak. Havas Henrik "négere" vagy?Egyet se.Sobréró, te nagyon jártas vagy a témában, hány véleményt írtál már életedben eddig a rosszlányokra?Ez az a helyzet, amikor még úgy se találnak ügyfelet, ha ők fizetnének.www.facebook.com/gutigyuri/videos/2670568646399916/Ha munka kell neki, hozzátok össze Stez-zel.. 😀
aztarohadt. 😀
Vrij6
LoveSobri
Sobri Jóska
😀
LoveSobri
De több, mint száz riportot, beszélgetést, esettanulmányt készítettem, ahogy korábban is írtam.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Szerintem se a halálozási számokból induljunk ki a jó/rossz irányt tekintve, hanem a normál fertőzések számából.A napi halálozás függhet sokmindentől, egészségi állapot, kor, kezelés kezdete, stb.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Egyet se.Sobréró, te nagyon jártas vagy a témában, hány véleményt írtál már életedben eddig a rosszlányokra?Ez az a helyzet, amikor még úgy se találnak ügyfelet, ha ők fizetnének.www.facebook.com/gutigyuri/videos/2670568646399916/Ha munka kell neki, hozzátok össze Stez-zel.. 😀
aztarohadt. 😀
Vrij6
LoveSobri
Sobri Jóska
😀
LoveSobri
több mint 4 éve
ez szarul és "szárazon" fog hangzaniMinek a végét?
de a végét nem abból fogod látni hogy hányan halnak meg
hanem mikor a napi felgyógyulás kezdi megközelíteni a napi új eseteket
Negritis
A konkrét koronavírus-járványnak, vagy a megváltozott életnek?
Vagy a karanténnal elért esetszámcsökkenésnek?
Illetve ha karantén mellett el is jön az általad megadott pont, és ha ezt követően feloldják a karantént, egy pillanat alatt ugyanúgy visszarobbanhat, és az új megbetegedések száma sokszorosa lehet a gyógyulások számának.
több mint 4 éve
topin
2 009
www.facebook.com/1050453665/posts/10218805786589653/Nem tudom volt-e ez mar..
Nagyon jo es osszeszedett video, eloszor azt gondoltam hogy poen vagy valami suttyosag..de nem. Ezt tuti megerti a kevesbe iskolazott reteg is, annak ellenere hogy ez egy valasztekos es minosegi video, amiben nagyon hasznaljak a szlenget es az alpari kifejezeseket..raadasul akik unjak a szakszavakat, vagy suketelesnek figtak fel, azokat is lekoti. Marpedig ezt mindenkinek meg kellene erteni vegre..
több mint 4 éve
ez szarul és "szárazon" fog hangzaniHa csökken(ne) a halálozási trend, akkor az már jelent(ene) valamit.
de a végét nem abból fogod látni hogy hányan halnak meg
Negritis
több mint 4 éve
- JC6
7 006
Sobréró, te nagyon jártas vagy a témában, hány véleményt írtál már életedben eddig a rosszlányokra?Ez az a helyzet, amikor még úgy se találnak ügyfelet, ha ők fizetnének.www.facebook.com/gutigyuri/videos/2670568646399916/Ha munka kell neki, hozzátok össze Stez-zel.. 😀
aztarohadt. 😀
Vrij6
LoveSobri
Sobri Jóska
😀
több mint 4 éve
ez szarul és "szárazon" fog hangzanide a végét nem abból fogod látni hogy hányan halnak meg
több mint 4 éve
1lépés megfertőzni az egész sereget rendőrséget 2-3 hét és ők már readyk esetleg még a pár fontos létesítményben dolgozókat(erőművek,víz,gáz,kocsma .) ) aztán bezárni mindenkit ....igazából azt látom,hogy kurvára nem lesz ez sehogy megoldva.
több mint 4 éve
Nagyon nem látni a végét:"Franciaországban 24 óra alatt 240-nel 1100-ra emelkedett kedd estére a koronavírus-fertőzés halálos áldozatainak száma, ami az eddigi legjelentősebb napi emelkedést jelenti."
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
www.facebook.com/gutigyuri/videos/2670568646399916/Nem tudni a kisasszony becses nevét?
aztarohadt. 😀
Vrij6
(Úgy érzem megtaláltam álmaim nőjét 🤩🤩)
több mint 4 éve
Pedig ez a helyes megoldás.Mindenkit nem tudsz bezárni, mert totálisan nem állhat le az élet. Mondom ezt úgy, hogy egyetértek veled, de nem látom, hogy ezt hogy lehetne tényleg ennyi apparátussal végre is hajtani!En meg azon gondolkodtam mi van ha az aki elkapta kigyógyult az immunis lesz ra aki meg otthon ül az sose lesz védett... tudom nem igy van de mekkora szivas lenne mar ez.Ha így is lenne, aki otthon ül az biztos túléli, aki elkapja, annál meg egy esély a kigyógyulás, egy másik a belehalás.
Janek
A fiatalok pont ezért szarnak rá, mert nekik a kigyógyulási esély mondjuk 99+ százalék, míg a 70 feletti krónikus beteg meg azért nem szarik rá, ha okos, mert lehet az ő esélye csak 50%.
(Aki hülye az úgyse az esélyei alapján dönt.)
És egyszer (pár év műlva) lesz vakcina is, abból csak az kap, aki akkor még él.
Én ezért mondom, hogy a helyes (de ebben a társadalomban kivitelezhetetlen megoldás) a 3 hét teljes leállás, karantén, zárlat, mindegy hogy hívjuk, mindenki ül otthon, és 3 hét alatt aki beteg, azt felveszik, és meggyógyul vagy meghal, és remélhetőleg immunissá válik és nem fertőz tovább, aki nem beteg, az meg nem tud otthon ülve megfertőződni.
Vagyis 3 hét alatt letisztulna az egész, utána nagy gazdasági veszteségekkel, de visszaindulhatna az élet, és az államhatárok lennének a határok, nem a szobafalak, és nem lenne para.
De ha ez nincs, akkor mire kezelődik egészségügyileg, és összevissza felületesen, hatékonytalanul intézkednek, szétbaszódik a gazdaság, és sokkal több ember sokkal jobban megszívja, mintha egy hónapot vesztegetett volna csak el.
És az még (némileg) érthető, hogy egy 70 milliós Britanniában ezt nem próbálják meg.
De egy párszázezres Izlandon? Máltán? 1,2 milliós Cipruson? Amelyek még szigetek is, és sokkal kevesebb embert kell kontrollálni, ellenőrizhetőbb az import, miért nem teszik, az számomra rejtély.
Sobri Jóska
NB2
Egyféleképpen nem lehet megvalósítani, ha meg se próbálják.
Ha megpróbálák lehet sikerül, lehet nem.
Ha nem próbálják meg, akkor bizonyára nem sikerül.